Kumpi pahempi vaihtoehto

234järks

Voin olla hiukan erikoinen ajatus maailmaltani mutta mua ei niinkään haitaa jos avopuoliso on maanut toisen miehen kanssa, pilluhan se vaan on, enemmän huolestutti kun nainen sanoi kerran ihastuneensa toiseen mieheen, työkaveriinsa silloisessa työpaikassa. Olimme olleet kihloissa kolme vuotta, lapsi pieni ja häistäkin jotain keskusteltu ja nainen ilmoittaa että on ihastunut toiseen mieheen ja ovat kaäyneet ulkona joitakin kertoja. Kaikkiko valuu sormien välistä, no ei valunnut kaikki, perhe pysyi koossa pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Killattu kun ei meinanut saada miestä mielestään heti, huomasin että viestittely jatkui viikon verran kunnes loppui. Kielsi seksin harrastamisen vaikka en edes kysynyt asiasta, eniten mietitytti ihastus joka usein johtaa rakastumiseen ja sitten taiteillaan kahden välillä, seksi on vaan seksiä. Järki voitti vai voittiko, onko ihastus jäänyt, ehkä kun nainen näki miehen kerran jo toisen naisen kanssa ja lapsi mukana. Edelleen kihloissa ja normaali arki. En oikein ymmärrä että parit eroaa jos on ollut vain seksiä, mun mielestä ihastuminen on pahempi juttu, itselläkin sellainen ollut, toki kerroin enkä olisi edes ajatellut suhdetta mutta tunsin jotakin vetoa naiseen jonka tapsin, siitäkin jo vuosia.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enttententten

      Ainakin naisilla vaan helposti tulee tunteet peliin, vaikka alunperin olisikin kyse vain seksistä. Toiset naiset eivät ollenkaan pysty seksiin ilman tunteita. Miehet ehkä haluavatkin pelkkää seksiä.

    • yoyoyoni

      Joo samaa miettinyt. Kuitenkin monissa parisuhteissa on sellaisia ihastus-flirttisuhteita joissa ei ole seksiä mutta on vahva yhteys johonkin muuhun. Ja kyllä se on jotenkin karmivampi todellisuus kuin joku yksittäinen seksihairahdus.

      • petettymiesw

        Yksittäisen seksikerran voi antaa olla varsinkin jos otettu myös alkoholia, suhde tai tapailu on ikävämpää, sitten tulee se hetki kun nainen sanoo et haluaa erota. Ja kun olet valmistaunut eroon nainen sanookin et haluaa kuitenkin jatkaa yhdessä.


    • ehdotonmimmi

      Jos sovitaan kimppaan mennessä, että ulkopuolista seksiä ei ole, mutta toinen siitä huolimatta nai jotain muuta tyyppiä, niin eihän toi petturi kunnioita puolisoaan tippaakaan. Luottamus katoaa ainakin mulla samalla sekunnilla sen suhteen ja kun luottamusta ei oo, ei ole parisuhdettakaan.

      Jos joku haikailee parisuhteessa jonkun vieraan perään ja elää unelmissaan, niin sillä ei ole pään sisäistä aikaa eikä halua antaa omalle puolisolle kaikkee ittestään. Sekin on yhtä väärin kuin seksi.
      Kun/jos on parisuhteessa pitäis keskittyy niin henkisesti kuin fyysisestikin siihen ihmiseen jonka kanssa arkielämänsä jakaa.

      Jos pariskunnalla on lapsia ja toisella on koko ajan mielessä joku sivupano tai salaunelmarakas, niin onhan se pois myös lapsilta. Ei unelmarakkaaseen ihastunut jaksa olla läsnä kersojensakaan elämässä ja arjessa täysillä, ajatukset on jossain muualla.

      Joten itseni kyseessä ollessa molemmat olisivat yhtä huonoja vaihtoehtoja.
      Seksi jonkun toisen kanssa, ero tulisi saman tien. Ei mitään mahiksia jatkaa yhteiselämää.
      Henkinen pettäminen, siinä keskusteltaisiin vakavasti mitä tehdään, luultavasti tämäkin tilanne johtaisi eroon, koska miksi jatkaisin parisuhdetta sellasen kanssa joka ei enää rakasta mua.

    • Kai nyt sait edes raivarit ja rikoit pari huonekalua, vai nössötitkö vaan menemään.

      Miten luulet käyvän rikoksen tekijän joka ei saa rikoksesta rangaistusta. Luultavasti uusimisriski kasvaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe