Väärä ala?

Anonyymi

Olen 29v sinkkumies, koskaan en ole seurustellut. Opiskelen yliopistossa fysiikkaa ja harrastan liikuntaa. En juo alkoholia tai polta.
Yksinolo masentaa ja tuntuu, ettei sitä oikein jaksa mitään sen takia.
Mietitäänpä tätä fysiikan opiskelua. Ei herätä naisissa minkäänlaisia tunteita vaikka kyseinen ala on erittäin tärkeä, hieno ja vaatii ihmiseltä uskomattomia henkisiä lahjoja. Väitän, että jopa enemmän kuin lääketiede, sillä se ei ole yhtä abstraktia ja matemaattista. Mutta kukas ne naiset viekään? Lääkäri.
Jos olisin päässyt lääkikseen, koko elämäni näyttäisi täysin erilaiselta. "Oho" kuuluisi yleisöstä kun kertoisin opiskelevani lääketiedettä. "Aha" kuuluu nykyisellään. Minut nähtäisiin lääkisopiskelijana täysin eri valossa, todennäköisesti saisin paljon ystäviä ja naisia. Fysiikan opiskelijana olen täysin yksin tässä maailmassa eikä ketään kiinnosta.
Epäreilua. Ja naisten on nyt ihan turha kommentoida tähän ketjuun kuinka fyysikoiden älykkyys viehättää ja kyllähän se on hieno ala jne. Myöntäkää että lääkisopiskelijana olisin haluttavampi. Jopa niin paljon haluttavampi, että tuskin olisin sinkkuna tällä hetkellä.

28

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei lääkäreitä arvosteta enää nykyään. Ehkä jos on erikoislääkäri, ylilääkäri tai vaikka kirurgi, niin saa arvostusta.

      • yleislääkärillä ikävä kyllä liian suuri valta, että hyvin voi olla ettei hoida tutkimista.


    • Anonyymi

      Olisit tehnyt duunia niin ehkä olisit päässyt lääkikseen. Eivät tainneet kyvyt riittää kovassa kilpailussa?

      No, olin ilkeä. Tosiasiassa et saa arvostusta naisilta jos et ole komea, olit lääkäri tai et. Itse asiassa fysiikka on sinulle parempi ala kuin lääkärinä oleminen. Voit keskittyä työhösi mukavassa miesseurassa ja unohtaa ne naiset.

      • Anonyymi

        " Olisit tehnyt duunia niin ehkä olisit päässyt lääkikseen. Eivät tainneet kyvyt riittää kovassa kilpailussa?"

        Lääkis ei ole millään tavalla älyllisesti haastavampi kuin esim. fysiikka tai matematiikka.
        Pääsykoe on vaikeampi, mutta perustuu lähinnä ulkoa muistamiseen.

        Harmittaa kun kaikilla on se harhakäsitys että lääketiede on se kaikista älykkäimpien juttu. Kyllä matematiikka on se mistä vaikeammaksi ei enää mennä.


      • Anonyymi

        Juu, yliopistomatematiikka, esim. reaalianalyysin maisteritason kurssit alkavat olla sitä luokkaa, että niissä vaaditaan jo ihan oikeaa älykkyyttä.


    • Anonyymi

      On se kumma, ettei sinun persoonallisuutesi vaikuta millään tavalla ystävien saamiseen, vaan ainoastaan opiskelemasi ala.

      • Anonyymi

        Ehkä joskus kannattaa olla realisti ja myöntää, että on perseestä, niin sitten keskitytään muihin ominaisuuksiin kuten rahaan, koulutukseen jne.
        Täysin toimiva taktiikka.


    • Anonyymi

      Aloittaja ei taida ymmärtää nyt koulutuksen suhdetta pariutumiseen?
      Suomessa on vain ehkä noin 5000 mieslääkäriä jotka ovat sellaisessa elämäntilanteessa jossa vielä ne naiset kiinnostavat. Tuskin suomalaiset naiset ovat lääkäririippuvaisia siinä määrin etteivät muita ammattikuntia arvostaisi.

      Huomioitavaa on etteivät naiset löydä kumppaniaan sen paremmin mitä miehetkään. Turha täällä on miesten ulista jos molemmissa sukupuolissa on noin 35 % osuus jotka eivät asu edes avoliitossa koskaan elämänsä aikana. Totuus on se ettei 30 - 35 % naisista ja miehistä ole ilmeisesti nyt kykeneviä jostain kumman syystä pitempään vakavaan seurusteluun.

      AsianVierestä

      • Anonyymi

        "etteivät naiset löydä kumppaniaan sen paremmin mitä miehetkään"

        En ymmärtänyt tätä. Kun nuorten maailmanmenoa seuraa niin tuntuu että 19-vuotiaalle naiselle löytyy jonottajia vaikka kuinka.


    • Anonyymi

      Tuntuu vähän siltä, että takerrut liikaa tuohon koulujuttuun.
      Fyysikko on korkean statuksen ammatti ja moni nainen sen jopa listasi miehen ihanneammatiksi vauva.fi palstalla.
      Luulen, että syy on enemmän siellä kasvot, pituus, sosiaaliset taidot, itsevarmuus asioissa.

    • Anonyymi

      Vain viinaa juomalla ja yökerhossa tai opiskelijabileissä bailaamalla voi löytää kumppanin. Vaikka viina ei maistuisi ja bileet kiinnostaisi, pitää vain pakottaa itsensä juomaan ja lähteä haalarit päällä bileisiin. Vain niin naiset kiinnostuvat.


      t. viinamies

    • Anonyymi

      Fyysikkona ymmärrät ettei naiset tajua tuollaisia asioita. Laumaeläimiä.

      • Anonyymi

        Tajuatko sinä fysiikasta jotakin?


    • Anonyymi

      "Mutta kukas ne naiset viekään?" Meikän ihannemies on maajussi, poromies tai metsuri. Fysiikan osaamisesta on siis etua, kun koneoppia sovelletaan fysiikan termein. Samoin ilmakehän fysikaaliset muutokset ovat hyödyllistä tietoa kasvintuotantoon.

      N51

    • Anonyymi

      Fyysikkokin voi toki olla naisten mieleen kuten jokin Richard Feynman, mutta tällöin mies on muutenkin naisten mieleen. Fysiikan osaaminen ja Nobel-palkinnot ovat vain pikantti lisä muutenkin komeaan ja naisia kiinostavaan mieheen.

    • Anonyymi

      FYSIIKKAAAA JA LIIKUNTAAAAA ;DDDDDD

      juo sitä viinaa t viinamies

    • Anonyymi

      Kuule, opiskeluaineellasi ja naisten suosiolla ei ole nykypäivänä mitään yhteyttä. Tiedän useita ikisinkkuja lääkisopiskelijoita jotka ovat ulkonäöltään vaatimattomia tai sosiaalisesti köyhiä. Ulkonäkö ja jossain määrin kai sosiaaliset taidot on se joka määrittää naismenestyksesi. Kaveri opiskelee historian opettajaksi ja sillä riittää naisia pilvin pimein. Koska äijä on pitkä, lihaksikas ja supliikki bilehile. Toki epäsuorasti tuo opiskeluaineesi saattaa vaikuttaa naismenestykseen: nimittäin itseluottamuksen kautta. Itsevarmuus ja itseluottamus ovat ulkonäön ohella tärkeimpiä ominaisuuksia mikä miehestä tekee naisten silmissä kiihottavan. Ja jos annat ammattivalintasi nakertaa itsevarmuuttasi niin on päivänselvää että se heijastuu myös naistensaantimahiksiin.

    • Anonyymi

      Opiskeleminen on pahinta mitä mies voi statukselleen tehdä. Amikseen vaan, niin pääsee nopeasti töihin ja on varaa ostaa bemari, jolla saa naista ikävuosina 18-25. Sitten onkin ollut niin pitkään töissä, että voi ostaa omakotitalon ja mökin siihen kylkeen. Taas tulee naista ovista ja ikkunoista, tai sitten on perhetilanne stabiloitunut. Jos opiskelemaan meet, niin hyvä jos 30 veenä olet valmistunut ja sitten pätkätöihin ja löysässä hirressä jollain aloittelijan palkalla. Nelikymppisenä voit hankkia hikiyksiön jostain Tampereen Nekalasta. Jippii.

      • Anonyymi

        Dzippiiii

        opiskelles on naisii

        röis ei oo naisii


      • Anonyymi

        "Nelikymppisenä voit hankkia hikiyksiön jostain Tampereen Nekalasta"

        Lääkärin palkoilla ostetaan samantien talo Espoosta ja kunnon auto.
        Vaikka lääkäri valmistuisi sinua 20 vuotta myöhemmin, hän saa sinut kiinni varallisuudessa nopeasti jos elät amispalkalla joka on parin tonnin luokkaa. Siitä kun menee melkein kaikki elämiseen ja lainaan, ei jäljelle jää mitään.
        Itse siis amis joka mietin alanvaihtoa korkeakouluun juuri tämän takia.


    • Anonyymi

      Juu kyllä sen täytyy olla opiskeluala eikä tuo hurmaava luonteesi.

      Jännä että teekkarit jotka iloisesti laulaa lallattavat että teekkari ei sollussansa saa rupeevat kuitenkin vähän aikuistuessaan saamaan. Tai ainakin ne joilla on mitään sosiaalisia avuja. Tiettyä osaa sitten taas ei vaan ole luotu seurustelemaan.

    • Anonyymi

      Tärkein ominaisuus miehelle on kuitenkin se, että juo viinaa ja bailaustaidot ovat kunnossa. Siellä yökerhossa bailatessa ei kauheasti oppiarvoja tai opiskelupaikkoja kysellä.

      t. viinamies

    • Anonyymi

      Opiskele ensin FM tutkinto valmiiksi ja sitten vaikka toinen tutkinto lääketieteen alalta!

    • Anonyymi

      Kyl eniten baarissa iloinen ja keskusteleva, suht komea tai edes normaalin näköinen, mies naisia tapaa, pitää olla myös valmis tarjoamaan joitain juotavia esim ja kiinnostunut pitkäaikaisen seurustelun tapaisesta niin eiköhän löydy naisystävä. En ainakaan muista olisiko se opiskeluala noin valtavan tärkeä asia ollut, en muista miksi kukaan ei oikein mun kanssa jutellut miehistä ehkä olin jotenkin niin karkkisen amislaisen näköinen nainen vaikka opiskelin kylläkin yliopistossa ja aika vaativaa alaakin, niin ei baarissa oikein kauhean moni jutellut mutta eihän sille vaan mahtanut mitään. Onneksi nyt edes joku alhaisemmin koulutettu edes joskus jutteli . Miehet on kai jotenkin ennakkoluuloista jota huomasi taas aloittajastakin että kuvittelee mielestäni tuon lääkis jutun vaan ehkäisevän jotakin naisiin saatavaa yhteyttä vaikka tod näk ei vain juttele naisille ei baarissa eikä muuallakaan josta asia kuitenkin aina esim alkaisi.. suhteessa..

    • Anonyymi

      pääsin lääkikseen 20-vuotiaana. Komeat kasvot, mutta lyhyt olen. Ei ollut hyötyä naismarkkinoilla. Päinvastoin kateelliset ihmiset yliopistolla sulkivat ulkopuolelle. Tuttuja monia lääkäreitä ikisinkkuja. Varsinkin naislääkärit ovat tosi nirsoja, vaikka opiskelupaikkakin on saatu miljoonannella hakukerralla lääkärivanhempien valmennuskursseilla ja rahoilla. Tiedän myös lääkiksen keskeyttäneitä. Ei löytynyt sieltä onnea ja työttömänkin lääkärin tiedän.

    • Anonyymi

      Oletko lyhyt ja suippoleukainen? Pitkä ja laatikkoleukainen fyysikko varmaan kyllä saa naisia.

      Naiset on niin pinnallisia, huoh.

    • Anonyymi

      Fyysikon pitää tehdä töitä 24/7 ja unohtaa naiset. Naiset ovat tehty työttömiä retkuja varten, heillä on aikaa viihdyttää itseään huikalla ja naisilla.
      Lääkärit ja hyväpalkkaiset fyysikot maksavat paljon veroja, että saadaan juhlat maksettua. Kiitos.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2654
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1777
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    Aihe