Ikuinen hylkiö

huihaii

Mieheni kyllästyi siihen kun minua ei voi sietää kukaan siihen pisteeseen että ensin yritti tappaa itsensä ja nyt lopulta luovutti ja lähti kävelemään. Olemme kysyneet useilta eri ihmisiltä mitä pahaa olen tehnyt ja miksi eivät voi sietää minua mutta kukaan ei kerro.
Tämä sylkykupin rooli tuli liian raskaaksi lastiksi miehelleni joten kun ei päässyt hengestään niin päätti lähteä pois.
Nyt tietenkin mietitään että mitä itse olen tehnyt jotta minua vihataan. Vastaus on että en mitään. En anna ilmeitä, en piilovittuile eikä mitään. Minusta vaan ei kertakaikkiaan kukaan pidä. Ei edes vastaankävelevät ihmiset joista miehenikin huomasi että kurtistavat kulmiaan ja katsovat minua vihamielisesti.
En pukeudu omituisesti tai ole erikoisen näköinen. Valkoinen suomalainen nainen. No nyt ei mies sitten enää jaksanut vierestä seurata kuinka hänen vaimoaan pahoinpidellään henkisellä tasolla kutakuinkin aina kun poistuu ovesta ulos.

5

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemiähoitoon

      Psykiatrian polille mars, sieltä saa apua.

    • gjlkbllnbkl

      Kakkonen?

    • Mummo1960

      Jos tämä kirjoitus on totta niin komppaan aiempaa vastausta. Hakeudu hoitoon. Muista ei ole mahdollista että yhtä ihmistä kaikki vaihaisivat. Toiseksi kukaan terve ihminen ei yritä itsemurhaa siksi että elämänkumppania vihataan tai jätä häntä sen vuoksi. Hänenkin täytyy olla henkisesti sairas ja tarvii hoitoa. Sius lähimpään terveyskeskukseen ja sieltä lähete ammattiauttajan pakeille.
      Kumpikin.

    • Hoitoonäkkiä

      Kaikki hoitoon olette sairaita koko perhe.

    • Anonyymi

      Olen kokenut aika haasteita/hurjaa arjessani ja ollut vaikeaa. Pohtinut lapsuutta joka ollut ns hyvä mutta suhde esim toiseen vanhempaani ollut haastava.

      Ymmärrän aloittajan kuvausta. Se kuulostaa varmaan osasta ihmisiä vaikealta ymmärtää. Miksi kukaan vihaisi jotain ihmistä näin. En itse usko että vihaakaan. Minä itse kyllä koin tätä samantyyppistä. Mutta en usko että vihaavat kaikki silti. Se on hankala minun kuvata mitä uskon ja ajattelen mistä tuossa on kyse ja kysymys. Mutta..

      Mutta kunpa aloittaja löytäisi jonkun joka ymmärtää ja kuuntelisi eikä missään nimessä leimaisi hulluksi ja sanoisi syyksi sitä ja sanoisi vain korjaa ajatuksesi. Se ei toimi niin. Mä oon vihdoin pitkän taipaleen jälkeen tajunnut enemmän ja löysin terapeutin joka on kaikkea muuta kuin "ääliö" ..toki ei ehkä aiemmat ääliöitä olleet varsinaisesti mutta..

      Itselläni uskon osaltaan tunteen tällaisesta hylkiö tunteesta tms, mikä mulla ajoittain meni karmean vahvaksi ja parisuhde oli kriisissä jne.. uskon sen tulleen jokseenkin kokemuksesta että olisi lapsena syyllistetty minua toisen vanhemman toimesta ilman että perheessä tajutaan sitä ja torjuttu ja hylätty minua sellaisena kuin olen.. - ehkä..

      Toinen vanhempani oli päinvastoin minua hyvin paljon hyväksyvä eikä syyllistävä. Se syyllistäminen toisen vanhemman suunnasta oli sellaista ei suoraa haukkumista ja vaikeasti havaittavaa. Sellaista kuitenkin ettet ole hyvä juuri sinuna itsenäsi. En edes tiedä ymmärsikö hän miten hän toimi. Sanoo että aina on vain halunnut hyvää. Ehkä ei ymmärtänyt toimintaansa ja ymmärrä. Onneksi toinen vanhemmistani ei ollut samanlainen. Jotenkin uskon tällä kaikella ainakin olevan roolia siihen mitä elämässäni olen tuntenut ja kokenut ja miten sitten käyttäydyn (En ole itsevarma ja turvallisesti ok itsenä ...)

      Olen päässyt kiinni näihin juttuihin paremmin mutta en edelleen koe olevani mäen päällä ja valmis. Ehkä kaikkea on vaikea koskaan ymmärtää mutta lisäymmärrys on mahdollista ja luulen että ymmärrys asioista auttaa ja minusta se että sanotaan että et ole terve ei todellakaan auta vaan leimaa ja syyllistää ihmistä lisää.

      Voisin kirjottaa enemmänkin luulen. Mutta tässä jotain ajatuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe