Mitä tapahtuu päässä

Anonyymi

Pystytkö harrastamaan seksiä puolison kanssa tai yleensä koskettamaan tai hyväilemään kun uskottomuus paljastuu. Ensin tuli suuttumus, sitten ehkä inho sitten kuitenkin halusi ja ei. Kun ensimmäinen seksiakti koitti uskottomuuden jälkeen muistan olleeni hieman kovakourainen naistani kohtaan ja mikä viheliäisintä puoliso tuntui nauttivan siitä. Siinä meni tunteet laidasta laitaan, kävi mielessä että mitä nainen on mahtanut kokea pettämisensä aikaan toisen miehen kanssa. Satuin vielä päästämään satsin vaimon vatsalle lopussa ja odotin että melua tulee mutta ei katseli vaan vatsalleen pyyhki pois ja poistui pesulle. Toinen kerta myöhemmin kun kävin takaa puristelemaan rintoja, samalla tuli mieleen että toinen mies on puristellut myös vaimon tissejä ja perään vaimon kysymys haluuk seksii ja makkari kutsui. Ei vaan uskottumuus haitannut niin paljoo, halu voitti. Muistan kuitenkin nuoruudesta kun yksi tyttöystäväni oli pettänyt, jäi rysän päältä kiinni siinä oli jo vihaa ja pistin välittömästi seurustelun poikki, nyt vaan suhtautuu eri tavalla.

13

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ehkä saattekin uusia kiksejä tästä?

    • Anonyymi

      Näinhän minäkin saan täällä kotona kunnon menoa. Ja kun katsomassa historiat mitkä poistanut löytyy se syy kiihkeyteen minua kohtaan. Kakkonen rukka uskoo sen valheet kuinka surkeassa liitossa on. Kiksejä todella saamme kakkonen uskoisit jo. Pitää se selitys löytyä laimentuneeseen suhteeseen. Ja kuink kiihkeästi minua "hoitelee. Uskot tai et mulle ihan sama käykö sua nussimassa kun kotona saan upeaa menoa.

      • Anonyymi

        Uskotko tuota paskaa itsekään?


    • Anonyymi

      "Pystytkö harrastamaan seksiä puolison kanssa tai yleensä koskettamaan tai hyväilemään kun uskottomuus paljastuu."

      Puolisoni ei pysty koskettamaan minua, vaikka uskottomuutta ei ole ollut. Mahtaisiko uskottomuus muuttaa tilanteen?

    • Anonyymi

      Niin viimeiselle kirjoittajalle sanoisin että voisithan kokeilla että olisiko sitten teillä vielä bylsimistä jos kävisit vieraissa..? Jos teil ei oo nyt, niin saisit edes muualta..

    • Anonyymi

      Pystyyhän sitä maksullista naistakin nussimaan ja ties monenko kanssa ollut.

      • Anonyymi

        Kuka nainen pystyy seksisuhteeseen miehensä kanssa joka on jääny kiinni maksullisissa naisissa käynnistä??


      • Anonyymi

        "Pystyyhän sitä maksullista naistakin nussimaan"

        En kyllä pystyisi. Kyllä vähimmäisvaatimus on se, että kumppani tekee sitä himosta eikä rahasta tai rakkaudesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka nainen pystyy seksisuhteeseen miehensä kanssa joka on jääny kiinni maksullisissa naisissa käynnistä??

        Ihan samahan se nyt taitaa olla, oli kyseessä maksullinen huora vai naapurin nainen. Miksi? Siksi, että miestä vain panetti, minkä vaimo sille voi, jos joku antaa ilmaiseksi. Eikö nyt aika kaukana ole rakkaus sellaisesta, jos joka tikapuut käy nitkuttamassa, kun päässä on naksahtanut pelko, ettei enää koskaan pysty. kun pelkää, että seisokki loppuu. Himo, addiktius ja rakkaus on aivan eri asioita. Nainen rakastelee vain rakkaudesta, mutta miehellä rakastelun kanssa ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Em. kun ymmärtää, niin on jo pitkällä ymmärtämisessä ja ymmärtää olla antamatta kaikenmaailman vonkaajille.


    • Anonyymi

      Jokainen tavallaan.
      Mua ainakin jotenkin kuvottaa enkä nyt tosiaankaan hyväksy missään tilanteessa uskottomuutta. Mut se on mun asenne ja ohjenuora elämässäni, et muija takaisin "kiertoon" jos pettää ja sattuu vielä selviämään mulle se asia.
      Miksi olla sellaisen ihmisen kanssa, joka ei pysty edes seksin kohdalla sitoutumaan toiseen ja suhteeseen ylipäätään niin, että senkin hoitaisi pelkästään oman kumppaninsa kanssa..? Ajan tuhlaamista vain, vaikka muuten olisi rakaskin.
      Ja tuo kuvotus tulee ihan siitä, kun tietää sen, että kumppani on saattanut pettää samana päivänä jo ehkä hieman ennen, kuin on sitten päätynyt minun syliini ja alleni. Ja toisen äijän litkut tai ainakin osa niistä on vielä siellä naisen alapäässä.
      Niin pane siinä sitten, kun toisen pimpsa ei ole puhdistunut/kuivunut edellisen miehen jäljiltä.
      Hyi helvetti ja on muuten sitten oikeastaan pahin loukkaus miestä kohtaan mitä nainen voi tehdä. Naisista en tiedä, tuollainen ehkä saattaa kiihottaakin mutta hyi silti.
      Himot ne on minullakin, mutta olen aina hillinnyt ne sen verran hyvin ainakin, ettei ole tarvinnut hyväksyä eikä antaa anteeksi uskottomuutta. Eli en tuhlaa niitä uskottomaan vaan laitan naisen vaihtoon ja uuden löytymiseen asti elelen selibaatissa.

      • Anonyymi

        Nyky yhteiuskuntaan vaan kuuluu että vehdataan välillä vieraiden kanssa varsinkin jos vielä toinen pihtaa tietoisesti niin siitä se lähtee. Olen pian 50v, kokenut naiseni ja naisten uskottomuutta niin seurustelussa kuin avoliitossa eikä jaksa enää kiinnostaa jos avopuoliso jakaa römpsäänsä muille.


    • Anonyymi

      Itse käytännössä unohdin pettämisen. Jatkoin elämää ikään kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunut. Seksi väheni huomattavasti kahden vuoden ajaksi. Lihoin 50 kiloa.

      Hankin personal trainerin, koska halusin laihtua. Kun siitäkään ei ollut apua, menin psykoterapiaan laihtumismielessä. Vasta terapiassa ymmärsin syyn lihomiselleni. Nyt paino on alkanut tippumaan personal trainerin kanssa. Parisuhdeterapeuttia harkitaan vaimon kanssa.

    • Anonyymi

      Pystyn eihän se eroa mitenkään toisesta värkistä. Seksi on nautinto mitä sitten. Kukin ottaa oman roolinsa oli sitten puoliso tai hetken huvi. Pitää osata selittää jos kiinni jää. Seksi on hyvää ja nautintoa. Kuka leikkiin ryhtyy kanssani saa myös nauttia. Toki pidän puolisosta kuitenkin eniten. Ei se puoliso ole lähtenyt vaikka näitä "ilmaantuu. Se taitaa itsekin nauttia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1332
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1032
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe