KOKEMUKSIA ITALIAN TUONTIAUTOISTA?

????

Onko jollain kokemusta tai on kuullut jotain erityistä noista italiasta tuoduista autoista?

9

6209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juttuja

      Minun avovaimon siskon serkun naapurin kaiman ystävän työkaveri oli joltain tutultaan kuullut, että ovat vielä paskempia kuin Saksasta tuodut autot. Voi olla tietysti, että kuuli väärinkin siinä Esson baarin hälinässä?

      Eli todistettu tosiasia on tämän kuuleman perusteella yleistäen se, että nehän ovat ihan p****ja eivätkä ollenkaan yhtä hyviä kuin aidot "Suomi Autot".

      • juttuja

        minun kumminkaimansiskonmies hommasi taas Italian rekisterissä olevan Volvon (-98)Saksasta. Oli aivan uskomattoman siistissä kunnossa ja huippuvarusteilla!


    • fakta on

      Se että Italian markkinoilla on outoja moottoreita, verrattuna mitä saksassa ja suomessa. Esim V70 löytyy 2 litraisena. Italian verotus kait pohjautuu kuutioihin...Varaosien kanssa voi olla pientä kitkaa, mutta tilaamallahan saa mitä vaan merkkiliikkeen kautta.

      • paljon sitä luullaan

        on:
        Sama kaksilitrainen on myynnissä myös Saksassa, jos joku sattuisi (ja on jo sattunutkin) ostamaan. Eikä varaosien saannissa ole mitään ongelmaa, kun samoja "palikoita" käytetään muissakin malleissa. Rinnakkaistuotuja halpaosia löytyy ihan yhtä lailla käytettyinä tuotuihin kuin suomi-autoihinkin.


      • Vee 70

        Suomessakin oli tarjolla S/V 70 malleihin kaksilitrainen 5-sylinterinen malli, olisko ollu 1997-98. Joten varaosia kyllä löytää ihan merkkiliikkeestäkin.

        Poistui vähin äänin, kun hintaeroa ei 2,4:een tullut kuin muutama tuhat markkaa.


    • mutta vaikeaa

      paitsi että:
      Italian käytettyjä on jonkun verran myynnissä Saksassa ja auton saaminen vientikilpiin Italiassa on melkoisesti (muutama viikko) aikaa vievä juttu. Eli, kannattaa ottaa kuljetusväline mukaan jos haluaa käytetyn noutaa italiaanoilta. Kun sen auton roudaa Saksaan, on vientikilpiin saantikin jo pähkinöitä.
      Autoissahan sinänsä ei ole mitään erilaista/erikoista, ostaa ne mistä tahansa, vaikka suomiautojobbarit väittävät tietysti toista ja levittelevät kauheita tarinoita alitehoisista Lipposlovakian arktiseen ilmastoon soveltumattomista osista. Ongelmia saattaa lähinnä tulla autoveron kanssa kun hankkii sellaisen Lancia Coupen tai Kombin, jollaisia ei tänne ole aikaisemmin tuotu. Silloin tuojaa muistetaan jättipottiverolla.

    • zack6

      Autot ovat italiassa PALJON parempi kuntoisia kuin saksassa yleensä ottaen. Suomi auto on varsin surkuhupaisia kapistus vertailtaessa saksalaisiin tai italialaisiin. Italiassa ja saksassa ei ole pahemmin sorateitä joten maalipinta ym ovat kuin uusia. Vaikka saksassa suolataan tienpintaa maalipinta on kuitenkin ehjä ja estää ruosteen alkamisen. Muistakaa hyvät ihmiset, että kori on auton kallein osa...eli ostakaa suomestakin auto joka EI RUOSTU helposti jos aiotte kauan pitää.

    • Muuttaja

      tosin muuttoautoksi. Molemmat suoraan yksityiseltä jolloin säästin ainakin 10% liikkeen hintoihin verrattuna. Kummassakin oli uuden takuuta jäljellä -Toyotassa vielä 3.5 vuotta (Italiassa Tojolla on 5 vuoden takuu...). Täällä on (siis olen vieläkin täällä) autoja laidasta laitaan. Suurin valikoima on pikkuautoissa, sillä 10 myydyimmän mallin joukossa suurimmat autot ovat Focus ja Golf. Tänne rahdataan käytettyjä autoja myös Saksasta. Ruostetta näkyy autoissa tosi vähän, mitä nyt jonkun verran 1970-luvun Fian kuussatasissa, jota täällä näkee pilvin pimein. Eli jokainen auto on yksilö ja jos ei tiedä/pysty selvittämään auton historiaa, riskit ovat samat kuin missä tahansa auton ostossa -joko Saksanseisojan tai suomiauton ostossa. Eli aukoton huoltokirja pitää olla sekä selvä omistushistoria. Omistukset näkyvät rekisteriotteessa kuten Saksassakin. Täällä muuten tuo vuosittainen käyttövero ei perustuu moottorin tehoihin ja osittain myös kokoon.

    • Anonyymi

      Tuodaan mitä tuodaan pakko s market kuriin , mania saannot FI 2022

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      64
      2655
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      342
      2500
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2160
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      67
      1844
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1734
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1523
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1503
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe