Ei saumaa enää naisiin.

Ei kai täs oo mitää saumaa enää löytää naista. Suomi24 treffit on,mutta ei kukaan vastaa ja yhteyttä. Tinderi saa kokoajan antaa sydämiä mut ei mitään matcheja tule, täs jo turhautuu ja masentuu.

80

68

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keke82

      Älä hermostu, itsekkin olen treffeillä ollut vasta 2 vuotta, joskus on hiljaisempaa, joskus tulee viestejä ja olen jopa ollut treffeiiläikin. Kuvakin auttaa, jos ei ole rumimmasta päästä ja on asiallinen esittely. Tinderistä saa kyllä seksiseuraa, mutta se ei mulle riitä, haluan vakavampaa.

      • Mulla on kuva ja olen kirjottanu sinne profiiliin, enää ei tule vain osumia, en ole rumimmasta päästä.


    • Nykyään parisuhde hommat on pirun vaikeita muutenkin, ensin siis täytyy siihen pisteeseen saakka päästä. On kovat ulkonäkökriteerit, se joka muuta väittää, valehtelee se on taivahan tosi, että se ulkonäkö on tärkeä, oli sitä tai ei.

      MUTTA kaikkeen tottuu, ihminen on sopeutuvainen. Totuus vaikka se ei kaunis olekaan, on se. ettei kaikille ole olemassa sitä oikeaa, joka muuhun uskoo, valehtelee itselleen.

      Onhan se kaunis ajatus, että jokaiselle joku löytyy, mutta olen tullut syystä tai toisesta siihen tulokseen, ettei näin ole. Ja siihen, että mikäli onni potkaisee, niin saattaahan oikealta tuntuvia kohdata kyllä elämänsa aikana sitten useita, mutta suhteesta ei sitten syystä tai toisesta tule mitään, vaikka ne kemiat kohtaisikin, ainakin niinä pieninä hetkinä elämässä.
      =)

    • Niin no en ole ruma ja naiset on niin sanonu, mut silti ei tule naisia, ei ymmärrä.

    • Kai pitäs olla oikee komee. Hyvä duuni, koulutettu, rahaa, auto, jännämies paha poika, sun muuta, ei noita naisia oikee ymmärrä, parempi se olla yksin.

    • 0623469

      Onhan tämä touhu aika ihmeellistä. Kolme päivää sitten häppärissä otti yhteyttä yksi 7 vuotta nuorempi nainen ja kyseli olisinko hänestä kiinnostunut. Tavallisen kaunis nainen (joita ei deittisivuilla yleensä näy). Kirjoitin aika pitkän ja asiallisen viestin naiselle ja huomasin nyt ettei hän edes lukenut koko viestiä! Uskomatonta, yritti kai jotenkin nöyryyttää meikäläistä. Tosi typerää.

      • Semmosia ne naiset on paskajauhajia osa ja niihin ei voi luottaa.


    • Viinamies

      Naisia saa kun lähtee yökerhoon juomaan viinaa. Netti on aivan turha paikka etkä koskaan saa sieltä mitään. Pitää olla omatoiminen ja sosiaalinen ja mennä yökerhoon jossa naisia tapaa. Viinaa pitää juoda se on ihan selvä juttu. Selvänä naiset ei halua edes puhua teille.

    • Niin en tiedä oikee mistä niitä löytää kun ei oo sosiaalista elämää hirveesti, ja kavereita ja sen kautta naisia, niin on vähä vaikeeta ja baarit ei jaksa kokoajan kiinnostaa.

    • kfkhfieeitghroiugho

      Et oel ainoa ilman sosiaalista jos ei mätsejä deiteillä. Deiteillä eduksi hyvä duuni, valmiit hyvät sosiaaliset kuviot ( ? ? ), koulut , rahaa on, hyvä auto on, ja ja ja onko sielä nämä naisetkaan mainittua tasoa mut vaativat mieheltä paljon enemmin. Aikuisemmat ikääntyneemmät naiset usein etsivät vain öky elämää tai nuorempaa kestävämpää kuin ketään koti iltoihin.

      • Tuntuu että suurin osa on 10 kg pakkelia naamas ja ylimielisen näkösii, ei oo itellä kunnon duunia ja rahaa ei autoa, varsin pienet tulot, ja ei sosiaalisia taitoja niin, on aika ujo.


    • Ennen kyl sai naisia, työttömänäkin, mutta nykyään ne on ilkeitä vaikeita ja nirppanokkia, moni varmaa haluaa olla yksin. Eli huoriin täytyy mennä jos haluaa naista ja pillua.

      • Kghklbcdhk

        Älä luovuta. Keräät vähän rahaa ja meet ihan vaan Keski-Eurooppaan. Siellä on naiset mukavia ja kauniimpia. Ei tartte mennä *illun perässä Aasiaan jos se niin tärkeetä se pimpsa on. Enkä Aasiaan menemistä edes suosittele.


      • Täälä on nii pinnallisia naisia, oon pitkä ja kivan näkönen, mut luonteeni takia ja en ole koulutettu ja vakituisesti töissä, naiset ei kiinnostu, nuorena olin kai jännempi.


      • Ei ole rahaa mennä mihkää, velkoja on tonneja eikä töitä, eikai tämmösee luuseri ongelmatapauksee naiset kiinnostu, menetin jo 2 naista.


      • Kghklbcdhk

        Lopeta nyt helvetti toi itsesääli. Unohda ne naiset ja pistä taloutesi ensin kuntoon. Toivottavasti et käytä huumeita. Ota nyt ittees niskasta kiinni.


      • Kghklbcdhk kirjoitti:

        Lopeta nyt helvetti toi itsesääli. Unohda ne naiset ja pistä taloutesi ensin kuntoon. Toivottavasti et käytä huumeita. Ota nyt ittees niskasta kiinni.

        EI ole rahaa koska on vain velkaa vitusti, ja ei ole kunnon tuloja, et vissiin sitä tajua. En käytä huumeita. Pitäs unohtaa joo naiset.


      • Kghklbcdhk
        Allu85 kirjoitti:

        EI ole rahaa koska on vain velkaa vitusti, ja ei ole kunnon tuloja, et vissiin sitä tajua. En käytä huumeita. Pitäs unohtaa joo naiset.

        Muutama tuhat euroa velkaa ei todellakaan ole mitään "velkaa vitusti". Peanuts.

        Hanki niitä tuloja. Netissä on paljon tietoa miten voit hankkia tuloja. Mainostat vaikka nettikasinoja, jot et muuta keksi.


      • On kyllä sori paljon, mutta unohdan ne naiset nyt, kun ne tykkää vähä erilaisimmista miehistä joilla on rahaa ja töitä eikä muita ongelmia.


    • On se silti hankala löytää naisia kun asuu just Etelässä missä on hyvin pinnallisia naisia, näin taviksena pienitulosena ei oikee naisia saa, pitäs olla koulutettu ja rahaa, sosiaalista elåmää ja jännä ja semmosta, naiset eivät katso ees silmiin, tuijottavat vaa luurejansa ja kauhee kiire kokoajan, ehkä helpointa elää yksin.

      • Todellisuudessa et tarvitse mitään noista yllämainituista.

        Mieti jotain maskuliinista ikonia, esim. James Bond. Jos hänellä ei olisi rahaa, kukaan ei tietäisi häntä ja tulisi vaikk toiseen maahan saisiko hän itselleen kumpannin avamaalla normaaleita keskusteluita?


      • Asia selvä, silti tuntuu olevan vaikeeta se naisen saanti.


    • varmaavainepävarma

      Et ole ainoa on sinun lisäksi muitakin velkaisia. Paljon olen maksanut velkoja huonojen ihanteiden seurauksena et en tiedä miten sanoa. Puhumattakaan miten näistä asioista voisi uuden nais tuttavuuden kanssa keskustella rakentavasti heti ensimmäisillä treffeillä. Ei voi. Ei yhtä sanaa sanoa. Muutoin mitään ei saa. Se on jäätävä totuus. Jos myöskin naiselle ei voi pitkään teeskennellä hyvin pärjäävää kun ei nainen miehellekään. Vähän täytyy joskus näytellä olevansa joku muu muuta mitä on. Täytyyvain elää ja yrittää ... jotain. Näin mahdollisuuksia on ollut deiteillä silloin tällöin (harvoin) tavata mut olen vain myös vetäytynyt ennen tapaamista kun ei voi olla naisen edessä enää mitään muuta kuin se mitä olen. Ei minusta nyt ole kaveriksi reissuihin sillä joutuisin pyytämään tuoreeltaan löytämältäni naiselta apurahoitusta tai ehkä pidän enemmin koti-illoista sillä olen elämän kouluttama koti-iltojen ihminen. Nytkin minun rahatilanne ei kestäisi tuskin yksiä treffejä. Et ei ole paljon autettu jos jotain nyt yllättäen löytyisikin sillä selitä tämä riittämättömyys sitten naiselle mutta elää täytyy näiden puujalka totuuksien ympäröimänä mitä kauemmin olet yksin ilman mieleistä naista sitä todennäköisemmin joudut olemaan yhäkin pitempään ilman mitään naista, vain sosiaalisuus tuo lisää sosiaalisuutta, vain raha tuo lisää rahaa, vain menestys menestystä, unohtamatta yksinäisyys yksinäisyyttä . Kaikenlaisen pienen puutteeseen tottuu kyllä vaikka ei nämä deittien naiset useinkaan usko eivätkä ymmärrä eivätkä välitä kuulla. Kukaan ei halua jäädä katslemaan rannalle sillä ihmisiä viedään ihanteiden työn perässä kiinni parempaan sosiaaliseen elämään kuin pässiä sarvista yhä suurempiin kasvukeskuksiin asumaan väittämättä että häviäjiä tulee olemaan ja paljon.

    • No naisia ei vain tyhjätaskut kiinnosta, lisäksi pitäs olla koulutettu, itse perus amis ihan paskoilla papereille,ja oppimisvaikeuksia, läpi elämän paskaa. Suurin osa naisista on nykyää jossain korkeakouluis haluu hyvä palkkaseen duuniin, ite eläny suurimman osan elämästä kelan tuilla ja paljo työttömyyttä, nainen ajattelee miehestä et on laiska mies kun ei tee mitää elämäs, sit ei ole kavereita ja ns kasvanu aikuseksi, niin ei ole mitään sauma naisiin, olen miettinyt, ei voi mitään.

    • Avioliitto

      Naisen saa helposti vaikka työttömänä. Itse olin työtön kun tapasin vaimon. Olen edelleen työtön.

    • Vinkkivitonenvasemmalta

      Itse olen korkeakoulutettu nainen ja minulla on juuri sinun kaltainen mies. Hänelläkin on oppimisvaikeuksia, mutta päätti silti lähteä opiskelemaan. Pätkätöitä on tehnyt enimmäkseen koko elämänsä, mutta sama tilanne on tosi monella, joten se ei ole nykyään edes ihmeellistä.

      Rahavaikeuksiakin on monella, omasta tai muiden syystä. Myös niillä nirppanokkanaisilla siis on usein luottotiedot menneet typerien syiden takia. Eli siinäkään ei ole mitään ihmeellistä.
      Pääasia tässä kai on se sun asenne. Vaikuttaa siltä, että yrität väkisin löytää syitä naisettomuuteesi. Niitä vaan ei taida olla.

      En tarkkaan tiedä tilannettasi, mutta voisiko ajatella lisäopintoja vaikkapa aikuispuolella tai pienryhmissä, jossa opiskelu on erilaisempaa kun tavallisessa päiväopetuksessa. Oppilaitoksista tai työkkäristä saa neuvoa, kun vaan kerrot tilanteesi. Koulussa ja kursseilla tapaa myös ihmisiä. Eli vaikka kansalaisopiston kursseille vaan 😊

      Totta on että naista et saa, kun olet jo niin asennoitunut. Se näkyy ulospäin. Eli koita löytää itsestäsi syitä, miksi joku nainen haluaisi sinut.
      Sanoit että olet pitkä etkä ihan kamalan näköinenkään. Siinähän on jo paljon! Pidä huolta fyysisestä kunnostasi ja hygieniasta. Käy hammaslääkärissä (kunnallisella puolella ilmainen). Hymyile enemmän. Katso kaupungilla, miten ikäisesi ihmiset pukeutuu ja löydä omaan tyyliisi sopivia juttuja. Pieni päivitys ei ole kenellekään pahitteeksi. Liiku ulkona ihmisten ilmoilla.

      Ala siis systemaattisesti nostamaan omaa tasoasi. Se nostaa samalla itsetuntoasi ja se taas näkyy ulospäin. Ja se mitä sisältä huokuu ulos, on se ratkaiseva juttu.

      • Ihanvaanystävällisesti

        Ihan hyvin annoit ohjeita ja varmaan osa jopa tottakin. Mäkin olen ajatellut ihmisten reaktioita minusta. Minusta siis huokuu joka toinen päivä jotain toista ja joka toinen päivä jotain muuta.
        Minun asenteessa on vikaa. Sitä ei voi korjata. Ei voi korjata myöskään ulkonäköä. Se ei muutu miksikään. Ainoa mikä siis muuttuu on se huokuminen. Ei aina tiedä mikä huokuu ja mikä jää huokumatta. Ja kun se on niin tärkeää vielä. Sitten pitäisi vielä hymyillä. Ja löytää tyyli ja ei mikä tahansa tyyli vaan se oma tyyli. Ja sitä pitäisi vielä osata muuttaa huokumisen lisäksi.
        Uloskin vielä pitäisi mennä hymyilemään milloin mistäkin syystä. Eikö se riitä että hymyilee näille jutuille täällä. Systemaattinen pitää olla myös, kaikki näkyy ulos. Hienoa tässä on tosiaan paljon muistettavaa. Pitää muistaa olla hymyilevä tyylitietoinen hammaslääkärissä käyvä suihkutteleva urheileva opiskelija joka päivittää itsensä joka päivä. Katselee ihmisten huokumisia ja tekee niistä tarvittavat päätelmät. Unohtaa normaalit kanssakäymiset ihmisten kanssa ja päivittää itsensä ihmiseksi joka ei tarvitse kuin katseen ja hymyn sanojen sijasta.
        Sopii telepaattisesti kaiikein kanssa onko ok lähestyä vai ei ja seuraa aina ihmisistä lähteviä huokoiluja. Se on sellaista väreilyä ilmassa joka näkyy aurinkoisena päivänä ihmisen ympärillä.
        Väöreilyn voimakkuuksista ja tasoista voidaan sitten päätellä kaikki tai ainakin melkein kaikki asiat puhumatta sanaakaan.
        Onneksi tästä kaikesta on seurauksena oman tason nosto. Siinä onkin nousemista jos on itse tasolla 1 ja pitäisi päästä tasolle 10
        Tasolle 10 koska muilla tasoilla ei ole säpinää eikä väpinää vaan ihan puhdasta sirinää.
        Ihmiset on siis jakautuneet tasoihin ja tasoista päätetään yleisesti ihmisjoukossa.
        Intialaiset ovat siis meitä muita edellä he ovat perehtyneet näihin tasoihin meitä syvemmin.
        Siksi heillä onkin siellä paremmin asiat kuin meillä täällä.
        He menevät parisuhteeseen vain omilla tasoillaan. Pitää siis päivittyä tähän ja alkaa tasoittelemaan kaikkia. Tinderhän on jo loistava alku, yksinkertainen ja kaikkien ymmärrettävissä.
        Sielläkin voisi tasot laittaa numeroina profiiliin niin ei väärän tasoiset ihmiset ala lähestymään ja näin menettämään aikaa kallisarvoisemmista lähestymisyrityksistä.
        Taso on kaiken viisauden alku, se on tie ykseyteen ja onnellisuuteen.


      • Olen ainaski yrittänyt tutustua, mutta se on yleensä yksipuolista, nainen ei vastaa tai ota yhteyttä, etsiminen on aika turhaa ja tutustuminen.


      • Anonyymi
        Allu85 kirjoitti:

        Olen ainaski yrittänyt tutustua, mutta se on yleensä yksipuolista, nainen ei vastaa tai ota yhteyttä, etsiminen on aika turhaa ja tutustuminen.

        Noniin kaipaa sitä deitailis jos olisi kunnon heräs mies ja ottaa toisen huonoon pienineen vaimoineen ja pitäis olla gadilaki mies en ole mikään ikä loppu vielä että se siitä ja huumori kyllä löytyy


    • keleton

      Näitä tuntemuksia tulee lähes kaikille, Älä turhaudu, tällainen muokkaa luonnetta samalla nöyremmäksi toivottavasti. Vaatimattomuus kaunistaa, sanotaan. Uskon, et pitää myös paikkansa.

    • Niin no en tiedä, kai sit asenteessa vikaa, pukeudun ihan siististi ja semmosta, olen joo pitkä, mutta jotain vikaa on.

    • En ole kranttu kelpaa moni nainen, mutta heille ei taida kelvata minä, olen suht kivan näkönen ja pitkä, mutta tosiaan kai tätä rahattomuus ja en ole tehny hirveästi töitä ja kouluttautunut ja sosiaaliset taidot huonot, olen ujo ja hiljanen, puhun hiljasella äänellä, kai tuossa jo paljon kaikkee.

    • Silti en luovuta vaikka naiset sanonu ihan kivan näköseks, käyn välil baareis ja katon mitä tulee vastaan, en oo ruma ja oon komee, pakko saada naista.

    • Kyllå mäki yritän naisille jutella baaris, silti ne jotenki karkaa pois,ei kiva

      • Lopeta tuo tyhmä itsesäälissä ruikuttaminen, koska sillä et pääse eteenpäin. Mene töihin tai kouluttaudu lisää.. Sosiaalisia taitojakin voi kehittää ja itseluottamusta.. Kyllä niillä pinnallisilla nirppanokillakin voi olla velkaa tai luottikset menneet, kun pidettävä kallista elämäntyyliä yllä. Toisaalta, miks et vain tyydy tasoiseesi naiseen?? Turha sitten kurkotella tähtiin


      • Olen keikkatöissä ja kyllä omasta mielestä olen komea ja pitkä, en tiedä missä vika, en kouluttaudu ja tyydyn oman tasosiin naisiin kyllä.


    • jotain-uutta

      Kokeile badoo.

    • Tinderissä vain koulutettuja ura naisiaja mallin näkösiä, ei ole mitään saumaa tollasiin, ellei ole ulkomaalainen tai komee malli

      • jotain-uutta

        Kirjoittele keskutele hyvänäköisien kanssa alkutaipaleella vain jotain hyvin pinnalista, lyhyen selkeästi. Tunteista vasta kun vuosien päästä eron hetkellä paljatat todelliset tunteesi paitaa päältä repien sanot, rakastavasi. Sanavaroja sitä ennen käytetään tilanteiden mukaan sen enempää ajattelmatta syvempää merkitystä.

        https://www.youtube.com/watch?v=SbcNYSfTFro


    • Ainaski näkee jo hyvän näkösii herkkupyllyjä tuola kun kelit lämpenee ja naiset vähentäny vaatteita

    • jotain-uutta

      Turhaan ei omia tunteita kannata hyännäköisille lähteä runoilemaan (syvällistä vääntämistä) varsinkaan suhteen alussa. Se on luontaan pois työntävää vaikka tarkoitus miten olisi vahvistaa molemmin puolista luottamusta. Ei hyvännäköisen naisen tarvitse takertua moiseen lierun laaruun. Kyllä ne pärjää. Vuosien päästä sitten eron hetkellä revi paitasi heittäen myttyyn nurkkaan, mä-ä ra-kasta.

    • No jos ei naista saa niin sit ollaan yksin, yksinkertasta, onneks sentään sai jotain töitä, ettei ihan rahattomana tarvii kesää olla, jos ois malli ja komee nii naisia alkais tulee ja rohkee, ite vähän ujo, mutta en mä omasta mielestä ruma ole, ihmettelen ku en saa naista.

    • En tiedä miten naisista tullu nii ylpeitä nirppanokkia, ja hienot laukut ja elämäntyyli, luuleeko ne olevansa rikkaita, sit somalit ja mustat miehet kiinnostas,kai ne on niin cool tyyli ja komeita jänniä, itsekki omasta mielestä komee ja pitkä muita miehiä paljo pitempi ,mut ei ole sutinaa yhtään enään, outoa en ymmärrä.

      • Luuzerimies

        Kun on lukenut sun kommentteja niin en ihmettele yhtään..


      • Niin kerro vähän lisää?


    • joopajoopajoo

      Taisi kai sittenkin mennä läpi käsien treffit24 nainen. Erittäin hyvän näköinen vaan en mistään tiennyt sen tietenkin kirjoittelevan toisien kanssa saman aikaisesti. Täytyy miettiä tätä, jäädä odottelemaan luumuna paluuta tai poistaa profiili sillä tuollaisesta tuskin saa mitään aikaiseksi. Kuvattomia yhteyden ottoja. Kirjoittele tutustu mukavemman näköisen kanssa ja ole silti varalla. Mitä mies tekee plussalla sekä 100 viestin katto päivässä. Nainenhan sitä plussaa tarvitsee.

      • Juu no ainaski täälä eteläs kaikista vaikeimmat naiset, tuntuu että rahaa pitää olla ja hyvin pinnallisen näkösii, ite päässy vähä lihomaan ja semmosta,niin tuntuu ettei ole mitään saumaan enää, vaikka rumaksi ei ole sanottu, ehkä sit joskus.


    • Naisiin ei vain pääse tutustuun nykyään, ku ei oo kavereita ja se masentaa ku jatkuvasti yksin, kai se vaan pakko, ja unohtaa noi naiset.

    • Allu85, Montako naista lähestyt päivittäin?

      Nettideittailu on vähän kun tilaisit pizzaa kotisohvalle. Liian helppoa ollakseen oikeasti sulle hyväksi.

      Mene ulos, aloita keskusteluita naisten kanssa. Vielä parempi jos pystyt tekemään tämän ympäristössä tai aktiviteetissa mikä on sinulle mieleistä niin puheen aiheet luonnistuu helpommin.

      • No en mä nyt ulkona rupee ventovieraille tutustuun, se on vähä aika turhaa.


      • Allu85 kirjoitti:

        No en mä nyt ulkona rupee ventovieraille tutustuun, se on vähä aika turhaa.

        Millä tavalla turhaa? Olet jo reilusti edellä taivotteessasi jos aloitat ventovieraisiin tutustumisen nyt. Ainoa tapa saada tuloksia aikaseksi. Kysy jos tarvitset apuja lähestymisiin.


      • Koska naiset pitää outoja jos tullaa jutteleen vaan, baarissa eriasia, mut sielälki heillä tuntuu olevan omat kaverit, ois kiva ku nainen kiinnostuisi, eikä aina itse, tää on aika raskasta mulle.


      • Naisia lähestyy sadat miehet nykyisin päivittäin kaikkien eri kanavien kautta (Some, Työpaikat, Juhlat, Julkisesti) On erittäin epätodennäköistä että nainen osoittaa suoraa mielenkiintoa miestä kohtaan. Korkeintaan katsekontaktin ellet ole Brad Pitt mutta harva meistä on.

        Mitä merkitystä sillä on mitä nainen ajattelee sinusta jos sinä teet jotain itsesi vuoksi? Jos nainen pitää sinua outona seuraava nainen ei ole kovin kaukana kenelle voit jutella, lupaan sen että vastaan tulee yksilöitä ketkä ovat kiitollisia että keskustelet heille ja kuka nyt ei haluisi osaksi mukavaa keskustelua charmikkaalta herrasmieheltä kesken aurinkoisen päivän?

        Ajattele se niin päin että sinä haluat tarjota jotain arvoa heidän päiväänsä, vaikka pieni kehu vaatetuksesta. Miten joku voisi pitää sitä outona?


      • Kyllä mulle kelpais moni nainen, ei kaikki,mut kai mussa on vaa vikaa,ja sille en voi mitää!!


      • Silti tässä koko hommassa ei ole mitään järkeä, toiset miehet löytää, mut toiset runkkaa kotona yksin,mulla oli nuorempana naisia,mut ennen naiset ei ollu nii vaikeita ja kiinnostui, nykyää tää turhauttaa ja yhtä paskaa.


      • Muista että ENITEN naisia kiinnostaa se mitä sinä ajattelet itsestäsi, kuin se mitä hän itse ajattelee sinusta. Mieti tuota lausetta hetki.


      • Selvä mutta etsiminen on silti aika turhaa, nainen tulee jos on tullaksee, huorat onnenks antaa pillua jos haluaa.


    • Naiset eivät vastaa viesteihin netissä ja deitti ohjelmis, tinderis ei tule osumia, aika turhaa.

    • yksinäinen-erakko-äijä

      Täällä noin 10 vuotta yksinäistä erakkoelämää kerrostakoyksiössä.
      Ei ole sitten yhden yhtä ystävää.

      • Onnee vaa sulle!


    • Omast mielestä kyllä naisen pitäs kiinnostua, alotin tekee jotain työtä, oon pitkä, sosiaalinen ja hieno vaatetyyli, mut ei mitää jotenki saumaa, naiset eivät katso päälle, eivät netis vastaa, ota yhteyttä, kuvallisia deitti ilmotuksia on, en ees ymmärrä miksi en vaa unohda naisia.

      • Kaunis.nainen

        Kato peiliin, ehkä sieltä saat vastauksen.


      • Vai niin no se on heidän menetys jos ei kiinnostu.


    • Turha tänne on mitää kirjottaa ja valittaa,nyt pysyn naisista erossa ja kauan!

      • ihme.heppu

        Koita pitää sanasi äläkä itke enää lapsen lailla. Pysy nyt erossa naisista ja kauan.
        Ei ole muuten tullut selväksi vielä että oletko pitkä, et ole maininnut sitä vielä kertaakaan.


      • Pidä sä vittu turpa kiinni ainaski komeempi ja pitempi ku sä!


    • Mut kaippa mussa on selkeesti jotain vikaa. Tiedän olevani yli 190 cm pitkä ja alotin työtki nyt, jos ei tälläsenä kelpaa sit saa olla.

    • Anonyymi

      Kannattaa unohtaa naiset kokonaan hyväksi aikaa jos epätoivo iskee. Sitä on turha hävetä. Älä taivu kenenkään painostukseen että sulla pitäis muka olla suhde ja ettei muka vois olla onnellinen ilman sitä. Pahinta PASKApuhetta ikinä. Mä olen ollut vuosia sinkku ja niin paljon onnellisempi kuin suhteessa. Teet itsellesi suuren palveluksen kun sisäistät tämän.

      Ihmissuhteita voi silti olla ja on hyväkin olla. Nauti elämästä.

      • Varmaa pitäisi ja nauttia enempi ja panostaa itseensä ja tehdä jatkuvasti töitä.


      • Anonyymi
        Allu85 kirjoitti:

        Varmaa pitäisi ja nauttia enempi ja panostaa itseensä ja tehdä jatkuvasti töitä.

        Allu85

        16.4.2019 18:16
        Turha tänne on mitää kirjottaa ja valittaa,nyt pysyn naisista erossa ja kauan!


    • Anonyymi

      Mun kokemuksella silloin kun ollaan liian nuoria niin ainakin hyvännäköiset naiset tekee miehille sellaista, että katsotaan pitkään perään vaikka todellisuudessa ei olla pätkääkään kiinnostuneita. Ja sillon 18 kesäsenä ei tiedetä vielä mitään taloudesta ja ole siitä paljon mitään kokmusta kun koulussa saa ruuat ilmatteksi ja elelään vanhemipien rahoilla koska opintotukea eivät saa ne jotka ovat alle 20-vuotiaita ja asuvat vanhempiensa luona.

      • Anonyymi

        Ja liian nuorena kolussa saa sitten kuulla muilta miehiltä päivittäistä päänaukomista jos ei ole naista ja vielä armaijassakin kun sinne joutuu. Mutta en koskaan kertonut Armeijassa Intti-kavereille että mulla oli koukosuhde naiseen melkein koko Intti-ajan.


    • Päätin että en nyt jaksa naisia, mussa ei kai ole mitään kiinnostavaa, ja olen ongelma tapaus, että parempi yksin olla aina.

    • Naisista on tullut niin hiton vaikeita, suurin osa ylimielisiä, ei kelpaa enää jos miehel vähä kaljamahaa ja ohenevat hiukset, pitää olöa alfauros ja komee vartalo, en vaa ymmärrä, parempi kun elää yksin eikä valita. On suomi24 treffit ei vierailuja, ei vastata viesteihin sun muuta. Et kaippa pitäs olla joku Mikko Leppilampi tyylii.

      • Anonyymi

        Lopeta kitinä, kukaan ei jaksa kuunnella sitä. Naiset ei kiinnostu, jos et ole kiinnostava. Tee itsestäsi sellainen. Kysy neuvoa tuttavanaisilta tms. Minusta tuntuu että naiset auttavat mielellään ja siinä samalla pääset vähän paremmin sisälle naisten ajatusmaailmaan.


      • Anonyymi

        Lopeta edes vappuna toi säälittävä ruikutus ja mene baanalle..


    • Anonyymi

      Naisille ei kelpaa enää normi työssä käyvä mies vaan pitää olla julkkis joka tienaa 200 000 euroa. Naiset lukeneet seiskaa kuka tienaa eniten.

    • Eilen tuli naista joo ja vaihdettiin numeroita, mut tollee naiset on, kännis kimpus ja kyl mulle rohkeutta on mennä naisille jutteleen kun juon, mutta sitten tämäkin nainen huomasin tänää ei vastannu enää viesteihin ja torju mut, et hänen oma menetys, mut tollee ne jotenki suostuu jutteleen, muuten ei sit kiinnosta.

      • Anonyymi

        Ai tuli naista? Mitä teit sille?


    • Anonyymi

      Itellääkää oo saumaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1604
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1452
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1308
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1245
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe