Olenko ainoa jolla brassisokerointi ei toimi?

Anonyymi

Olen säännöllisesti käynyt brassissa kohta kolme vuotta. Viime syksystä asti olen ollut täysin sheivaamatta sokerointien välissä, eli poistattanut karvat vain ja ainoastaan sokeroinnissa.
Karvan kasvu ei ole valitettavasti heikentynyt ollenkaan. Nyt edellisestä sokerointikerrasta on aikaa kaksi viikkoa ja viisi päivää, mutta karvaa on ollut jo tovin sen verran paljon, etten voisi kuvitellakaan olevani bikinit päällä esimerkiksi kylpylässä tai uimahallissa!
Saa siis nähdä mitä tästä sheivaamattomuudesta tulee sitten kesällä. :/ Ihannetilanne olisi, jos voisi käydä kahden viikon välein sokeroinnissa, mutta minulla ei valitettavasti ole varaa siihen. Joskus kävin sokeroinnissa pitäen vain kahden viikon tauon (silloin oli kesä), niin kosmetologi veikkasi välissä olleen neljän viikon tauko...:D
Olenkohan ainoa tämän ongelman kanssa? :/

Lisäyksenä vielä, että olen käynyt todella monilla eri tekijöillä vuosien varrella. Siihen on mahtunut tekijöitä laidasta laitaan, mutta edes todella osaavat, kokeneet ja hyvin koulutetut sokeroijat eivät ole olleet vastaus ongelmaani.

1

<50

Vastaukset

  • Kaikilla sheivaus, epilointi ym. keinoilla voidaan poistaa vain sillä hetkellä kasvavat karvat. Osa karvoista on lepovuorossa ja ne kasvavat esiin sokeroinnin jälkeen kun kasvukausi alkaa. Siksi karvoja alkaa olla taas kahden viikon kuluttua häiritsevästi.

    Sokerointi ja muut mekaaniset epilointitavat eivät lopeta karvankasvua. Säännöllisesti toistuva epilointi voi ehkä heikentää karvankasvua, mutta häpyalueella karvankasvu on luonostaan niin tehokasta ettei kasvu lopu.
    Karvankasvun voi saada loppumaan pysyvästi vain laserepiloinnilla (mustat ja hyvin tummat karvat), tai neulaepiloinnilla (kaikenväriset karvat). Tuolloinkin voidaan käsitellä vain kasvuvaiheessa olevat karvat ja käsittely pitää toistaa n. 4-6 viikon välein niin monta kertaa että kaikki karvatupet ovat kuolleet (yleensä ainakin 6-8 kertaa).

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.