uudet surffilaudat kölittömiä ?

paluumerelle

dinosaurusikäisenä on tässä alkanut innostamaan paluu surffaukseen, ehkä jopa ostaisin uuden surffilautapaketinkin. Koluttuani muutamia nettikauppoja kiinnitin huomiota tuohon, ettei missään ole köliä. Peräevä sentään löytyy. Kymysys nykyään surffaaville olisikin, miten luovitte vastatuuleen ilman köliä vai luovitteko lainkaan ?

Omaan vanhan laudan vielä, ja jos siitä nyppään kölin ylös, ainoa suunta on tuulen mukana. Vai onko niin että surffaus on siirtynyt enemmän rannan tuntumaan sivuttain harrastamiseen ja sup-mela on se nykyajan apukeino takaisin rantaan ?

Asun merialueen äärellä ja takaisin on päästävä, erittäin kriittinen asia siis sinänsä. Jos jollain on linkkejä kölillisiin lautoihin nettikaupoissa, tervetullutta myös, itse en vielä löytänyt. Ehkä etsin vääristä paikoista tai jotain.

Sitten näistä puhallettavista laudoista niin...onko ne ihan vakavasti otettavia surffilautoina raavaalle miehelle vai mikä juttu se on ? Jotenkin epäillyttävää mutta valaiskaa paremmin asiasta tietävät.

0

68

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa meni synnyttämään

    Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
    Kotimaiset julkkisjuorut
    225
    10344
   2. 73
    2842
   3. Mama Aitolehti syömässä

    Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    71
    1499
   4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

    Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    66
    1240
   5. Voi Pikkarainen

    Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
    Kotimaiset julkkisjuorut
    52
    1201
   6. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

    Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1170
   7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

    Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
    Seinäjoki
    46
    1087
   8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

    Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
    Kotimaiset julkkisjuorut
    96
    1067
   Aihe