Tornion taikaa

Anonyymi

Tornio raja kaupunki pitäis nauttia yhteiselosta mutta se että 2015 pakolais tilanne edelleen on kuumana mediassa ja osittain aiheellistakin kun Suomessa Oulussa rankkoja lasten hyväksikäyttöjä ja todisteena että pakolaisena tänne tulleet tekijöinä ! Asiaa tutkijana mielipiteitä kaipaisin kraduuni ?

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sipilä lupas asunnot ja Suomessa eläimiin sekaantuminen sallittua.
      Nää tulijathan pitää meitä eläiminä.

    • Anonyymi

      Maahanmuuttoon varmaan lapioidaan lisää rahaa meidän verovaroilla

      • Anonyymi

        Olet oikessa joka päivä tulee laukkujen kanssa ja tulli tarkkailee vain bussien Luleosta tuloaikaan. Muttaa isis tyypit tietää ja niillä on suvakki Torniolaiset avustajat . Ei Nerg tiedä mitään täysin samanlainen kun Latekin ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikessa joka päivä tulee laukkujen kanssa ja tulli tarkkailee vain bussien Luleosta tuloaikaan. Muttaa isis tyypit tietää ja niillä on suvakki Torniolaiset avustajat . Ei Nerg tiedä mitään täysin samanlainen kun Latekin ?

        Koita nyt suuri turhuus päättää olenko oikeassa vaiko tietämätön ???
        Kommenttisi viittaa jonkinasteiseen jakomielitautiisi !

        Late Lapista.


    • Anonyymi

      "ne suomalaiset jotka tienaavat maahanmuutolla"

      ollas tarkkoina nyt, kun uuden (tulevan) Hallituksemme ohjelmaa tavaamme.

    • Anonyymi

      Ei ole eroa onko muslimi tai mikä muu tahansa,jos olet ollut Isiksen murhaajajoukossa,niin ota tuomiosi vastaan. Nythän isisten turvikset suomessa on varmistunu. Suomesta ei voi poistaa kuolemanvaarassa olevaa.

    • Anonyymi

      Kun kirjoittelet graduasi kannattaa käyttää tekstinkäsittelyohjelman oikolukijaa.

    • Anonyymi

      Hallitusohjelma on valmis.
      Suurimpina kärsijöinä ovat tavalliset pienituloiset suomalaiset. Erityisesti ne, jotka erehtyvät vielä käymään töissä ja maksamaan itse asumisensa. Ja jos vielä käyttää autoa työmatkoihinsa ja lämmittää Caruna-huijauksen jälkeen velkaista Avlsby-liiteriään koivuklapeilla, joutaisi oikeastaan kuolemaan pois.

      ‍‍‍Suurimpia voittajia ovat työssä käymättömät ulkomaalaiset suurperheelliset, joiden vastikkeettomat tulonsiirrot nousevat. Heidän elämäänsä helpotetaan monin tavoin ja rahastetaan jokainen sentti suomalaisen duunarin taskuista. Maailman kieroitunein työväenaate!
      ‍‍‍Samoin satoja miljoonia pumpataan lisää kehitysavun nimellä kulkevaan korruptioon. Mitä enemmän Afrikkaan pumpataan rahaa, sen surkeammin siellä menee. Poliitikkoja lähellä olevat syöpäläisjärjestöt (ja niiden johtajat) kyllä rikastuvat.

      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍

      • Anonyymi

        Kyllähän tässä on vihreille mieluisana Sipilän uusittu kutsu kaikille arabeille ja afrikkalaisille: tulkaa meille! Jos saatte kielteisen turvapaikkapäätöksen, saatte työpaikan!"
        Esim. SDP:n Marinin puheet, että ensisijaisesti pyritään palauttamaan, jätetään siis asyl-matkailijan oman harkinnan varaan, jossa kotiin lähdön mieluisana vaihtoehtona on Rinteen lupaama työpaikka ja suomalainen sosiaaliturva


      • Anonyymi

        Tässä sen näkee kun SDP pääsee vallankahvaan.


    • Anonyymi

      Joo se late syy ja seuraus

    • Anonyymi

      Kun mamuja saatiin vähemmäksi, niin sitten saatiin nämä haaparannan patapäät tänne pärisyttään pyöriään.
      Etelässä ei noita pärinäpoikia siedetä. Kaupunkien järjestyssäännöt kieltävät öiset päristelyt ja poliisi valvoo.
      Parhaillaan (kello 23) Suensaaren raitit raikuu.

    • Anonyymi

      ”Suomalainen maahanmuuttopolitiikka vaatisi nyt järkevän kokonaisremontin. Ensisijaisesti rajavalvonta tulisi laittaa kuntoon ja hallituksen tulisi säätää hätätilapykälät ulkomaalais- ja rajavartiolakiin. Näiden nojalla kriisitilanteessa EU-maan kautta tulevien turvapaikanhakijoiden hakemuksia ei otettaisi vastaan ja turvapaikanhakijat voitaisiin käännyttää. Tällä estettäisiin vuoden 2015 tapahtumat.”

    • Anonyymi

      "Hallitusohjelma on valmis.....

      Suurimpia voittajia ovat työssä käymättömät ulkomaalaiset suurperheelliset, joiden vastikkeettomat tulonsiirrot nousevat. "

      Kyllä tää aika karua on. Juuri kun tuntui, että järjestys taitaa palata maahan. Niin taas hulinat päälle.
      Koskahan meidän eläkelläisten, joista maamme huono-osaiset pääasiassa koostuu, vuoro tulee? Taidamme taas seuraavat neljä vuotta saada väistellä näitä mamuja, kun menevät edelle esim. terveyskeskuksen jonoissa.

    • Anonyymi

      Lapsen seksuaaliseen riistoon syyllistyneen ulkomaalaisen karkottaminen on sekin itse rikoksen näkökulmasta tekopyhää. Siten siirretään uusien rikosten uhka vain jonnekin muualle.
      Mikä tällaisiin rikoksiin sitten oikeasti voisi vaikuttaa ennalta ehkäisevästi? Erilaisten somepalveluiden tiukempi valvonta voi jotain vaikuttaa, mutta eihän se poista sitä, että 13-vuotias ryhtyy ylipäätänsä tekemisiin aikuisten kanssa. Itse uskon, että ratkaisua on etsittävä kahdesta suunnasta. Toisaalta on parannettava lasten asemaa niin, ettei 13-vuotiaan nettiseurustelu ole väistämätöntä. Toisaalta on tutkittava, mikä näitä rikoksia tekevien näkökulmasta on pahin seuraamus: vankila, raha vai kasvojen menetys? Itse veikkaan, että kasvojen menetys, häpeä, on ainoa tehokas jarru. Sarjarikollisiin tehoaa eristäminen eli vankila, muihin huonosti.
      Kyllä on vaikutusta. Kova rangaistus ehkäisee, keveä ei. Lisäksi tekijä on poissa kaduilta kovan rangaistuksen ajan taatusti, millä on silläkin merkitystä potentiaalisten uhrien kannalta, jotka ovat sen ajan turvassa.

    • Anonyymi

      Ensin keräämme täysikäisiä mamuja vetelehtimään parakit täyteen ja sitten ihmettelemme heidän tarpeitaan.

      Jokainen suvakki on osasyyllinen näihin rikoksiin - ainakin moraalisesti.

    • Anonyymi

      Rajakaupunki ja pakolaistilanne, ovat siis yhdyssanoja. Kannattais ennen gradua (geellä ei koolla) käydä se peruskoulu loppuun...

      • Anonyymi

        Vihervassaripäteetäällätaasädinkielentaidoillaanmahtavaaettäosaatyhdyssanatoikeinkyllänytmailmapelastuu.


    • Anonyymi

      Suvakki feministi! Pakolaisraiskaajien avustaja!
      ”Naiskysymys ei ole ainoastaan naiskysymys, se on ihmiskunnan kysymys”, kirjoitti Minna Canth jo vuonna 1893.
      En muista koska minusta tuli feministi, lukiossa olin jo sitä. Nykyään feministinen keskustelu on toki erilaista kuin kouluaikoinani, ja feminismi tarkoittaa nyt myös kielen ja sukupuolen käsitteiden purkamista ja pyrkii tuomaan esiin kaikenlaista syrjintää.
      Takaiskuja on tullut tasa-arvon tielle. Luterilaisessa kirkossa joidenkin mielestä on ok kieltäytyä toimimasta naisten kanssa, aborttioikeus on Alabamassa viety ja vastikään kuulin ystävältäni suomalaisesta, lähes akateemisesta työpaikasta, jossa nuorehkot pomomiehet eivät pidä naisia minään, nöyryyttävät ja käyttäytyvät huonosti. Tekisi mieleni sanoa kuten Erno Paasilinna sanoi pellolaisille päättäjille: hävetkää.
      Tutkija, taiteilija ja feministi Saara Särmän mukaan tie kohti tasa-arvoisempaa puhetapaa lähtee siitä, että omat ajatusmallit täytyy aktiivisesti tiedostaa. Ihmisiä saa kritisoida, jos siihen on aihetta, mutta olennaista on tiedostaa, milloin kritiikki liittyy sukupuoleen.
      Tyypillinen esimerkki on Särmän mukaan kunnianhimoisuus. Miesten kunnianhimoa pidetään ihailtavana asiana, kun taas kunnianhimoinen nainen nähdään helposti pyrkyrinä. Siinä missä mies on vain jostain asiasta eri mieltä, nainen on hankala ja kiukuttelee.
      Kävin katsomassa Saara Turusen kirjoittaman ja ohjaaman Q-teatterin esityksen Medusan huone. Se on fragmentaarinen teatteriesitys, joka on saanut innoituksensa Medusan myytistä. Se on hienovarainen ja unenomainen kuvaus sukupuoleen liittyvästä vallasta ja hiljentämisen käytännöistä, joihin liittyy sekä seksuaalinen häirintä että naureskelu naisten yrityksille ottaa julkista tilaa ja sanaa haltuun. Tähän liittyy myös mitätöinti.
      Kun on sisäistänyt mitättömyyden kokemuksen, ei ota tilaa, ei kirjoita, ei puhu. Sitten kysytään missä naiset ovat? Ei näy pörssiyhtiöiden hallituksissa, politiikan parhailla paikoilla, palkintopalleilla.
      Tietysti on näitä Neiti Näpsiä, jotka haluavat olla hyviä jätkiä, samastua heihin, päästä ukkorinkiin ja mitätöidä toisia naisia, sen sijaan että kehuisivat.
      Mutta maailma muuttuu, kun sitä muutetaan. Hallituksessa on naisenemmistö ja sukupuolten tasa-arvo on palannut hallitusohjelmaan ja hallituksen poliittiseen puheeseen.
      Ranskalaisfilosofi Hélène Cixous kirjoittaa: ” Naisten on kirjoitettava itsensä. Heidän on kirjoitettava naisesta ja tuotava naiset kirjoitukseen, josta heidät on karkotettu yhtä väkivaltaisesti kuin omasta ruumiistaan.” Cixous jatkaa: ”Jokainen nainen on kokenut puhumaan ryhtymisen piinan: sydän hakkaa haljetakseen, toisinaan ilmaisu menettää otteen tai siihen hukkuu, kieli ja maa jalkojen alla horjuvat, niin suuressa määrin puhuminen julkisesti, jo suun avaaminen, on naiselta uhkarohkea teko.”

      • Anonyymi

        Suomessa piileskelevät ISIS - jihadistit ? Henkilötiedot , ikä , taustat , Ym. ? Onko Suomesta tullut pako / piilopaikka sota-, Ym. rikollisille ?
        Hienoa Hienoa, tuo porukka ei muuta tarvitsekaan kuin nopean poistamisen.


      • Anonyymi

        Pitäähän meidän kantasuomalaisten maksaa taas enemmän veroja sun muita juttuja, et pystyvät huolehtimaan matujen hyvinvoinnista,taas kerran omasta kansasta viis. Tavallisten suomalaisten pieni- ja keskituloisten verotus kiristyy (mm. asuminen ja liikkuminen kallistuvat), elinkustannukset nousevat, julkinen velkaantuminen tulevien jälkipolvien kustannuksella lisääntyy ja haittamaahanmuuton ongelmat kärjistyvät. Ei hyvältä näytä.


    • Anonyymi

      Tornion tullilla närän tiellä ja Krannikadulla kymmeniä tulli ja raja miehiä ja autoja toista kymmentä että tulossa pakolaisia nyt ainakin estetään miehissä kunnon otteet viranomaisilla. Monta päivää passissa olleet päivät ja yöt .
      👳‍♂️😈👍👍👍

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä öljyministeri Ohisalo on täysin vieraantunut Suomen arjesta jo täällä olevien isis taistelijoiden lisäksi hän aikoo jopa itse hakea niitä lisää tänne. Koska tämä Vihreä painajainen loppuu? ja saamme herätä rauhallisina siihen kun tajuamme Perus-suomalaiset hallitsee.

    • Anonyymi

      Paljon tullut vastauksia ja kaikki edustaa pakolaisten takia rajalle tulli ei toimi tämä rajaton määrä pakolaisia saataisiin kuriin !

    • Anonyymi

      Vastustaa niitä moni muukin, kyseessä on raju sananvapauden rajoittaminen. Nyt on jo nähtävissä mihin päin kavennetaan. Vihreiden johtohahmo sanoi vaalin jälkeen. Kristilliset ei kelpaa hallitukseen koska ne vastusta translakia. Eli ollaan menossa siihen suuntaa, että Suomessa ei hyväksytä toisinajattelijoita. Normit luodaan vihervasemmiston ja seksuaalivähemmistöjen linjauksilla.
      Näillä mennään !

      • Anonyymi

        Näin on ja Rinne ilmoitti että Suomesta lähteneitä taistelijoita ja perheitä on alettava auttamaan. Vihervassut on entisiä komuja eli palataan takaisin 60 luvulle


    • Anonyymi

      Perkele 😈 mitä touhua tämä on, perkele. Omasta Kansasta välitetään vähät. "hyvinvointi valtio" haistakaa vittu. Milloin tämän kansan mitta loppuu? Ollaanko me kantasuomalaiset opetettu Herran pelkoon kaikessa. Miksi? Helvetissä. Milloin tässä lilliputti valtiossa kansa saa päättää?

    • Anonyymi

      Valtameddia lopettakaa jo!! Kukaan ei halua näitä Naisia ja Lapsia Suomeen ei ainakaan Perus-suomalaiset, muista puolueista en mene takuuseen. Ihme kun jopa Suomen valtamediat ovat viime päivinä kertoneet minkälaisia ihmisä nämä ovat.

    • Anonyymi

      Kaikki Muslimit Muslimi maihin ,siellä he ovat
      syntyneet ja sinne he kuuluvat !
      siellä on heidän kotimaa sekä tornit valmiina !
      Kristityt maat eivät tunne heitä !
      Suomi ylivelkaantuneena maana ei voi heitä elättää.
      Varta vasten lähtivät sinne perustamaan islamistista maailmanvaltaa (siihen nimenomaan pyritään isisissä ja tietysti vääräuskoisten eli meidän eliminoimiseen). Koska isisin tavoite on tuhota myös Suomi ja sen hallitusmuoto, niin eikö nämä naiset ole maanpettureita?

      • Anonyymi

        Sehän on jo tiedossa että myös naiset ovat osallistuneet hirmutekoihin. | Se, että jotkut jonkun ryhmän jäsenet ovat tehneet jotain, ei todista
        Onko joku vielä niin sinisilmäinen, että kuvittelee näiden naisten lähteneen isisjoukkoihin tietämättä mitä siellä puuhataan?!
        Jos näin on, niin surkea on tilanne ihmisten tajunnan/älyn suhteen!
        Vaikka kukaan ei ole älyssään ylivertainen, niin onhan se nyt päivän selvää, että edes joka ainoan ministerimme pitäisi tuo ymmärtää, vaikkakaan eivät muissakaan asioissa aina sitä ymmärrystään esille tuo -vai eikö sitä todellakaan ole?


    • Anonyymi

      Opetetaanko nykyään alokkaille laukun kantoa Torniossa rajalla?
      Saapumiserän 2/19 alokkaat aloittavat asepalveluksensa tänään maanantaina 08 07 2019.

      • Anonyymi

        Joo ja kyllä koko raja kiinni armeija rajalle heti !!!
        Tiedotteen mukaan on kielletty ”pääsy julkisiin virastoihin ja instituutteihin kaikilta, joilla on kasvot peitettyinä turvallisuussyistä”
        Tunisian pääkaupunki Tunisissa on viikon aikana ollut kolme itsemurhaiskua, joista terroristijärjestö Isis on ottanut vastuun.


    • Anonyymi

      Tornio kaunis kaupunki ?
      Oulussa alakouluikäistä tyttöä raiskanneet ja hyväksikäyttäneet miehet jättävät valtiolle miljoonaluokan laskun rikoksistaan ja niiden seuraamuksista.
      Käräjäoikeus käsitteli kevään aikana noin 20 istuntopäivänä yhteensä kahdeksan eri vastaajan rikossyytteitä. Kaikki miehet tuomittiin ehdottomaan vankeuteen, tyypillisimmin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Tuomioiden pituudet vaihtelivat kahdesta vuodesta neljään ja puoleen vuoteen.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe