Aihealueet

Listaukset

  Miehellä kaksi naista.......

  Anonyymi

  Mulla on ollut hauskanpitosuhde erään miehen kanssa jo aika kauan.. Sain vasta tietää, että mies on jossain vaiheessa meidän suhdetta seurustellut vakavasti jonkun naisen kanssa ja silti ollut mun kaa... Mies ei oo ite missään vaiheessa maininnut mulle asiasta.. Mitä tästä pitäisi ajatella.... Mies myös tietää, että mulla on tunteita häntä kohtaan.... Mitähän hän on aatellut, kun on ollut kaksi naista yhtaikaa? Miksei oo katkaissut suhdetta mun kaa, kun on seurustellut?????

  25

  <50

   Vastaukset

   • Koska hauskanpitosuhde.

   • Pilu kiinnostaa.

   • love Is a battlefield niinpö joskus joku onnekas saapi tosissaan imee nuolla hiksenä sekä kuumissaan nannea pim*pii kik*elii pelissä mis liha on lihan arvoinen

   • Piti hauskaa sun kans kuten tiedät itsekin joten et ollut vaan seurusteluainesta.

   • Mut hei haloo... Missä tän miehen moraali on?? Miksei kertonut seurustelusuhteestaan?? Ja mitähän tyttöystävä olisi tästä menettelystä sanonut?? Olisi pelannut avoimin kortein... Tuskin meistä naisista olisi kumpikaan halunnut olla äijän kaa, jos totuus olisi selvinnyt.. Missä miehen vastuu?? Ja jos tosissaan on seurustellut miksei ole pystynyt luopumaan suhteesta mun kaa......

   • Pahoitteluni jo etukäteen seuraavasta.

    Eikös tämä tapaus ole se "ujo, hiljainen" tyyppi jolla ei ollut muka seurustelukokemusta jne.. mietit täälläkin vuosia kuinka kertoa tunteista (vaikka reikä hupikäytössä kun ukkoa huvitti....) näin herkälle blabla miehelle, ettei säikähdä? :'D Sori.. Sua varoitti moni täällä et äijä kusettaa 100-0!!
    Etkä ikinä kelvannut näkemään miehen kotia, se kun on yks hiton iso hälytysmerkki..

    Mutta ETTE seurustelleet. Se oli vain hätävaraseksiä, ikävää ettei sun puolelta.
    Moni kelpaa helpoksi reiäksi muttei suhteeseen, jos ei mm. ole mtn yhteistä. Ei kai mies silloin jää aikaa viettämään tai keskustele öitä läpi kun ei ole kiinnostava vastakappale. :/

    Mies ei ole sulle millään tapaa tilivelvollinen. Miten pistää poikki tyhjää! On varmaan muiden seurustelujen välissä käynyt purkamassa vain paineet suhun. Kun ne siveämmät naiset on tapailleet eikä heti reva levällään ilman edes yksiä kunnon.treffejä..
    Toiset ei vain arvosta itseään.

    Nyt niskasta kiinni etkä enää jatkossa "anna heti" jos tuntuu ettei miestä muu kiinnosta. Edes puhua kahvin äärellä hetkinen ennen aktia. Alkaako yhtään valaistua? Raha vain ei vaihtanut omistajaa, tätä kerran suosittelin sulle täällä. :)

    Välittävä& kiinnostunut mies haluaa olla vieressä, höpötellä hupsuja, tehdä yhdessä kaikenlaista iltakävelystä kokkailuun, leffaan vaikka käydä vain mäkkärin autokaistalla yhdessä. Tai telttareissuilla, mökillä, matkoilla etc.

    Älä siis mustankipeänä mene riehumaan muille naisille tai miehelle. Hänhän ei ollut luvannut yhtään mtn sulle?
    Kun sovitte "hauskanpidosta" niin sillä selvä! Ei ole velvollisuutta muuhun tai kertoa jos välissä seukkailee. Näin se menee.

    Tekisit vain naurunalaisen itsestäsi jos alat ulisemaan.. :(

    - Näitä on nähty :P

    • Nykyään on ihan arkipäivää muuten, että on avoimia suhteita. Tai nainenei pidä seksistä tai kykene niin mies käy muualla ne hommat hoitamassa. Ns. Mälliämpärin luona. Kuten ennen vanhaan sanottiin, aina ollut tätä. :)

     Eli muut jutut naisystävän/vaimon kanssa, nukutaan yöt vieressä ja matkustellaan yms. Se paineiden purku sit jonkun ns. hauskanpitoeukon kanssa. Tylyä mutta tuskin kukaan pakotti Sua Ap siihen?
     Muistelen ettet halunnut luopua siitä ja olet jättänyt monet miehet väliin, kun et uskonut samanlaista ikinä olevan(hyvin naiivia) muiden kanssa. Niin.. voisi olla parempaakin.

     Joskus on myös esim. herpes tai kondylooma näillä tyypeillä ja kotona ei siksi hommailla, ainakaan ilman kumia.
     Sun kanssa paljaalla tais mennä enimmäkseen? ;)


    • Toivottavasti nämä "ei ole velvolliset" saavat vielä siipeen ja pahasti, koska suhteessa on aina kaksi osapuolta. Loppukin kuuluu silloin tehdä niin, että toinenkin sen tietää


    • Välillä se herpes voi olla kotonakin sillä naisella ja sitä vedetään paljaalla ja joskus saattaa vahingossa vieraissakin tulla vedeltyä paljaalla. Ei varmaan ole tullut mieleen? Minulla on useampikin parisuhteessa oleva ystävätär jolla on edellisestä vakisuhteesta pettäjä mieheltä lahjaksi saatu herpes elinikäisenä riesana.


   • Miks sä siitä otat jengaa, miten heppu postiaan hoitaa? Sähän olit vaan hauskanpitodiilissä ja sait mitä pyysit.

   • Palstatotuuden mukaan olet toiminut ns. spermaränninä ko. hauskanpitokaverille....vieläkö on hauskaa??

    • spermaränni :D


    • heartache, no promises, no demains
     belive me i can´t tell why but we are stong
     both of us knowing, woaaah ! love is battelfied

     joskushan naiset tappelee miehestä. mistä ne tappelee jos tappelee, vehkeestäkö


   • Mulla oli kaksi naista samaan aikaan.
    Syy oli se, että toinen suhde vaikka tulinen olikin ko. nainen oli välillä todella hankala ja teräväkielinen. Samoin saattoi suuttua ja lähteä yks kaks pois.

    Eli täysin epästabiilikuvio. Sitte kun tapasin toisen naisen niin olivat siinä samanaikaisesti.

    Lopulta lopetin ekan kuvion kun nainen ryyppäsi mielummin ja muiden kanssa. Mulle se ei ollut enää edes silloin mikään suhde.

   • hauskanpitosuhde on reikäsuhde

    • Pidemmän päälle kukaan ei tyydy hauskanpitosuhteeseen. Tai sitten ei ole minkäänlaisia kykyjä tunne ja vakituiseen suhteeseen.

     Valitettavasti tänä päivänä deittipalstoilla on niin paljon ihmisiä jotka haluavat vain pelkän "hauskanpitosuhteen".

     Tosi harva hakee sieltä yhtään mitään muuta.


   • Olet vain reikä miehelle ja naiset kuitenkin haluu pelimiehii jotka panee muita naisia.

   • Kyllä vain ihan mahtavaa seksiä olen saanut tältä mieheltä ja saan sitä edelleenkin aina kun vaan pyydän.. Meillä naisillakin on tarpeet.... Eli kyllä vain seksisuhde ja upea sellainen meillä on ollut... Ja Veikkaanpa, että aika monella muullakin on sellainen... Mutta pointti on se, että miehellä oli kaksi naista samaan aikaan.... En siis suinkaan ollut tauolla miehen seurustelusuhteen aikana vaan puuhailtiin minkä kerettiin.... Ei toki mies ole mulle tilivelvollinen, mutta seurustelukumppanilleen olisi kyllä ollut.. Eikä ollut munaa laittaa toista hommaa tauolle seurustelun ajaksi... En minä valita, ihanaa seksiä olen saanut... Eihän tämä mies tee väärin ketään muuta kuin itseään kohtaan.. Mulla on täysin puhdas omatunto, koska en ole tiennyt asiasta. Ja hyvä, että kaverin moraali paljastui, eihän tuollainen sovi avioimieheksi ollenkaan, mutta hyväksi panoksi ja ratsukseni kyllä!!!!!

   • Minulla on vaimo ja nussin silti vieraita juoppoja akkoja, siihen on tullut jotenkin ihan himo, Valitsen naimisissa olevia akkoja, niiden pimperot tuntuvat kiihottavimmilta.

    • Homo perseennuolija maistuuko hyvältä?


   • Maistuvan se ku. Olen bi ja saan ulkoilta mannaa melaa ahteriin aina välillä.

   • Sinullahan on vaan hauskanpitosuhde eli mitä merkitystä sillä on ? minulla on kans FWB 3 naisen kanssa ja ei se ketään haittaa. Itte sinä tavaraas jaat. sit vielä kyselet.

   • "Mies myös tietää, että mulla on tunteita häntä kohtaan...."

    Olen onnistunut pääsemään naisen kämpille tai omaan noin viisi kertaa, aloite tai selkeä epäsuora pyyntö aina naiselta. En olisi suostunut ellen olisi itsekin ollut kiinnostunut. Kolmella näistä oli selvästi tunteita minua kohtaan ja "vaativat" päästä sänkyyn. Syystä ja toisesta pitempää suhdetta noistakaan ei tullut. Tätäköhän naiset tunteen osoittamisella tarkoittavat?

    Onko nainen sittenkin se aktiivisempi osapuoli vastakkaisista puheista huolimatta. Mistä tiedät, että hauskanpitokaverillasi on vain yksi muu nainen?

    • Noin viisi kertaa..miten itse voinkaan muistaa jokaisen naisen tarkasti joita ollut 27 kpl?
     Olisko sulla liian pieni tai kyvytön pippeli kun tunteet loppuikin.


   • Naiet just haluaa rattomiehiä jotka panee muita naisia. Ei kelpaa luotettava normi yhden naisen mies.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    11167
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    275
    6011
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1084
   4. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    44
    802