Halla-aho oikeassa ilmastoasiassa

Anonyymi

Muut edustajat sulkevat silmänsä totuudelta. Vain perussuomalaiset ovat ajantasalla ilmastoasiassa. Mikään ei enää pelasta maapalloa, ihmisiä ja kulutusta olisi pitänyt vähentää reippaasti vuosikymmeniä sitten. Eli hyväksytään totuus, kipeä vaikka onkin.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun Englanti vielä eli kivihiiliaikaa oli "smog" jokapäiväinen ilmiö. Pekingissä ei taivasta näe.. mutta kun pannaan järki asialle niin ihmeitä tapahtuu, luonto toipuu. Toki jossain vaiheessa tulee taas jääkausi, sitä kait se Halla-Vaara ennustelee

      • Anonyymi

        Se että suomessa nostetaan verotusta kaikille fossiilisille polttoaineille, ei muuta ilmaston tilaa mitenkään, siitä hyötyvät ainoastaan herat Helsingin, Liikenneministeri Bernerikin voi nostaa palkkaansa kun nyt on jo yli 600000e. helppo siellä on ilmaston muutoksen piikkiin korottaa ihmisille maksuja, kun itselle se ie mitään meinaa, ainoastaan etuja, ei tämä ilmasto ole sen kummemmin muuttunut nykyisin mitä aiemminkaan, onhan siitä tehty selvitys, ilmasto muuttuu vaikka me tekisimme mitä, ei suomalaisten teot sitä muuta.


      • Anonyymi

        Bärner O L I liikenneministeri. Kun unohdetaan saastuttvat fossiliset polttoaineet pakotetaan etsimään vaihtoehtoja joilla taas saa rahaa, Suomeen,

        Ja jossainhan niitä keksintöjä on kokeiltava, joskus menee reisille kuten Talvivaara R.I.P


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se että suomessa nostetaan verotusta kaikille fossiilisille polttoaineille, ei muuta ilmaston tilaa mitenkään, siitä hyötyvät ainoastaan herat Helsingin, Liikenneministeri Bernerikin voi nostaa palkkaansa kun nyt on jo yli 600000e. helppo siellä on ilmaston muutoksen piikkiin korottaa ihmisille maksuja, kun itselle se ie mitään meinaa, ainoastaan etuja, ei tämä ilmasto ole sen kummemmin muuttunut nykyisin mitä aiemminkaan, onhan siitä tehty selvitys, ilmasto muuttuu vaikka me tekisimme mitä, ei suomalaisten teot sitä muuta.

        Odotettaa että pähkinäpensas kasvaa Oulun korkeudella kuten aikoinaan, Paljon pitää lämmetä ilman


    • Anonyymi

      Täällä sitä taas vaihtoehto totuutta toitotetaan. Sekö on Trumpin ja Halla-ahon malli nimeltään, vai mikä ?

      • Anonyymi

        On yksisilmäisyytä ajatella,että joku vihreäverouudistus auttaisi ilmastonmuutosasiassa,jota vihervasemmisto ajaa.Ihmiskunnan pitää vain vähentää kulutustaan,mutta kukaan ei ole valmis luopumaan mistään.Lisäksi tämä väestönkasvu vain lisää tätä ongelmaa varsinkin,kun väestöä lisätään tällaisiin olosuhteisiin mitkä näissä pohjoloissa ovat.


      • Anonyymi

        Jos joku oli jo 70-luvulla muistaa energiakriisin jonka tuloksena mm rakentamisen energiavaatimukset kehittyivät ja USAssa autojen moottorien koot putosivat ja tuli uusi keksintö: katalysaattori ja lyijytön bensa. Nyt ne ovat jo itsestäänselvyyksiä ja niden ansiosta mm. tienvarsipeltojen lyijypitoisuus on pudonnut roimasti, liki nollaan.

        Se, että vihreät nyt vaan ovat älykkäitä ei ole synti mutta ilmastonmuutoksen kieltäminen ja saastuttamisen jatkaminen iso häpeä


    • Anonyymi

      Tosiasiat pitää myöntää. Ilmasto ei muutu suomalaisia kurittanalla. Teemme kyllä voitavamme puhtauden puolesta jo nyt. Ei meidän kukkaro kestä vouhotusta. Järki käteen ja äänestämään eu vaaleissa Suomen puolesta.

    • Anonyymi

      Saksa, Euroopan veturi on alkanut polttamaan ruskohiiltä sellaisella volyymilla, että Suomen ilmastotalkoilla ei valitettavasti juuri nyt ole Euroopan ilmaston kannalta tuon taivaallista merkitystä. Kovin on vihreät hiljaa asiasta, vaikka juuri siitä pitäisi älämölö nostaa. Euroopan Unioni on täysin kädetön Saksan edessä. Sitten kun Suomella on oma ilmasto, niin voimme vaikka kurittaa itseämme,

    • Anonyymi

      Suomalainen kuluttaa yli kolmen pallon verran ilmaston puolesta, ja mitä tulee pienileukaisiin kuultavapäisiin kontrollifriikkeihin johtajiin, he kiihottavat kummallisen kovasti niitä, jotka eivät hyväksy avoimesti homoja.

    • Anonyymi

      Jotietenki Halla on oikeassa, sen joutuvat vielä Orpo ja Rinnekin kiroillen
      myöntämään !

    • Anonyymi

      Uutissuomalainen: Valvira tutkii kuuttakymmentä vanhuskuolemaa

      Julkaistu: 29.4. 5:03

      VANHUSKUOLEMAT Ylitarkastaja arvioi kantelujen määrän kasvun johtuvan julkisuuden tuomasta aktivoitumisesta.
      Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira selvittää tällä hetkellä kaikkiaan noin kuuttakymmentä kantelua, joissa vanhuksen kuolemaan saattaa liittyä hoitovirhe tai vakava laiminlyönti. Asiasta uutisoi Uutissuomalainen.

      Vielä helmikuussa julkisuudessa puhuttiin viidestätoista tapauksesta.

      Kyseessä ovat tapaukset vuosilta 2017–2019. Uusia on tänä vuonna tullut vireille kolmisenkymmentä.

      Valviran ylitarkastaja Elina Uusitalo arvioi Uutissuomalaiselle, että kantelujen määrän kasvu johtuu pitkälti julkisuuden tuomasta aktivoitumisesta. Uusitalon mukaan suurin osa kanteluista on vainajan omaisten vireillepanemia. Hän korostaa, että kyseessä ovat nimenomaan kantelijan epäilyt poikkeavasta kuolemasta.

      Kantelut koskevat niin yksityisiä kuin julkisiakin hoivayksiköitä ympäri maan.

      • Anonyymi

        Eikö ole hyvä että tutkitaan ?
        Mikä on postauksen tarkoitus, ei kai hoivayksiköissä ilmastoa pilata, vai pilataanko sittenkin ???????????


    • Anonyymi

      Tulkaapa vaikka päiväksi kuvaamaan vokin ja kylän väliä kun uussuomalaiset ajelevat edestakaisin autoilla

      • Anonyymi

        Käypikö kateeksi? kysäseppä jos ottaisivat kyytille sinutkin vihreän kepu-ukon.


    • Anonyymi

      Helsingin Uutiset logo
      PUHEENAIHE

      16.4.2019 11.34

      Rahalla ei ratsastettu eduskuntaan: Halla-ahon vaalibudjetti oli 305 euroa, Tiilikainen putosi 80 000 euron satsauksella – köyhyystutkijallakin 48 000 euron potti

      Halla-ahosta tuli valtakunnan ääniharava taskurahalla – 30 527 äänen kappalehinnaksi tuli vain 0,01 euroa

      Kyllä kansa tietää,ketä äänestää!

      • Anonyymi

        Meeeeeeedia peliä, sanois yks entinen edustaja jos siltä kysyttäis!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne ei villeimmissäkään kuvitelmissaan osannut kuvitella, että tämän tarinan päähenkilö, Hussein al-Taee, paljastuisi rasistiksi ja valehtelijaksi.

    • Anonyymi

      Niin mutta mitä mieltä Halla-Aho on? Hänen kantansa on tullet selväksi, mutta hänen mielipiteestään emme tiedä. Hänellä ei ole oikein omia ratkaisuja, mutta muiden kritisoimista löytyy kylläkin.

      Todennäköisesti tänne tulee linkkejä ja sanotaan että lue tuolta. Olen kyllä lukenut kaikennäköistä mutta miehen mielipiteistä ei saa minkäänlaista otetta koska ne hyvin harvoin sisältävät ratkaisuja.

    • Anonyymi

      Halla-ahon ajatukset ilmastonmuutoksesta ovat täysin oikeita. Kävin katsomassa (menin lentokoneella, kyydissä oli kyllä muitakin), miten etelä-Euroopan merien ranta-alueet ovat puhtaat! Järkyttävää, sillä se roinan määrä, minkä paikalliset kalastajat jättävät rannoille lojumaan mereen huuhtoutumaan. Vaikka me täällä pohjolassa joka biohajoavan jugurttipurkin lajittelisimme ja suoraan koko palkkatulomme lahjoittaisimme ilmastolle ja ympäristölle, emme me pelasta maapalloa tai lastemme tulevaisuutta, ikävä kyllä. Toiset pitävät kyllä huolen, että se tuhoutuu. Suomessakin jaetaan lähes 25-ikään saakka ilmaisia e-pillereitä, ihmetellään, miksi syntyvyys on alhainen. Pillerit pitäisi jakaa sinne, missä niillä on maapallon pelastamisen kannalta merkitystä; väestökehitys suhteessa ravinnon- ja ruan määrään on epätasapainossa, kehitysmaihin. Roskaantumista voidaan ehkäistä ja ohjata vähentämällä pakkauskääreitä ja sivistämällä ihmisiä ja heidän toimintatapojaan.

      • Anonyymi

        Eli ei ratkaisua. Ainoastaan asian vierestä puhumista. Sen kyllä Halla-Aho osaa kumppaneineen.


    • Perä kammari Persujen isoin onkelma on iliman pilluu.

    • Anonyymi

      Mikähän puolue on pelotellut ihmisiä mm räjähtävillä lepakoilla yms. Persut ovat isolta osalta vanhahkoa väkeä joka ei paljon ole koskaan luontoa ajatellut. Halla-aaho on sanonut että syntyvyys Suomessa on laskenut ilmastovouhotuksen takia. Nuoret ovat taas sitä mieltä että lapsia ei kannata tehdä jos ilmastonmuutosta ei saada aisoihin.

    • sinä puhut asiaa perkele..

    • Anonyymi

      Räjähtävät lepakot olivat Putkosen idea testata mediaa sekä vihreitä vouhottajia. Persu Putkonen tunnusti keksineensä jutun, mihin lankaan sitten osa menikin. Tv:ssä tunnusti koko kansalle suorassa lähetyksessä. Siis kuka olikaan idiootti? Kuten nyt, lihaveron vuoksi joudutaan tappamaan lemmikkejä, kun niille ei ole enää SDP: asettaman "ympäristöveroja vuoksi" mahdollisuutta hankkia liharuokia. Totta jutussa on lihavero, kaikki muu jää kuulijan omaan arvioon. Vielä on tämä kesä aikaa ja mahdollisuus grillata suomalaista Atrian lihaa, ensi vuonna tuontiesanssia, sillä talvella 2020 joudutaan lopettamaan suomalainen lihakarja, ympäristöverojen vuoksi! Siinäkin nykyinenkin tuleva hallitus tukee Halla-ahon porukan toteenkäyviä ennusteita. Ikävää, että se on Rinteen ajaman porukan seuraus.

    • Anonyymi

      Jos on tylsää,niin kannattaa lukea näitä persu-ketjuja. Aina saa takuuvarmat naurut populismiuskovaisten höpinöistä!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      325
      3489
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      214
      2899
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2544
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2059
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2055
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1816
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1682
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1618
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1306
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      263
      1290
    Aihe