Käräytin pettäjän

Anonyymi

Kerroin tuttava pariskunnan naiselle anonyyminä, että hänen miehellään on salasuhde toisen naisen kanssa, joka pitääkin paikkansa. No,nainen ei uskonut ja haukkui minut ihan pystyyn (onneksi en omalla nimelläni kertonut). No nyt sitten tämä mies kuulma tekee kunnianloukkaus syytteen tästä kertojasta(minusta). Voinko oikeasti joutua tästä ongelmiin? Vaikka kerroin vain totuuden.. pelottaa jos joudun poliisin kynsiin tästä vaikka halusin vain tehdä oikein ja olla rehellinen.

27

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No mitenkähän kerroit anonyyminä ku sitte sut haukku se petetty. Kyllä ihmiset puhua saa jos puhuu totta.

    • Anonyymi

      Eli trollilla on kuin onkin fantasma päällä siitä, että saa jollain ilveellä havittelemansa naisen parisuhteen paskaksi. Kyllä vaikutta siltä, että mussutus ei kohdetta kiinnosta tai horjuta. Kunnianloukkauskynnyksen ylittymiseen taas ei riitä valeen kertominen yhdelle, vaan tarkoituksellinen kohteen mustamaalaus ja maalitus useammalle ihmiselle

    • Anonyymi

      Olisi ollut reilumpaa kertoa kasvotusten.

    • Anonyymi

      Et joudu jos on näyttöä suhteesta. Samoin meillä kun käräytettiin" uhkasi kertojaa kunnianloukkaus syytteellä. Pitkään yritti vannoa ettei totuus pettämiseen. No kun kuvat alkoivat tulla sen pihalta johan uskoin. Kun suoraan yritin kysyä kohteelta voitte arvata mitä tapahtui. Kummasti unohtui kunnoanloukkaus uhittelu. Eli suhteesta oli todisteet. Kyllä totuuden voi kertoa.

    • Anonyymi

      Eipä kannata ilman todisteita kertoa mitään.

    • Anonyymi

      Kukaan ei pidä juoruajista, ovat vielä alhaisempia ja kuvottavampia kuin pettäjät, jättäkää muut rauhaan ja hankkikaa ELÄMÄ.

    • Anonyymi

      Ap, olet nyt varmaan tosi ylpeä itsestäsi, kato vaikka peiliin voit nähdä paskaa.

    • Anonyymi

      Anonyymi "paljastus" ja uhkaava kunnianloukkaussyyte ei oikeen käy järkeen, mutta onhan se hyvä että mielikuvitusta ja haaveita löytyy

      • Anonyymi

        Kyllä noita juttuja on oikeuteen päätyn ja sitä paitsi olis parempi että nää juoruakat keskittyis vaan omaan elämään jos selaista sattuu olemaan ja antais toisten olla rauhassa. Mulla ei olis pienintäkään mielenkiintoa puuttua jonkun pettämisiin, ei vois vähempää kiinnostaa mutta mullahan onkin elämä.


    • Anonyymi

      Teit oikein, sain itsekkin selville ex mieheni pettämisestä (monet vuodet työpaikalla) toisen nimettömän puhelulla. Ja hyvä oli, tiesin vaistollani silloin heti, että jätkä pettää ja kerroinkin hänelle, mutta turpaanhan siitä tuli. Kertolkaa ihmeessä, pääsee toinenkin puoliso joskus vapaaksi ajattelusta " luulen vaan" , ei se ikinä petä...ym. Olen erittäin kiitollinen ilmiantajalle, loppui se joka viikonlopun ryyppääminen ja hakkailu! Ja kun ei enää voinut sanoa aamullakaan huomenta, kun jo vittuilua ja uhmaa tältä limak... jakelijalta tuli ja syynähän oli, että petti ja luuli että minä eroan ensin ja saa syyttää minua toisille!!!

    • Anonyymi

      Taitaa olla nää ite niitä pettäjiä, jotka käskee "juoruajia" hankkimaan oma elämä :D teit oikein, kun kerroit.. kuka ei haluais tietää, jos petetään..?.. ja harvemmin rysän päältä jääkään kiinni, joten siihen usein vaaditaan joku sydämellinen ihminen, joka ajattelee myös sitä petettyä.

      • Anonyymi

        Ei ole kenenkään tehtävä puuttua toisten elämään, kertoo vain siitä että oma elämä puuttuu. Minäkin tiedän pettäjiä mutta ei tulis mielenkään juoruta, siitä saa vielä leiman otsaan kuten yhdelle tutulle muijalle kävi, on nykyään juoruakka leima otsassa ja menetti vielä kavereitakin.


      • Anonyymi

        Näinpä! Ite ainakin haluaisin et mulle kerrotaan jos ukko juoksis vieraissa. Mitä v.tun juoruamista se on jos jotakuta kusetetaan selän takana ja joku kertoo sille totuuden?! Rispektit jokaiselle käräyttäjälle ✌️


    • Anonyymi

      Kyllähän se pettäjää vituttaa kun kakkonen itse käräyttää. Hyvä että näin teki sentään jotain itsetuntoa sillä jäljellä. Toki en saanut anteeksi pyyntöä. Laitoin maksamaan ja kalliisti ja käytin kiristystä. Sain mitä halusin. Nyt kaksi ihmistä syyttää jutun väärin kohtelusta. Eihän nillä kauaa kestänyt kun ero tuli ja sekin laitettiin minun syyksi. Mutta arvatkaa kiinnostaako. No ei kun uuden löysin kerroin mihin törmäsi. Kumma juttu sekin tiesi sen salaisen kakkosen. Mahtavaa..... Loput arvaatte!

    • Anonyymi

      Kyllä kertoa pitää jos tietää. Mikään ei ole nöyryyttävämpää kuin se että kylillä tiedetään ja siitä juorutaan. Osa naureskelee osa säälii. En toivo kenellekkään petetylle asemaa jossa tiedon saa viimeisinä. Todella hävettävää ja kukaan ei ajattele lapsia meneekö niiden korviin. Jos kuulen jostakin tutusta kerron sen kyllä. Ja ihan omalla nimellä. Petetty saa ainakin mahdollisuuden tehdä loppu typerälle leikille.

      • Anonyymi

        Oletkos kuulut juoruaja yksityisyyden suojasta, siinä on monikin joutunut sakkoa maksamaan kun tonkii ja tunkeutuu toisen yksityiselämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletkos kuulut juoruaja yksityisyyden suojasta, siinä on monikin joutunut sakkoa maksamaan kun tonkii ja tunkeutuu toisen yksityiselämään.

        Anna yksikin esimerkki tuollaisesta tapauksesta, kiitos!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletkos kuulut juoruaja yksityisyyden suojasta, siinä on monikin joutunut sakkoa maksamaan kun tonkii ja tunkeutuu toisen yksityiselämään.

        Höpö höpö :)


    • Anonyymi

      Vuosia sitten kun exä mua petti niin lopullinen totuus (epäilyjä jo mulla oli mutta ei todisteita) tuli meidän lapselta! 😔 tän salarakkaan lapsi kertoili koulussa (ala-aste) miten mun lapsen isä oli heidän kanssa paikassa x.
      Paskiainen sotku lapsena tähän. Ja nyt ihmettelee kun eivät ole hyvissä väleissä ja lapsi ns mun puolella kaikessa. En ole sitä pyytänyt enkä lastani ohjaillut. Minusta nämä asiat kuuluu aikuisten selvittää eikä lapsia saa tämmöisiin asioihin sotkea!

      Exä sitten petti tätäkin ja ties ketä muuta sen jälkeen, mutta se ei ole minun ongelma lainkaan 😁 hyvä kun pääsin siitä paskaläjästä eroon!

    • Anonyymi

      Totuus ei ole kunnianloukkaus, eli kyse ei ole huhusta. Ehkä pettämisestä "käräyttäjillä" on hyvä olla todiste pettämisestä, niin kukaan ei väitä perättömäksi huhuksi. Oikeastaan petettyjä tuossa on loukattu, varastettu heidän aikaansa ja heidän kunniansa kyseessä. :) Tai sitten kirjeen muodossa vaimolle nimettömänä. Miksi vaimon pitäisi paljastaa miehelle tiedon lähde edes, jos siitä aiheutuu harmia? Usein on seikkoja, joista tiedetään puhuuko totta vai ei.

    • Anonyymi

      Kiitos! Ihanaa, että tuollaisia ihmisiä on olemassa. Totuus voi sattua, mutta se myös vapauttaa. 💚

    • Anonyymi

      Nää juoruakat on varmaan ylpeitä itsestään kun sekoittavat muidenkin elämän, itse en ole pettänyt mutta ei tulis mielenkään puuttua muiden suhteisiin, hyi hitto oikein kuvotaa toi juoruaminen.

      • Anonyymi

        Sun kannattaisi ensin ottaa selvää mitä juoruaminen tarkoittaa ennenkuin täällä huutelet.


      • Anonyymi

        Eikö ne pettäjät ole ihan itse sekoittaneet muiden elämän, myös syyttömän?


    • Anonyymi

      Minuakin ukko haukku hulluksi kun epäilin, kunnes vanhempi nainen soitti ja kerto, miten ukko kävi sen naapurissa virolaisen naisen luona. Oli käyny siellä jo vuosia, viimeinkin ukko sai mitä tilas, eli avioeron. Hirveetä oli, mutta kaipa se elämä opettaa vielä heitäkin. Itsellä meni vuosia toipua.

      • Anonyymi

        Tyhmäksi haukuttiin minutkin. Vähän erilainen tilanne mutta kuitenkin , olisin halunnut tietää aikasemmista petetyistä. Elikkä muutin vieraalle paikkakunnalle muutama vuosi sitten .Rakastuin ja luulin olevani onnellisesti kihloissa kun kuulin "mieheni" pettävän minua ja oli tehnyt sitä jo entisessä avioliitossaankin . Olisi jäänyt kihlat vaihtamatta jos olisin tiennyt että pettää tai on pettänyt aikasemmin .(Eihän koira karvoistaan pääse) taas paikan vaihto ja nyt kaikki ok. Kannattaa niitä"juoruja " joskus kuunnellakkin, oma moka jos ei usko tai uskoo.


    • Anonyymi

      Et joudu viran omaisilla pitäisi ollaparempaakin tekemistä kuin tutkia myös tekstiviestejä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe