Tämä aloitus on vielä laitettava

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuus-

      70 vuotta sitten ei ollut naisilla ulkonäkökriteerejä vaan kiltti luonne ratkaisi. Toisin se on nyt kun miehen pitää olla väkivaltainen paskajännämies että olis kemiaa naisen kanssa.

      • kjhgkjhkhk

        Miten niin? Mieshän oli komea nuorena. Ja pitkä. Sai noin kauniin naisen, koska oli ajoissa liikenteessä. Scrg tiivisti asian hyvin. Keski-ikäisenä juna meni jo vuosikymmeniä sitten. Sama pätee naisiin. Jos haluaa prinssin, on syytä olla itse prinsessa.


    • Sehän meni kuin Strömsössä. Neiti oli kaunis ja herra oli komea. Eikä sitten vatuloitu viittätoista vuotta ihmetellen mitä muuta maailmalla olisi tarjota. Onhan tuo periaatteessa mahdollista vieläkin.

      "Pyrkikää tähän... Onko tämä nykyaikana jo mahdottomuus? "

      Aikaikkuna tuollaiseen on melko lyhyt. Ja tämän palstan lukijoiden osalta se on auttamatta ohitettu. Yksi ovi suljettu, mutta monia muita yhä auki.

    • eistandardi

      Kertakaikkisia friikkejä nykyajan mittapuulla. Että ei muka riideltykään koskaan? Ihme labiilia tunne-elämää. Ei näitä kannata ihannoida ja vielä vähemmän romantisoida, he ovat poikkeavia yksilöitä normaaleista ihmisistä. Miten aivopeset normaali-ihmisen haluamaan samaa kuin näillä friikeillä? Esittelemällä heidän labiilia kiiltokuvaelämäänsä "nostalgisen normaalina".

      • flowersreally

        Olihan siellä paljon tukahdutettuja tunteita, mm kielletyn punaisen korkokengän muodossa. Ei ole tervettä tuhota toisen vaatteita tai asusteita.


      • Anonyymi

        Riitelemätön pari on eronnut pari. Sanotaan.


    • Pillujen--asiantuntija

      Taviksen näköinen ätmi sai naisen 70 v sitten, tuskin siloin puhuttiin komeudesta tai ulkonäöstä yleensä. Mies oli sellainen että halusi huolehtia naisesta mutta nykyään on ihan eri sävelet kun jännämiehet ei huolehdi naisistaan.

    • Anonyymi

      Harvinaista tuo on mutta suurin osa miehistä ei saa koskaan sitä ensimmäistäkään naista koska eivät ole komeita top 10 miehiä. Rumat miehet seurustelee elämänsä aikana ehkä 0-1 päivää. 70 vuotta on normia komealle miehelle.

    • Anonyymi

      Täytyy sanoa, että kaunis tarina. Ovat nuorena molemmat varmasti olleet kysyttyjä PS markkinoilla. Nainen kaunis ja mies komea. Tarina antaa ymmärtää myös molempien sisäisestä kauneudesta

      • Ei onnistunu enää nimimerkin käyttö ilman rekisteröintiä


    • Anonyymi

      Mukava tarina, mutta ei oikein tehnyt muhun vaikutusta. Jos toisen kanssa on kiva olla 70 vuotta niin ok. Jos toisen kanssa on kiva olla 7 vuotta niin ok. Kunhan oikeasti haluaa, eikä "kärsi, kärsi, kirkkaimman kruunun saat.."

      Eukko ostaa asunnon mieheltään kysymättä ja ukko rikkoo mielestään liian seksikkäät korkokengät... Oikestaan aika karmivaa.

      Mä tykkään enemmän tällaisista pituuksista:

      https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000006011099.html

      xL 🐒💨

    • Siinä onkin kunnollinen nainen, ei varmaan ole jakanut itseään lukemattomille jännämiehille vaan on luovuttanut kalleimpansa vain tuolle yhdelle miehelle.

      Viitaten edelliseen nykyaikana kai aikalailla mahdottomuus, jokaisella naisella on liian kattava historia kunnolllista parisuhdetta ajatellen.

      • Anonyymi

        Äläs sano... mitähän kaikkea sen punaisen korkokengän rikkomiseen onkaan liittynyt...

        🐒💨💨💨


      • Anonyymi kirjoitti:

        Äläs sano... mitähän kaikkea sen punaisen korkokengän rikkomiseen onkaan liittynyt...

        🐒💨💨💨

        Jämerästi mies laittoi stopin kun alkoi näkymään lutkailun merkkejä naisessa. Nyt jälkeenpäin nainenkin on tyytyväinen kun mies asiaan puuttui silloin aikoinaan.


      • Anonyymi
        Harmaaritari kirjoitti:

        Jämerästi mies laittoi stopin kun alkoi näkymään lutkailun merkkejä naisessa. Nyt jälkeenpäin nainenkin on tyytyväinen kun mies asiaan puuttui silloin aikoinaan.

        Ukko vaan kiukutteli. Tuossa firmassa emäntä on pomo, ukolla ei ole sanan sijaa. Kerran, yhden ainoan kerran se on parahtanut, ja muistaa lopun elämäänsä. Ja jos meinaa unohtaa, emäntä muistaa muistuttaa :D

        🏋️‍♀️💨


      • Kyllä sanoisin, että siinä on perinteiset roolit hyvässä mielessä. Ei kummankaan tarvitse ihmetellä minkälaisen nykymiehen/naisen rooli pitäisi ottaa ja kun on rajat selvillä on siinä helppo elää.

        Mies on osoittanut rajan jossain viheessa kieltämällä punaiset korkokengät, mikä on silloin ollut ehkä vastaava kun nykyään kireät nahkajäljitelmää olevat housut ja nainen on taas tiennyt missä mennään . Ei turhaa kyräilyä ja hiljaista kärsimistä.


    • Anonyymi

      Tuskinpa on nykyään mahdollista, Ei ihmisillä ole samanlaista kestävyyttä vaan ajatellaan vain omaa napaa ja kuinka kivaa on, sitten jos jonain hetkenä ei olekaan kivaa niin se on peruste lähteä kävelemään tai katsella muita.

    • Tämän on pakko olla mahdollista vielä nykyaikana!

      Miten he sivusta toistaan katsoivat. Näettekö te edes sen katseen?
      Katseessa oli kaikki se 70 vuotta ja hellyys ja vielä paljonkin enemmän!

      *parkuu* oi.

      • Tuo vähän huvitti: "Vuosikymmenet yhtä pitäneen parin huumorintajusta kertoo kukkakimppu. Kun Raili valitti, ettei mies tuonut koskaan kukkia, Tapio osti kimpun, joka kestää vuodesta toiseen.", luulen ettei 2000-luvun naisten huumorintaju ole samalla tasolla kuin Railin ja se jo estää tuollaisen toteutumisen näinä päivinä.


      • Harmaaritari kirjoitti:

        Tuo vähän huvitti: "Vuosikymmenet yhtä pitäneen parin huumorintajusta kertoo kukkakimppu. Kun Raili valitti, ettei mies tuonut koskaan kukkia, Tapio osti kimpun, joka kestää vuodesta toiseen.", luulen ettei 2000-luvun naisten huumorintaju ole samalla tasolla kuin Railin ja se jo estää tuollaisen toteutumisen näinä päivinä.

        Joo, mutta mä luin, että ukkelilla on huumoria. Hän niinku hoiti sen kerralla alta pois hänkslättämästä ja rouvakin niin vaan suloisesti siinä hymyilee. Ku onhan se nyt sen kerran, kun on tullut, niin rakkaudella :D

        Ehkä rahaa pannaan sitten tärkeämpää? Ajattelisin niin jos tuo tänä päivänä, tämän päivän naiselle tapahtuisi. Tai viis kukkasista jos se lempi muuten näkyy.


    • Heillä on sitten ollut rautahäät

      • Rautaista väkeä. <3

        Se tässä ihastuttaa kuinka pariskunta on alun alkaen ollut niin varma toinen toisestaan, että NAPS, se on siinä, siihen perustetaan ja siitä jatketaan hamaan loppuun.

        Harvinaista. Ja kaunista.


      • misspönttöuuni kirjoitti:

        Rautaista väkeä. <3

        Se tässä ihastuttaa kuinka pariskunta on alun alkaen ollut niin varma toinen toisestaan, että NAPS, se on siinä, siihen perustetaan ja siitä jatketaan hamaan loppuun.

        Harvinaista. Ja kaunista.

        Mulla ei ole ollut edes paperihäitä, tai pumpulihäitä
        Onko sulla?


      • pujotteIija kirjoitti:

        Mulla ei ole ollut edes paperihäitä, tai pumpulihäitä
        Onko sulla?

        Ei ole ollut mitään, en ole ollut naimisissa.


      • misspönttöuuni kirjoitti:

        Ei ole ollut mitään, en ole ollut naimisissa.

        Vielähän tässä ehtii, sinä ainakin


      • pujotteIija kirjoitti:

        Vielähän tässä ehtii, sinä ainakin

        Ei kyllä rautahäitä saa...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe