Tätäko se kateus vapaa-ajasta teettää?

VilmaHajurako

Ajat ovat kovenemassa. Sen tietää siitä että vaskistit ovat alkaneet ryömiä esiin koloistaan.

Muuan heistä purkaa vihaansa täällä: http://jonitikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/271839-roskavaki-toihin

Lainaan ja kommentoin sieltä 3 teesiään jotka liero on käynyt naulaamassa Espoon työkkärin ulko-oveen.

1. "Nuoret aikuiset, jotka pelailevat ja bilettävät yömyöhään eivätkä käydä töissä kun ei vaan huvita."
-Niin onneksi kasinokapitalistit ovat ihan hyvää hyvyttään jättäneet avaamatta noin 400 000 työpaikkaa, ja tehneet sen ihan vain siksi jotta jos töihin lähtö ei jotakuta huvita kun tuli mennä yönä bailattua niin eipä hänellä onneksi välttämättä ole työpaikkaakaan johon töihin lähteä.

2. "Ideologiset työttömät".
-Jos ja kun työpaikkoja on tarjolla noin 400 000 vähemmän kuin mitä on työikäistä väestöä, niin tokihan vallitseva noin 400 000 hengen työttömyys selittyy käsitteellä ideologiset työttömät.

3. "Narkkareita ja kaljaa lipittäviä näkyy katukuvassa yhä enenemissä määrin."
-Voi kumpa saisimme tänne töihin jonkun narkkarin, tai edes kaljaa päivät pitkät lipittävän hemmon, noinhan sitä kuka tahansa työnantaja joka arkiaamu ihan ensitöikseen pohtii."
...
Paljon oli asiaa Joni Tikalla. Mutta hän ei ollut ajatellut asiaa pohjia myöten. Ensimmäiseksi hänen tulisi ajatella käsitettä työpaikka, ja kaikkea mitä siihen liittyy. Esim että onko semmoinen olemassa ja jos ei ole, niin voiko siinä silti käydä töissä.

Toisekseen jos työpaikka on olemassa mutta siinä on yhä töissä Siiri 67 vuotta, niin voiko joku muukin silti käydä siinä töissä Siirin lisäksi.

Kolmanneksi, sitäkin tulisi pohtia että kuka se on kun valitsee työntekijän johonkin työpaikkaan? Ja millä perusteella hän valitsee sen kenet valitsee ja millä perusteella jättää ne valitsematta jota ei valitse? Esim jos se kuka valitsee käyttää valinnan tekoon sitä tieteellistä metoodia että päättää jo etukäteen että valitsee tyrkylle tulevista sen joka tulee 5:nä juttusillen, niin millaista itsekritiikkiä 4:nä ja 6:na juttusillaan käyneiden ja siis valitsematta jääneiden tulisi itseensä kohdistaa jotta seuraavalla kerralla sitten valinta kohdistuisi juuri jompaan kumpaan heistä eikä kehenkään muuhun.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Ajat ovat kovenemassa. Sen tietää siitä että vaskistit ovat alkaneet ryömiä esiin koloistaan."

      Ei esim Juhana Vartiainen ole faskisti, tosin ei hän ole myökään ryöminyt esille kolostaan vaan päinvastoin on ryöminyt piiloon sinne koloonsa.

      Nimittäin huomiota herättävää oli se kun äsken siellä etuskunnassa Kokkoomuksen edustajat kilpaa puheenvuoroissaan kertoilivat kuinka huonoksi he kokevat aktiivimallin vaikka sitä Sipilän hallituksen aikaan innolla puolustivat ja lakina voimaan äänestelivät, Mutta aktiivimallia julkisuudessa kaikkein näkyvimmin puolustanut Vartiainen ei siellä etuskunnassa ole puhunut aiheesta että onko aktiivimalli tosiaan suoraan perzeestä, kuten etuskunnan enemistö näyttää nyt olevan mieltä, yhtään mitään.

      Toisaalta tiedämme että jotta joku voisi jonnekkin työllistyä siellä jossakin pitäisi olla se työpaikka johon tuo joku sitten työllistyy. Ja Vartiainen toisaalta on julkisuudessa älämölönnyt että keppia työttömien pieksäntään ja hakkaamiseksi tarvitaan muuten ei työllisyys etene.

      Josta siis seuraa jos Vartiainen tosiaan asiassa on oikeassa että ensin työttömien asuttamassa slummissa viuhahtaa valtiovallan kovassa kädessä oleva keppi, ja sitten kun se keppi johonkuhun työttömään osui ja tämä siitä saamastaan osumasta ehkä jopa älähti, niin samalla hetkellä jossain kaukana kaukana siellä aidan vihreämällä puolen joku työnantaja saa sekä spontaanin erektion että toteaa että on tullut aika availla uusi (palkka-)työpaikka.

      Mutta miten tuo muka olisi mahdollista? No siihen tarvitaan hiukkasfysiikkaa jota tohtorismies Vartiainen on siellä työhuoneensa sohvalla torkkupeiton alla viime ajat piileskellessään tutkaillut,

      Sillä tiedetään että vaikkapa painovoima voi olla asia jota ehkä välittää jokin tieteelle vielä tuntematon hiukkanen, joka hiukkanen sitten saa jotenkin aikaan sen kaukovaikutuksen joka painovoimalla on, niin Vartiainen teorisoi että jospa on hiukkanen joka irtoaa työttömästä aina kun tähän keppi osuu, ja se hiukkanen sieltä slummista sitten samantien viuhahtaa kilometrien päähän ja saa aikaan sen kaukovaikutuksen joka työnantelijaan ilmaantui, eli kovaksi hällä kävi sekä heppi että tahto availla ainakin yksi uusi (palkka-)työpaikka.

      Jossa sanassa (palkka-)työpaikka sananosa (palkka-) tietenkin on vain kvanttiteoreettinen, eli se voi olla tai epäolla jopa samaanaikaan, mutta kumminkin se kaksoisrakokokeessa aleneeko työttömys/lisääntyykö työllisyys se aina aiheuttaa sen että sekä työllisyystilastoissa tapahtuu työttömien määrän laskua että myös työllisyyden kasvua. Mutta ainoa asia jota ei milloinkaan eikä siis silloinkaan tapahdu on se että leipäjonot ne eivät vain edelleenkään eikä vieläkään lyhene.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe