Tavis naiset kaikkein nirsoimpia

Anonyymi

Pitäis melkeen olla lottovoittaja että pääsee tavis naisiin tutustumaan. Naiset on hirveen negatiivisia miehiä kohtaan ja tyrmäys pakit tulee ennen kun ehtii nimeään sanomaan. Ei ihme että syntyvyyskin laskee ja sitten naiset tekee lapsia jonkun juopottelua harrastavan alkoholistin kanssa. Onko se sitten mukavaa elämää katsella sitä juoppo ja röökimiestä joka ilta.

10 kommenttia

Vastaukset

 • Tytön voit vielä itselles saada kun painat toiveiden riman aivan aivan aivan alas. Vaikka 65 vuotias sätkää kaljaa kiskova manta. Ota ihan mitä tahansa.

  • Oon joskuskaivanut aidan alta ihan vain siksi että sieltä alta pääsisi kaivautumaan alta, mutta nettideitti on eri juttu. Sillä nettideiteissä aita jatkuu maan alle ja se jatkuu niin pitkälle kuin maata tai kalliota riittää. Pariutuminen kolmipäisen kamelin kanssa on todennäköisempää kuin nettideittien onnistuminen.


 • Mitä sä tarkoitat tarkoitat tavis naisella? Onko se nainen, joka jossain määrin käyttää itse alkoholia vai ihan raitis?

  Jos sulle kelpaa ihan raitis, niin ota sellainen. En usko että nämä naiset ovat kiinnostuneita viinan kanssa läträävistä miehistä.

  Jos sua kuitenkin kiinnostaa naiset jotka vähän juo, niin sitten menet baariin ja olet puhelias ja seurallinen.
  Minusta paras mies baarissa on se joka on vähiten ottanut, mutta osaa kuitenkin olla seurallinen.

  Ja nämä kommentit tulee naiselta, joka ei enää juo, mutta saattaa käydä baarissa tai tapahtumassa muiden mukana.

 • Yks juttu tässä maassa se että naiset on nirsoja ja mies ei ota mitään naista koska nainen on aina se joka valitsee miehen. Tavis mies ei treffeille pääse ja sen takia on niin paljon yksinäisiä miehiä. Treffipalstat on täynnä tavis naisia mutta ne eivät koskaan vastaa mitään, itse yritin 5 vuotta ja kirjoitin varmaan 400 eri naiselle. Tavis naiset odottaa että vieläkö löytäis jonkun paremman näköisen ja odottavat vaikka vuosia.

 • Jos oikein hurtin näköisiä naisia kattseleis olisin ajat sitten naisen saanut vaikka treffit24tä mut sitten kirjoitellut nytkin mielestäni todella hyvännäköiselle 24 kautta ja nainen on aivan neutraali. En tarkoita et yhteydenotto häneen johtaisi avioliittoon jos yhtään mihinkään mut ilahtuisin jos hyvännäköinen nainen laittaisi viestin et, hei pidä nyt se turpa jo kiinni, jooko? perusteella sillä tiedän et HURTIN näköinen 50 villityksissä oleva nainen olisi valmis tapaamaan minua ni, miksi hyvän nököiseltä ei voi saada edes kahta sanaa vastausta. Käsittämätöntä.

 • Hyvännäköinen nainen ehkä eniten haluaa menestystä rahallisissa puitteissa ulkonäköä ehkä vähän ulospäin näkyvyyttä auto lomailua ym Tuskin kuitenkaan Trivago matkan päälle sylkee, et kai sentäs vähän selkärankaa myöntää ettei sillä merkitystä. Hyvänäköisillä naisilla kahdentyypisiä lisämieltymyksiä (1) sosiaalisetpuitteet tärkeitä mut (2) toisilla ei välttämättömiä vaan nauttivat prisessan olosta sellaisenaan.

  Sitten saa hyvännäköiseltä karvamyssyä jos omaa edellä mainitut puitteet

 • Joo niinhän ne tuntuvat olevan.
  Ja nää "tavisnaiset" ovat kyl usein ihan jotain muuta kuin taviksia, usein ovat todella vittumaisen hankalia luonteeltaan, elämästä tai jostain katkeroituneita/katkeria ja ihan suoranaisesti mielisairaita.
  Kuten viimeisin exäni, jonka löysin treffisivustolta aikanaan. Silloin mainosti itseään taviksena ja hänellä näkyy olevan nyt uusi haku päällä, minkä aloittaa lauseella "ihan tavallinen nainen...". Hän vaan todellisuudessa on aika pahastikin sekaisin oleva mt-ihminen. Enkä sano tätä katkeruuttani vaan ihan oikeasti lääkärin diaknoosilla kulkee ja tosiaan nuo jutut olivat eromme syynä.
  Eikä ole ensimmäinen vastaava "tavis", minkä olen nettitreffisivustojen ja -ilmoitusten kautta löytänyt elämääni sotkemaan. Sillä lopetinkin nuo touhut ja olen ollut jo pitkään sillä asenteella, et jos en oikeasta elämästä löydä naista itselleni, niin pysyn sitten yksin.
  Noihin sivustoille en enää lähde.

  • Tässähän tuo suurin ongelma on. Netissä on paljon niitä jotka ovat ongelmaisia ja vähän niitä joilla ongelmia ei ole. Varmaan siksi koska ne joilla ei ole ongelmia pariutuvat melkein itsestäänkin.


 • Ulkonäkö on tärkein naisille. Komea mies tarjoittaa naisille hyvää kumppania joka ei petä eikä kohtele huonosti. Aina vaannaiset kirjoittelee että mies petti ja haukkuu ja kohtelee huonosti. Ei tavis miehet saa edes mahdollisuutta.

 • Deittailu on liiaksi seikkaperäinen sekä mielikuvituksellinen irto kappale tosielämästä ollakseen sopiva keino tavotteita ylläpitävälle miehelle löytää mieleen käypä ei itse keskeinen vapaa nainen.

  hieman sairasteleva mies voipi löytää sairastelevan naisen

  alkoholisti mies voi löytää aa-keron tiloissa tietokoneen käyttöä tilpäisesti opiskelevan kassi-alman tai pain vastoin

  omituisen ujo mies voi löytää toisen omituisen ujon nainsen

  pedofiili mies voi löytää tyttönsä sekä päinvastoin

  syrjäseudulla asuva mies voi löytää jotain naisen näköistä jos ei ihan kohtuuttomia naiselta vaadi millään muotoa, kävelee ja pussaa

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.