Aihe

Onko kauniin/komean valitsemiselle mitään moraalista oikeutusta?

Anonyymi

Aihe minulle uskovana naisena kipeä.. kaikkia pitäisi rakastaa tasapuolisesti, mutta miksi olen seksuaalisena olentona itsekäs ja viehätyn vain komeista miehistä? Mikä kristillinen moraali voi oikeuttaa komeiden suosimisen, vaikka heillä muutenkin elää helppoa ja rumilla rankkaa? Eikö minun pitäisi haluta suosia rumia ja auttaa niitä poloisia? Eikö se olisi moraalisesti oikein?... Miksi seksuaaliviettini on narsistisen itsekäs ja omaan nautintoon tähtäävä? Voinko oppia nauttimaan seksistä ruman miehen kanssa?

15

67

  Vastaukset

  • miksi et voisi ihastua itseäsi miellyttäviin miehiin !??
   niin itsekin ihastun kohtuullisen komeisiin, ja löytänytkin !

   kai meillä nyt saa "makuasioita" olla, kuten esim. omat vaatevalinnat, yms.
   Itse pidän kaikesta kauneudesta.

  • Seksuaalinen olento, seksuaalinen vietti on itsekäs. Pätee molempiin sukupuoliin.

  • vaikea sitä on parisuhteessa, jos ei halua toiseen "edes koskea" !!

   - mahdoton edes aloittaa suhdetta, jos EI MITÄÄN "vetoa" toiseen !!!

  • täällä yksi myös, joka kaipailee vielä uuden suhteen aloittamista !! Vaikka, en ihan nuori, niin kyllä odotan että mies on ainakin siisti, kohtuullinen ulkonäkö, hiukset, vaatteet, jne.
   "oppineena" tiedän kyllä että parisuhde vaatii, joustoa, ymmärrystä, vaan jos toisesta todella pitää, sitä antaa yllättävän paljon anteeksi !
   Yksin ei ole hyvä olla.
   Parisuhde ei VÄLTTÄMÄTTÄ hengellinen asia, kunhan elää "hyvien tapojen" mukaan.

  • "vaan jos toisesta todella pitää, sitä antaa yllättävän paljon anteeksi !"

   Hyvin sanottu, näinhän se on! Vaan kun pelkään, et suomeks tuo on, että "jos toinen on todella hyvännäköinen, sitä antaa yllättävän paljon anteeksi!" -ja sit tuntuu, että se ei ole enää oikein...

  • Minulla sama, et viehätyn hoikasta nuoresta ja kauniista timmi kroppaisesta neitseellisestä sexi kisusta...

   Aloittajalle sanoisin, että en välttämättä päästäisi sinua taivaaseen.....Hyväksyisikö jumala toisen sorsimisen vain siksi, että tämä on näennäisen ruma ulkonäöltään?..

   -Luulisi, että usko ja jumalallisuus edustaa jotain korkeampaa ja syvälisempää käsitettä.. Sinun on pohdittava näetkö pelkän pinnan vaiko sisäisen kauneuden ruman kuoren alla.. Mikäli et kykene suhteeseen ruman miehen kanssa, niin ehkäpä siitä pitäisi kantaa vastuunsa luopumalla uskostaan?...Tunnustaa ja myöntää itselleen, et on samanlainen pinnallinen paska kuin kaikki muutkin.

   • Huomaatko ite että tässä sinun kommentissa on kaksoisajattelua havaittavissa? Kehut ensialkuun sitä miten pinnallinen olet ja seuraavassa hetkessä tuomitset keskustelun aloittajan siitä samasta asiasta mihin itse syyllistyit heti ensialkuun? 🤦‍♀️

    Ap yrittää olla olematta pinnallinen, kun miettii tätä ulkonäkö asiaa ja sitä miten olla syyllistymättä siihen enään jatkossa joten hän on ihmisenä paljon parempi kuin sinä joka yrität dissata tuota syvällistä pohdiskelijaa. Sinä vain myönnät olevasi pinnallinen etkä edes yritä parantua siitä vaivasta niin kyllä se olet sinä se joka sinne taivaaseen ei pääsisi, jos tässä taivaspaikkoja aletaan jakelemaan.


  • Millainen ihminen on ruma?(jos poissuljetaan välinpitämättomyys omaa ulkonäkoä kohtaan. esim, likaisiin retkuihin pukeutuminen, välinpitämättomyys henkilokohtaiseen hygieeniaan jne)

   Onko hän joku joka ei edusta typerän halpaa Barbi-Ken nukkemaisuutta?
   Luetko liikaa halpoja naistenlehtiä joissa vaahdotaan vain jonkun ulkonäostä, joka luokittelee millainen ihminen on päältäpäin kaunis?

   Etko edes viitsi vaivautua oppimaan tuntemaan ketään syvällisemmin; tutustumaan hänen ajatusmaailmaan, moraaliin, katsontakantoihin - muodostaaksesi kuvan ihmisestä joka edustaa sisäistä kauneutta ja ylevyyttä, älykkyyttä?

   • Ykskään mies ei laita etusijalle "sisäistä kauneutta ja ylevyyttä, älykkyyttä". Miks naisten pitäis?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ykskään mies ei laita etusijalle "sisäistä kauneutta ja ylevyyttä, älykkyyttä". Miks naisten pitäis?

    Varsinkaan naisen älykkyys ei miehiä kiinnosta millään tavalla. Eipä kyllä nuo muutkaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varsinkaan naisen älykkyys ei miehiä kiinnosta millään tavalla. Eipä kyllä nuo muutkaan.

    Ei varmaan kiinnostakaan niin, ainakaan kaltaisiasi häviäjiä, jotka itseasiassa yrittää kieltää koko ajatuksen. Se on sellaista kun on mikrosielu ja onneton itsetunto


  • siisteys ja huoliteltu ulkonäkö, kuten hiukset, miehillä parranajo, pukeutuminen, ryhti, kävelytyyli, tms. voisi sanoa, lähes kuka vaan on hyvännäköinen kunhan huolehtii siisteydestä, ym. eikä kävele kädet taskussa !!

  • Se on se naisen hypergaminen luonne. Haetaan aina sitä tavallisesta poikkeavaa isokokoista dominoivaa miestä joka vaan sattunut saamaan sellaiset geenit jotka heti sytyttää parittelemaan. Jos vielä luonne ja sosiaalinen status/varallisuus tapissaan niin tämä jackpot naiselle.

  • Kuka on niin korkea arvoinen että voi sanoa että siihen tarvittaisiin joku moraalinen oikeutus? 🤦‍♀️ Ja kauneus/komeus on sitä paitsi suhteellista ja meillä jokaisella on omat kauneus/komeusihanteemme joten kuka sitten loppupeleissä on oikeasti kaunis tai komea ja kuka ruma? Onko se kaunis tai komea jonka ulkonäkö vastaa jonkun tietynmaan kauneusihanteita ja jota suurin osa ihailee? Vai onko se kaunis jota yksikin ihminen ihailee?

   Ota sellainen ihminen kumppaniksesi jota ihailet niin teidän suhde todennäköisemmin kestää pidempään, kun se että sinun omissa silmissä sinun kumppani on ihana niin riittää millään muulla ei ole siinä kohtaa väliä, koska sinä olet se joka viettää sen ihmisen kanssa sitten ihanteellisessa tilanteessa koko loppuelämänsä joten se on tärkeää että valitset sellaisen joka miellyttää just nimenomaan sinua niin ulkonäön kuin luonteenkin puolesta.

  • Ei se tee naisista narsistisen itsekkäitä, joa ne ei halua sun jonkun pottunokan kanssa paritella

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   687
   10412
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   6539