yhteinen aika loppunut

tapaamisenperuutus

Ystävästäni on tullut mininkertainen iso-äiti. Olen iloinen hänen puolestaan, kaikki lastenlapset ovat terveitä. Hän auttaa heitä parhaansa mukaan. Tuo on taas johtanut siihen että meidän yhteinen aika on täysin loppunut. (tavallisesti 1 tunti lenkillä ja sitten 30minuutin kahvituokio) kerran kuukaudessa/ parissa.

Kuukausi sitten sovimme että hän on tyttärensä luona 15 päivän saakka jonka jälkeen voimme taas pitkästä aikaa tavata 17 päivänä.. No, järjestin oman tyoohjelmani että sain 17.p.n koko aamun vapaaksi
Edellispäivänä postitin varmistaakseni tapaamispaikan (niinkuin yleensä olemme tehneet). Hänen vastauksensa olikin ettei voi tavata kun menee taas lastenlastensa luo.
Tietysti olin pettynyt, meillä aina on niin paljon yhteistä puhuttavaa.

Vastasin että olet oikea kultakimpale lapsillesi, lastenhoitajista kun aina on niin paljon vaikeuksia. Sovimme että järjestämme uuden tapaamisen.

Hän ei ole toissä kodin ulkopuolella. Minä olen. Näen paljon vaivaa saadakseni sovitun tapaamisajan vapaaksi. Hän puolestaan jo useamman kerran on viimehetkellä peruuttanut sovitun tapaamisemme.

Tuo on välillä turhauttavaa, kuitenkin ymmärrän että syystä tai toisesta hän peruu tapaamisemme.

Miten te muut käsittäisitte hänen käytoksensä? Unohdanko koko ystävän vai yritänko saada taas uuden tapaamisen hänen sitä ehdottaessaan?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tapaamisenperuutus

      Hei, kertokaa mielipiteenne. Olisi hyvä saada vastakaikua muiltakin.

      • Anonyymi

        Itse luovuin yhdestä ystävyydestä kun liian monta kertaa perui, ei tuntunut enään välittävän ja ihme tekosyitä keksi. Monta kertaa muokkasin työ, vapaa aikaa hänen takia. Voin nyt paremmin uusien ystävien kanssa jolla aikaa nähdä ja puhua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse luovuin yhdestä ystävyydestä kun liian monta kertaa perui, ei tuntunut enään välittävän ja ihme tekosyitä keksi. Monta kertaa muokkasin työ, vapaa aikaa hänen takia. Voin nyt paremmin uusien ystävien kanssa jolla aikaa nähdä ja puhua.

        Kiitos vastauksestasi. näyttää siltä että monivuotinen ystävyytemme alkaa olla jo loppusuoralla.
        Niin se vain taitaa mennä että jokainen muuttuu ajan kuluessa. Syystä tai toisesta ystävyydet vaihtuvat; edelliset lakkautuu, uudet alkaa.


    • Anonyymi

      En näkisi kovinkaan paljoa jatkoa, varsinkin kun joudut töitäsikin järjestelemään tapaamisten takia vaikka toinen osapuoli ei edes ole töissä. Mielestäni ne tapaamiset pitäisi järjestää sen mukaan miten töissäkäyvä on vapaalla ilman eri järjestelyjä, ei sen mukaan miten eläkkeellä tai työttömänä olevalle sopii.....itse olen eläkkeellä eikä tulisi mieleenkään ehdottaa työssäkäyvälle ystävälle tapaamista siihen aikaan kun tiedän hänen olevan normaalisti töissä …..no lapsenlapset on joillekin hyvä tekosyy perua tapaamisia kun ei viitsi lähteä :)

    • Anonyymi

      Aika ikävästi sanottu tuo, vaikka toinen osapuoli ei ole edes töissä. Lastenlasten hoitaminen on täyttä työtä iäkkäämmälle ihmiselle!

      En ymmärrä miksi näet niin kovasti vaivaa saadaksesi vapaata työpaikaltasi. Kai sinullakin kuitenkin on niistä tärkeistä työtöistä vapaata illat ja viikonloput. Jos teet vuorotyötä, niin sinulla on vapaata keskellä viikkoa. Jos olet yrittäjä pystyt järjestämään menosi oman mielesi mukaan.

      Joten ihmetyttää miksi sinä elät kalenterin mukaan ja sinulla on tärkeää tekemistä, mutta ystävälläsi ei saisi olla?

      Mikä sinua estää vapaalla ollessasi ex-tempore, tuosta noin vain soittamasta ystävällesi ja kysymästä voisitko mennä hänen luokseen kahville/voisitteko treffata kaupungilla ja käydä kahvilla tms..?

    • Anonyymi

      Ongelma yleensä tuli siinä että HÄN kertoi minä päivinä hänelle sopi tavata. Tietenkin hänellä oli ja on omiakin menoja. Siksi suunnitelimme aina ajan hyvissä ajoin, niin että kumpikin pystyi järjestämään sen pari/kolmituntisen yhdessä.
      Viikonloput ja illat olivat hänen miehensä vapaa-ajat jolloin hän ei koskaan sopinut muiden kanssa menoa, ellei se liittynyt miehensä ammattiasioihin. ( Liikelounaat, -päivälliset.)

      Extempore ei kuulu (kai nykyisin x-ystäväni) suunnitelmiin lainkaan. Se yksinkertaisesti ei koskaan ole toiminut hänen kanssaan.

    • Anonyymi

      Jos kerran tiedät ystäväsi elämän ja kaikki tekemiset noin tarkkaan, esim. tämä; viikonloput ja illat kuuluvat miehelle, miehen liikelounaille ja -päivällisille. Tiedät että ystäväsi lapsenlapset ovat terveitä :) jne. Joten aika paljonhan te kaksi kuitenkin ehditte jutella jossain vaiheessa viikkoa/kuukautta, vai mitä?

      Teidän kahden väliset tapaamiset ovat aiemminkin olleet hyvin lyhyitä, ja niitä on ollut ennenkin vain satunnaisesti arkisin virka-aikana, muutaman kerran vuodessa, joten mitä tuosta loukkaantumaan jos toinen ei kertakaikkiaan nyt tällä hetkellä kiireiltään ehdi enää edes sitä.

      Ystävälläsi on aina ollut, ja mitä ilmeisimmin paljon erilaisia intressejä elämässään.
      Hyväksy hänen elämäntilanteensa. Juttele jatkossa ystäväsi kanssa somessa, whatsupissa, skypessä yms muissa sähköisissä medioissa/puhelimessa. Jos ystävälläsi joskus on tarvetta tapaamiselle, niin kyllä hän itse sitä ehdottaa. Tällä hetkellä ystävän oma perhe ajaa sinun ohitsesi ja se sinun on hyväksyttävä. Toki voithan sinä lopettaa yhteydenpidon, mutta aika pikkumaista olisi suuttua mokomasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe