Radat tukkivat juoruryhmät

mindy30

Lillutaan ja vesikävellään oikeiden vesijuoksijoiden tukkeena 2-3 hlön keskusteluryhminä. Sitten kun pyydät ystävällisesti päästä ohi niin johan on naama norsunv...lla ja hymähdellään.

Voiko ne perhanan kälätykset hoitaa vaikka kahvilassa tai saunassa kuntoaltaan sijaan? Kuntoallas on nimensä mukaisesti KUNTOilijoille. Lillumaan ja juttelemaan voi vaikka mennä johonkin lämminvesialtaaseen tai poreammeeseen, mutta voih...sielläkin on aikarajat. Niitäkään moni ei tosin kunnioita, vaan omivat poreet itselleen.

Jokainen voi ja saa mennä omaa tahtiaan ja jaksamisensa/kykyjensä mukaan vesijuoksuradalla, mutta kyllä nopeammille pitää antaa ohitustilaa ja mennä jonossa eikä rinnakkain kälättäen. Kun kaikki juoksijat menee jonossa, jokaisen kuntoilukokemus vain paranee ja vesijuoksusta saa jokainen parhaan hyödyn irti. Jos ilman juoruja on tylsää, voi vaikka tehdä eri etenemisliikkeitä. Vinkkejä löytyy vaikka YouTube-videoista. Ei kai kuntoilun aina ole tarkoitus olla pelkkää hauskaa, lienee kai se terveyden ylläpito ja kilojen kadotus pääasia?

Lisäksi on noloa, että pitää jostain tosi henkilökohtaisista asioista pulista kovaan ääneen koko halliväen kuullen. Kaikki jutut peräpukamaleikkauksista tissinalussieneen päätyy muiden korviin. Yök.

Itse hoidan juttelut ystävättärien kanssa kahvilassa ja jos menemme yhdessä vesijuoksemaan niin piruvie me mennään jonossa niin kuin jokainen maalaisjärjellä varustettu yksilö. Onneksi joissakin meissä naisihmisissä on huomaavaisuutta ja maalaisjärkeä, liian monet pilaavat toisten kuntoilun tukkimalla radat juoruryhmillä ja haittaamalla muiden ohitusta.

2

<50

Vastaukset

 • Tämä raivostuttaa ja hyvin yleistä ainakin Tampereen uimahalleissa. Siksi uin yleensä, vaikka vesijuoksukin houkuttaa. En vaan jaksa noita akkoja. Miksei uimahalleissa valvota tätä mitenkään :/

 • tyhmät ämmät täällä valittaa

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3567
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1654
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1240