Oleva olevaisuus

4248

Mitä mieltä olette tästä litteä maa-teoriasta, jolla on ns. taivaankansi, joka tarkoittaa sitä että mitään ulkoavaruutta ei todellisuudessa olisi.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Söpö.

    • Ihan jees.

    • kummatapaus

      Psykoosisairauden johtama ideologia tai muoti-ilmiö ja maailmanlaajuinen yhteisö. Eihän terve ihminen lähde kieltämään selkeitä todisteita maan pyöreydestä. Lisäksi maan muodon valehtelemisella NASA yms. ei saisi itselleen mitään hyötyä, eikä siinä olisi muutenkaan mitään järkeä, sillä eihän maan muodolla sinänsä ole mitään merkitystä. Jos se olisikin litteä, niin meitä saattaisi piinata The Round Earth Society. Maan muodon salaaminen vaatisi miljardien ihmisten salaliitossa mukanaoloa ja lopulta ihmiskunta olisi about kokonaan salaamassa sitä itseltään. Ei mitään tolkkua. Lisäksi se vaatisi jatkuvaa kuva/filmimanipulointia. Kuitenkaan sellaista keinoa ei ole olemassakaan, jolla maan muodon voisi salata ja muuttaa manipuloimalla toiseksi. Mutta sitähän FES ei tajua, tai ei halua myöntää.

      FES oli taannoin itsekin mukana planeetan lasermittauksessa todistamassa maan litteää muotoa. Koska laite kuitenkin todisti ennaltatiedetysti, että maa on pyöreä, FES kielsi tuloksen ja väitti, että laite on väärin kalibroitu.

      Pitäköön litteän tunkkinsa.

    • Vanhaa filosofiaa tulkittuna väärin. Jo Demokritos, joka oli atomiopin kehittäjä puhui atomeista, galakseista ja mielestä. Hänen mukaansa atomi on ehkä ikään litteä levy, jossa on pyörteitä tai spiraaleja ja sen ympärillä kehä eli kuori pyöreä. Hän siis puhui luultavasti jo kvarkkitason tai sitä syvällisempää atomioppia.
      Sen lisäksi hän puhui galakseista, jotka myös olivat litteitä pyörteitä tai spiraaleja ja jotka vaikuttivat Heiselbergin epätarkkuusperiaatteen identtisten atomien välillä. Kaksi identtistä hiukkasta eivät voi olla samassa asemassa toisiinsa nähden galaksien spiraalien tai linnunradan seuralaisgalaksien takia.
      Esim. Cambridge dictionary of Philosophy esittelee pienen artikkelin Demokritoksen ajatuksista ja tuo litteä maa ja taivaankansi on silkkaa Demokristosta. Tosin hieman alkeellisesti ja brutaalisti tulkittuna.

      Filosofit tunsivat tulevien aikojen ja taivaiden tiedot ja olivat viisaita miehiä tavallaan tulevaisuudesta lähetettyjä maan päälle. Heidän filosofiansa sisältää kaikki nykyiset ja tulevat opit atomeista galakseihin asti. Sillä ei ole mitään uutta auringon alla.

      On muitakin filosofeja, jotka ovat käsitelleet taivaankantta. Erään mukaan taivas on neljän elementin homogeeninen, yhtenäinen sekoitus, joka antaa massan maan päällä kullekin eri elementtityypille erikseen. Myös luu ja veri (sielu) on tuollainen täysin harmooninen ja homogeeninen neljän elementin sekoitus. Kaksi voimaa vaikutta tuohon sekoitukseen:
      elementtejä yhteen kokoava voima ja elementtejä toisistaan erottava voima.

      Mun englannin kielen taito on heikko, joten saatan olla käsittänyt väärin, mutta pointti on siinä, että jo antiikin ja keskiajan filosofit omasivat kaiken sen tiedon mitä nykyfilosofit ja tulevaisuuden filosofit kykenevät keräämään. He käsittelivät: Aikaa, alkeishiukkaisa, galakseja, mieltä yms. tavalla, joka on nykytiedettä korkeampaa. Keskiajan filosofit, joita pidettiin alkeellisina ja mystisinä tulevat osoittamaan nykyajan tieteen olevan pimeää, alkeellista, mystistä metafysiikkaa, joka ei kykene koskaan ylittämään edes keskiajan filosofiaa. Sori, olemme lopun ajan jämiä emme tiedemiehiä.

    • mitenonse

      Klassinen geosentrinen näkökulma.

    • äähvoivit

      Se on todettu vääräksi satoja vuosia sitten.

    • Kiusa se on pienikin kiusa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe