TAAS TÖRKEITÄ RAISKAUKSIA JA VÄKIVALTAA!!!

567123YKS

Ei nämä lopu koskaan. Suomalainen on susi lammasten vaatteissa. Syyttää muualta tulevia ja tekee itse kaikkein kauheimmat teot. Pienet lapsetkaan ei ole este vaan suorastaan tavoite.
Nyt peruspertit ja perusmaijat. Kannattaa olla meuhkaamatta.

Lueppa tästä: https://yle.fi/uutiset/3-10712150

20

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kai.kysyä.saa

      Tuleeks tosta hyvät kiksit vai miks linkkailet tänne tota ja toisekseen miten toi jossain etelä-pohjanmaalla sattunut keissi liittyy Sallaan? Eiks sun kantsis meuhkata tosta vaik jollain rikospalstalla?

      • Jazzi

        Nämä on selvästi Setan kannattaja jäsenten tekosia, koska uhrit ovat poikalapsia.Setan porukka on tunnetusti sieltä vihervasemmiston kannattajista koostuvaa porukkaa.


    • Hyväettätotuustuleeesiin

      Eipä nämä kirjoitukset kaikki ole tähänkään saakka liittyneet Sallaan. Täällä Salla(nkin) Suomi24 palstalla on jo vuosia peloiteltu ja vaahdottu ulkomaalaisten tekemistä rikoksista vaikka Sallassa niitä ei ole sattunut. Alkuperäis-sallalaiset ovat sen sijaan raiskanneet ja tehneet töllön tekoja. On tosi hyvä, että tänne laitetaan myös oikeaa tietoa asioista. Siksi kannattaa kirjoittaa, mutta ei silti meuhkata. Asialinjalla.

    • OllaankoHiljaa

      OLLAAN HILJAA (kun on suomalainen tekijä)

      Kun poliisi joulu- ja tammikuussa ilmoitti Oulussa tutkittavana olevista alaikäisten raiskauksista ja epäiltyinä olevista ulkomaalaisista, niin kansa pillastui ihan maan hallitusta myöten. Hallitus järjesti hätäkokouksen viranomaisten kanssa ja lakeja luvattiin tiukentaa. Lehtien kolumnistit ja ennen kaikkea somekansa suorastaan herkuttelivat vahingonilolla, koska epäillyt olivat ulkomaalaisia. Syyllisiksi löydettiin hyvin nopeasti uskonto, kulttuuri, ulkomaalaislainsäädännön ja viranomaisten lepsuus sekä ennen kaikkea sinisilmäiset suvakit, jotka suorastaan tilasivat tätä.

      MUTTA. Kun KRP kertoi vuosia toimineen pedofiili- ja lapsipornoringin esitutkinnan päättymisestä, niin tavallista uutisointia lukuun ottamatta vallitsee hiljaisuus. Hallitus ja muut politikot ovat hiljaa, kolumnistit ovat hiljaa ja somekansa on hiljaa. Kaikki myöntävät, että rikos on ihan kauhea, mutta siinä kaikki. Tammikuussa monta päivää somessa meuhkanneet jakavat kuvia kissastaan ja koiristaan.

      Hirveiden rikosten törkeyden ja annettavien rangaistusten määritteleminen kuuluukin tuomioistuimelle siinä missä tuomitseminen yleensäkin, mutta median ja sosiaalisen median hiljaisuus koskee ihan korviin. Ei ollakaan julistamassa kollektiivista syyllisyyttä eikä uskonnon pahuutta, ei voidakaan laajentaa syyllisyyttä asiaan mitenkään liittymättömiin ihmisiin.

      Nyt ymmärretään se, että ei ole olemassa kollektiivista syyllisyyttä. Rikoksista ovat vastuussa vain tekijät, eivät koskaan muut. Syytetyn penkille ei voida asettaa kulttuuria, uskontoa, tekijän sukulaisia, tuttavia eikä naapureita. Jos voitaisiin, niin nyt pitäisi syyttää kaikkien suomalaisten miesten lisäksi myös valtauskontoa, koska päätekijäksi epäilty on toiminut seurakunnallisissa tehtävissä.

      Kollektiivisen syyllisyyden mahdottomuus ei ole ymmärretty kovin syvällisesti, tuskin lainkaan. Asia ei nyt vain kiinnosta ketään, koska siitä ei saada aikaan mahtavia otsikoita ja joukkohysteriaa. Siitä ei saada aikaan laumareaktiota, jolla puolustetaan omia vierailta. Siitä ei saada poliittisia pisteitä eikä sen varjolla pysty ratsastamaan maineeseen lasten puolustajana. Tekijät ovat tiedossa ja esitutkinta on päättynyt.

      Palataan asiaan sitten, kun joku ulkomaalainen, mieluiten turvapaikanhakija, syyllistyy rikokseen. Sitten voidaan taas ottaa soihdut ja talikot esille.

      • totuutta_kehiin

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269227-poliisin-uudet-tilastot-seksuaalirikokset-lisaantyivat-eniten-helsingissa
        Olipas sinulla hyvin suodatettua ainesta joka ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Sen myönnän Suomessa on 5,5 miljoonaa asukasta ja tekevät kaikenlaisia rikoksia, mutta ei sentakia tänne tarvitse tuoda lisää rikoksentekijöitä.

        Jos väität uskonnolla ja kultuurilla olevan raiskauskäyttäytymiseen, perustele se. Selvitäppä mikä osuus ulkomaalaisista raiskaajista on muslimeja. Selvitä ketkä johtaa raiskaustilastoissa?


      • OllaankoHiljaa

        Mikä oli suodatettua ainesta. Lue koko pitkä kirjoitus, jotta ymmärrät mistä siinä puhutaan. Karkeasti ottaen siinä kerrotaan, että Ollaan hiljaa kun kyse on suomalaisten tekemästä raiskauksesta (joita on kuitenkin enemmistö Suomen raiskauksista, perheväkivallasta, muista rikoksista), mutta pidetään meteliä ja tuomitaan, jos saman rikoksen tekee ulkomaalainen.


      • olevaanhiljaa
        OllaankoHiljaa kirjoitti:

        Mikä oli suodatettua ainesta. Lue koko pitkä kirjoitus, jotta ymmärrät mistä siinä puhutaan. Karkeasti ottaen siinä kerrotaan, että Ollaan hiljaa kun kyse on suomalaisten tekemästä raiskauksesta (joita on kuitenkin enemmistö Suomen raiskauksista, perheväkivallasta, muista rikoksista), mutta pidetään meteliä ja tuomitaan, jos saman rikoksen tekee ulkomaalainen.

        Kirjoitat täyttä paskaa, trolli.


      • Ulkopuolinen.tro
        olevaanhiljaa kirjoitti:

        Kirjoitat täyttä paskaa, trolli.

        Ajatteletko sinä ollenkaan?


      • MikkoKoo

        Ei se pysty, puuttuu välineet.


    • perheväkivalta

      98% s-rikoksista on miesten tekemiä, puolet on uhrin tuttuja ja viidennes omasta perheestä. Miettikää sitä.

    • kurjaatouhua

      Persut, tai ainakin osa heistä ja heitä äänestävistä ovat ottaneet ulkolaisten tekemät rikokset vaaliteemakseen, tai ainakin käyttävät niitä mustamaalatakseen muslimeja tai yleensä tänne tulleita turvapaikan hakijoita.
      Se on vastenmielistä monista ei persuista, koska itse uhreista tai raiskausrikoksista persut ei välitä tuon taivaallista.
      Alhaista toimintaa edistää omaa politiikkaa kylvämällä vihaa jotain ryhmittymää kohtaan. Lopputulos on usein aika synkkä, eikä hyvä yhteiskunnan kannalta. Saadaan aikaan polarisaatio myös oman kansan kohdalla.

      • Jazzi

        Suomi ei tarvitse muslimiperäisiä raiskaajia, eikä niiden lisä tuontia suomeen voi perustella sillä, että suomalaisetkin raiskaavat.Sitä paitsi meillä on ihan tarpeeksi elätettäviä omastakin takaa.


    • näin_se_menee

      Valitettavasti äärioikeistolaiset puolueet kuten Perussuomalaiset mullistavat mailmanlaajuisesti poliittista kenttää . Suurimpia syitä äärioikeistojen nousuun on hallitsematon maahanmuutto.

      Persut nousee meilläkin ja siihen suurin syyllinen on juuri tämä vesemmistolainen hyysäys politiikka, Ruotsissa hyysättiin kymmenivuosia nyt kun osa eteläruotsista on menetetty joutuivat Demaritkin muuttamaan asenteita.

      Meidän vasurit on vielä vauhdissa ja ilmaa täynnä kuin kempsun rengas huomaavat kohta olevan Persujen pääministeripuolue ja itse kuulutaan takijaisten kastiin.

      Onneksi nyt lestadiolainen Sipilä töpeksi ja Demareilla on jonkinlainen mahdollisuus päästä valtaan. Tälläisellä maahanmuuttajien nuoleskelulla se valta ei pysy pitkään.

    • ErikOulussaPaljon

      Toki myös Suomen kansalaiset on raiskannut mutta tärkeää muistaa että nuori. suomalaisraiskaajissa on mukana Suomen kansalaisuuden saaneita ulkomaalaistaustaisia.

    • Eipätrollata

      Olisi hyvä, jos tutustuisitte tähän suomalaisten viimeisimpään raiskaustapaukseen. Tähän tapaukseen liittyy on filmi, jossa pieni lapsi tapetaan ja raiskaukset ovat kohdistuneet lapsiin. Tekijöinä suomalaiset. Myös Lapista oleva yrittäjä. Kukaan ei trollaa vaan yrittää kertoa, mitä oikeasti on tapahtunut.

      • Sallasta

        Miten tuo liittyy Sallaan?


      • seuraillut

        Otappas asioista tarkemmin selvyyttä ennenkuin tänne kirjoittelet perättömiä.

        Toki suomalaisetkin ovat syyllistyneet aivan hirveisiin tekoihin kuten lapsen huumaamiseen ja raiskaamiseen kuitenkin lapsen tappamisvideo on kuvattu EU:n ulkopuolella.

        Näitä sairaita ihmisiä on keskuudessamme jotka koskaan eivät jää kiinni eikä läheisetkään osaa heitä varoa. Tässäkin pedofiliä ringissä on ihan tavallisia ihmisiä jotka eivät poikkea normaaliihmisistä.
        Vanhempien vain on oltava tarkempi ja katsoa keneen luottaa, vaikka se on vaikeaa, jopa rippileireilläkin joi peto vaania.


      • tälläistäSeON

        Valitettavasti lasten hyväksikäyttö ei ole uusi-ilmiö sitä on ollut aina. Näitä namusetiä on ollut joista on tiedetty tai on oltu tietämättömiä.
        Vaikenimisen kulttuuri on näitä petoja suojellut, lapset on vaiennettu eivätkä he koskaan ole kertoneet ahdistuksesta edes vanhemmilleen. Se peto on voinut olla jopa aivan lähipiirissä.

        Uskonnollisissa yhteisöissä on mätäpaiseita joista on tietoisesti vaiettu. Viimevuosina on alkanut purkautumaan lestadiolaisten yhteisöissä lasten hyväksikäyttö, josta on tiedetty mutta vaiettu. Onneksi tämä niin parjattu netti on saanut monet avautumaan.

        https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oululaista-jennia-kaytettiin-hyvaksi-yli-20-vuotta-tekijoina-perhetuttu-ja-isapuoli-rakas-jumala-anna-minulle-voimia-lopettaa-se-mita-minulle-tehdaan-han-rukoili-iltaisin/817719/


    • halooo

      Aihe on tärkeä, mutta palsta väärä. Menkää vaikka jollekin rikospalstalle kirjoittelemaan.

      • 983746

        Varmasti koskee myös sallalaisiakin. luuletko että täällä on joku lintokoto hyväksikäyttöjen suhteen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2423
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      800
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      215
      766
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe