uudet surffilaudat kölittömiä ?

paluumerelle

dinosaurusikäisenä on tässä alkanut innostamaan paluu surffaukseen, ehkä jopa ostaisin uuden surffilautapaketinkin. Koluttuani muutamia nettikauppoja kiinnitin huomiota tuohon, ettei missään ole köliä. Peräevä sentään löytyy. Kymysys nykyään surffaaville olisikin, miten luovitte vastatuuleen ilman köliä vai luovitteko lainkaan ?

Omaan vanhan laudan vielä, ja jos siitä nyppään kölin ylös, ainoa suunta on tuulen mukana. Vai onko niin että surffaus on siirtynyt enemmän rannan tuntumaan sivuttain harrastamiseen ja sup-mela on se nykyajan apukeino takaisin rantaan ?

Asun merialueen äärellä ja takaisin on päästävä, erittäin kriittinen asia siis sinänsä. Jos jollain on linkkejä kölillisiin lautoihin nettikaupoissa, tervetullutta myös, itse en vielä löytänyt. Ehkä etsin vääristä paikoista tai jotain.

Sitten näistä puhallettavista laudoista niin...onko ne ihan vakavasti otettavia surffilautoina raavaalle miehelle vai mikä juttu se on ? Jotenkin epäillyttävää mutta valaiskaa paremmin asiasta tietävät.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

   Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
   Maailman menoa
   87
   3563
  2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

   Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
   15
   1649
  3. MURHA hämeenlinnassa

   Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
   Hämeenlinna
   59
   1233