Parisuhde isäksi huijatun miehen kanssa

Anonyymi

Olen lapseton nainen. Ihastuin mieheen, jolla on ennestään lapsi. Mies oli ollut seksisuhteen ja parisuhteen välimallisessa suhteessa exänsä kanssa. Nainen keksi omassa päässään, että jos tulee raskaaksi tälle miehelle, heistä tulisi perhe. Pillerihuijauksella sitten onnistui tässä suunnitelmassaan saada lapsi miehen kanssa. Lapsi on vuoroviikoin vanhemmillaan.

Yhteiskuntakin tukee tällaista toimintaa. Naiselle ei tule mitään rangaistusta, kun huijaa miehen isäksi. Tulee lapsilisät, asuntotuet ja elatusmaksut. Jopa synnytysrahapalkkiota lapsen tekoon suunnitellaan. Jotkut naiset keksii tällaisesta elannon. Ja sitten tällainen toiminta vie pois niitä mahdollisuuksia saada yhteinen perhe sellaisen kumppanin kanssa, jonka kanssa oikeasti sen tahtoo.

Ja kuka maksaa? Minä joudun maksamaan yksin asumisesta kalliimmin, mitä lapsettoman miehen kanssa maksaisin yhdessä asumisesta. Sama myös miehellä, koska emme voi asua yhdessä. Minä en saa lasta ja perhettä sen miehen kanssa jonka kanssa haluaisin. Samoin miehen mahdollisuus tähän vietiin. Jo yhdessä asuminen olisi todella hankalaa. Minun pitäisi laittaa omaa rahaa todella suuri summa likoon, että saisimme isomman asunnon, siltä tietyltä alueelta.

Näemme harvoin, emmekä voi elää tavallista parisuhde-elämää. Olen paljon yksin vasten tahtoani. Emme syö iltapalaa yhdessä, emme nuku yhdessä, emme herää yhdessä, emme harrasta yhdessä, emme elä ja koe yhdessä, kun korkeintaan sen toisen, lapsettoman viikon. Se nainen, joka ajatteli vaan itseään ja huijasi miestä, sai kaiken tämän aikaan. Onko mies nyt onnellinen? Olenko minä onnellinen? Onko huijaamalla tehty lapsi onnellinen? Entä huijaaja itse, on kuulemma tyytyväinen, eikä kadu. Ja niin mieheni kuin minunkin pitäisi luopua kaikesta tämän huijarinaisen vuoksi?

Toivon että yksikin huijausta pohtiva nainen luopuu aikeistaan.

34

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Anteeksi mut sun tekstisi on täyttä sontaa, mikään ei ole teidän esteenä jos oikeasti haluatte olla yhdessä. Veikkaan että mies jarruttelee sinun kanssasi oloa, muuten olisi tapahtunut jo.

      Kaverilla uusperhe, toimii hyvin, syövät yhdessä, ovat yhdessä, tekevät yhdessä.

      Mieti sinä mitä vikaa sinun kuviossasi on tai sinussa? Äläkä syyttele muita...

      • Anonyymi

        Millälailla täyttä sontaa? Eli tälläinen isäksi huijaaminen ja lasten tekeminen on mielestäsi hyväksyttävää? Itse olisit valmis rajoittamaan elämääsi ja maksamaan huijaavan huoran vuoksi?

        Mies ei muuta luokseni, koska asuntoni on liian kaukana lasten koulusta. En muuta miehen luokse, koska asunto on todella pieni. Eikö se ole este?

        Olet tosissasi että minun täytyy tässä kuviossa olla syyllinen, eikä naisen joka huijasi miehen isäksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millälailla täyttä sontaa? Eli tälläinen isäksi huijaaminen ja lasten tekeminen on mielestäsi hyväksyttävää? Itse olisit valmis rajoittamaan elämääsi ja maksamaan huijaavan huoran vuoksi?

        Mies ei muuta luokseni, koska asuntoni on liian kaukana lasten koulusta. En muuta miehen luokse, koska asunto on todella pieni. Eikö se ole este?

        Olet tosissasi että minun täytyy tässä kuviossa olla syyllinen, eikä naisen joka huijasi miehen isäksi?

        Puhut lapsista monikossa. Onko miesystäväsi niin tyhmä että on huijattu useamman kerran isäksi.

        Se ei halua sun kanssa perhe-elämää vaan miesystäväsi pitää sua varalla kunnes löytää naisen jonka kanssa alkaa yhdessä elämään huijauslastensa kanssa.

        Älä usko tohon hölynpölyyn. Jos sun miesystävä olisi huijattu isäksi niin tuskinpa edes pitäisi vuoroviikoin luonaan. Jatkaisi poikamies elämää ja maksaisi vaan elatusmaksut.


    • Anonyymi

      Hah, ja sinä uskot tuon kaiken paskan mitä mies syöttää sinulle päästäkseen pöksyihisi. Jos se mies olisi tosissaan sun kanssa olemisesta, niin sinä muuttaisit sen luokse ja hommaisit uuden työpaikan itsellesi ja hankkisitte kimpassa vaikka vuokra-asunnon jos rahat ei muuhun riittäisi. Mutta kun ei sitä miestä kiinnosta yhteiselämä sun kanssa, niin käyttää tekosyynä lastaan.

    • Anonyymi

      Lasta ei ole tehty huijaamalla!

      1) mies on varsin tietoinen että intiimi suhde saa aikaan lapsen. (mutku määä luulin että ... on naurettavin tekosyy jota kukaan täysijärkinen ei usko!)
      2) mies lässyttää sinulle satuja joita tietää sinun haluavan kuulla
      3) sinä luulet ja uskottelet että mies haluaa sinut elinkumppanikseen koska sinä ja vain sinä haluaa tuota
      4) mies on valehtelija ja huiputtaja johon kukaan edes 1% aivokapasiteetilla ei koskisi pitkällä kepillä
      5) on korkein aika sinun puhdistää korviesi väli ja hankkia sinne korkeatasoisempaa ajateltavaa!
      6) jos sinä vain provoilet näillä palstoilla, kohta #5 toimii siinäkin tapauksessa

      • Anonyymi

        Kylläpä vaan, huijaamalla tehty. Kertoo tästä avoimesti netin keskustelupalstalla ja vaikka ihan kasvotusten. Ihan kun olisi mielestäsi jotenkin harvinaista?


    • Anonyymi

      Noita lumppuja on valitettavan paljon, ihan myös mun lähipiirissäni. Miten ne pystyy katsomaan itseään peilistä, uskotellen tulleensa "ihan vahingossa" raskaaksi. Ja miehet uskoo tän paskan vielä...

      • Anonyymi

        Täälläkin paikallinen lumppu kävi panettamassa itsensä paksuksi Kanarialla. Oli itse kehunut, kuinka oli tökkinyt kortsuun reikiä, ja näin kusettanut espanjalaismiehen isäksi. Pennulleen on väittänyt, että olivat olleet naimisissa kyseisen miehen kanssa, kun äiskä pamahti paksuksi. Vitut, viikon jalkojen levittelyreissu. Sitä en tiedä, kuinka mies on osallistunut tuon penskan elämään, mutta ainakin on tietoinen tyttärestään.


    • Anonyymi

      Laittanut vihaksi vastaava. Siinä eks yritti väkisin pitää miehensä, vaikka äijällä sivusuhteita. Eka oli tullut erokriisissä vahingossa yks laps. Suhde jatkui. Sitten toisessa erokriisissä vahingossa toinen. Kilpailu tekee hyvää syntyvyydelle. Nainen ei olisi halunnut äidiksi. Kovin innokas oli synnyttämään. Temppu ei toiminut kahdesti ja tuli ero minkä nainen salasi pitkään kaikilta, vaikka mies löysi aikansa sinkkuiltuaan uuden naivin naisen. Kun ero paljastui miehen uusi oli suhteen rikkoja. Pienet lapset ja käytännön syistä yhdessä asuminen todisti muuta. Se sopi kostavalle eksälle, joka ei halunnut ketään tilalleen. Eks kriiseili ja hankaloitti uuden parin elämää lasten kautta piittaamatta mitä se teki lapsille. Eksän virallinen tarina erolle miehen pettäminen. Pienten lasten äidin hylännyt mies ei saa ymmärrystä. Viaton äiti uhrina saa. Ihmiset olettavat valehtelematta muuta, mutta valehtelee silti häpeilemättä. Etenkin on uskottavaa kerta on normaali ihminen ja kulissit kunnossa. Todelliset kärsijät ovat lapset ja sivullinen uhri uusi nainen. Eks on vihaisena katunut ja hakenut sympatiaa, mutta nauttii kostostaan. On ylpeä äitiydestään, mutta ei ole osannut nauttia siitä ja se näkyy lapsissa. Äijä pakeni todellisuutta jatkamalla pettämistä. Isäksi huijaamiset ei kannata, mutta se on monen epätoivoinen viimeinen teko. Siihen kuvioon ei kannata sekaantua ja uskoa aivan kaikkea keneltäkään. Sellaiset naiset myös pystyvät mihin vain, niin lopouelämän ongelmat on taatut.

    • Anonyymi

      Aloittaja on nyt käsittänyt vähän väärin nämä raha-asiat. Elatusmaksut ja lapsen vanhemman saamat tuet eivät ole tarkoitettu sille äidille vaan lapsen tarpeita varten. Ei mies maksa elatusmaksuja siksi että nainen saisi käyttää ne vaan että lapselle olisi saman verran rahaa kuin silloin jos vanhemmat olisivat yhdessä. Samoin jos nainen saa jotain sosiaalituksia sen takia että hänellä on lapsi, ne on nimenomaan tarkoitettu sen lapsen parhaaksi.
      Oli miehesi sitten miten "huijattu" tahansa tuon lapsen saannin suhteen niin miehesi on silti nyt tuon lapsen isä ja hänellä on valvollisuuksia nimenomaan sitä lasta kohtaan, ei siis lapsen äitiä. Ei ole tuon lapsen vika että hän on saanut alkunsa ilman miehesi toivetta vaan lapsella on tästä huolimatta oikeus saada sekä elatusta että vanhemmuutta isältään.

      • Anonyymi

        Kyllä se ikävä kyllä vaan niin menee että äidit elättää itsensä ex miehen rahoilla, niin kävi minullekin. Onneksi lapset tulivat järkiinsä ja muuttivat minun luokse asumaan, kova paikka kun rahan tulo loppui. Hyvin pärjätään ilman ex vaimon rahoja.


    • Anonyymi

      Aina olis hyvä jutella kahden myös lapsen äidin kanssa, josko isä onkin itse huijari? Mies keksinyt hyvän ja uskottavan tarinan uudelle kumppanille. Näitähän on paljon liikkeellä. Tietynlaiset ihmiset osaavat manipuloinnin taidon. Tämän sanon miehenä, joka ymmärtää hyvin miesten mielen liikkeitä.

    • Anonyymi

      oletpa nyt lapsellinen kiukuttelija siellä. Mikä sinua estää muuttamasta sen miehen luokse. Voittehan siltä alueelta katsoa yhdessä sopivampaa asuntoa. Ettet vaan nyt olisi vain mustasukkainen tälle lapselle siitä, kun vie mieheltä aikaa ja mies joutuu tekemään päätöksiä lapsen etua ajatellen. Ehkä parempikin, että mies löytää jonkun kypsemmän ihmisen itselleen. Aina, kun harrastaa seksiä, niin voi tulla raskaaksi, vaikka olisi mikä ehkäisy käytössä. Mikään ehkäisymenetelmä ei ole 100 % varma.

      Voithan sinäkin paukahtaa sille miehelle raskaaksi, jos ehkäisy jostain syystä pettää ja jos et mene tekemään aborttia, niin olet miehen huijaaja. Lapset ovat lahjoja, mitä jumala antaa, eikä niitä ihan kuka tahansa voi edes saada.

    • Anonyymi

      Voihan mies käyttää kortsua. miksi haluaa n....a, jos ei tiedä että voi tulla isäksi.

      • Anonyymi

        Olisko tuolta jäänyt joku kukista ja mehiläisistä kertova biologian tunti väliin? Ei pitäisi olla vallaton yllätys, että nainen saattaa tulla raskaaksi kun laskee rojut torveen.


    • Anonyymi

      Samaa minäkin mietin, miksi mies ei käyttänyt kortsua kun ei kerran ei halunnut isäksi?
      Käyttääkö se kortsua sun kanssa pannessa?
      Vai onko se yhä yhtä tyhmä kuin aikaisemman naisen kanssa?

    • Anonyymi

      Yritin lopettaa seurustelusuhdetta. Nainen sanoi etten näe lastani jos seurustelu suhde ei jatku. Oli nimittäin raskaana pillereistä huolimatta. Nyt se ihmettelee kun seksi on lopahtanut.

      • Anonyymi

        Nainen ei päätä tapaatko lasta vai et. Vie oikeuteen.


    • Anonyymi

      Tasa-arvo on nykyään sitä, että naisella on kaikki oikeudet ja miehellä velvollisuudet. Naiset haluavat seksiä siinä missä miehetkin. Kumi on monelle miehelle semmoinen turnoff, että mieluummin on ilman kuin vetelee hupun kanssa, moni ei edes tule kumin kanssa. Moni naisystäväni on myös tuominnut kumit ja vakuuttavat ehkäisyään. En ole ollut ongelmia, mutta ymmärrän että niitä voi epävakaan naisen kohdalla tulla.

    • Anonyymi

      Ota avioehto jos avioidut tuon miehen kanssa. Äläkä ole niin tyhmä että annat viedä sun omaisuuden.

    • Anonyymi

      Jos ois ollut miehellä munaa niin olis ostanut yhden oluen vähemmän ja yhden kumin enemmän. Mie ostin vanhan fillarin ja lisäksi siihen varapyörän vaikka menis kumi puhki niin tussu kumi ei haittaa urheiluharrastusta. (Se on nääs Naapurin_Erkki nähnyt muutakin elämää kuin naapurin Tuija muijan)

    • Anonyymi

      Uskotto todella tuollaisiin selityksiin?? Heitä äijä ovesta pihalle ja Heti!!
      Jo on keksinyt selitykset,kun on löytänyt höynätettävän Naisen.
      Vähän ajan päästä olet itse samassa tilanteessa kuin nykyinenkin Äiti
      Rahatmennyt,samoin mies(ketale) sitten parut taas oloasi!!

    • Naiset ovat katalia ja ketkuja joo, mutta miks aloittaja on tieten tahtoen pyrkinyt huonoon suhteeseen?
      Itsehän etsin selkeästi lapsetonta vela naista, niin minulla ei ole eikä tule tuollaisia ongelmia.

    • Anonyymi

      Noh, ketään miestä ei pakoiteta ottamaan vastuuta lapsestaan fyysisellä läsnäololla. varsinkin jos fiilis on noin huono omaa isyyttään kohtaan, että pakko kertoa kaikille, miten oma lapsi on ei-toivottu, mikä tarkoittanee myös, ettei nauti isyydestä tai rakasta lastaan. Varmasti äiti pärjäisi lapsen kanssa kahdestaankin tai satunnaisesti lapsi isää tavaten. Vaikuttaa oudolta koko case, koska ei se lapsi yhtään onnellisempi ole, jos joutuu vaihtamaan kotia joka viikko ja vielä joka toinen viikko isänsä luona, joka valittaa ympäriinsä paskaa kohtaloaan. Äitinsä luona varmasti onnellisempi. Nim äiti ja lapsi, mitään ei puutu, rakastavia ystäviä ja isovanhempia ympärillä

      • Anonyymi

        Jésus mitä lässytystä!!

        Minutkin huijattiin isäksi, mutta nautin silti vanhemmuudestani ja olemme lapseni kanssa tärkeitä toisillemme.

        Varmaan on tärkeätä lapselle nähdä toistakin vanhempaansa - vaikka edes joka toinen viikonloppu - ellei sitten toinen vanhemmista ole manipuloinut lasta.
        Yhdellä vanhemmallakin pärjää, mutta jokainen lapsi toivoo että olisi isä ja äiti - mieluiten saman katon alla.

        OP:lle: Vaikka omistusasunto olisikin sulle itseisarvo, niin nyt olisi hyvä joustaa siitä. Et kai nyt oikeasti halua ostaa asuntoa ensimmäiseksi yhteiseksi kodiksi? Ethän sä edes tiedä minkälainen se mies on normaali arkielämässä! Ja jaksatko sitä kuviota jos huijarihu**a sotkee teidän elämää? Nyt järki käteen ja juttelette rauhassa vaihtoehdoista. Puhu ja pistä se äijäkin puhumaan


    • Anonyymi

      Vaikuttaa hengen jäteiltä koko seurakunta aloittajaa myöten. ",,, nainen keksi, että heistä tulee perhe jos tulee raskaaksi miehelle". Niinkin siinä saattaa käydä.
      Miksi rakennella suhdetta pohjalle jota oma kasetti ei kestä?

      • Anonyymi

        Ööö, tää perinteinen naisten Idea että sillä fixataan parisuhde?


    • Anonyymi

      en suosittele suoli24 henkilökohtaisten asioiden ratkomiseen koska suurin osa vastauksista on pelkkää provokaatiota/trollaamista

    • Anonyymi

      Mies vihaa yli kaiken lapsensa äitiä ja sinä olet joutunut hänen vaikutuspiiriinsä ja purat nyt samaa vihaa täällä.
      Et voi mitenkään tietää mikä on totuus! Mies pitää sinua kaatopaikkana vihansa ja katkeruutensa suhteen ja näyttäis siltä että olet omaksunut roolin täydellisesti.

      Miten niin ette voi yhdessä nukkua ja herätä ja harrastaa?! Tottakai voitte jos vain haluatte, mutta haluaako mies?
      Saattaa olla että mies ei haluakkaan vaan olet hänelle jonkinmoinen laastari ja viihdyke... Ehkä hän on tosiaan onnellinen elämäänsä...?
      Hänellä on oma lapsi, ja sinä olet osa-aikatyttöystävä... Sinulla taas on - ehkä? - täysin erilaiset tulevaisuudentoiveet; vakiintunut parisuhde, lapsi, perhe-elämä, mutta mies ei ehkä halua koska hänellä on kaikki mitä hän haluaakin ja on tyytyväinen!
      Olet siis pettynyt ja mistä olet löytänyt syyllisen? Miehen lapsen äidistä!

      Lopeta typerä naisen syyllistäminen ja katso totuutta silmiin! Ja etsi itsellesi vapaa lapseton mies jonka kanssa tulevaisuudentoiveet natsaa.

    • Anonyymi

      Olipa typerä aloitus.

      Lue kirjoituksesi uudelleen. Jos mies ei halua sinua, se tuskin on hänen exänsä syytä. Helppo tekosyy vedota lapsiin. Mies tuskin on niin tyhmä että tekisi lapsia vahingossa. Koulussa ehkäisyvalistusta, joten tietää miten niitä tehdään. Kuulostat vain katkeralta kakkosnaiselta.

    • Anonyymi

      Jopas on katkera kirjoitus, Onhan se ikävää jäädä toiseksi ja huomata että mies ei halua lapsia sun kanssa vaan jonkun toisen, kuin nyt exänsä. Hih, eikö tuo ole selvä viesti mikä olet hänelle? Luulisi sun ymmärtävän, että olet pelkkä..p!

      Itsellesi vakuutat vain ja huijaat itseäsi että miehellä olisi tunteita sua kohtaan.

      Rakkaus on sokea. No eihän tuossa edes ole ollutkaan rakkautta.

    • Anonyymi

      Järki vs. tunteet? Päätä kumpi voittaa. Ota tai jätä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3320
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2872
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      24
      2709
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2648
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      21
      2534
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2355
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1823
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1767
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1640
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1486
    Aihe