Kun mies ei näe pettämisessä ongelmaa

Anonyymi

Tämä on niin nolo tilanne ja kipeä asia, että en kehtaa puhua kavereille. Olen seurustellut jo vuosia ja meillä on mennyt hyvin. Olemme suunnitelleet yhteen muuttoa, naimisiin menoa ja lasten hankkimista. Nyt mies kertoi, että hän aikoo harrastaa seksiä erään toisen naisen kanssa. Hänen mielestään se on ihan OK eikä hän tunnu tajuavan, minkä takia asia haittaisi minua. Luulin ensin, että koko juttu oli vitsi.
Joku tietysti sanoo, että jätä se, mutta ei ole niin helppoa luopua kaikesta tärkeästä ja laittaa kaikkia tulevaisuuden suunnitelmia uusiksi... Mietin että jos mentäisiin johonkin terapiaan, mutta sinne on kai pitkät jonot ja se pettäminen kuulemma tulee tapahtumaan jo lähiaikoina.
Onko mitään mielestänne tehtävissä?

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No tuota, eikös tuo nyt ole aika taputeltu juttu. Miehesi haluaa muita ja sinulle se ei sovi, joten yhteisymmärrystä tuskin löytyy edes terapiasta. Et halua erota, koska se aiheuttaa vaivannäköä ja vastuunottoa omasta elämästäsi. Ryhdy siis miehellesi kynnysmatoksi!

    • Anonyymi

      Heh. Sori, mutta käsitin otsikon väärin. Itse en ole vaimoa koskaan pettänyt, mutta hänellä on humalapäissään pari kertaa lipsahtanut yöksi poissa kotoa ja petipuuhiksi. Ei haittaa sitten pätkän vertaa. Aivan eri asia, jos alkaisi henkisesti lipua pois suhteesta - silloin olisi aikaa molempien lähteä eri suuntiin.

    • Anonyymi

      Ikuisuus ongelma parisuhteissa, on sitten mies tai nainen. Onhan tuota ollut jo aikojen alusta ja se kuuluu ihmisluonteeseen se parirttelu halu muidenkin kanssa.

    • Anonyymi

      Jos mies kerran kertoo rehellisesti sinulle että meinaa naida jotain toista naikkosta, niin mitä valitat.
      Olisit onnellinen, se kertoi asiasta jo ennen kuin olet paksuna.
      Reilu mies, ei pane sun selän takana vaan reilusti kertoo asiasta niin että osaat varautua ja tiedät ettei se aio, jos meinaatte niitä kersoja tehdä, lapsen/lasten synnyttyäkään olla sulle uskollinen.

      Sun mies pelaa avoimin kortein. Antaa sinun valita, Kannattaa myös kysyä mieheltä sopiiko hänelle jos sinäkin käyt silloin kun mieli tekee naiskentelemassa jonkun toisen miehen kanssa. Kysyt vaan rennosti, mitä jos lähden tästä nyt käymään yksillä ja jos sieltä löytyy joku komea adonis, niin sopiiko että...

      Joko hyväksyt miehen syrjähypyt ja elelet onnellisena sivupanoista huolimatta.
      Jos sinulle ei passaa miehen suunnitelmat, niin kai sinä nyt herran tähden osaat siitä itse päätellä ilman terapeuttejakin ettei teidän parisuhteella enää ole minkäänlaista tulevaisuutta.

    • Anonyymi

      Onpas ikävä tilanne vuosia kestäneelle parisuhteelle. Teillä kuitenkin on selvästi eri näkemys asiasta ja tuo ei ole sellainen "no ihan sama" juttu. Jos miehesi haluaa toisia naisia, niin kyllä se vaikuttaa siltä, että suhteenne on jo ohi. Ja vaikkei hän nyt ehkä mitään tekisikään, niin mitkään vakuuttelut tai terapiat eivät saa tuota asiaa pois mielestäsi. Kun miehesi lähtee ystäviensä kanssa ulos tai viipyy töissä myöhempään, niin päähäsi hiipii ajatus... "mitä jos...". Tuo on asia, joka syö suhdetta ja varsinkin sinun elämääsi ja onnellisuuttasi. Mikään ei ole niin kurjaa, kuin epävarmuus. Ero sattuu kovaa ja vaatii paljon työtä, mutta on kuitenkin huomattavasti helpompi kestää kuin vuosien epävarmuus. Ja asian hiljainen hyväksyminen ja kurjuudessa eläminen, että miehesi saa tehdä mitä haluaa, on hänelle selvä merkki siitä, että sinua voi jatkossakin kohdella miten vaan.

    • Anonyymi

      Ikäva juttu kannaltasi. Päätä mitä keatät. Mulla ex-miesystävästä paljastui että halusi olla muiden kanssa. Meillä meni on -off suhteeksi, ei raahtinut muista luopua eikä minusta. Kymmenen kanssa oli, kaikkien kanssa muutakin kuin panoa ja useamman kuuksuden suhde. Kolme yhtäaikaa. Rehellisesti kerto mulle. Muut naiset ei tietysti tienneet. Päätin etten jatka eikä hänelle sopinut että nainen panee muita. Ei se siitä parantunut. Minä helpotuin, mies vonkuu edelleen perään. Toivottavasti sun mies tajuaa mitä menettää , jos ei, niin ei ole sen arvoinen. On niitä kunnon miehiäkin, jotka osaavat olla yhden kanssa.

    • Anonyymi

      Täällä taas aloittaja, terve!
      Pääpointti tässä on, että miten selittäisin tämän asian miehelle niin, että hän ymmärtäisi. Hän ei hyväksyisi jos minä kävisin vieraissa, mutta ei silti ymmärrä, että minustakin tuntuu pahalta jos hän tekee niin. Tunnen itseni tyhmäksi, kun vain itken enkä osaa sanoa mitään ja mies ihmettelee, mikä minua itkettää.
      Ja se toinen nainen kuulemma tietää minusta. Oletin ensin, ettei tiedä, mutta mies sanoi että on "totta kai" kertonut minusta...

    • Anonyymi

      Olisikohan miehesi jollain tavoin henkisesti häiriintynyt. Psykopaatin piirteitä on empatiakyvyttönyys ja eri säännöt. Tottakai pitää hyväksyä että jos toisella on oikeus käydä vieraissa on toisellakin. Ei kovin terveeltä suhteelta vaikuta , voin kertoa kokemuksesta että pahenee. Epänormaali muuttuu normaaliksi, kohta teet mitä vaan miehesi puolesta. Henkistä väkivaltaa tuo on. Hae ihmeessä apua vaikka naisten linjalta.

    • Anonyymi

      Mitä sanomista tai ymmärtämistä tuossa enää on.
      Miehelläsi on toinen nainen, on kertonut sen suoraan sinulle, että meinaa panna sitä.
      On sanonut sulle suoraan, että sinä et kuitenkaan voi naida kenenkään muun kanssa vaikka hän pettää. Eli sun mies pitää sua kynnysmattonaan ja viis välittää miltä sinusta tuntuu.

      Jos minä olisin sinä, sanoisin suoraan, että jos hän voi muuttaa pois saman tien. Ei muuta kuin sen kamat kassiin ja anna mennä pois elämästäsi. Se ei enää sinua rakasta eikä välitä. Jos rakastaisi tai edes pikkasen välittäisi se ei tekisi noin. Piste.

    • Anonyymi

      Ei mies kyllä psykopaatti ole, uskon että näin monen vuoden jälkeen olisin huomannut jos olisi. Minusta vain tuntuu, että tässä asiassa on jotain outoa, jota en ymmärrä. Mikä saa miehen käyttäytymään noin, eihän tuo ole edes tavallista uskottoman miehen käytöstä. En usko että hän olisi minuun kyllästynyt, koska hän käyttäytyy samoin kuin ennen eikä yhteydenpito ole vähentynyt. Puhuu myös tulevista yhteisistä lapsistamme yms.
      Hän tuntuu ajattelevan, ettei sitä pettämistä enää voi perua, koska hän on jo sopinut sen naisen kanssa asiasta, vaikka päivämäärä onkin vielä auki. Ei tässä tiedä itkeäkö vai nauraa.

    • Anonyymi

      Osa psykopaateista on todella hyviä tyyppejä. Ei kukaan tervepäinen ihminen, jos rakastaa toista kerro että menee panemaan muita. No sitten jos sulle tekee noin, niin et vaan oo tarpeeksi rakas ja tärkeä. Pidä itsekunnioitus äläkä Anna kohdella kynnysmattona. Jos nyt kohtelee noin, se vaan pahenee. Kunno miehiäkin on. Tottakai kertoo tai satuilee tulevasta, muutenhan lähtisit. No katso niitä tekoja, älä sanoja. Pienet teot kertovat enemmän rakkaudesta kun tuhat sanaa.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat tuolla, että jos nyt kohtelee noin, niin se pahenee. Aloittaja kertoi, että ovat seurustelleet jo vuosia eikä ole ilmeisesti aiemmin ollut pettämistä?


      • Anonyymi

        En näe miehen käytöksessä mitään epämoraalista, uskotonta tai edes rakkaudetonta. Hän pelaa avoimin kortein ja jättää AP:lle valinnanvapauden.


      • Anonyymi

        Ei kai se ole tässä se juttu että onko miehen käytös moraalitonta, vaan se että miksi joku edes tekee noin. Kertoo avoimesti pettävänsä eikä ymmärrä miksi se haittaisi tyttöystävää?


    • Anonyymi

      Aloittaja tässä...
      Nyt selvisi, että ei mies sittenkään aio harrastaa seksiä sen naisen kanssa, eikä nainen ole siihen suostuvainenkaan. Paljon melua tyhjästä. Silti mies ei ymmärrä, miltä tämä asia on minusta tuntunut... Aikoo joka tapauksessa tavata naisen, mutta tarkoitus on kuulemma vain puhua. Uskon ettei mies valehtele, varmaan ainakin kertoisi minulle jälkikäteen, jos kuitenkin kävisi niin että he harrastaisivat seksiä.

    • Anonyymi

      älä pilaa elämääsi narsistin kanssa. yrittää selvästi alistaa. kenenkään ei tarvitse kuunnella tuollaista. hanki mies joka pitää sinua arvossa. hänkin huomaa sen kyllä mutta juna oli jo mennyt.

    • Anonyymi

      Seksi kuuluu vain avioliittoon jossa tulee tuloksena perhettä.
      Älä pilaa itseäsi muussa.
      Jätä kaikki sonta ja kurjuus taaksesi.
      Et tarvitse niitä.
      Olet oman elämäsi valitsija joten valitse viisaasti.
      Sen mukaan on tulevaisuutesi.

    • Anonyymi

      kyllähän mies on jo nainut muita älä ole noin vedätettävissä! herätys nyt! ei se mies mene "puhumaan" vaan panemaan niinkuin on tehnyt salassa jo pitkään!

    • Anonyymi

      Ennen nukuttua vain muutama tunti tehot lopussa. Nykyään taas nukkuu liiankin kanssa, mutta jaksaa mitä vaan.
      Nyt lähdettävä asioille.

      Hyvää päivän jatkoa.

    • Anonyymi

      Järjetöntä hullutusta jota ei enää voi ymmärtää. Oksettavaa naisten jahtaamista, vitsitkin pyörii vain alapäässä. Ala-arvoisia, eivät tajua miten vastenmielisiä ovat. Heppi pystyssä joka puolella. Ovatko tulleet hulluiksi?

    • Anonyymi

      Noloa se on kaikille osapuolille tuo pettäminen. Varsinkin kun yhteisiä tuttuja. Hävettää todella. Kannattaa kuitenkin pitää huoli ettei kaverit näe tai kuule. Minäkin kuulen säälittäviä juttuja kuinka pettää ja kuinka luulvat olevansa salaisia. Typerää ja noloa kaikin osin. Eiköhän se sinkkuna olisi paljon helpompaa.

    • Anonyymi

      No kysymys on nyt siitä, mitä sinä haluat. Voit saada mieheltä sukupuolitaudin ja hän ei selvästikään ole halukas ymmärtämään, ettei asia tunnu sinusta hyvältä. Mieti, millaisen elämän lopulta haluat itsellesi ja tuleville (?) lapsillenne. Tuo mies tekee neuvottelematta, mitä haluaa ja taitaa pitää sinua vähän yksinkertaisena. Tämä kieltämättä ei ole kovin kaukaa haettua jos tuohon suhteeseen jäät noilla ehdoilla. Arvosta itseäsi, ansaitset parempaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe