Varokaa terveyden,hoitopalvelu yritysten myymisistä.

Merensinisyydestä

Olen todennyt, että yritetään ostaa kunnilta pois Terveyskeskukset, jossa on valmiina täydelliset sairauden tutkimus ja hoito, kalusteet ja useat on vastaikään peruskorjattu. Kunnilla on paljon rakennuksia, jotka kunnan omistuksissa . Niissä myös hoidetaan pysyvästi sairaita asukkaina.
Olen huomannut, että eräät yritykset yrittävät ostaa Terveyskeskus alan kunnan palveluyrityksiä rakennuksineen ja päästäkseen tarjoamaan terveydenhoito palveluja, vasta palveluna..
Yritystoimintaan jos laajamittaisesti myytäisiin kunnissa, valmiit Terveydenhoitopalvelut rakennuksineen. Eli vastaavasta kunnat joutuisi ostamaan palvelut sen jälkeen, eli siirtyisivät yrityspalvelujen ostamiseen, eikä olisi enää omia tiloja omatoimiseen terveydenhoitopalveluun.
Onko kuntien myynteihin vaarallista ryhtyä, jos yritykset rakennuksineen myytäisiin ja luovuttaisiin kunnan terveydenhoitopalveluista ja ostettaisiin palvelut, vaikka ostaja yrityksiltä.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merensinisyydestä

      Maakuntaitsehallinto ja pääseekö laajoille alueille päättämään SOTE asiat. Kunta- alueesta ratkaisee asuntomäärät, kuinka iso vastuu alue tulee olemaan, jos olisi. Varmalta näyttä, että yhtenäiseksi alueeksi todennäköisesti tukisi ainaki olemaan Enontekiö-Muonio- Kittilä- Kolari. Myös tämäkin alueellisesti olisi asukas määrältään liian pieni. Selostan lähinnä mainittua, mutta Maakuntahallinto alueellisesti tulee ratkaisemaan rajoiltaan suuren alueen ja päättämään asioista. Minä juuri viittaan siihen, että näissä kaikissa kunnissa on omat rakennetut/ tarveyskekukset, melko laajamittaisissa toiminnoissa. Toivottavasti niistä ei luovuttaisi yhdessäkään kunnassa, päinvastoin tulisi kehittää keskitetyksi. Ellei mainitsemiini kohteita kehitettäisi entisistään, muuten olisi liian pitkä matka hakea terveuydenhoito palveluja.

    • Merensinisyydestä

      SOTE asioiden kehitys veltailusta vaikka Porissa. Terveydenhoitopalveluja tarjotaan Porissa hyvin paljon yhtiö yrityksinä, sekä rakennettu ja rakennetaan edelleen hyvinkin monipuolisia rakennuksia joissa tarjotaan terveydenhoito palveluja. Merkittävästi kilpailevat yrityksetkin keskenään saadakseen toisiltaa terveydenhoitopalveluja itselleen. Miten kehitetään juuri kunnallisia ja valtiollisia vastuuna olleita, nykyisiä,terveyskeskuksia, keskusairaaloita, yliopistollisia sairaaloita ym. Ovatko mainitut edelleen julkisin varoin ylläpidettäviä ja näiden toimintoja myöskin on laajennettu, sekä merkittäviä peruskorjauksia myös tapahtuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe