Vihreät ovat paskaa

Anonyymi

Uskomatonta, koko ikäni olen tehnyt työtä maaseudulla, pelloilla ja metsissä. Metsän, pellon ja eläinten hyvin vointi oli 60 vuotta asia jonka osasin. Vaikka hakkadin myin metsistäni puita joka talvi niin metsän kasvu ja puumäärä kasvoi joka vuosi. Jopa niin, että joka ikinen puu metsässäni oli lopulta istuttamani joitakin luontaisesti uudistuneita pieniä kuvioita lukuun ottamatta. Mutta mikä sitten Vihreissä otti pattiin oli tämä. Tein IS-lehden vaalikoneella haun minulle sopivista Eu-vaaliehdokkaista niin Vihreät olivat alle 20% samaa mieltä kanssani! Siis perkele, ihmiset jotka elävät kaupungissa luulevat, että nälkä lähtee asfalttia järsimällä! Tulkaa tänne maalle näyttämään kuinka nälkä lähtee Vihreiden opeilla.

25

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on katsos niin helppoa, kun ei itse tarvii mitään tehdä. Muuta notkua baareissa ja festareilla. Kunnioitan maan ja metsän kanssa tehtyä työtä. Ensiarvoisen tärkeää toimintaa.

    • Anonyymi

      Mutta mitenkäs tämä nyt vaihdetaan, kun Suomen valtio ei ole enää demokraattinen, tämähän on täysin despoottisesti hallittu valtio, vaalienkaan tulos ei vaikuta lainkaan mihinkään...

      Miten demokratia takaisin nykyisestä despotismista?

    • Anonyymi

      On se vaan järkyttävää, että on ihmisiä, jotka ovat aivan eri mieltä kuin minä!

      Heidän täytyy olla jotain todellisuudesta vieraantuneita ituhippejä. Huumehöyryissä sekoilevia pummeja. Rappeutuneita trendipellejä. Mitä lie transseksuaaleja.

      • Anonyymi

        Jos aloittaja oli 80% tuota mieltä, ei ihme, ettei löytynyt vastakaikua ajatuksille Vihreistä.

        :)


    • Anonyymi

      Totta. Vihreiden johdossakin on tunnettu lanta-aukko-Pekka. Se ei pärjännyt koulussa ja puhuu englantiakin amis-tasoisesti eli vitun huonosti. Miesten ja poikien anaaleiden nuoleskelu näkyy lanta-pekan älykkyyden alhaisuutena.

    • "Jopa niin, että joka ikinen puu metsässäni oli lopulta istuttamani joitakin luontaisesti uudistuneita pieniä kuvioita lukuun ottamatta. "

      Oletkin tehnyt metsästä puupellon.

      • Anonyymi

        No etpäs ymmärrä metsänhoidosta mitään..puupelloiksi kutsutaan sellaista metsää johon päätehakkuun jälkeen istutetaan mutta harvennus/hoitomenetelmällä metsää ei lyödä sileeksi vaan isompia pois jotta pienet saa kasvutilaa


      • Anonyymi kirjoitti:

        No etpäs ymmärrä metsänhoidosta mitään..puupelloiksi kutsutaan sellaista metsää johon päätehakkuun jälkeen istutetaan mutta harvennus/hoitomenetelmällä metsää ei lyödä sileeksi vaan isompia pois jotta pienet saa kasvutilaa

        Tosi viheragronyymi haluaa metsäänsä ikimetsää, joka on satoja vuosia vanhaa.

        Itse istuttaminen ei siis ole muuten arvokasta kuin työvoiton kannalta.


    • Anonyymi

      Vihreät, nämä muita paremmat ihmiset käyttävät biopussia, syövät sirkkoja, juovat hipsterien tekemää artesaaniolutta ja koittavat pakottaa kaikki asumaan betonihelvettiin. Siinäpä niitä vihreitä arvoja, oksettavaa porukkaa ja pitäisi työntää mereen kaikki.

      • Anonyymi

        Sinulla noita joukkomurhafantasioita piisaa.

        Mitä "arvoja" siis oikeastaan edustat?


    • Anonyymi

      Nyt polttomoottori autot kielletään ja mamutetaan Suomi..

      • Anonyymi

        Onneksi eivät sitä neljässä vuodessa kerkeä tehdä.


    • Anonyymi

      Jos vihreistä tulee tyoministeri, hallitus kaatuu kahdessa viikossa.

    • Anonyymi

      En epäile yhtään etteikö tämä hallituskokoonpano saa työläiset raivoihinsa ja yleislakkoa pukkaa varmasti, mutta silloin tämä sirkus loppuu onnettomaan alkuunsa.

      Uudet vaalit tulee varmasti ja silloin nähdään kuka tätä maata johtaa.

    • Anonyymi

      Shitpack hallitus kokoontuu vero Antin johdolla ja vihervassarit ovat nyt ministeripuolueena uudessa Shitpack hallituksessa. Uusi tulevaisuus kansalaisille kun uusi Shitpack hallitus laittaa hanat kiinni eikä mitään saa päästää ilmastoon kun 1,5 astetta pitää ilmaston lämmetä ensivuoteen menessä.

    • Anonyymi

      Tulee olemaan hauskaa kun Pekka vaimoineen kiertelee lähi-itää ulkoministerinä.

    • Anonyymi

      Haaviston tultua Vihreiden puheenjohtajaksi 1990-luvun alulla, vihreät pettivät kaiken luonnon- ja eläinsuojelun ja siitä tuli seksuaalivähemmistöjen ja ulkomaalaisten puolue. Enää ei "Hanu nosta kissaa pöydälle", kaikki tällainen vaiennettiin.

      Entisenä eläinsuojelupuolueena vihreät vaikenevat esim. muslimien tekemistä eläinrääkkäyksistä, eläinten uhraamisista jumalalleen ja ihan silkasta, kulttuuriin kuuluvasta rääkkäyksestä, pahuuden, rääkkäyksen itsensä vuoksi.

      Minä lopetin äänestämästä Vihreitä jo tuolloin, Haaviston osoitettua todellisen luontonsa, luonnon- ja eläinsuojelusta piittamattomuutensa.

      Eipä viherpervoja sun navettas tai peltos, luonto ja sen hyvinvointi kiinnosta. Luulenpa, että perSut ovat tässäkin lähimpänä aiempaa, vihreää ihannetta. PerSut ovat normaalien, työtätekevien, isänmaallisten suomalaisten puolue.

      • Anonyymi

        PerSut eivät liity tähän hallitukseen millään tavalla. Hyvä kun jätettiin ulkopuolelle. Ihmis- ja ympäristövihamielisinä heillä ei ole mitään annettavaa sen enempää vihreille kuin keskustallekaan. Vuosikymmenen vitsi muuten, että PS olisi millään mittakaavalla "ympäristöpuolue". Toista niin paljoa luonnonsuojeluvihamielistä ja ilmastonmuutosskeptikkoa porukkaa saa hakemalla hakea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PerSut eivät liity tähän hallitukseen millään tavalla. Hyvä kun jätettiin ulkopuolelle. Ihmis- ja ympäristövihamielisinä heillä ei ole mitään annettavaa sen enempää vihreille kuin keskustallekaan. Vuosikymmenen vitsi muuten, että PS olisi millään mittakaavalla "ympäristöpuolue". Toista niin paljoa luonnonsuojeluvihamielistä ja ilmastonmuutosskeptikkoa porukkaa saa hakemalla hakea.

        Ainoat ihmisvihamieliset ovat vihervasemmistolaiset ja palvomansa monokulttuuri, joka pitää saada juurrutettua tänne vaikka väkisin, vaikka sitä ei tarvita mihinkään. Ja myös kaikenlainen kiusanteko meitä normaaliälyisiä kohtaan tekosyynä mm. ympäristö joista hörhöillä ei ole mitään ymmärrystä saati kokemusta.


    • Anonyymi

      Milloin Shitpack hallitus on kansan valitsema, kun nämä tynkäpuolueet on asioitamme hoitamassa ?

      Onko tämä tuleva Shitpack hallitus oikeasti kansan haluama näinkö äänestyksessä kävi, että nämä jämät ovat nyt hallituksessa ? Virossa sentään kunnioitettiin kansan oikeuksia ja enemmistö puolueet ovat hallituksessa, mitä tämä hölmöläisten etuilu ja hillotoppa Shitpack hallitus on ?

      Mitä tarkoittaa enää äänestää vaaleissa, kun sillä ei ole mitään merkitystä ?

      • Anonyymi

        Lopeta äänestäminen, jos et ymmärrä, miten suomalainen demokratia toimii.

        Vaaleissa ei valita hallitusta. Vaaleissa valitaan eduskunta.


      • Anonyymi

        "Lopeta äänestäminen, jos et ymmärrä, miten suomalainen demokratia toimii."

        Selitä lahopää kommari mikä on nyt demokratiaa, kun kansan toiseksi äänestämä puolue jätettiin tylysti sivulle ?


    • Anonyymi

      Sdp-40 Vasemmistoliitto-16 vihervasurit-20 rkp -10 = 86 paikkaa. Vasemmisto yrittää hallita oikeistolaista Suomea. Keskusta on rapiat vuoden kuluttua samoilla kannatusluvuilla , kuin mitä se on ruotsissa 5%. Vasemmisto ei näköjään ymmärrä, KUN keskustan kymmenen paikkaa on Perussuomalaisilla plus sosialisteilta 5-6 paikkaa. paikkoja on n.55 . Silloin teitä vasureita ei auta maammelaulu, ruotsin löven, eikä vaalivilppi. Suomi tulee vielä kuulumaan Suomalaisille, Perussuomalaiset tulevat perustamaan uutiskanavan, jota KANSA seuraa . Se on pakko, koska yle ja länsimainen demokratia yrittää vaientaa kansan tahdon.

    • Anonyymi

      No nyt on kaksi vihreää, tämä neliapilavihreä ja se citysellainen samassa hallituksessa. Opettavaista varmaan molemmille.

      Aika kiva paketti tulossa. Keskusta ehkä vähän karsii edellistä sipiläläisyyttään, mutta voittaa ainakin sen, että alueet pääsevät ääneen muutoin aika kaupunkivetoiseksi jäävässä hallituksessa.

      Eikä ne maajussitkaan nykyään niin mahdottoman "antiluonnonsuojelijoita" ole. Paljon on edistytty, ja kestäviä metodeja osataan maaseudullakin hyödyntää. Toisaalta vihreätkin ovat cityistä laajentaneet maailmankuvaansa ruutukaava-alueen ulkopuolelle.

      Mielenkiintoisia aikoja tulossa. Suhtaudun positiivisella odotuksella.

      • Anonyymi

        "Mielenkiintoisia aikoja tulossa. Suhtaudun positiivisella odotuksella. "


        Tulossa on kansalle vaikeita vuosia jos tuo hallituksen kokoonpano on oikea ?

        Toivottavasti työläiskansa osaa nyt laittaa koneet seis ja mennä yleislakkoon niin silloin tämä sirkustelu saa sen oikean päämääränsä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      29
      5507
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      232
      2956
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      250
      2387
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      100
      2269
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1944
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      191
      1570
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      74
      1503
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      155
      1227
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      1125
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1061
    Aihe