Miten son vasenlaitaiset ja vihreet ?

banaaneja.pöytään

Kun kuunteli ekaa vaalikeskustelua telkasta männä viikolla niin hiukset nousi pystyyn. Toverit Rinne SDP ja toveri Li, vassu meinaavat panna lihalle kovat verot ja vihreet tietysti peesaavat heitä.
Piruviekhöön. Eihän tässä meikäläinen köyhä saa kohta lihapalaa pöytään ostettua. Laittavtkohan ne poronlihallekki uudet verot ?

21

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • politiikko

      Tuo nyt taas on ropakantaa joka uppoaa tiettyyn porukkaan, Lii kyllä olis tasaamassa verotusta ja pienentäisi verotusta ei haitallisilta tuotteilta kuten kotimaisilta vihanneksilta lihalta taas nostaisi.

      Rinne tuntui olevan samoilla linjoilla mutta verottaisi vain ulkomailta tuotua lihaa. Nuoremmat henkilöt ovat jo vähentäneet lihansyöntiä ja vähentävät luonnostaan.

      Moni puolue ajaa kaksilla rattailla ollaan vaalilupauksissa pienentämässä hiilijalanjälkiä sopimusten mukaan mutta äänestäjille luodaan kuva ettei mistään luovuttaisi.
      Näissä asioissahan pitäisi ajatella nuoria ja heidän tulevaisuutta, vanhoille ukoille jotka kuolevat pian asialla ei ole merkitystä, ja lihan verotuksella voi aivan hyvin tehdä vaalityötä.

    • ei.läskiäkään.enää

      On se kumma et kaikki mitä muut kun vasenlaitaiset ja viherpiipertäjät sanovat on ropakantaa. Kuuloko tässä on mennyt ? Kyllä telkkaa on katottu.
      Tässä joutuu banaaneja syöhmään. Son halpaa. Sit makaroonejaki...No Rinne ja kumppanit popsivat lihapadoista valtion piikkiin tietysti..

      • kuolkaahan_nälkään

        Popsihan panaaneja kyllä joutilas pärjää vähemmälläkin. Lihakin on niin voimakkaasti valtion tukema tuote ei haittaisi vaikka vähän nousisi. Sallakin on senverran syrjässä että touhun mies hommaa lihan luonnosta eikä kaupan tisliltä.
        Ei ennen miehet itkeneet jos liha nousi muutaman sentin lihaa oli aina pöydässä naapureille asti, eikä tarvinnu mennä kauppaan. huss hus siitä töihin tai metsälle.


    • vihreitä

      Ainakin Kelloselässä, Hautajärvellä ja Kursussa äänestetään vihreitä.

      • viherunet

        Elikkä lopetatte lihan syönnin ja ajatte sähköautolla ? Maailma pelastuu. Kuis on siinä rajan takana ?


      • hovissakovenituomio
        viherunet kirjoitti:

        Elikkä lopetatte lihan syönnin ja ajatte sähköautolla ? Maailma pelastuu. Kuis on siinä rajan takana ?

        Mitä tuota kyselet, mene kysymään sieltä löytyykö hakkaraisia.


    • siis.kahdet.rattaa

      Mitäs tää vassupäällikkö Li Andersson totesi tän päivän Lapin Kansass ? No se totesi et metsien hakkuut pitää pitää nykytasolla.
      No mutta kuis käy Kemin ja Kemijärven sellutehtiden jos tässä pysytään ? Nehän tarvis ainakin 6-7 miljoonaa mottia uutta puuta.
      Elikkä toisin sanoen vasemmistoliitto ei halua tehtaita. Ei ne ilman puuta pyöri vai ?
      Kuitenkin täkäläise vassut huutaa tehtaiden puolesta.

      • ei.lihaa.eikä.töitä

        Joten vasemmistoliittoa ,demareita ja vihreitä ei kannata äänestää.


    • Kähy

      Nuoret ovat erittäin huolestuneita mm ilmaston lämpenemistä. Mitä sanoo esim Persut. Meidän ei pidä tehdä yhtään mitään, tehkööt muut maat. Samoilla linjoilla on myös mm Kepu ja sossut. Vihreät ovat ainoana puolueena lyöneet faktat pöytään muutosta on tapahduttava mm liikenteessä lihan tuotannossa asumisessa yms. Hyvä vihreät että pidätte nuorten tulevaisuuden puolta. Eihän ilmaston lämpeneminen kuulu ikäihmispersuille taikka sossuille. Nuorissa on tulevaisuus. Eläköön nuoret.

      • maailmanparantajat

        Vihreät ottaa puhtaan sähkön tepselistä. Son fakta.


    • Mummu

      Rinne pärjäsi ylen vaalitentissä erittäin huonosti - substanssi oli hakusessa ja mihinkään ei ollut kunnollista vastausta. Surkee tyyppi.

    • Ruokayx

      Höpölönlöörö koko lihaveropelko. Näyttää siltä, että ihan väkisin halutaan vääristellä. Kaikki tietää, että kasvisruokailu on terveellisempää ja noin puolet suomalaisista haluaakin laittaa lihalle veroja. Ei sitä kuitenkaan tule olipa hallituksessa ketä vaan. Lisäksi huomatkaa: Öljyjalosteiset autojen valmistuskin loppuu 2030 mennessä vaikka Suomessa kuinka laitetaan hanttiin. Se on ympäristölle tervetulouudistus. Sähköautojen tekniikka ja akut kehittyvät huimaa vauhtia joten eipä sekään tule ongelmaksi, edes täällä Lapissa, jossa sähköpistorasioita on tuhat kertaa tiheämmässä kuin huoltoasemia. Ihan hyvä, että politikot uskaltavat katsoa hieman kauemmas tulevaisuuteen eikä vain tuijota tämän päivän omaa napaa.

      • nuortentulevaisuus

        On Sallassa järkeviäkin ihmisiä. Hyvä hyvä!


      • papuja.pannuun

        Jaa meillä Sallassa siirrytään sit jäniksen ryuokiin ? Ei kai poromiehetkii ? Joko kunnan keittiössä lihat jätetty tilaamatta ?


    • tärkeämpääkin

      Ja vitut niistä lihoista, joita riittää jatkossakin. Niillä vedetään huomio oikeasta ongelmasta muualle. Enempi huolissaan näiden vihervassareiden kanssa kannattaa olla haittamaahanmuuton merkittävästä lisääntymisestä, jos päättämään pääsevät.

      • paljonTuli

        Tuskimpa Sipilän ennätystään tullaan lyömään. Vuonna 2015 tuli Suomeen yli 30000 yli rajan.
        Muuten Persutkin oli silloin hallituksessa.


      • perstava-persu

        Nää vihervassut eivät antaisi hakata metsää enempää kuin nyt jos pääsevät valtaan. Miten nää ns. työväenpuolueet Sdp ja vasemmistoliitto vastustavat uusia työpaikkoja.
        Heidän mukaan emme saisi Kemiin ja Kemijärvelle uusia tehtaita ja työtä. Nää tarvitsisivat n. 4-6 miljoonaa mottia uusia hakkuita. Vielä näitä äänestetään täällä Sallassaki.


    • velierkkivääräleuka

      Tämä persujen höpötys maahammuuton lopettamisesta on yksi lisävale heidän aatoksissaan. Kuule persu, miten estätät turvapaikan hakijaa tulemasta venäjältä suomeen, miten palautat turvapaikanhakijan venäjälle jos venäjä ei heitä takaisin ota. Kerro persu.

      • velierkkivääräleuka

        Sallan persuissa on ainakin ollut vanhoja rajan koppalakkeja, uskaltaisikohan he kerto totuuden rajan kiinnipanosta ja miten turvapaikanhakijat voidaan pysäyttää esim kelloselässä.


      • tottahan_on
        velierkkivääräleuka kirjoitti:

        Sallan persuissa on ainakin ollut vanhoja rajan koppalakkeja, uskaltaisikohan he kerto totuuden rajan kiinnipanosta ja miten turvapaikanhakijat voidaan pysäyttää esim kelloselässä.

        Koskaan ei Suomeen ole tullut pakolaisia kuin Persujen lyhyen hallituksessa olo aikana, tämähän on totuus joka ei pala tulessakaan.


      • tosiasiassa
        tottahan_on kirjoitti:

        Koskaan ei Suomeen ole tullut pakolaisia kuin Persujen lyhyen hallituksessa olo aikana, tämähän on totuus joka ei pala tulessakaan.

        Pakoloisia on tullut Suomeen jo kauan ennenkuin persut keksittiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe