Perussuomalaiset kovassa nosteessa Lapissakin

ÄänestäPerusS

Lapin Kansan tuoreessa gallupissa perussuomalaisten kannatus on 19,9. Nousua 3,5 prosenttiyksikköä. Keskustan kannatus romahtanut yli 12 prosenttiyksikköä. Myös vasemmistoliiton kannatus laskenut. Muut paitsi perussuomalaiset, siis muut hyyssäävät elintasopakolaisia, näitäkin joiden pitäisi Suomen lain mukaan poistua Suomesta. Pakolaisten hyyssäys on maksanut suomalaisille veronmaksajille miljardeja.

31

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TerveisetVenäjälle

      Mitäs sinne Pietarintrolleille muuta kuuluu? Hyvinkö on säitä pidellyt? Meinaan vaan että kyllä se persujen venäjänapu täällä tunnetaan joten tätä hevonpaskaa ei kannata uudelleen lähettää, keksikää jotain uutta.

      • Persutisänmaallisia

        Vasemmistoliiton Markus Mustajärvi kertoi olevansa tulipalokommunistin poika. Ehkä hänellä on jotain yhteyksiä nykyvenäjällekin.


      • Terveiset.folio.hatulle

        No onko todisteita putinin avusta...Sitähän minäkin,ei taida löytyä.
        Luen ne mielelläni jos pystyt esittämään.


      • Lyhyt_neuvo
        Terveiset.folio.hatulle kirjoitti:

        No onko todisteita putinin avusta...Sitähän minäkin,ei taida löytyä.
        Luen ne mielelläni jos pystyt esittämään.

        Lue alouksi Supon katsaukset ja tule sitten kyselemään lisää.


    • Sallalaiset persut ovat kovasti emopuolueensa näköisiä: juoppoja, ja monella rikostausta. Teuvo Hakkarainen; juoppo sekä tunnettu ja paatunut persurikollinen olisi kovin kateellinen sallalaisten aateveljiensä "meriiteistä"!

    • putiini

      Täällä eletään vielä viime vuosisadalla liitetään Putiini kommunismiin. Putiin ja Putiinin puolue Yhtenäinen-Venäjä on suomalaisen Kokoomuksen sisarpuolue.

      Kommunistipuolueella Venäjällä on vain muutaman prosentin kannatus. Hankkikaa yleistietoutta.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhtenäinen_Venäjä

    • Poronkusema

      Lapissa tarvitaan muutakin kuin polkupyörä. Haavisto myi säkölinjat ja nyt saadaan maksaa koko kansa tämän toilauksista. Varmaan myis vesihuollonkn jos olis mahdollista. Lukekaa Mikko Paunion kirja, siinä kerrotaan mikä miehiään on Haavisto ja se porukka. Lapissa tarvitaan auto

    • valehtelijat

      Valegalluppien julkaisijat! Persujen kannatus on 13%. Rikollisia ei äänestetä!
      Perussuomalaisilla on rikoksesta TUOMITTUJA ehdokkaita (16) ja sinisillä (11).

      • PStekeeLopunTälle

        Muut paitsi Perussuomalaiset siis muut lupaa hyvää Suomen eläkeläisille työläisille yrityksille mutta mistä rahat kun maahantunkeutujien hyyssäyskseen menee miljardeja vuodessa


    • EhkäSuurimmaksi

      Ihan tavalliset ihmiset ympäri Suomea äänestävät perussuomalaisia.

    • ei.ääniä.persuille

      Kuka Lapissa tekee taas "MÄNTYLÄT" ? Suljuavat ko pääsevät aidan yli.

    • epätervePERSU

      Lapin persuilla ajatukset ovat valitettavan lähellä erästä 30-luvulla valtaan noussutta pikku-ukkoa!

      Lainaus ----->

      Perussuomalaisten nuorisojärjestö PS-Nuoret pidättäytyy ottamasta kantaa Lapin piirijärjestönsä puheenjohtajan huomiota herättäneisiin somekirjoituksiin. Lapin PS-Nuoria johtaa Johannes Sipola, joka viime vuonna erotettiin määräajaksi emojärjestö PS-Nuorista.

      Sipolan väliaikaisen erottamisen ovat nostaneet esiin perussuomalaiset vaikuttajat sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Sipola keräsi negatiivista huomiota kirjoituksillaan joulunpyhien aikaan. Sipola muun muassa linjasi, että ”ei-valkoiset” eivät voi olla suomalaisia ja että ”ei-suomalaiset” – kuten hänen mukaansa juutalaiset ja romanit – tulisi ohjata pois Suomesta esimerkiksi verotuksellisin keinoin.

      <--- Lainaus loppuu

    • umpisenpuskija

      Halla-aho on mestaritakinkääntäjä, populistien poppari. Persut eivät enää haluakkaan erota eusta, rajoja ei pannakkaan kiinni. Meinasin äänestää, onneksi en käynyt vetämässä enakkoon.

    • Hyväsuuntaus

      Suurin osa suomalaisista haluaa nyt Suomen pysyvän eu ssa. Perussuomalaiset kuin monien muidenkin maiden puolueet haluavat muuttaa Euroopan unionin itsenäisten kansallisvaltioiden unioksi

      • hyihelevetti

        Perussuomalaiset on äärioikeistolainen puolue. Kerran saatiin natsit pois, ei niitä kukaan kaipaa.


    • RikastutÄänestäPerusS

      Muut paitsi perussuomalaiset haluavat rajattomasti lisää pakolaisia Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Ei ne mitään ylärajaa ole ilmoittaneet.

    • MinuaSinuaKaikkia

      Perussuomalaiset puolue puolustaa suomalaisia ihmisiä.

    • Ääni_hukkaan

      Menevät suoraan oppositioon! Hyödytöntä äänestää persuja!

    • lakijaoikeus

      Entisen maalaisliittolaisen sanoin, "maassa maan tavalla, tai maasta ulos", Urkki vainaa sen jo sanoiksi puki, jotenka äänet persuille ja laittomasti maassa olevat turvapaikkaturistirikolliset ulos maasta ja HETI!

    • Anonyymi

      aivan paperittomat ulos maastamme sama kuri kaikille eikä hyyssätä .ja mikä nousu vaaleissa eikö niillä mustaajilla vituta vähän.

    • Anonyymi

      Mistä maasta tuo Oululaisen persu Tynkkysen kihlattu mahtaa olla, onkotummaihoinen mies ollut suomessa turvapaikanhakijana, onko päätös maassaolosta jo tullut yms. Ihan mielenkiinnosta kysyn vaan???

    • Anonyymi

      Aivan oikein veli puhuu. Se on järkyttävää, että jotkin puolueet husereevat veronmaksajien ja velkarahoilla aivan niin kuin sitä rahaa tulisi seinästä. Seinästä ei tule rahaa muille kuin pakolaisile.

    • Anonyymi

      Persuja en äänestä kuitenkin myönnän suomalainen yhteiskunta tarvitsee Persuja.
      Nyt on hallitus joka on hyvin maahanmuuttomyönteinen Vasemmistoliitto, Vihreät, RKP, ja SDP lukeutuu "hyysärijoukkoon"

      Vakavaksi tilanteen tekee vielä hallituksessa naisten ylivalta, soppa alkaa olla jo valmis.
      Jos ei Rinteellä olisi persupelkoa oltaisi jo hakemassa isis taistelijoita leiriltä Suomeen. Persut on nyt suurin puolue mitä se olisi jos Isis naisia ja vankejakin haettaisi kotiin.
      Jos isisnaisia tuotaisi ja nämä tekisi täällä terroristisiä rikoksia olisi se poliittinen tuho hallituspuolueille, ja Persuille voitto.

    • Anonyymi

      Persut ovat muuttuneet paljon lyhyessä ajassa. Suhtautuminen ilmastonmuutokseen on muuttunut, nyt puhutaan haittamaahanmuutosta, eusta ei halutakkasn erota. Nyt kun Halla-aho erosi ääriliikkeestä paineet puolueen sisällä nousevat. Ih!e on jos puolue pysyy kasassa seuraaviin vaaleihin asti.

    • Anonyymi

      On ne tolvanoita kumminkin. Nämä 2 viimekauden persujen varapuheenjohtajaa kun äänestettiin mepeiksi.
      Hakkarainen kertoi kaiken menneen siellä hyvin vaikka onkin täysin kielitaidoton. Myönsi kuitenkin että ilman avustajaa ei osaisi liikkua siellä käytävillä.

      Sitten nämä persujen keihäänkärjet istuivat parlamentin avajaisissa EU-hymnin aikana, kun kaikki muut seisoivat. Huhtasaaren mukaan oli protesti "liittovaltiokehitystä" vastaan.
      Hakkarainen sanoi, että maamme laulun aikana hän seisoo ja itkee.

      Luultavasti persujen kannattajien mielestä tuollainen käytös on jämäkkää ja isänmaallista. Meitä muita tuollainen kyllä hävettää, lähinnä tulee pikkulasten itkut mieleen, kun pannaan punaista sukkaa jalkaan, vaikka haluaisi sinisiä sukkia.
      Siinä se varmaan on tuo persujen EU-muutosta hakeva iskuryhmä, että olisiko noita istujia muutama enemmän jo ensi kauden avajaisissa.

      Ei kyllä mistään muista puolueista tuollaisia EU:n laitettaisi, kielitaidot tomppeli ja toinen sekopää, joka höpittää EU:n kostosta.
      Onneksi naapurimaan lehdistö ei ole tajunnut puuttua tähän, ei varmasti muista maista lähetetty mepeiksi tuollaisia.

    • Anonyymi

      Pitää vain katsoa totuutta suoraan silmiin. Perussuomalaset ovat kannatusmittauksien mukaan Suomen suurin puolue. Se kirpaisee, kirpaisee minuakin.
      Suuret puolueet saavat katsoa peiliin miksi näin on käynyt. Tavallinen duunari ja eläkeläiset ovat jääneet vaille edunvalvojaa.

      Vasemmistoliitto ei enään ole se puolue joka se oli ennen. Nyt on alettu ajamaan vihreitä arvoja ja syleilemään maailmaa. Sukupuolivähemmistöt ja maahanmuuttajat ovat kaiken muun edellä. SDP on vaikeuksissa Euroopassa pääosin maahanmuuttopolitiikan vuoksi.

      Sallassa ei vielä tiedetä maahanmuutosta Eteläsuomessa ja Euroopassa siitä tiedetään. Juuri maahanmuutto on mullistanut politiikkaa ja nostanut äärioikeistoa vallan kahvaan, kuten Suomessakin.

      Paljon nyt riippuu hallituspolitiikasta ottavatko Persut vallan ensivaalikaudella. Ruotsissa on jo perinteiset Demarit joutuneet muuttamaan kurssia koska sielläkin äärioikeisto on nousemassa valtaan.

      • Anonyymi

        Se että ovat kannatusmittauksissa suurin, johtuu monesta syystä. Kepun pöljäily nostaa nyt kannatusta ja ikusesti oppositiossa olo on myös asia joka pitää kannatusta ylhäällä.
        Jos ikinä joutuvat hallitukseen, niin sieltä se kannatus suorastaan romahtaa alas, kun tyhmintä äänestäjäkuntaa lukuun ottamatta muut huomaavat puheiden tyhjyyden. Sen että hallituksessa ollessa on perssujenkin noudatettava lakeja ja asetuksia, eikä silloin mikään muutu.

        Se että väli mittauksissa on tuollaiset tulokset on sitten eri asia, kuin vaaleissa, nämä Hakkaraiset ja Huhtasaaret karkottavat kaikki muut, paitsi persujen ydin kannattajat, ne joille riittää kun huudetaan rajoja kiinni ja islamistit ulos.


    • Anonyymi
    • Persut jälleen otsikoissa.

      Antti Rinne ja Li Anderson ammuntakohteena ja maalitauluna!

      Järkyttävää ja todella ala-arvoista toimintaa. Saapa nähdä, tuomitsevatko sallalaiset persut tämän toiminnan! En toki pidätä hengitystäni!

      https://yle.fi/uutiset/3-10873479

    • Anonyymi

      Rkp kaksi ministeriä.
      Persut nolla ministeriä.
      Ja enempää ei tipu.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe