Kevätpörriäisiä liikkeellä

Kauppias.käärii.rahat

Kevätpörriäisiä liikkeellä!
Oma auto:
-on vikoja, ei kerrota kellekään
-loppuvelkaa enemmän kuin arvo, ei kerrota kellekään
-huonokuntoinen, ei kerrota kellekään
-suorastaan ihan romu, ei kerrota kellekään
-ehjästä näyttäisi autoliikkeet pyytävän x-euroa, pyydetään sama, vioista kertomatta

Ostonkohde:
-mieli tekis, lompakolle liian kallis, kysyn kuitenkin "MItes vaihto" 
-kun vaihto ei onnistu, heti perään "Tiukka hinta käteisellä" jota ei ole
-suuttumuksesta suivaantuneena MIELENSÄPAHOITTAJANA alan suoltamaan pskaa tästäkin liikkeestä, jolle oman rikkinäisen, ylivelkaisen vaihto ei käynyt ei sitten millään ja hintaa ei edes käteisellä suostunut alentamaan kuin satasia: ihan paska liike

Näitä kevätpörriäisiä päivittäin tavattuaan, sähköpostitarjouksia selaillessaan ei voi kuin ihmeltellä, miten voi aikuiset ihmiset mennä AUTOKUUMEISSAAN päästään pehmeeksi... ihan hulluja.

No. Eipä mit uutta, eipä mit mittei osais hoitaa. Tarkka valikointi sähköpostiroskasta ja roskasakista paikanpäällä, niin kyllä tässä pärjäillään... vai mitä arvoisat autokauppakollegat? Eihän tää ihan helppoo oo, mut vtun hauskaa ainakin ajoittain. MIELNSÄPAHOITTAJIEN synnyttäminen on hauska sivutuote, täyspäisiäkin kun onneksi on riittänyt ihan kauppaan asti. Nyt on kevät. Autokauppias, joka osaa, tekee nyt tilin tälle vuodelle hyviksi pohjiksi ja syksyllä uusponnistus loppukassan tasaamiseen.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miten.on.ala.kehittynyt

      Miten on käytettyjen autojen kaupan kannattavuus kehittynyt autojen monimutkaistuessa sanotaan 20-30 vuoden aikajaksolla? 70-80-luvun autossa ei ollut vielä elektroniikkaa juuri nimeksikään, tavallisia kaasariautoja jotka varmaan sai melko halvalla kuntoon mutta tänä päivänä on vaikka mitä moduuleja autossa, can-väyliä, antureita ja bokseja vaikka kuinka paljon, joku moottorinohjausboksi maksaa varmasti mansikoita ja sitten se pitää vielä koodatakin autoon ennenkuin pelittää ja jos vika ei ollutkaan siinä niin entäs sitten?

    • Arjen.Sankarit

      Autokauppiaan arkipäivää sulatella roskikseen näitä "mites vaihtuis" ehdotelmia typerine "omas autos ei mit vikaa" ja hinta pilvissä ja suksitella vttuun paikanpäälle ostonkohdetta haukkumaan "täs on ruoste, täs on jälki, täs on hintakin ihan väärin" tulleita turhakkeita.

      Asiansa osaava autokauppias ja täyspäinen ostaja tekee kaupat, turhake ei koskaan.

      • sdfsfsdfkjdl

        Sinun mielestä paras asiakas on varmasti joku sinisilmäinen 18v blondityttö joka on ostamassa ensimmäistä autoaan yksin eikä ole koskaan ollut millään lailla kiinnostunut autoista eikä tiedä niistä mitään... uskoo sinisilmäisesti kaiken mitä sinä koijari sille kerrot, ei ole vaihtoautoa ja maksaa mitä pyydät tinkimättä senttiäkään ja kun auto hajoaa niin vie suoraan paalattavaksi sen...
        Ja sinä naurat amisviiksiisi koko matkan pankkiin...


      • Ei.Tuoda

        Yksi arjensankareiden alajaosto, kuuluu myös kevätpörriäiset lahkoon, on "hirveen hirveen kiireiset" ja "ollaan niin kaukaakin" -turhakkeet.
        Tuotteko tänne jumalanseläntaakse näytille ja koeajoon, kun on tuota matkaakin ja ei mitenkään ehditä sinne kaupoille tulemaan?


      • Kaiva.kaiva

        Kevätpörriäisten alalahkoon kuuluu vahvasti myös nenänkaivelijat; näitä toki pörrää ympäri vuoden liikkeissä nenäänsä kaivelemassa ja ostaisko-eikö ostais jahkailemassa.


      • Näillä.Mennään
        Ei.Tuoda kirjoitti:

        Yksi arjensankareiden alajaosto, kuuluu myös kevätpörriäiset lahkoon, on "hirveen hirveen kiireiset" ja "ollaan niin kaukaakin" -turhakkeet.
        Tuotteko tänne jumalanseläntaakse näytille ja koeajoon, kun on tuota matkaakin ja ei mitenkään ehditä sinne kaupoille tulemaan?

        Näiden kevätpörriäisten joukosta kun vaan poimii järjissään olevat asiakkaiksi, ei ole huolen häivää ja kauppa käy kannattavan hyvin ja myös asiakas on tyytyväinen!
        Vaatii tosin valtavasti työtä ja valikointia, pörriäisten ja muiden turhakkeiden seulomista ja vttuunsuksittelua, ennenkuin se täyspäinen asiakkaaksi kelpaava löytyy. Mutta aina on löytynyt.
        Työ tekijänsä palkitsee!


    • Oma_raha_edullisin

      On kyllä asiat huonosti, jos ihan romusta autosta on enemmän velkaa jäljellä kuin auton arvo. Toki velkakaan ei välttämättä ole sitten kovin iso.

      Toisaalta velka kertoo, että henkilöllä on varaa maksaa auton lisäksi rahoituskuluja. :)

    • kuseen

      Kunhan tulee vanhat sähköauto romut??

      • ankea.tulevaisuus.edessä

        Sähköautojen hankinta- ja ylläpito korjausten vuoksi tulee niin kalliiksi että ei tavallisella ihmisellä ole enää varaa sellaiseen, korkeintaan jos pyhäisin juuri ja juuri kykenee vuokraamaan sellaisen kauppakassiksi. Muutoin on paluu 1800-luvulle jalkapatikkaan, pyörään ja alkaa hevosenpaskakin varmaan roiskua kaduilla, kärpäsiä pörrää levittäen tauteja ym...


      • TotuusSattuuQC
        ankea.tulevaisuus.edessä kirjoitti:

        Sähköautojen hankinta- ja ylläpito korjausten vuoksi tulee niin kalliiksi että ei tavallisella ihmisellä ole enää varaa sellaiseen, korkeintaan jos pyhäisin juuri ja juuri kykenee vuokraamaan sellaisen kauppakassiksi. Muutoin on paluu 1800-luvulle jalkapatikkaan, pyörään ja alkaa hevosenpaskakin varmaan roiskua kaduilla, kärpäsiä pörrää levittäen tauteja ym...

        "Sähköautojen hankinta- ja ylläpito korjausten vuoksi tulee niin kalliiksi että ei tavallisella ihmisellä ole enää varaa sellaiseen"

        Sähköautoissa on vain käytännössä paljon vähemmän helposti hajoavaa tekniikkaa kuin polttomoottoriautoissa. Pois jäävät kaikki polttomoottorin kulumiset ja viat, vaihteistojen viat, iso osa voimansiirron vioista jne.
        Sähkömoottorit ovat rakenteeltaan hyvin yksinkertaisia ja ne voidaan sijoittaa lähelle vetäviä pyöriä joka poistaa monta nykyautojen ongelmaa.


    • KatkeraRomukauppias

      Herttoniemen herjaaja vauhdissa.

      • Neitipuodissaan

        Mekaanikonkatu 5?


    • Ihanpstä

      Ostetaanautoja.fi on paska liike

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe