Aihealueet

Listaukset

  Luoteislapilla

  Anonyymi

  Oma lausunnon antaja automaatti muoniossa. Automaatti lausuu koulukuljetukset, petovahingot, pedon tapot, lohen nousun, laskun, teiden kunnon, latujen paikat, latujen pilaamiset, koulupuolelta kaiken, poro varkaudet, auringon nousut ja laskut, ym ym. Puuttuuko jotain listalta? Lehden arkistoista löytyy uskomaton määrä automaatin antamia lausuntoja ko. Lehdelle. Automaatin konsepti on toimiva ja tulosta tulee. Hyvä, hyvä vapaa ja tasapuolinen media.

  13

  <50

   Vastaukset

   • Tuollaista sanotaan informaatiovaikuttamiseksi. Porotalous tänäpäivänä on Lapin omaa mafiaa,metsähakkuiden,kaivostoiminnan,matkailun ja monen muunkin elinkeinoelämän jarruttamista.

   • Luoteis-lapin jutussa oli 1000 poron tokka, tais olla yks 0 liikaa, mutta ei muoniossa ole toista niin tietävää joka asian kommentaattoria.

   • Ihmetyttää kuitenki, miksi se parin metrin levyinen latu-ura pitää ajaa kelkoilla, vaikka se keino on sen verran leveä, että ei olisi välttämätöntä. Kiusantekoa minusta.

   • Oiskohan se ”lausunnonantaja-automaatti” sieltä Kerässiepintien varresta?
    Tunnettuna ”suurporomiehenä” voi antaa lausunnot Luoteislapille kaikesta mikä Muoniossa liikahtaa ja lisäksi lautakuntien valmistelusta kuin päätöksistäkin. Joskus jopa ennakkotietona. Kunnassa päästään helpolla kun ilmanen tiedottaja, joka ossaa seuloa epäkurantin liikatiedon.
    On niiiiiiin monessa mukana takapirun hiljennettyä, että mitenkä niiltä poroilta oikein ehtiikään?
    Helppoahan se sitten on kuin heinäteko toimittajan kirjoittaa ainaki sinnepäin kuin asia oikeasti oli.

   • Auringon pistos markulle tullu, tämähän oli vasta toinen kerta kun he poroja tuosta vievät. Talvilaitumillehan te porot veittä kesäksi taas, palkisen oikeat kesälaitumet olis täysin eri suunnassa oikeasti äkäslompolon perällä. Olishan siinä leveää vuomaa ollu mistä poroja vie olis latua tarvinnu pilata muttako kiusanteko on mukavaa ja helppo valmista tasasta jälkeä ajella.

   • Liepimässä on kaikki vähän erillälailla ko muualla. ja toimittaja riepu uskoo kaikki jutut.

   • Pirttiporomiehet purkaa pahaa mieltään,laittasit ittekki poroja,mutta se ei olekkaan mahdollista jos ei ole Liepimäläisten kanssa väleissä.

   • Pitäs jo automaatin älytä poistua niin sanotusta julkisuuvesta, olla hiljaa ja huomaamatta, kukhaan ei usko sen juttuja, naureskellaan selän takan, no monet naurut on tuonu kahvipöytään. Kiitos siitä.

   • Kyllä lehti on tajunnut tilanteen ja nythän siellä on asiaa ja monipuolista. Jatkossa samaan tahtiin. Hyvä luoteislappi!

    • aika kapeaksi lehden sisältä menny. ja virheitä paljon,ei ole salessa myymälänhoitajaa. lehti ei julkaise ihmisten toiveita vaikka on päätoimittajalta pyydetty


    • Toivottavasti, edes kunnan päätöksiä olisi lehdessä ja ajankohtaisia juttuja syntymäkunnasta. Eikä mitään riitaisia aiheita kuten porojuttuja. Monikaan ei enää asu siellä,siksi lehti tilataan.


    • Senpä vuoksi en enää viitsi tilata koko lehteä. Kaipaan vähän historiaa ja kunnan ajankohtaisia päätöksiä ja muitakin ajankohtaisia juttuja.


    • Olisihan se harmi jos lehti loppuu.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    97
    2874
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    109
    2718
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    2305
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1518