Tulossa heikko hallitus!

Pitäjäläineni

KOK.PS.KESK.voi kaataa hallituksen milloin haluaa.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä_puoli

      Saadaanhan ainakin viihdyttävää sekoilua kun Rinne alkaa hallitusmuodostelemaan

    • joenkalle

      Perussuomalaiset, kokoomus ja keskusta muodostavat seuraavan hallituksen.

      Pääministerinä on Halla-aho, valtiovarainministerinä Petteri Orpo ja ulkoasiainministerinä Juha Sipilä.

      Puolustusministeriksi tulee kokoomuksen Kalle Jokinen,

      • Feijahagert

        Kukaan ei tule vastaan Halla-ahoa maahanmuutossa. Se on mielenkiintoista katsoa pitääkö Orpo kasvojen menetyksenä sinipunaa. Anttihan on räksyttänyt 'kokoomuksen kovasta linjasta' tentistä toisen. Kokoomus tai demarit saavat persuista hallituskumppanin hyväksymällä Halla-ahon maahanmuuttopolitiikan. Persuja äänestettiin etenkin pohjoisessa juuri maahanmuuton aiheuttamien ongelmien takia.


      • lkjljkljkkljl
        Feijahagert kirjoitti:

        Kukaan ei tule vastaan Halla-ahoa maahanmuutossa. Se on mielenkiintoista katsoa pitääkö Orpo kasvojen menetyksenä sinipunaa. Anttihan on räksyttänyt 'kokoomuksen kovasta linjasta' tentistä toisen. Kokoomus tai demarit saavat persuista hallituskumppanin hyväksymällä Halla-ahon maahanmuuttopolitiikan. Persuja äänestettiin etenkin pohjoisessa juuri maahanmuuton aiheuttamien ongelmien takia.

        Kyse ei ole yksinomaan maahanmuuttopolitiikasta. Kyse on prusarvoista, joiden osalta Halla-aho on tesinsä naulannut moneen kertaan. Lisäksi muut puolueet ovat sitoutuneet ilmastotavoitteisiin, mutta persut ei. Jotta persut mahtuisivat demarivetoiseen hallitukseen, heidän pitäisi sanoutua suorasanaisesti irti kaikesta äärinationalismista ja hyväksyä toimenpiteet ilmastonmuutoksen vastustamiseksi.


    • Hyväsiitätulee

      Juu Rinteen johdolla mennään. Voittaja puolueesta on hallituksen muodostaja perinteisesti ja tuolta tulee myös tuleva pääministeri.

      Hallituspohja lähtenee ääänestystulokseen pohjautuen 2:ksi ensimmäistä etusijalla,kuten demokratian äänestystulos velvoittaa.PS ja SDP pohjaisesti lähdetään tunnustelemaan hallituspohjaa, jos vaalitulosta kunnioitetaan kuten tulee.

      Tuohhon sitten täytetään. Kokoomus tuohon tuskin SDP:n näkökulmasta sopii elli sitten myy aatteitaan heti kättelyssä.Vaaleissa ne olivat päivastaisia Kokoomuksen kanssa. Keskustaa pidän madollisen ja Vasemmistoa selviönä SDP:n kannalta ,sillä Vasemmistolta tulee oletettavasti tuki moneen SDP:n ajamaan asiaan ,jolloin se on vahvoilla hallituksessa.Hyvä siittä tulee .Rinne on sovittelevaa sorttimentti ja Halla-Ahon kanssa kyllä voi neuvotella . Keskusta lähtee kyllä tuohon kombinaatioon se ei istu oppositiossa jos vain voi päästä asioihin vaikuttamaan. Vasemmisto voi vikuroida ,mutta jollei sovi on kyllä muita halukkaita joilla täyttää ,Kyllä sinne vahva hallitus saadaan.

      • PopulistitOppositioon

        Olet väärässä. Kokoomuksen on helpompi mahtua demarihallitukseen kuin persujen. Persujen tulo demarien johtamaan hallitukseen vaatisi Halla-aholta radikaalia takinkääntöä ja täydellistä irtisanoutumista rasismilla leikittelystä ja äärinationalismin kanssa flirttailusta. Persuille se olisi aatteen pettämistä.


    • Pitäjäläinen

      Kannatta muistaa ,SDP jaVASL. ovat sosialistisia puolueita,tarvitseeko Suomi sitä?Meneekö meneekö Kokoomus niiden hallitukseen nuoleskelemaan?

    • ehei

      Rinteessä ei ole pääministeri ainesta. Se on nähty Rinteen vaalitenttisekoiluissa.

    • ennustaja

      SDP lupaa Kokoomukselle valtaa, joten seuraavan hallituksen rungon muodostaa SDP ja Kokoomus. Apupuolueiksi tulevat Vihreät, RKP sekä KD.

    • NäinTuleeKäymään

      Orpo myy vaikka oman äitinsä terroristeille, että pääsee hallitukseen mukaan.

      • Feijahagert

        Mitenkä seksikäs Elina reagoi tuohon. Ellu on uhonut ettei ainakaan hänen äänestäjien rahoista jaeta vappusatasia selluköpien sukulaisille.


      • kjkjhkhkjk

        Orpo on jo ilmoittanut, ettei Kokoomus lähde demarien apupuolueeksi.
        Halla-aho on jo takkinsa kääntänyt.


      • Yle on palannut vaalien aluskeskustelunaiheista jälleen lempiaiheeseensa, matuttamiseen ja alkanut käyttää sitä aseena hallituksen muodostamiseen vaikuttaakseen.

        Ylenannin provosointi ja manipulointi kasvaa päivä päivältä ja aineksia siihen etsitään kuin neulaa heinäsuovasta sen pettymyksen jälkeen, ettei ilmastoprovokaatiokeskusteluihin tarkoituksella ohjatuilla vaalien aluskeskusteluilla ollut toivottua vaikutusta äänestäjiin.


    • Feijahagert

      Rinne menettää häviten kasvojaan ottamalla kokoomuksen hallitukseen. Aasialaiselle hämäläiselle landepaukku despootille Pirkanmaan selluköpit ovat se kaikista tärkein ryhmä. Petskuhan lupaa selluköpiäisten duunien pysyvän Pirkanmaalla vastineeksi heronkevennyksistä ja yritystuen korottamisesta.

    • Kusitolpalla

      Peesissä voi olla kuka tahansa puolue mutta luottamus on ansaittava! Ps,llä huonot poliitikot kokemusta ,taitoa ja luottamusta ei löydy tästä puolueesta!

    • jarnaki

      Voiko yli 30000 tuhatta äänestäjää Helsingissä olla väärässä?

      • kolkyttuhattatuhatta

        30 miljoonaa on persumatikkaa


      • Tuleehyväfiilis

        On täällä muitakin kuin kolmekymmentätuhatta helsinkiläistä persua! Käydessäni Helsingissä piekseksen aina pari persua illan päätteeksi grilli jonossa!


      • lkjlkjlkjlkj

        Kyllä voi, jos yli 60 % suomalaisista ei halua persuja hallitukseen.


      • Pitäjäläineni

        Kyllä pitää ihmetellä,jos KOK.PS,KESKUSTA ota valtaa siloin,kun sitä ontarjolla .Petteri Orposta pääministeri ja Halla-ahosta sisä ministeri ,tulee helposti enemmistö hallitus.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe