Yleisön äänestys ratkaisi kilpailun juryn sijaan!

Anonyymi

Ei Hollanti kovin korkealla ollut listalla ennen kuin puhelinäänestys kippasi heidän leiriinsä satoja pisteitä. Niin että älkää juryt alkako vetoa elääksenne lyömään.

3

<50

  Vastaukset

  • Laskekaapa joku mitkä kertoimet t ja vastaavasti (1-t) olisi pitänyt raadin ja vastaavasti yleisön pisteille pitänyt painoiksi laittaa, jotta voittaja olisi muuttunut. Siis mikä olisi ollut ensimmäinen t puolikkaasta ylöspäin?

  • Eikö nuo juryt voisi kipata muutenkin menemään koko hiton sirkuksesta? Yleisöäänten perusteella vain suoraan maapisteet, se olisi hyvä, selkeä ja varmasti yleisöjä innostava systeemi.

   Johonkin esikarsinnan esikarsintaan juryt sopisivat varmaan katsomaan pois epävireisyyksiä ja muita huonoja toteutuksia. Silloinkin saisi samalla varmistaa, ettei muita taiteellis-ideologisia tms. rajauksia ja valintoja tehdä.

   • Juryt saisivat lähteä, mutta en tiedä pelkistä maapisteistä. Pikemminkin pitäisi laskea sekä maapisteet että ja kokonaispisteet maasta rippumatta. Sillä tavalla saisi suurin piistein tasapainoisen vaikutusvallan maille ja yksittäisille äänestäjille.

    Ja äänestyksen pitäisi olla ilmainen.


  SEISKA.FI

  • Hanuri puutuneena lemmenlomalla! Janni Hussin ja Joel Harkimon suhde alkoi prätkän selässä!
  • Veneretkellä mystisesti kadonneen näyttelijä Naya Riveran etsinnät jatkuvat yhä - nyt kolutaan järviseudun vuokramökkejä
  • Ohhoh, kas näin juoksee Niko Nousiainen nakuna järveen - katso video!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   85
   3476