Miksi työpaikalla pitää vittuilla toisille ihmisille?

Anonyymi

Lopetin työsuhteen juuri kun en kestänyt sitä jatkuvaa vittuilua. Jos on jollain paha olla, niin eikö sitä pahaa oloa voi purkaa jonnekin muualle kuin toisiin viattomiin ihmisiin.

Ymmärrän kyllä, ettei kaikista ihmisistä työpaikalla voi tietenkään pitää, mutta sellanen älytön vittuilu ihmetyttää,

Tekisi mieli pistää parin firman ja ihmisen nimet, mutta jääköön tekemättä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olitko kauan kyseisen yhtiön leivissä? Tuo on ihan yleistä touhua jokapuolella. Aika usein ihmiset ovat jämähtäneet henkisesti johonkin yläasteelle ja kaikenlainen "hupi" haetaan muiden kustannuksella. Paskanpuhuminen ja muille naureskelu on valitettavan yleistä. Usein tämä vielä lisääntyy kun joku henkilö koetaan uhkaksi omalle työlle, niin alkaa armoton ulossavustaminen vittuilemalla.

      Teit siinä mieleessä ihan viisaasti kun lähdit, koska tuollainen touhu on yleensä niin rakenteisiin juurtunutta, että ei se tule muuttumaan. Miksi siis tuhota itseään tuollaisessa paikassa?

    • Anonyymi

      En ollut kuin vähän aikaa töissä. Vittuilu alkoi oikeastaan heti ensimmäisenä päivänä kun en osannut kaikkia hommia kuin taikaiskusta ja tein virheitä. Olipahan kokemus.

      • Anonyymi

        Kannattaa kuitenkin muistaa, että hyviäkin työpaikkoja on olemassa, joissa työskentelee jopa ihan mukavia ihmisiä.


      • Anonyymi

        Siis putosit todellisuuteen. Suomalaisissa työpaikoissa on aivan liian paljon ihmisiä, joiden arvomaailma on töysin vinksallaan. Empaattisen, rehelliset ja oikeudenmukaiset ihmiset koetaan uhkaksi sille jatkuvalle kieroilulle ja pahanpuhumiselle. Mun tuttu sai kerran tarpeekseen, kun joku puhui paskaa työsähköpostin kautta työkaveristaan ja laittoi tämän ko. Hlölle nähtäväksi. Kyllähän syntyi älämölö, kun ei sitä niin rehellinen saisi olla, vaan pitäisi suosia näiden paskanpuhujien tapaa savustaa inhoamiaan ihmisiä ulos työpaikoistaan.


    • Anonyymi

      Aloitta kirjoittaa asiasta. Neljänkymmenen vuoden,ja monen työpaikan kokemuksella samaa mieltä.

      Miksi työpaikalla pitää vittuilla toisille ihmisille?

    • Anonyymi

      Se tärkeily ja vittuilu oli jo läsnä esim. koulunussa, välitunneilla, urheilu tunneilla, jne
      Ihme kyllä kohdallani Armeija oli paljon parempi, vittuilusta vapaa, oikestaan reilu paikka !!
      Opiskellessa oli vittuilua ja selvää ryhmäytymistä.
      Monissa työpaikoissa samaa. Kun nyt vaan on niin, että moni ihminen on omasta mielestään muka niin paljon parempi, Ylemmyyden tuntoa se siis?
      Asunto osakeyhtiössä on vittuilevia kääpiä, ja monessa paikassa, Autokaupassakin olen huomannu, ei pysty ostamaan autoa ihan kaikista liikkeistä kun henkinen ilmapiiri on typerä ! Jne jne... onhan tätä.
      Aina silloin tällöin törmää vttuiluun, ja alkaa pitää sitä normaalina olotilana.
      Asuessani ulkomailla huomasin, että samaa se oli sielläkin. Valta mahti, ns. ylemmyys, raha, sos. asema jne. Se aiheuttaa etuoikeuksia, luuloja ja vittuilua.
      Kai se vaan on normaali ilmiö.

      • Anonyymi

        Kusipäisyys on aikamme pahimpia vitsauksia. Monikin varakas väittää olevansa niin erinomainen että on itse hankkinut omaisuutensa vaikka todellisuudessa sai vain perinnön, rikkaiden vanhempien kultalusikka suussa syntynyt herranterttu.
        Kusi noussut sitten päähän ja alkaa ylenkatsoa ja halveksia köyhempiä.

        En ole kenenkään köyhän ikinä havainnut olevan niin luonnevikainen kuin rikkaiden poispilattujen lellikkien. Uskon täysin että rikkaissa on ne pahimmat murhaajat, raiskaajat, ym. ihmishirviöt... onko ne oikein ihmisiäkään enää...


    • Anonyymi

      Kyse on henkivalloista. Itse lähdin työelämästä kiusaamisen takia, homma vaan paheni, kun tein uskonratkaisun, koska vihollinen näki henkimailmasta käsin sen, mutta Jeesus pelasti mut.

    • Anonyymi

      Työpaikoille pitäisi määrätä lakisääteisesti turvakamerat sekä ääninauhoittimet jotta myös keskustelut tulevat tallennetuiksi. Vuorovaikutusongelmat ja varsinkin asenneongelmat ovat meillä niin vakavia kaikkialla ettei niihin tehoa muu kuin tarpeeksi jykevät keinot. Suomalaisilla työpaikoilla näkee niin käsittämättömän syöpäistä käytöstä ettei sellaista katseltaisi missään muussa euroopan maassa. Usein se on se työpaikan pahin sosiaalivikainen mulkku jota muu työyhteisö jostakin syystä suojelee. Työpaikoilla siedetään aivan uskomattoman törkeää käytöstä ja se jatkuu vain ja ainoasaan siksi koska kukaan ei koskaan pistä pahimpia häiriköitä vastuuseen käytöksestään. Normaalit fiksut työntekijät lähtevät pois ja pahimmat aivokääpiöt jäävät työelämään.

      Mikään muu ei tule tehoamaan tähän ikuisuusongelmaan kuin se, että ne ihmiset joiden käsityksen mukaan vittuilu on normaalia kommunikointia joutuvat julkiseen häpeään. Turvakameroiden ja äänentallennuslaitteiden ansiosta perseilystä kiinnijäämisen pelko antaisi ehkä motivaatiota alkaa miettimään niitä omia asenteita uudelleen. Ja jos silti on ylivoimaisen vaikeaa olla vittuilematta niin sitten tilanteet voi tallenteilta tarkastella jälkikäteen ja pistää vaikkapa ison yleisön arvioitavaksi.

      Olin itse juuri parin vuoden työperiodissa aivan järkyttävässä paikassa. Hyi saatana että puistattaa ne ihmiset. Harmaapäiset iäkkäät työntekijät paiskoivat ovia nenäni edessä, minulle osoitettiin aivan estotonta vihamielisyyttä ilman mitään perustetta jo heti ensimmäisenä työpäivänä, selän takana paskanjauhanta oli aivan omaa luokkaansa. Työtehtävieni suorttamisesta tehtiin mahdotonta kun ei päästetty työyksikön ainoalle toimivalle tietokoneelle tekemään tarvittavia tilauksia.

      Suomessa on paljon työpaikkoja joihin on pesiytynyt tietty oma kusipäiden sisäpiirinsä. Nämä ovat niitä hyväosaisia dinosauruksia joita on hemmoteltu vakituisilla pitkillä työuhteilla eikä heillä ole irtisanomisen pelkoa. Nämä paskiaiset tykkäävät savustaa kaikki uudet naamat ulos. Koska he ovat vielä sillä tasolla kehityksessään kuin pienet vauvat jotka vierastavat uusia naamoja ja haluavat niistä eroon vain siksi koska uutta naamaa ei entuudestan tunne. Jaksoin itse kaksi vuotta olla tällaisten luonnehäiriöisten kusipäiden työpaikkarääkättävänä kunnes pääsivät minusta vihdoin eroon. Varmasti läpsivät käsillään jotain high fiveja keskenään kun suljin oven viimeisen kerran perässäni että jippii, tavoite saavutettu, jälleen yksi pelottava uusi naama on poissa häiritsemästä meidän sisäänpäinlämpiävää ilkeämielistä paskanjauhantakerhoamme.

      Iso ongelma on tahallisen vittuilun lisäksi se että meillä tuntuu olevan jumalaton määrä ihmisiä jotka eivät osaa tulkita edes alkeellisimpia vuorovaikutustilanteita oikein. Kiusaamista nähdään siellä missä sitä ei ole, ystävälliset hymyt tulkitaan vittuiluksi, ja yleensä kaikki mahdollinen kommunikaatio tai sen puute tulkitaan negatiivisesti. Vaikuttaa siltä että ainakin 90% suomalaisista työssäkäyvistä ihmisistä potee jotakin aspergerin oireyhtymää tai autismia, sosiopatiaa tai muuta persoonallisuushäiriötä.

      Mutta tosiasiassahan tämä ongelma ei ole mitään muuta kuin opittu tapa. Suomalaiset ihmiset kiusaavat toisiaan vain tottumuksesta. Turvakamera- ja ääninauhoituskäytäntö työpaikoilla toimisivat pelotteena (koska mikään muu ei tehoa) ja ne turvaisivat myös normaalisti käyttäytyvien ihmisten oikeusturvaa. Lisäksi pahimmat kusipäät pitäisi pistää rikosoikeudelliseen vastuuseen kuten laki sen mahdollistaa, ja perseilystä pitäisi joutua kärsimään myös taludellisesti.

      Se voisi tyrkkästä tätä helvetin mätäpäistä vuorvakutuskulttuuria vähän kehityksessä eteenpäin kun ei näihin helvetin ääliöihin muu tehoa.

    • Anonyymi

      Oon törmännyt ihan samaan. Jännä vielä, että tuollaisia kouluja käymättömiä tai koulu ei kiinnostanut oteaan töihin. Kai se on sitten vaan siinä, että ovat ihan hyviä käytännön töissä,.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe