Vihervasemmistolta kylmää kyytiä

totinen_tosi

Tulette näkemään,kun arki koittaa vaalien jälkeen mitä tulee tapahtumaan.Ilmastonmuutonmuutoksen nimissä rahastetaan surutta ja uskotellaan,että nyt on suomi pelastanut koko maapallon saasteilta,vaikka suomi on piikuriikkinen tekijä ilmastonpilaajana noin 0,7 promillen osuudellaan.Joka muuta väittää ei ymmärrä koko asiasta yhtikäs mitään.

58

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tasavallanpressa

      "Totesin viime syksyllä valtakunnallisen maanpuolustuskurssin avajaisissa, että planeettamme Maan puolustaminen on niin ikään maanpuolustusta. Ilmastonmuutos ja sen vaikutukset elinoloihimme eivät ole menneen neljän vuoden uutinen. Ilmastotieteen meille kertomat realiteetit ovat olleet tiedossamme jo paljon pidempään, jos vain viestejä on kuultu. Toimeen tarttuminen on kestänyt kauan. Tehtävä on samalla vaikeutunut.

      Vaalikauden alkuun osui Pariisin ilmastosopimus ja kauden loppupuolelle kansainvälisen ilmastopaneeli IPCC:n paljon huomiota saanut raportti. Tietoa on tarpeeksi. Tiedämme nyt, mitä 1,5 asteen tavoitteen saavuttaminen meiltä edellyttää. Tiedämme myös entistä selvemmin, miten dramaattinen ero on 1,5 asteen ja kahden asteen lämpenemisen välillä.

      Nuoret sen ainakin ovat ymmärtäneet, että asialla on kiire. Hyvä niin. Nuoret vaativat tämän päivän päätöksentekijöiltä uudenlaista päättäväisyyttä. Heidän ääntään on kuultava, sillä he ovat todellisia asianomistajia. Panoksena on ennen muuta heidän ja heitä seuraavien sukupolvien tulevaisuus."

      • totinen_tosi

        Eipä tässä auta paljoakaan IPCC:N raportit,kun ongelma on yhteinen maapallolla.Pitää saada kaikki maailaman maat samaan rintamaan,mutta eipähän tuo näytä onnistuvan,kun nämä ilastokokoukset peräjälkeen osittautuvat farssiksi.Kokouksissa annetaan erivapauksia suurimmille saastuttajille ja osa maista ei sitoudu koko ongelmaan laisinkaan On turha potkia tutkainta vastaan.


    • paskaPerseet

      paskokaa vähemmän, niin ilmasto ja vesi ei muutu sitten niin palio.
      kiriasto saastuu

    • GandhiCo

      Vastalääke toivottomuuteen on toiminta! Extinction Rebellion!

    • Masjopööööööpa
    • Anonyymi

      Nin se nähtiin taas kuinka sdb ja hallitus pettää. Esim.Ei tule minkäänlaista korotusta pieniin eläkkeisiin,takuueläkettä nostavat 10 ekk.

    • Anonyymi

      Eihän sitä rahhaa riitä ko pittää Perussuomalaisten Nuorisojärjestöä tukea niin avokätisesti. Ai niin nehän menetti sen avustuksen. Sori :)

    • Anonyymi

      vihervasemmisto on kepuakin raaempi äänestäjien pettäjä. No lammaslaumalle ihan oikke ,juoskee äänestämään taas seuraavissa vaaleissa kepua ja näin vuosikymmeniä jatkunut kaava toistuu jälleen.

    • Anonyymi

      Mahatma Gandhi"Silmä silmästä - periaate saa aikaan vain sen, että koko maailma sokeutuu".

    • Anonyymi

      Vappusatanen kuihtui muutamaksi kympiksi

      Pääministeri Antti Rinteen alkuperäinen vaalilupaus, eli 100 euron korotus alle 1 400 euron eläkkeisiin on jo nyt osoittautunut katteettomaksi. Hallitus esittää pienimpiin eläkkeisiin ensi vuonna vain joidenkin kymmenien eurojen korotusta.

      Vaikka myös perussuomalaiset vaativat eläkkeiden korotusta, Mäkynen uskoo, että sdp suhtautuu nihkeästi perussuomalaisten linjaan eläkeasiassa.

      – Sdp kuvittelee olevansa johtajapuolue, vaikka tosiasiassa hallituksessa tahtipuikkoa heiluttaa vihreät, joka ei ole sitoutunut Rinteen eläkekorotuslupauksiin, Mäkynen hymähtää.

      Vuosikymmenien aikana Suomi on kerännyt valtavan eläkevarallisuuden. Eläkerahastoissa on varoja tällä hetkellä jo noin 200 miljardia euroa. Summa on lähes kaksinkertainen verrattuna valtionvelkaan, jota on suunnilleen 105 miljardia euroa.

    • Anonyymi

      Polttoaineveron korottaminen naamioidaan ilmastopolitiikaksi. Pieni- ja keskituloinen ihminen ei kuitenkaan tyypillisesti ajele autolla huvikseen vaan siksi, että hänen on päästävä paikasta toiseen - esimerkiksi kotoa töihin ja takaisin. Sähköauto ei nykyhinnoilla ole hänelle realistinen vaihtoehto.

      Polttoaineen hinnan nousu ei siis vähennä autoilua. Se vain tekee siitä kalliimpaa. Ihmisen käteen jää vähemmän rahaa, mikä lisää kannustinloukkuja, vähentää työnteon kannattavuutta ja on pois esimerkiksi palvelujen kysynnästä ja siten työllisyydestä.

      Veronkorotuksen todellinen tavoite ole vähentää autoilua ja päästöjä vaan rahastaa enemmän. Lisääntyneitä verotuloja ei käytetä ilmastotavoitteisiin vaan ideologiseen rahankylvöön. Pelkästään kehitysavun korotus vie melkein kolmanneksen lisääntyneistä polttoaineverotuloista. Kehitysapubudjetti on kokonaisuudessaan neljä kertaa veronkorotuksella kerättävä summa.

      Autoilijalta niistetyt lisärahat uppoavat kokonaan myös esimerkiksi ulkomaalaisille maksettaviin työttömyyskorvauksiin ja toimeentulo- ja asumistukiin.

      Sama logiikka pätee tietysti muihinkin "haittaveroihin" kuten alkoholi- ja tupakkaveroon. Niillä ei pyritä vähentämään kyseisiä haittoja vaan keräämään lisää rahaa .

      • Anonyymi

        Ja ompahan vihervasemmiston listalla lisätä puoluetukea ja lisää tometonta porukkaa politiikokkojen avustajiksi tällä tavalla tämä hyvävelijärjestelmä toimii.Mihin katosi ikäihmisten hoivaan luvatut sadat miljoonat?


    • Anonyymi

      Haittamaahanmuuton tuloksena

      - kymmenittäin lapsia on raiskattu
      - maahan on syntynyt taantumuksellisia varjoyhteiskuntia, joissa rehottaa väkivalta ja kunniakulttuuri
      - ihmisiä tapetaan Allahin nimeen
      - koulut ja asuinalueet segregoituvat
      - satoja miljoonia euroja käytetään vuosittain joutilaan maahanmuuttajaväestön ylläpitoon ja "kotouttamiseen"
      - rakennus- ja ravintola-alalle on synnytetty orjatyömarkkinat
      - jne.

      Tämä luo vastakkainasettelua ja tuhoaa yhteiskuntaa. Sisäisestä turvallisuudesta vastaavaa ministeriä eivät tällaiset ilmiöt kuitenkaan kiinnosta. Hänen aikansa ja energiansa kuluvat taisteluun mörköjä vastaan.

      Mielikuvitusnatsien rautasaappaiden töminä tunkeutunee ministeri Ohisalon uniinkin.

      • Anonyymi

        Tuon porukanhan Suomeen päästi/kutsui hallituksen persut orpo.Onko jollakin toopella jäänyt levy päälle.


      • Anonyymi

        Olet todella toope. Sipilä on syyllinen ja kepu.


      • Anonyymi

        Niin ja tietenkin hölmöt vihriäät


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet todella toope. Sipilä on syyllinen ja kepu.

        Soini Timo persu oli ulkoministerinä,mutta ku pittää istua teeaamiaisella,niin ei joutanut tekhen hommiaan.Soini myös suuri syy,että persuja pidetään huuhaa-porukkana.faktahan on että soankylän persut ovat soinislaisia ja niin päin pois


    • Anonyymi

      Herääkin vahvasti epäilys, ovatko poliisi ja media tietoisesti pimittäneet rikokset kansalta siksi, että niiden vaikutus huhtikuussa pidettyihin eduskuntavaalien tuloksiin olisi ollut kiistaton. Pimittämällä nämä rikokset haluttiin minimoida maahanmuuttokriittisen perussuomalaisten kannatus vaaleissa.

      • Anonyymi

        Eihän tätä tarvitse epäillä tämähän on varmasti tosiasia,kun vasta kuukausien päästä vaaleista asia tuotiin pakosta julkisuuteen.Vihervasemmisto ollut asialla.


    • Anonyymi

      Totta turiset Soinia,siis persua,pidettiin lestaadiuksen jälkeen jumalolentona Sodiksessa ja nuoltiin siltä järvikylissä kai varpaan välitkin.Liekö mitään toipumista tapahtunut vieläkään

    • Anonyymi

      Soinihan teki sen saman vain paljon lievempänä, mitä viherkommarit konsanaan.

      • Anonyymi

        No mitä ne nyt on tehny? Ei kai ne takakontissa kulje kokouksiin vai mikä sinua Riippasee


    • Anonyymi

      Kaupat on haltioissaan,kun saavat rosvota ihmisiltä rahaa. Esim linnusiemenet korotus hirveä ja säkkiä pienenentty 5kg. Tonnikalapurkit,markariinipakat ym artikkelit kääpiöityneet huomattavasti,mutta hinta vaan on kohonnut.

      • Anonyymi

        Tokmannilta saa melekein ilimaseksi


    • Anonyymi

      Suomessa on yli 472.000 eläkeläisköyhää ja muitakin, joista olemme saaneet EU:lta moitteita, vaikka eläkeläisvarallisuutta vielä kesällä oli n. 270 miljardia, josta on nyt kadonnut 30 miljardia johonkin. Tästä näkee, ettei niitä ole maksettu työeläkeläisille. Köyhinä pidetään. Nämä näkyvät, myös striimiltä Pikkuparlamentista. Lisäksi veroparatiiseissa on puolet maailman omaisuudesta myös Suomen omaisuudesta. Meille ei vain haluta kertoa sitä. Köyhyyttä pidetään tahallisesti yllä monissa maissa ympäri maailmaa kuten hyvänä pidetyssä Japanissa. Siellä on eläkeläisiä, jotka tekevät pieniä rikoksia päästäkseen vankilaan, lämpimään, syödäkseen, saamaan terveydenhoitoa ja tullakseen toimeen. Tiedetään myös, että köyhyys tappaa. Tämä on tahallista.
      Me suuret ikäluokat olemme luonnollisen poistuman sekä valtiovallan avustamana nopeutetusti poistumassa myös eläkevahvuudesta. Mikään ei ahneille riitä muu kuin oman hyödyn tavoittelu valtaansa hyväksi käyttäen. He eivät lopeta vähäosaisten taloudellista pahoinpitelyä.

      • Anonyymi

        Mikä se semmonen " eläkeläisvarallisuus" on 🌞. Pazkaa pitää jauhaa vaikka ei asioista ymmärrä hevonhännän vertaa.

        Eläkevarat on hyvin sijoitettu ja eläkettä riittää sinullekin loppuiäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä se semmonen " eläkeläisvarallisuus" on 🌞. Pazkaa pitää jauhaa vaikka ei asioista ymmärrä hevonhännän vertaa.

        Eläkevarat on hyvin sijoitettu ja eläkettä riittää sinullekin loppuiäksi.

        Toopet ova toivottomia tapauksia ja sillä selvä. Tiedäkös edes mikä on hevonhäntä?


    • Anonyymi

      Puolimiljoonaa köyhää elläkeläistä,joille kuuluisi tosiaan jakaa nuo kertyneet miljardit tasaisesti korotuksina eläkkeisiin. Heiltä ne sinne on rosvottukin vuosikymmenten aikana.

      • Anonyymi

        Joo kertahumpsauksella 460 000- 540 000 €/lärvi . Ei oltais hetkeen kipeitä, mutta kieroimmat eläjät olis kynineet nuo puolessa vuodessa omiin kukkaroihinsa. ja köyhyys jatkuis entistä köyhempänä.
        Hyvä että ripotellen jaetaan vai mitä.
        Vaimo tuossa muuten kastelee hevonhäntää. Mites teillä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo kertahumpsauksella 460 000- 540 000 €/lärvi . Ei oltais hetkeen kipeitä, mutta kieroimmat eläjät olis kynineet nuo puolessa vuodessa omiin kukkaroihinsa. ja köyhyys jatkuis entistä köyhempänä.
        Hyvä että ripotellen jaetaan vai mitä.
        Vaimo tuossa muuten kastelee hevonhäntää. Mites teillä?

        Toopet ovat toivottomia. Kuka on kertamaksusta maininnut mitään? Eläkkeisiin kk korotuksella olisi ollut aikaa kymmeniävuosia jo maksaa vaikka tublasti eläkettä köyhille pieneläkeläisille. Olisi ollut köyhillä pieneläkeläisilläkin enämpi ostovoimaa mikä taas olisi kohottanut suomen taloutta jne..


    • Anonyymi

      Mitä se 🐖,, siellä höpäjää. Katoppa tuota

      Taloussanomat
      Työeläkkeisiin tulossa suurin korotus yli 30 vuoteen – katso, paljonko eläkkeesi voi nousta.

      Eläketurvakeskus ennustaa jo nyt ensi vuoden työeläkkeisiin suurinta korotusta vuosikymmeniin, mutta arvio voi silti mennä alakanttiin. Ennuste 6,9% .
      Jovainki meiän nyt passaa kävästä Lidlissä useamminkin

      • Anonyymi

        Tämä on pitkästä aikaa oikea korotus, sanoo Eläkkeensaajien Keskusliiton EKL:n järjestöjohtaja Petra Toivonen.

        – Vasta viime vuonna oli parin prosentin korotus. Sitä ennen oli useita vuosia todella surullisia persu-kokkare hallituksien nollapilkkujotain-korotuksia.
        Kyllä meillä nyt on oikia hallitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on pitkästä aikaa oikea korotus, sanoo Eläkkeensaajien Keskusliiton EKL:n järjestöjohtaja Petra Toivonen.

        – Vasta viime vuonna oli parin prosentin korotus. Sitä ennen oli useita vuosia todella surullisia persu-kokkare hallituksien nollapilkkujotain-korotuksia.
        Kyllä meillä nyt on oikia hallitus.

        Ei tuo vajaan 10% korotus kyllä jeesiöläisiä ainakaan ilahduta tippaakaan. Sillä heidän keskimääräinen työeläke on noin 300 e kk. jos sitäkään. Omani on noin 200 euroa kk. Ja tämä on totuus. Onko muuten yhtään mitään järkeä: Esim eräs tepsalainen on ollut saabin autotehtaalla NÖYRÄNÄ liki 30 v säännöllisessä työssä ja nyt saa työeläkettä 1300 e kk ja siitä menne vero. Siis hänellä jää käteen noin 960 euroa kk. Minä olluna kyllä työssäkin,mutta lösötellyt vapaana kassalinjalla valtaosan elämästä.Huom! Saan kuitenkin enempi rahhoo kk käteen 1120e asumistuen kaaa. Kela kun tasottelee tuloeroja kiitos Sannalle ja sdp:lle tästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuo vajaan 10% korotus kyllä jeesiöläisiä ainakaan ilahduta tippaakaan. Sillä heidän keskimääräinen työeläke on noin 300 e kk. jos sitäkään. Omani on noin 200 euroa kk. Ja tämä on totuus. Onko muuten yhtään mitään järkeä: Esim eräs tepsalainen on ollut saabin autotehtaalla NÖYRÄNÄ liki 30 v säännöllisessä työssä ja nyt saa työeläkettä 1300 e kk ja siitä menne vero. Siis hänellä jää käteen noin 960 euroa kk. Minä olluna kyllä työssäkin,mutta lösötellyt vapaana kassalinjalla valtaosan elämästä.Huom! Saan kuitenkin enempi rahhoo kk käteen 1120e asumistuen kaaa. Kela kun tasottelee tuloeroja kiitos Sannalle ja sdp:lle tästä.

        Niin ja tepsalaisella on suurin osa palkastaan mennyt vuokraan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuo vajaan 10% korotus kyllä jeesiöläisiä ainakaan ilahduta tippaakaan. Sillä heidän keskimääräinen työeläke on noin 300 e kk. jos sitäkään. Omani on noin 200 euroa kk. Ja tämä on totuus. Onko muuten yhtään mitään järkeä: Esim eräs tepsalainen on ollut saabin autotehtaalla NÖYRÄNÄ liki 30 v säännöllisessä työssä ja nyt saa työeläkettä 1300 e kk ja siitä menne vero. Siis hänellä jää käteen noin 960 euroa kk. Minä olluna kyllä työssäkin,mutta lösötellyt vapaana kassalinjalla valtaosan elämästä.Huom! Saan kuitenkin enempi rahhoo kk käteen 1120e asumistuen kaaa. Kela kun tasottelee tuloeroja kiitos Sannalle ja sdp:lle tästä.

        Kommeet rahat olet (te) saaneet kelalta 30-50 vuoden löhöilystä. Ei luulis olevan valittamista löhöämisestä.
        Kansalaispalkka olis oikea juttu. Joka vieruksii työntekoa, maatkoon ja joka tykkää jotain palkan ja /tai ajankuluksi touhuta antakaamme heidän päkertää.
        Itsellä 40 v työurakka ja nyt nautiskellaan kohtuu korvauksia saaneena


    • Anonyymi

      krista mikkonen on yksi isänmaan ja tavallisen ihmisen pahin vihollinen ja syöjä, ja tämän kaltaista viherpunikkia meidän pitää sietää ja elättää..

    • Anonyymi

      Jälleen välikydymys vihervasemmistosuomentyhoajahallitukselle.

    • Anonyymi

      Me Jiesiön persut teemme välikysymyksen persuille katuväkivallasta. Uskalla pimiällä tuonne väylälle ollenkaan, kun siellä joku pitkä takki päällä seisoskelee. Mikä lie pervo. Joku eppäilee että se kuulu yöhiippari son

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vihreät ovat monesta asiasta ja niiden tuhoamisesta vastuussa siinä missä demaritkin. Maanviljelijät ja turvetuottajat voi tämän toden varsin helposti vaan ei mitenkään lepsulla tavalla.
      Siksi valitsin ja liityin Vapauden Liitto jäseneksi.

      • Anonyymi

        Muistetaan varmaan Ossi Tiihosen tärkeimmät vaaliteemat:
        - geenipartikkeleita eli rokotettujen levittämiä pienhiukkasia, jotka sairastuttavat rokottamattomia
        - rokotettujen massakuolemia
        Varsinkin tuota massakuolemaa odottelen itsekin suurella jännityksellä. Paitsi että kiinnostaa oma kohtalo (paljonko tässä on elinaikaa jäljellä) niin myös se, että koska pihakatu täyttyy ruumiskasoista.
        -Tämä viritelmä taitaa ylittää jopa Anon VKK:n koomisuudessaan.😁😁😁
        -Venäjämielinen persupuolue sirpaloituu ja hyvä niin. Itsepuhdistus toimii.
        - Jaana Kavoniuksen Totuuspuolue sai kilpailijan 🤣🤣🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Jo vakiintuneen venäläismielisen VKK:n ohella samoilla vesillä kannattajakortteja kalastelee Ossi Tiihosen Vapauden liitto ja uusimpana Jaana Kavoniuksen luotsaama Totuuspuolue.

      Puoluerekisterissä löytyy myös ihan aito fasistinen puolue Suomen Kansa Ensin (SKE) ja äärikansallinen Sinimusta Liike, Sinimustat poikkeavat muista käsittääkseni siinä, ettei heillä ole mitään sympatioita Venäjää kohtaan.

      Sen lisäksi ovat olemassa vanha tuttu Kansalaispuolue ja Seitsemän tähden liike, joiden agendaan kuuluu jonkinasteinen Putinin Venäjän tukeminen ja Nato-jäsenyyden vastustus, kuten VKK:n, Vapauden liiton ja Totuuspuolueen ja SKE:n.

      Eikä pidä unohtaa vanhaa tuttua SKP:tä tai Kommunistista Työväenpuoluetta

    • Anonyymi

      Suomi on taloudellisessa ahdingossa ja rahat on lopussa. Valtio velkaantuu, maahanmuuttajajengit riehuu kadulla hoitovelka ja jonot kasvaa alueilla, maatilat menossa konkurssiin ja tässä on Vihreiden esitykset:
      - Lisätä humanitääristä maahanmuuttoa
      - korottaa maksettavia sosiaalitukia
      - tehdä Suomesta houkuttelevampi sosiaalitukien perässä juoksijoille
      - lisätä kiintiöpakolaisia
      - helpottaa suojelun hakemista ulkomailta käsin
      - poistaa tulorajat perheenyhdistämiseltä (lisätä sosiaalitukien perässä saapuvia).
      Kaikki edellä mainittu tehdään tietenkin ”solidaarisuuden nimissä” ja suomalaisen veronmaksajan pussista.
      Eduskuntavaalit varjelkoon meiltä Vihreiltä ja heidän keinoiltaan.

      • Anonyymi

        Jiesiön katujengeistä huolimatta Suomi on hyvä maa. Jopa kaikenmaailman örkit ja maga sakit hyväksytään vaikka kuuluisivat kaltereiden taa.
        Vapaa maa ja slava Ukraina


    • Anonyymi

      Suomi on valmis ottamaan vastaan ​​10 000 ukrainalaista lisää talvella. Kiitos tästä, Suomi!

      • Anonyymi

        Meillä on vain hyvää sanottavaa pakolaisistamme. Sitä paitsi 10 000 ei ole paljoa. Sisäasiainministeriö on valmis 30 000 - 40 000 lisää.


    • Anonyymi

      On kyllä melkoista uloste-antia nämä sodankylä 24. Kaikkki vuosista toisiin.

      EI järjen häivää koskaan.

    • Anonyymi

      Vihreiden tuulivoimauskovaisille uusi myytti murrettavaksi. Tuulimylly tappaa hyönteisiä. Hyönteiset ovat pikkulintujen ja muiden lentävien otuksien ruokaa. Mehiläisiä eli elintärkeät pölyttäjät kuolevat vielä pois. Ottavatko tuulivoiman kannattajat nyt alueen sukupuuttokuolemat paikallisessa eläinlajistossa harteilleen? Tunnetusti ihmisenkin olemassaolo on riippuvainen pölyttäjistä, pörriäisistä, mehiläisistä, kimalaisista.

      Onhan toki tärkeää, että kunta saa kiinteistöverotuloja ja ahne maanomistaja saa lompakkoonsa täytettä. Kuinka tyhymä ja idiootti ihmisen pitää olla, että kun etukäteen tiedetään ongelmat, niin silti se tyhymä pää jatkaa saman paskan jauhamista yhä uudelleen ja uudelleen ja lyö päätä Karjalan mäntyyn!

      Tuulimyllyn ympärille on jo tieteellisesti todistettu hirveä nippu ongelmia, joita tuulivoimauskovaiset eivät voi myöntää. Ajetaan kuin käärmettä pyssyyn hokien samoja mantroja! Pää ei ole pelkkä hatunkantoteline, sitä voi käyttää myös ajatteluun.
      Lisäksi oksettaa näiden kunnanjohtajien kerho tuolla tuulivoimayhdistyksessä .
      Kyllä tämä tuulimyllytoiminta haisee pahasti korruptiolle ja mafialle.

      Tällaiseen toimintaan on kansalaisten puututtava! Kunnanjohtajat ja myös luottamushenkilöt ovat MEILLÄ töissä!

      https://youtu.be/zUOXqmEC9Nw

      https://vapaudenliitto.fi/eun-sahkomarkkinoista-on-irtauduttava-ja-suomen-sahkoverkko-kansallistettava/

    • Anonyymi

      Vai tappaa tuulimyllyt hyönteiset. Harvassa on ne hyönteiset jotka lentelee 100-200 m korkeudella. Lisäksi myllyt on tuulisilla paikoilla ja nyk. merkittävimmät merten päällä.

      Kuuluu samaan pazkaan kuin että marjastavat kerää kaikki marjat, että ei jää tiitiäisille ja karhuille mitään. Marjasaalis kuitenkin vain vajaa 5 % metsien marjamääristä.

      Tulukee pojat jo poejes sieltä tynnyristä

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hyvinhän nuilla mennöö,gallupissa jätti kepun taakseen, että rapsista vaan. Tiihoslaisia ei näy ei kuulu maalla eikä merellä, kallupeista puhumattakaan.varsinainen vappauenliitto,heh


    • Anonyymi

      Suoli25 voi haistaa pitkän huilun. Mie en teiltä kysy onko vpn päällä vai pois. Suomi on vapaa maa,, ei neukkula tai kiina

    • Anonyymi

      Kattelin tuon vapaudenliitto.fi/puolueohjelman.
      Sehän on ku kopio viherkäisvasemmiston vastaavasta. Veljet ku ilivekset.
      Ero vaan että viherkäiset näkkyy gallupeissa, tiihusen vappauenliitto ei.

    • Anonyymi

      Ilkka Vakkuri on erittäin viisas ja asiallinen mies. Kertoo aina todelliuudesta esim vihervasemmistohallituksen hölmöilystä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Käyhän ruokkimassa kananpojat saunas takana.
        Pääkin samalla tyhjenee.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko onki taass
        että ameriiiikass asiko juuri käynyt kouluaaaaa......

        Ittekki ihimettelin, että on oikein ameerikassa käyny koulua. Siellä onkin varsinainen kylttyyrin kehto ne uskonlahko- rillumareit. Pääasia että dollarit jaetaan oikeille ihimisille rahan päälle ymmärtämättömiltä.


    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe