Perussuomalaiset kovassa nosteessa Lapissakin

Lapin Kansan tuoreessa gallupissa perussuomalaisten kannatus on 19,9. Nousua 3,5 prosenttiyksikköä. Keskustan kannatus romahtanut yli 12 prosenttiyksikköä. Myös vasemmistoliiton kannatus laskenut. Muut paitsi perussuomalaiset, siis muut hyyssäävät elintasopakolaisia, näitäkin joiden pitäisi Suomen lain mukaan poistua Suomesta. Pakolaisten hyyssäys on maksanut suomalaisille veronmaksajille miljardeja.
Ilmoita


31 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Mitäs sinne Pietarintrolleille muuta kuuluu? Hyvinkö on säitä pidellyt? Meinaan vaan että kyllä se persujen venäjänapu täällä tunnetaan joten tätä hevonpaskaa ei kannata uudelleen lähettää, keksikää jotain uutta.
3 VASTAUSTA:
Vasemmistoliiton Markus Mustajärvi kertoi olevansa tulipalokommunistin poika. Ehkä hänellä on jotain yhteyksiä nykyvenäjällekin.
No onko todisteita putinin avusta...Sitähän minäkin,ei taida löytyä.
Luen ne mielelläni jos pystyt esittämään.
Terveiset.folio.hatulle kirjoitti:
No onko todisteita putinin avusta...Sitähän minäkin,ei taida löytyä.
Luen ne mielelläni jos pystyt esittämään.
Lue alouksi Supon katsaukset ja tule sitten kyselemään lisää.
+Lisää kommentti
Sallalaiset persut ovat kovasti emopuolueensa näköisiä: juoppoja, ja monella rikostausta. Teuvo Hakkarainen; juoppo sekä tunnettu ja paatunut persurikollinen olisi kovin kateellinen sallalaisten aateveljiensä "meriiteistä"!
Ilmoita
Täällä eletään vielä viime vuosisadalla liitetään Putiini kommunismiin. Putiin ja Putiinin puolue Yhtenäinen-Venäjä on suomalaisen Kokoomuksen sisarpuolue.

Kommunistipuolueella Venäjällä on vain muutaman prosentin kannatus. Hankkikaa yleistietoutta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhtenäinen_Venäjä
1 VASTAUS:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhtenäinen_Venäjä

Otetaampa uusiksi
+Lisää kommentti
Lapissa tarvitaan muutakin kuin polkupyörä. Haavisto myi säkölinjat ja nyt saadaan maksaa koko kansa tämän toilauksista. Varmaan myis vesihuollonkn jos olis mahdollista. Lukekaa Mikko Paunion kirja, siinä kerrotaan mikä miehiään on Haavisto ja se porukka. Lapissa tarvitaan auto
Ilmoita
Valegalluppien julkaisijat! Persujen kannatus on 13%. Rikollisia ei äänestetä!
Perussuomalaisilla on rikoksesta TUOMITTUJA ehdokkaita (16) ja sinisillä (11).
1 VASTAUS:
Muut paitsi Perussuomalaiset siis muut lupaa hyvää Suomen eläkeläisille työläisille yrityksille mutta mistä rahat kun maahantunkeutujien hyyssäyskseen menee miljardeja vuodessa
+Lisää kommentti
Ihan tavalliset ihmiset ympäri Suomea äänestävät perussuomalaisia.
Ilmoita
Kuka Lapissa tekee taas "MÄNTYLÄT" ? Suljuavat ko pääsevät aidan yli.
Ilmoita
Lapin persuilla ajatukset ovat valitettavan lähellä erästä 30-luvulla valtaan noussutta pikku-ukkoa!

Lainaus ----->

Perussuomalaisten nuorisojärjestö PS-Nuoret pidättäytyy ottamasta kantaa Lapin piirijärjestönsä puheenjohtajan huomiota herättäneisiin somekirjoituksiin. Lapin PS-Nuoria johtaa Johannes Sipola, joka viime vuonna erotettiin määräajaksi emojärjestö PS-Nuorista.

Sipolan väliaikaisen erottamisen ovat nostaneet esiin perussuomalaiset vaikuttajat sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Sipola keräsi negatiivista huomiota kirjoituksillaan joulunpyhien aikaan. Sipola muun muassa linjasi, että ”ei-valkoiset” eivät voi olla suomalaisia ja että ”ei-suomalaiset” – kuten hänen mukaansa juutalaiset ja romanit – tulisi ohjata pois Suomesta esimerkiksi verotuksellisin keinoin.

<--- Lainaus loppuu
Ilmoita
Halla-aho on mestaritakinkääntäjä, populistien poppari. Persut eivät enää haluakkaan erota eusta, rajoja ei pannakkaan kiinni. Meinasin äänestää, onneksi en käynyt vetämässä enakkoon.
Ilmoita
Suurin osa suomalaisista haluaa nyt Suomen pysyvän eu ssa. Perussuomalaiset kuin monien muidenkin maiden puolueet haluavat muuttaa Euroopan unionin itsenäisten kansallisvaltioiden unioksi
1 VASTAUS:
Perussuomalaiset on äärioikeistolainen puolue. Kerran saatiin natsit pois, ei niitä kukaan kaipaa.
+Lisää kommentti
Muut paitsi perussuomalaiset haluavat rajattomasti lisää pakolaisia Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Ei ne mitään ylärajaa ole ilmoittaneet.
Ilmoita
Perussuomalaiset puolue puolustaa suomalaisia ihmisiä.
Ilmoita
Menevät suoraan oppositioon! Hyödytöntä äänestää persuja!
Ilmoita
Entisen maalaisliittolaisen sanoin, "maassa maan tavalla, tai maasta ulos", Urkki vainaa sen jo sanoiksi puki, jotenka äänet persuille ja laittomasti maassa olevat turvapaikkaturistirikolliset ulos maasta ja HETI!
Ilmoita
aivan paperittomat ulos maastamme sama kuri kaikille eikä hyyssätä .ja mikä nousu vaaleissa eikö niillä mustaajilla vituta vähän.
Ilmoita
Mistä maasta tuo Oululaisen persu Tynkkysen kihlattu mahtaa olla, onkotummaihoinen mies ollut suomessa turvapaikanhakijana, onko päätös maassaolosta jo tullut yms. Ihan mielenkiinnosta kysyn vaan???
Ilmoita
Aivan oikein veli puhuu. Se on järkyttävää, että jotkin puolueet husereevat veronmaksajien ja velkarahoilla aivan niin kuin sitä rahaa tulisi seinästä. Seinästä ei tule rahaa muille kuin pakolaisile.
Ilmoita
Persuja en äänestä kuitenkin myönnän suomalainen yhteiskunta tarvitsee Persuja.
Nyt on hallitus joka on hyvin maahanmuuttomyönteinen Vasemmistoliitto, Vihreät, RKP, ja SDP lukeutuu "hyysärijoukkoon"

Vakavaksi tilanteen tekee vielä hallituksessa naisten ylivalta, soppa alkaa olla jo valmis.
Jos ei Rinteellä olisi persupelkoa oltaisi jo hakemassa isis taistelijoita leiriltä Suomeen. Persut on nyt suurin puolue mitä se olisi jos Isis naisia ja vankejakin haettaisi kotiin.
Jos isisnaisia tuotaisi ja nämä tekisi täällä terroristisiä rikoksia olisi se poliittinen tuho hallituspuolueille, ja Persuille voitto.
Ilmoita
Persut ovat muuttuneet paljon lyhyessä ajassa. Suhtautuminen ilmastonmuutokseen on muuttunut, nyt puhutaan haittamaahanmuutosta, eusta ei halutakkasn erota. Nyt kun Halla-aho erosi ääriliikkeestä paineet puolueen sisällä nousevat. Ih!e on jos puolue pysyy kasassa seuraaviin vaaleihin asti.
Ilmoita
On ne tolvanoita kumminkin. Nämä 2 viimekauden persujen varapuheenjohtajaa kun äänestettiin mepeiksi.
Hakkarainen kertoi kaiken menneen siellä hyvin vaikka onkin täysin kielitaidoton. Myönsi kuitenkin että ilman avustajaa ei osaisi liikkua siellä käytävillä.

Sitten nämä persujen keihäänkärjet istuivat parlamentin avajaisissa EU-hymnin aikana, kun kaikki muut seisoivat. Huhtasaaren mukaan oli protesti "liittovaltiokehitystä" vastaan.
Hakkarainen sanoi, että maamme laulun aikana hän seisoo ja itkee.

Luultavasti persujen kannattajien mielestä tuollainen käytös on jämäkkää ja isänmaallista. Meitä muita tuollainen kyllä hävettää, lähinnä tulee pikkulasten itkut mieleen, kun pannaan punaista sukkaa jalkaan, vaikka haluaisi sinisiä sukkia.
Siinä se varmaan on tuo persujen EU-muutosta hakeva iskuryhmä, että olisiko noita istujia muutama enemmän jo ensi kauden avajaisissa.

Ei kyllä mistään muista puolueista tuollaisia EU:n laitettaisi, kielitaidot tomppeli ja toinen sekopää, joka höpittää EU:n kostosta.
Onneksi naapurimaan lehdistö ei ole tajunnut puuttua tähän, ei varmasti muista maista lähetetty mepeiksi tuollaisia.
Ilmoita
Pitää vain katsoa totuutta suoraan silmiin. Perussuomalaset ovat kannatusmittauksien mukaan Suomen suurin puolue. Se kirpaisee, kirpaisee minuakin.
Suuret puolueet saavat katsoa peiliin miksi näin on käynyt. Tavallinen duunari ja eläkeläiset ovat jääneet vaille edunvalvojaa.

Vasemmistoliitto ei enään ole se puolue joka se oli ennen. Nyt on alettu ajamaan vihreitä arvoja ja syleilemään maailmaa. Sukupuolivähemmistöt ja maahanmuuttajat ovat kaiken muun edellä. SDP on vaikeuksissa Euroopassa pääosin maahanmuuttopolitiikan vuoksi.

Sallassa ei vielä tiedetä maahanmuutosta Eteläsuomessa ja Euroopassa siitä tiedetään. Juuri maahanmuutto on mullistanut politiikkaa ja nostanut äärioikeistoa vallan kahvaan, kuten Suomessakin.

Paljon nyt riippuu hallituspolitiikasta ottavatko Persut vallan ensivaalikaudella. Ruotsissa on jo perinteiset Demarit joutuneet muuttamaan kurssia koska sielläkin äärioikeisto on nousemassa valtaan.
1 VASTAUS:
Se että ovat kannatusmittauksissa suurin, johtuu monesta syystä. Kepun pöljäily nostaa nyt kannatusta ja ikusesti oppositiossa olo on myös asia joka pitää kannatusta ylhäällä.
Jos ikinä joutuvat hallitukseen, niin sieltä se kannatus suorastaan romahtaa alas, kun tyhmintä äänestäjäkuntaa lukuun ottamatta muut huomaavat puheiden tyhjyyden. Sen että hallituksessa ollessa on perssujenkin noudatettava lakeja ja asetuksia, eikä silloin mikään muutu.

Se että väli mittauksissa on tuollaiset tulokset on sitten eri asia, kuin vaaleissa, nämä Hakkaraiset ja Huhtasaaret karkottavat kaikki muut, paitsi persujen ydin kannattajat, ne joille riittää kun huudetaan rajoja kiinni ja islamistit ulos.
+Lisää kommentti
Sallalaisten koulujakäymättömien johtopersujen epäjumala Ilja Janitskin on saanut lisäsyytteitä!

https://yle.fi/uutiset/3-10873674
Ilmoita
Persut jälleen otsikoissa.

Antti Rinne ja Li Anderson ammuntakohteena ja maalitauluna!

Järkyttävää ja todella ala-arvoista toimintaa. Saapa nähdä, tuomitsevatko sallalaiset persut tämän toiminnan! En toki pidätä hengitystäni!

https://yle.fi/uutiset/3-10873479
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Rkp kaksi ministeriä.
Persut nolla ministeriä.
Ja enempää ei tipu.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Perussuomalaiset kovassa nosteessa Lapissakin

Lapin Kansan tuoreessa gallupissa perussuomalaisten kannatus on 19,9. Nousua 3,5 prosenttiyksikköä. Keskustan kannatus romahtanut yli 12 prosenttiyksikköä. Myös vasemmistoliiton kannatus laskenut. Muut paitsi perussuomalaiset, siis muut hyyssäävät elintasopakolaisia, näitäkin joiden pitäisi Suomen lain mukaan poistua Suomesta. Pakolaisten hyyssäys on maksanut suomalaisille veronmaksajille miljardeja.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta