Petin ja pelkään, että miestä edelleen saattaa(?) kalvaa

Anonyymi

Mistä tiedän, että suhteemme on selvinnyt oikeasti siitä, että menin pettämään noin 8v sitten.
Oltu yhdessä 20v miehen kanssa.
Ollaan vajaa 40v ikäisiä molemmat.

Kertoja oli kaksi.
Toisella mieshenkilö vain lyhyesti halasi minua.. kai siksi kuin hyvästiksi kun tiesi, että olen varattu. Ja mitään muuta ei ollutkaan, jonkun merkille laiton/flirtin lisäksi häneltä lähinnä.

Toinen tuntuu tosi pahalta. Siksi kun menin sänkyyn (Oltiin keskusteltu ja hän oli sellainen kuunteleva ja miksi niin..En tiedä..Oliko hänellä helvetti tavoite siinä.. En tiedä) ja se mitä se yritti tehdä ja teki oli ällöäkin ja se pettäminen yleensäkin. Se oli ällöä ja ei jatkunut kauan se "tilanne", koska lopettelin sen aika nopeasti.

Mies luulee, että ne molemmat kerrat oon ollu sängyssä eikä halua kuulla... sanoo "joo joo, niin varmaan.." kun esim kerron et toinen vain halasi ja toinen joka meni pidemmälle ällötti vielä kaiken kukkuraksi.

Pelkään,
että toi kaikki on täysin selvittämättä..
(En siis tiedä onko niin.. Toisaalta tiedän että se vihastuttaa selvästi edelleen miestä se tapahtunut jos siitä puhuisi yhtään. Jolloin on se kipeä asia ja syytän itseäni kyllä mitä olen tehnyt) ..ja vaikuttaa meidän suhteeseen ja voiko suhteemme mieheni kanssa vielä päättyä ton takia (karmeeta). Toki se tapahtui 8v sitten ja sen jälkeen teimme rakkaudella lapsenkin (kohta 4v).
Mutta nyt on ollut muita vaikeuksia meillä mieheni kanssa parisuhteessa ja mietin onko toikin vanha asia osaltaan kalvamassa parisuhdetta jonain käsittelemättömänä haavana. <-> Miten tietää?! Ja jos se on ongelma, joka on jäänyt painamaan niin millä sitä ratkoa jotta mies olisi ok. Haluaisin, että hän tajuaa että rakastan häntä, ja kyllä, tein todella väärin.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Horo olet:) silmä silmästä eli miehesi panee takuuvarmasti myös muita eikä tosiaan arvosta sua tippaakaan. 99 prosentin varmuudella tuute eroon ja pääset yksinhuoltajaksi. Mutta syytä itteesi ja tyhmyyttäsi!

      • Anonyymi

        Sen uskon, että pettäjiä pidetään alhaisina ihmisinä. Joo, petin. Tein virheen. Ällöttää itseäkin.

        Mies ei lähtenyt ja mietin mikä/mikä kaikki sai hänet jäämään, kun uhkasi että suhteemme loppuu heti kun asia selvisi. Eikä sitten lähtenyt ja mikä hänen tunnepuoli on nykyään.

        Todella karmeaa on minustakin pettäminen. Kadun kyllä sitä.

        Nyt/edelleen mies ei ole pettänyt minua vastaavasti (Siis jonkun kanssa. Voi toki olla, että katselee muita itse kun tämmöstä takana ni varmaan alkaa katselemaan, vaikkei aiemmin olisi sillai viitsinyt. Luulen. En oo varma.) mutta ei siis ole pettänyt, mutta on pettänyt eräässä toisessa asiassa pahasti tuon jälkeen ja mietin tekeekö/tekikö pettämisen tässä toisessa asiassa minua kohtaan myös siksi, että arvostus on oikeasti ehkä heikentynyt minun suhteeni sen vuoksi mitä tein.

        Tästä on kai mahdoton puhua miehen kanssa. Ainakin vaikuttaa. Niin en voi edes tietää.. Voi vain miettiä ja onko siitä apua, en tiedä..

        En haluaisi menettää miestäni. Ei ole ketään joka päihittää hänet mielessäni edelleenkään. Pettäminen on typerää. Sen siitä opin kunnolla.


    • Anonyymi

      Jos hän kerta tietää ja siitä on 8v aikaa ja lapsikin tehty. Anna olla.
      Mutta jos hairahdut uudestaan niin tuo nousee pintaan ja erohan siitä luultavasti tulee.

      • Anonyymi

        Joo. En ainakaan viitsi miestä vaatia puhumaan/käsittelemään asiaa, sillä se on minusta hänen asia puhuuko siitä vai ei. Niin arka asia kuitenkin etten halua aiheuttaa lisää mielipahaa. Vaikka sellainen kolhun "käsittelemättömyys" vaivaa kyllä parisuhteessa minua jonkin verran.

        Minäkin uskon, että uusia typeryyksiä suhteemme ei kestäisi varmaan ja mietin, että se koskee myös muunlaisia mokia jossain määrin (?) kun tuo on jo aika iso ja suhde on tavallaan myös kuin pankkitili jota ei voi vain veloittaa asioilla, vaan vaatii talletusta "tilille" myös (hyvää/hyviä tekoja ja arvostusta toista kohtaan). En tiedä oliko paras vertaus, mutta jotkut asiat verottaa suhdetta ja toiset rakentaa.

        Enkä halua pilata suhdettamme, jos me vielä voisimme löytää onnea yhdessä, sillä kyllä meillä sitä on ollut ja on kyetty.


    • Anonyymi

      Petetty ei unohda koskaan. Vaikka miten pyytelisi anteeksi.

      • Anonyymi

        Ei sellaista varmasti unohda mielestä vaikka eläisikin "eteenpäin" tms.


    • Anonyymi

      Petettynä voin kertoa että ei unohdu. Rikkoi luottamuksen ja söi rakkautta. Emme käsitelleet asiaa yhdessä eikä ammattiavulla. Ei puhuttu edes ystäville. Hävetti liikaa. Vikaa oli myös minussa ja oli kipeä aihe. Pahimman shokin jälkeen sitouduimme entistä paremmin. Pari vuotta olimme yhtä rakastuneita kuin alussa. Vaikutti että pettäminen oli onni onnettomuudessa. Sitten suhde arkistui pettämistä edeltävälle ajalle. Poikkeuksella että avokki ei tuntunut samalta ja en voinut luottaa. Olin itsenäisenpi. Yhteiset projektit ja lomat jäi tekemättä. En tehnyt niitä talletuksia yhteiselle tilille? Oli kai sitten se oma sivutili. En ole ylpeä millainen olin silloin häntä kohtaan. Tukahdetettu viha ei näkynyt mutta vaikutti kaikessa.
      Uusi pettäminen uhkasi tai oli jo tapahtunut kun itse petin. Olin lohtuna toiselle naiselle suhdekriisissään tai niin silloin luulin ja aloimme salasuhteeseen. Jäimme kiinni jolloin erosimme puolisoista ja meistä tuli pari. Olin jo harkinnut eroa ennen sitä. Olin vihainen kun kaikki se viha nousi pintaan enkä pystynyt näkemään että käsittelin vasta tuolloin vanhaa pettämiskriisiä. Harmittaa kun meni näin ja emme osanneet käsitellä asiaa ja hakea apua. Suhde ei kestänyt toista naista. Uusi valehteli alusta asti mutta en itsekään ole ollut viaton. Olemme olleet liian ylpeitä erotaksemme. Kytemään jäänyt viha on pitänyt kulissit yllä. Olen kai syyttänyt ex-avokkia nykyisestä kurjuudesta ja uuden naisen teoista. Se sydän kun jäi sitten kuitenkin jälkeen vaikka uskottelin muuta. Jos vain olisi osannut korjata suhteen ja hakea apua niin olisi päässyt helpommalla.
      Ainoa mikä lohduttaa on etten ole ainoa tämän virheen tehnyt ja että yhdessä teimme virheitä. Toivon ettei miehesi mokaile ikinä näin ja pystytte puhua ja käydä terapiassa jos sille on tarvetta. Siitä on kulunut monta vuotta jo. Ehkä teillä toimi se asian unohtaminen. Silloin ei kannata kaivella. Yleissääntönä että jos se ei herätä suuremmin tunteita niin asia on käsitelty.

      • Anonyymi

        Uskon. Viha yms.. on inhimillistä.
        ..Kiitos. Toivon että asioista voi selvitä parempaan.


    • Anonyymi

      Vaimoni teki muutaman ikävän jutun nuorena, luulin että helppaa mut tunne vasta rauhottui kun olin itse vieraan naisen sängyssä. Kerroin vaimolle ja ehkä eron esti se että vaimo on itse ollut uskoton. Kyllä ne muistot jää ellei muistisairaus iske.

      • Anonyymi

        Toivon silti ettei mieheni olisi tehnyt samaa. Ei käsittääkseni mutta aina mietin katseliko ja katseleeko helpommin muita naisia. Siinä sen jo näkee/tuntee myös käytännössä, että tuntuu ikävältä itsestäkin jos jotain olisi..


    • Anonyymi

      Voisitko yksiksesi käydä jossain puhumassa asiasta, vaikkei mies lähtisikään? Selviäisi sinullekin, miksi ajauduit niihin tilanteisiin. Kuulostaa myös kummalliselta, että pidät halausta yhtä suurena pettämisenä kuin sänkyyn menemistä. Ehkä et ole käsitellyt sitä, että siinä ensimmäisessä tapauksessa sinullakin oli haluja? Ja jälkimmäinen ehkä oli jotenkin seurausta siitä, että ajattelit alitajuisesti viedä sitä halauksessa koettua tunnetta loppuun mutta se olikin sitten ällöä?
      Näistä kannattaa jutella. Kun itsellesi selviää omat tunteet ja toiminta, niin koko olemuksesi kirkastuu ja siitä helpotuksesta oma mieskin saa nauttia. Ehkä miestäkin helpottaisi, että siirryttäisiin "en ymmärrä mikä minuun meni!" ajatuksesta "nyt ehkä tiedän, mikä minuun meni".

      Itse käsittelen miehen pettämistä mielessäni/unissani/painajaisissani lähes joka päivä, jo toista vuotta. Mies ei mielestään ymmärrä syytä, se nainen tahollaan ajattelee että oli vain rakastunut, mutta eihän ihmiset ajaudu rakastuneenakaan pettämään kolmatta ihmistä jollei joku asetus ole mielessä vinksallaan?

      Toivon kaikille pettäjille hyvää terapiaa ja kohentunutta mielenterveyttä. Ei tämä maailma muuten uskottomuudelta ja luottamuksen tappamiselta pelastu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe