KANSA ÄÄNESTÄÄ PERSUJA !

Rappio-tekee-konkurssin-

Nyt näyttää siltä ja täysin ymmärrettäväähän se on.

Kansa on kyllästänyt paskapoliitikkoihin jotka eivät osaa muuta kuin sutkata
ja toimia omia henkilökohtaisten etujensa mukaisesti.

62

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rinteenfriidu

      Onko se Kokoomuksen kyky Heikki Autto lopettanut työnteon kokonaan kun kiertänyt kuin kulkukoira jo viikkotolkulla vaalikampanjoimassa ympäri Lappia?????Kuka sen elättää? En halua äänestää lusmua. Kattelenpa Persuista sopivan.

      • Kirjoita.tuo.YouTubeen

        V niin kuin ketutus.


    • Persjalka

      Kyllä minäkin nyt ihmettelen, että kun pojulle oikein tekemällä tehtiin ja räätälöitiin pesti yliopistolle, niin jäbä vain luuhaa ympäriinsä vaalityössä eikä pysy työpaikallaan. Ei kait niitä noin pitkiä lomia ole muilla kuin kansanedustajilla. Sillä kuitenkin kolme kläppiäki elätettävänä.

    • Rinteenkloppi

      Ei persuissa oo kettään sopivaa ehokasta ja puoluekki on yks vitsi.

      • KasvaMieheksi

        Höpö höpö!


    • rantavitikka2

      Muistakaapa sitten kun äänestätte yhden asian "EI" -puolueita, jotka ratsastavat yhden asian teemalla.

      Näillä rajoituksilla popularisoivilla liikkeillä ei ainakaan historian valossa ole kovin lupaavat näkymät kansalaisille. Perussuomalaiset ja pari pienempää liikettä lupaavat ikäviä aikoja niille, jotka ovat tottuneet perusoikeuksien suomiin vapauksiin, jotka ovat itsestään selviä. Vapauksien sijasta luvassa on velvoitteita.

      Ne, jotka eivät tunne historiaa, ovat tuomittuja toistamaan historiassa tehdyt virheet.

      • rollox

        Parempi seki ku luvata vaikka mitä sit paskoa kaikki kansan niskaan.
        Kiitos ja näkemiin keskusta


      • Persuhuijarikopla on kupla. Joku päivä kuuluu POKS!


      • 839349494

        Vasemmistohan se vapauksia rajoittaa. Sensuuria ja sananvapauden rajoittamista pukkaa päälle ja aseet veisivät kansalta jos voisivat.
        Perussuomalaiset haluavat vain rajoittaa haittamaahanmuuttoa , se kun vie rahoja muualta, kuten vanhustenhoidosta ja koulutuksesta ja aiheuttaa kaikenlaisia ikäviä lieveilmiöitä.
        Suomella pitäisi olla vapaus päättää itse ketä tänne päästetään. Tuskin teilläkään on kotona ovet avoinna niin että kuka tahansa voi marssia sisään ja alkaa vaatimaan elatusta.


      • vanttaus
        Musti.Hintikka kirjoitti:

        Persuhuijarikopla on kupla. Joku päivä kuuluu POKS!

        Tästä kommentista mieki tykkään.


    • Lappi.vuonna.2019

      Mutta kenellä persulla on suurin mahdollisuus tulla valituksi?

    • hyväesimerkki

      Suurin osa kansasta äänestää kyllä kaikkia muita kuin persuja. Englesmannien Brexitissä on hyvä näkymä, mitä siitä seuraa jos äänestää vaihtoehtoisia pöljiä.

    • VIIME-KÄDESSÄ

      Kansa ottaa aina vallan kun paskaporukka on kunnolla sössinyt, niinkuin nyt on käynyt. Että meidän lapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsenlapsen lapsetkin maksaa tuon paskasakin juhlia...

      THATS ONLY FACT !

    • öyhönöyhönjne

      Nähtävästi joku pölhö-persu täällä häiriköi. Tämä onkin hyvä paikka päivystää, kun muuta ei mielessä ole kun tuollaista sontaa.

      • Kepun..romahdus

        Kepulta vapautuvat äänet tullenevat uusjakoon pääosin persujen ja
        tähtiliikkeen edustajien kesken !


      • duunersmannit
        Kepun..romahdus kirjoitti:

        Kepulta vapautuvat äänet tullenevat uusjakoon pääosin persujen ja
        tähtiliikkeen edustajien kesken !

        Paavohan se persua pelottaa. Ja toisessa suunnassa persuduunarin ystävä SDP :)


    • Eikriminaali
    • ÄänestäPerusS

      Perussuomalaisten kannatus Lapissa noussut 3,5 prosenttiyksikköä ja on nyt 19,9. Kaksi paikkaa tulossa. Kepu romahtanut eli kannatus pudonnut 12 prosenttiyksikköä. Myös vasemmistoliiton kannatus laskenut. Muut paitsi Perussuomalaiset ovat suvakkipuolueita eli hyyssäävät elintasopakolaisia kantasuomalaisten kärsiessä. Pakolaisten hyyssäys maksanut suomalaisille veronmaksajille jo miljardeja.

      • persulanmetkut

        Tuollainen öyhötys ei anakaan lisää ääniä tuo persuille.
        Huomion arvoista näissä vaaleissa on persuilla markkinointi asiantuntijoiden käyttö. Kun ääniä yritetään saada oma kannattajakunnan ulkopuolelta, niin se ei tapahdu ääriajattelulla, päinvastoin.

        Onkin selvää, että persujen pöljä-osastoa on käsketty pitää suu supussa, nämä huhtasaaret ja taviot on olleet varsin hiljaa vaalien alla, että eivät karkottaisi mahdollisia uusia äänestäjiä pois.

        Tällaisilla foorumeilla persut mökää mitä sattuu ja pitävät mölinällään kannatusta alle 10% tason, jos täältä se laskettaisiin. Se kun persujen kannatusjoukon ääriajattelu on sen mukaista, että siihen ei yksikään järki-ihminen yhdy.

        Perut voivatkin näissä vaaleissa yltää omaan ennätykseen, kun Halla-aho on esiintynyt mediassa varsin maltillisena ja yrittänyt teeskennellä olevansa aivan jotain muuta, kuin mitä todellisuudessa onkaan.


      • 3838939

        Ääriajattelua? Nyt kaipaisin esimerkkejä moisesta. Vihreiltä löytyy ääriajattelua kun kaikkien terroristien ja raiskaajienkin pitäisi päästä suomeen eikä pois saa päästää maksoi mitä maksoi. Johan se yksi yritti estää lentokoneen ilmaan nousemistakin kun oli palautettava rikollinen kyydissä ja palaaville ISIS-joukoille pitäisi vaan järjestää kuntoutusta.

        Persut nimenomaan on se järjellinen puolue joka ajaa suomen etua ja kannattajia löytyy kaikista yhteiskuntaluokista. Kannattajia yhdistää nimenomaan looginen ajattelukyky mikä tuntuu vihervasemmistolta puuttuvan.


      • syrjintä
        3838939 kirjoitti:

        Ääriajattelua? Nyt kaipaisin esimerkkejä moisesta. Vihreiltä löytyy ääriajattelua kun kaikkien terroristien ja raiskaajienkin pitäisi päästä suomeen eikä pois saa päästää maksoi mitä maksoi. Johan se yksi yritti estää lentokoneen ilmaan nousemistakin kun oli palautettava rikollinen kyydissä ja palaaville ISIS-joukoille pitäisi vaan järjestää kuntoutusta.

        Persut nimenomaan on se järjellinen puolue joka ajaa suomen etua ja kannattajia löytyy kaikista yhteiskuntaluokista. Kannattajia yhdistää nimenomaan looginen ajattelukyky mikä tuntuu vihervasemmistolta puuttuvan.

        Perussuomalaiset vihaavat vihreitä, koska vihreät on naisvaltainen puolue.


      • Olet-oikeassa
        syrjintä kirjoitti:

        Perussuomalaiset vihaavat vihreitä, koska vihreät on naisvaltainen puolue.

        Vihreät ovat marginaaliryhmä, kaikessa... myös siinä...

        HYI KAKKAA.............


    • Työtön äänestää natsia.

    • MV_LEHTI.paras

      Lukeminen kannattaa aina.

      • Propagandaa

        Paitsi roskalehtien lukeminen.


    • SuomenParhaaksiPerusS

      Suomen ei olisi tarvinnut ottaa yhtään turvapaikanhakijaa Ruotsin kautta. Turvapaikkaa haetaan siitä Euroopan maasta johon hakija ensimmäisenä saapuu. Mutta koska Pääministeri Sipilä teki Suomesta houkuttelevan maan, sillä ne käveli Euroopan halki Suomeen. Pääministeri Sipilä houkutteli mahdollisimman paljon turvapaikanhakijoita Suomeen " tule Suomeen, Suomessa on hyvä sosiaaliturva, puhdas ilma, sieviä tyttöjä ja pääministerikin antaa talonsa Kempeleestä turvapaikanhakijoiden käyttöön". Tämä kutsu levisi reaaliajassa arabiankieliseen mediaan. Moni kertoi tulleensa Suomeen kun huomasi kutsun esimerkiksi Irakissa. Punavihreät kiittivät Sipilää kun hän tilasi vieraita maahamme. Jussi Halla-aho on erittäin isänmaallinen henkilö!!! Sipilä alkoi tänä talvena valehtelemaan, kannatuksen laskiessa että hän kutsuikin kristityn perheen. Hävitön mies. Muistissa on 2015 vlta kun Sipilä kutsui ja kehitti tavallisia suomalaisia ihmisiä myös avaamaan ovet turvapaikanhakijoille. Moni noista tulleista on raiskannut Suomen tyttölapsia. Poliisin mukaan vasta jäävuoren huippu paljastunut. Yksikin syy miksi vielä pitäisi tuota luikuria tai kepua äänestää. Ainoastaan perussuomalaiset on isänmaallinen ja maahanmuuttokriittinen puolue Suomessa. Pikkupuolueet ovat Venäjämielisiä räyhääjiä joihin ei kannata ääntä tuhlata niihinkään.

    • persujenpaskapuheet

      Tuossa sitä ääriajattelua jo sitten tulikin.
      Suomi on oikeusvaltio jossa eletään kansaivälisten sopimusten mukaisesti, sanoo persut siitä mitä tahansa. Viimeisessä hallituksessa oli persut mukana kun sieltä Ruotsista tuli pakolaisia. Elettiin kansainvälisten sopimusten mukaisesti, hakijoiden hakemukset tutkitaan ja sen mukaisesti sitten jatkotoimet. Persut ei vastuussa ollessa pistäneet sille yhtään hanttiin, toisin kun aina oppositiossa ääniä kerätessään.

      • VieläparempaaEHKÄ

        Puoluetta johti tyranni diktaattori Soini. Hän ei sallinut muiden mielipeitä. Niinpä isänmaallinen siipi Jussi Halla-ahon johdolla porskuttaa nyt yle gallupissa kolmantena (loikkarit 0,9 prosenttiyksikköä).


      • räikeä_virhe

        Ymmärrätkö,mitä tarkoittaa shcengensopimus,jota eu maat ei noudata.Sehän tarkoittaa,että vain eu maissa asuvilla on vapaa liikkuvuus.Ei tämä tarkoita,että eu:n ulkopulelta tulevilla on sama oikeus.Jokaisen,joka tulee hakemaan turvapaikkaa pitää rekisteröityä siihen maahan johon ensin tulee.Eu on rikkonut muitakin tekemiään sopimuksia,joita itse on kaikessa viisaudessaan sopinut.


    • Älä.Äänestä.Persua

      Ääni persuille on ääni natsismille, syrjinnälle ja vihalle.

      • PianSuomikin

        Tanska Itävalta mm palautti rajavalvonnan


      • voi-raasua

        Tiedätkö mitä tarkoittaa sana natsi opiskele historiaa ennenkuin nimittelet suomalaisia?Raskaita syytöksiä ja pahemmanlaatuista vihapuhetta mitä täällä voi olla.Onko kaikki perus-suomalaisia äänestävät natseja heitä taitaa olla suomessa satojatuhansia?


      • Tuholaiset

        Monetkin vasen, viher bolsevismi aatteen kyllästämät on laskettava
        ns. ääriaineksiksi jotka taitavat olla loogiseen ajatteluun kyvyttömiä,
        osaavat silti työntää kapuloita rattaisiin, ja heittää hiekkaa koneistoon.


      • niin.sitä.pittää

        Jopa luutuneimmat komukatkin ovat perstyneet, ja tulleet järkiinsä
        niinettä äänestävät nykyisin persuja.


      • olet-oikeassa

        Suomi pelastuu persujen ansiosta !

        KIITOS KUN MUISTUTIT !


      • oinkk
        olet-oikeassa kirjoitti:

        Suomi pelastuu persujen ansiosta !

        KIITOS KUN MUISTUTIT !

        Mursutkin pelastavat Suomen ennen kuin persut.


      • tyylisitunnetaan
        Tuholaiset kirjoitti:

        Monetkin vasen, viher bolsevismi aatteen kyllästämät on laskettava
        ns. ääriaineksiksi jotka taitavat olla loogiseen ajatteluun kyvyttömiä,
        osaavat silti työntää kapuloita rattaisiin, ja heittää hiekkaa koneistoon.

        Sinä olet neonatsi, joka loisit persun persnahassa.


      • aitatoloppa
        PianSuomikin kirjoitti:

        Tanska Itävalta mm palautti rajavalvonnan

        Ehkä käykin niin että persut palautetaan. Pannaan ne saareen.


    • ÄänestäParastaRakas

      Perussuomalaiset on paras puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille. Perussuomalaiset tullee olemaan suurin puolue. Perussuomalaiset on ainoa isänmaallinen puolue. Perussuomalaiset ainoana puolustaa suomalaisia ihmisiä.

      • hullujatosiaan

        Aammen, kato ettet hurahda tuohon hurmoskohtaukseesi ja löydä itseäsi Muurolasta.


    • Fiksuutta

      Otsikko on harhaanjohtava. Kävin äänestämässä,enkä äänestänyt persuja,itse asiassa kukaan tuntemani ihminen ei aio äänestää persuja.

      • naisvihaajat

        Kukaan nainen ei naisvihaajapersuja äänestä. Naiset muodostavat puolet äänestäjistä.


      • ViidakonLaki

        Lapsi parka menehän kotia kasvamaan.


      • äiteeltäturpaan
        ViidakonLaki kirjoitti:

        Lapsi parka menehän kotia kasvamaan.

        Viidakon laki on tainnut runnella sinua oikeen äitin nyrkillä persuraukka.


    • KokoSuomenOnneksi

      Mutta minä ja hyvin monet muut äänestimme niitä persuja

    • ParasPuolue

      Minä äänestin perussuomalaista naista

      • silkkisaara

        Aivan oikein.


    • MinäkinäänestinPer

      Monet äänestää perussuomalaisia ei persuja

    • OIKEIN-HYVÄ-JUTTU

      Sosialistit saa lähettää Siperiaan susien sekaan.

      KIITOS APLOODEISTA !!!!

      • IsoPahaVirhe

        Tiesitkö että sosialistit järjesti Suomessa asiat siten että sinäkin voit makailla yhteiskunnan tuella kehdosta hautaan.


      • Olet-oikeassa----
        IsoPahaVirhe kirjoitti:

        Tiesitkö että sosialistit järjesti Suomessa asiat siten että sinäkin voit makailla yhteiskunnan tuella kehdosta hautaan.

        vain siinä että olet mielisairas.
        Kiitos kun tunnustit, nyt sinulla on toivoa tervehtymisestä.


    • älä_sahaa_omaa_oksaa
    • NO DEAL...!!!

    • Lisääottaisivat

      Jos äänestät muuta kuin perussuomalaisia, köyhdyt. Muut haluavat halata maailmaaa ja ottaa valtavasti ja pakolaisia /halpatyövoimaa Suomeen. Nyt jo haittapakolaisten hyyssäyskseen on mennyt miljardeja. Ne on kaikki pois suomalaisten hyvinvoinnista.

    • Jottainrotiaoltava

      Maalaisjärjellä : erikoisesti punavihreät lupaa työläisille lisää palkkaa, parempaa eläkettä jne. Mistä rahat? Perussuomalaiset haluaa lopettaa elintasopakolaisten hyyssäykseen. Tässä tulisi valtavat säästöt ja rahat voisi käyttää suomalaisten elämään. Kyllä Suomessa saa käydä turistina omilla rahoillam

      • mähaluunpontikkapannun

        ''Perussuomalaiset haluaa lopettaa ....''
        Tietävät että se ei onnistu, ei vaikka Halla-ahosta tulisi presidentti.
        Persujen onni on ei-niinkään-viisaat kannattajat.


    • PERSUILLE.ÄÄNI

      Eikö siinä ole tarpeeksi sarkaa Suomelle kun saadaan omat asiat kuntoon ensiksi ja sitten vasta vedetään kaikenmaailman pakolaisia tänne. Näitä raiskaustapauksia on ollut POulussa ym. Suomessa ihan tarpeeksi. RAJAT KIINNI JA LESKITYTÄÄN OMIEN ONGELMIEN HOITOON! Vain Perussuomalaisten periaatteilla kyetään säilyttämään tämän maan itsenäisyys ja pystytään pitämään ongelmat kurissa.

      ÄÄNESTETÄÄN KAIKKI PERUSSUOMALAISIA. JOKAINEN NUKKUVA, ITSE MUKAANLUKIEN UURNILLE!

    • Persuslainen

      Ei persuja kukaan enää äänestä. Kaikki järkevät persut siirtyivät sinisiin. Persuihin jäi vain vähä-älyiset :)

    • Miekävinjo

      Käy äänestämässä perussuomalaisia eli meille suomalaisille parasta.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2122
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe