Muistakaa työttömät sitten äänestää.

tärkeäää

Erittäin tärkeä äännestää ja jos, ette tiedä,. että ketä niin duunitorissa on hyvä vaalikone jossa on mm aktiivimallista kysymys eli kohta ei duunia valitsette ehdokkaan.

mitään piraattipuoluetta tuskin kannattaa äänestää, koska se ei pääse läpi. Vasemmistoliitto on työttömille hyvä. Miksei myös sdp tai perusuomalaiset. Missään nimessä EI kokoomus,keskusta tai siniset.

https://duunitori.fi/vaalikone
Kohta ei duunia!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äääääääälh

      Duunitorista puheenollen niin miksi hemmetissä tuohon työpaikkalistaan on laitettu älyttömästi vapaaehtoistöitä??? Ja sitten myös nämä vuokrafirmat Barona ynnä muut??? Rasittavaa kelata näitä, voisivat laittaa eri osastot näille turhille, jotka ei sinne kuulu.

    • Tt777

      Sinulle etäisimmät ehdokkaat:
      *****
      31 % Kokoomus
      ***"
      38 % Kokoomus
      ****
      38 % Kokoomus
      ***"
      41 % Kokoomus

      Yllätys...

    • wfwfwf

      Mtv3 vaalikone myös kysymys 15/36 Työttömyysturvaa voidaan leikata,jos työtön ei osoita aktiivisuutta työn tai koukutuksen hakemisessa. Ääni sellaiselle jonka palkki on tässä aivan vasemmalla eli ERI mieltä!

    • MätähallintoVastuussa

      Pitää äänestää aktiivi simputtajia vastaan. ( Kokoomus Kepu RKP..siniset).

      Pitää äänestää kallista korruptoitunutta pakolais turismia vastaan. ( SDP, vihreät, vas, kokoomus Kepu, RKP).

    • summasuurum

      SDP on ainut iso puolue joka voi muuttaa nykypolitiikkaa toisen suuntaan, muutoin demaritkin ovat ryvettyneet pahasti kuten muutkin isot puolueet. Valitse siis pienin paska isoista paskoista.

    • viisasaikuinenneuvoo1906

      NÄIN TYÖLLISYYS SAATAISIIN NOUSUUN
      - Työttömille pitäisi järjestää kursseja, joista olisi oikeasti hyötyä. Esimerkiksi videoiden editointikursseja, puunveistokursseja, kielikursseja, asiakaspalvelukoulutuksia, yritysvierailuja jne. Tällaisia kursseja työtön voisi lisätä ansioluetteloonsa ja niistä voisi olla hyötyä monissa ammateissa.
      - Jos käytössä olisi perustulo, työttömän olisi helpompi lähteä opiskelemaan, perustaa oman yrityksen tai ottaa vastaan pätkätöitä.
      - Ne, jotka lääkäri on todennut työkyvyttömiksi, pitäisi myös päästää sairaseläkkeelle. Kelan omat lääkärit arvioivat potilaan tilanteen uudelleen näkemättä potilasta laisinkaan ja he pitävät jopa neliraajahalvaantuneita työkykyisinä.
      - Kansanedustajien pitäisi keskustella työttömien kanssa ja käydä heidän luonaan vaikka yökyläilemässä viikon ajan. Suurin osa kansanedustajista ei ymmärrä, miten pahassa tilanteessa moni työtön elää tällä hetkellä.
      - Kiinasta ja Intiasta tuleville tavaroille pitäisi laittaa rajat kiinni. Suomi lähtee nousuun, jos tavarat valmistetaan Suomessa ja ihmiset ostavat suomalaisia tuotteita, suomalaisista yrityksistä.
      - Työtöntä pitäisi kohdella samalla tavalla kuin työssä käyviä. Työtön ei ole laiska eikä pummi vaan ihminen.
      - Jos yritykset ottaisivat käyttöön 6 tunnin työpäivät 8 tunnin työpäivien sijaan, syntyisi uusia työpaikkoja. Kun työpaikat ei kerran riitä kaikille, pitää työtä jakaa.

      • työttömät-palvelijoiksi

        Työttömistä palvelijoita! Sopii!


      • anonyymi_L12

        Mistään muusta ei ole hyötyä kuin tutkintoon johtaneista koulutuksista. Niistäkään ei ole enää mitään hyötyä kun on täyttänyt 30...


    • pöhpöhpöh

      "videoiden editointikursseja, puunveistokursseja, kielikursseja", eli kivoja harrastekursseja joiden jälkeen työtön ei edes työtä kaipaa. Kivaa harrastetoimintaa työttömyyspäivän ratoksi. Monessakohan työpaikassa tarvitaan videoiden editointitaitoa? Monessako metsäteollisuusyrityksessä tarvitaan "puunveistotaitoja"? Kielikurssista on tietysti kiva nauttia kun työtön viettää aikaa matkaillen...
      Yritysvierailuista saattaisi jotain iloa olla...tosin ei osana CV:tä. Johdetut yritysvierailut varsinkin työvoimapulasta kärsivien alojen yrityksiin kertoisivat sekä työnhakijoille, että vierailun järjestäjille, onko työvoiman ja työpaikkojen kohtaamisongelma edes ratkaistavissa vierailijoiden täsmäkoulutuksella. "kyllä minä tuohon työhön pystyisin" tyyppisiä oivalluksia saattaisi tulla itse
      kullekin.
      "- Kiinasta ja Intiasta tuleville tavaroille pitäisi laittaa rajat kiinni. Suomi lähtee nousuun, jos tavarat valmistetaan Suomessa ja ihmiset ostavat suomalaisia tuotteita, suomalaisista yrityksistä."
      Suomi elää viennistä, ei kannattamattomien yritysten suojelemisesta tulleilla ja tuontikielloilla. Kaiken lisäksi Suomessa tulisi aika nopeasti pula kovin monista tavaroista jos rajat laitettaisiin kiinni tuonnilta halpamaista. Kuka perustaisi suomeen uuden sähkövatkain-kahvinkeiteintin-mikroaaltouunitehtaan. Olisiko sen nimi VALCO. Hitto, kännykkätehtaan paluuta odottaessa pitäisi kiireesti perustaa kännykänkorjaus yhtiö, jotta nykyiset kännykät pysyisivät kunnossa tehtaan liukuhihnan aukeamiseen asti. Mutta eihän niitä kännyköitäkään saa korjattua, kun niissä pitäisi käyttää kiinalaisia komponentteja. Eikä se liukuhihnakaan käynnistyisi kovin äkkiä, kun senkin komponenteista 80% tulisi kiinasta ja ohjelmistoista Intiasta.
      Jos ei ole nuorena idealisti, puuttuu sydän. Jos on aikuisena idealisti, puuttuu aivot.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe