muonion katukuva

Anonyymi

OI, että kuinka kaunistaa nuo vanhat autoromut ihmisten pihoilla varsinki ylimuoniossa. Valehtelematta 4-6 romua seisoo tienlaidassa . Eikö tuohon voi vaikuttaa jo kunta. Ylimuonio on muuten niin kaunis kylä, mutta nuo romut kaunistaa vielä enempi sekä se hevoskärry bussipysäkillä

77

<50

Vastaukset

 • Hitaita on Muonion herrojen kiireet ympäristöasioiden suhteen!
  Hitaammaksi vielä meni, kun yhteistyö vuoden alusta aloitettiin Sodankylän kanssa.
  Tiedossa muilla mutta ei päättäjillä ollut jo pitkään, että yksi suku Ylimuoniossa pitää yleisen liikenteen pysäkillä autokorjaamoa!
  Välillä pysäkillä on hevosen vetokärryt.
  Kärryillä kai vielä käyttöä, niin kauan kuin hevosia on enää yhtäkään elossa.
  Ilmeisesti jollaki hevosella vielä henki pihisee loimen alla ettei kylkiluut, niin pahasti näkyisi.
  Siihenkään asiaan ei Muonion kunnan luottamusmiehet tarttuneet ajoissa! Voivotellaan vain, että pitää kaksi viikkoa ennen ilmoittaa, että he ovat tulossa tarkastuskäynnille! Heh heh hee......,,,,,,, hometta puhuvat, kun eivät viitsi asiaa hoitaa kerralla kuntoon.
  Ylimuoniolaiset nähneet asian oikean laidan jo syksystä 2017 saakka.
  Ajokelvottomia autoja kerääviä tuntuu löytyvän varsinki sivukylistä!
  Ylimuonio on voitolla ja Torniontien varresta Koskenrannalta löytyy lissää ja on niitä kyllä muuallaki.
  Eivät kyllä pihapiiriä kaunista.
  Kirkonkylän keskustaa ei olla saatu siistittyä eikä paikkoja kunnostettua, niin ei voi odottaa sivukylien yleistä näkymää siistittävän ihan lähivuosien aikana.
  Kunnassa kun on niin kiirettä Teknisellä puolella ja niin vähän työvoimaa........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • Kyllä kunnan pitää huolehtia,että pihat siivotaan,kyllä kirkonkylälläkin on joitakin tosi sekasia pihoja,suorastaan kaatopaikkoja aivan tienvieressä,uhkasakko voimaan,jos ei siivota paikkoja,ehottomasti


  • Kunta on kyllä siistinyt kannoista vanhan opettajain asuntotalon tienlaidan, mutta aita on ruma ja itse purettava rakennus vielä rumempi. Ei luulisi vaikuttavan kunnan talouteen koulun ympäristön siistiminen ja talon purkaminen.

   Kunta näyttäköön itse esimerkkiä! Toki kyläläisten on oman edun nimissä huolehdittava pihoistaan ja omista palstoistaan tienvierillä. Eihän näin aina voi tapahtua, jos kuntakaan ei huolehdi omistaan. Eipähän voi kunta vaatia muiltakaan.

   Kunta, vauhtia hommiin! Kirkonkylä siistiksi!


  • Hevosen heinäntarve 6-10kg/vrk. Pihatto-oloissa vapaa heinä jos ei lämmintä tallia.


  • Hävettää ihan h....sti kun kattoo sitä siivottomuutta Ylimuoniossa. Mitä liikkuu niiden pihojen asukkaiden päässä, kun eivät näe tai eivät välitä. Edellä mainittujen lisäksi lahoja kömmättejä siellä täällä, pusikot kasvava ja kulopellot rehottavat. Surullista.


 • Tämän sivun kirjoituksista tulee mieleen sota-ajan laulu Eldankajärvi

 • Ihme vikinä tällä palstalla, nauttikaahan kesästä ja heittäkää tuo kyttääminen toisten pihoille hyvä että teillä valittajilla on pihat niin kauniit että on varraa huudella. Jos nimen kans kertositta asianne täällä niin kenties naamatusten olis somempi puida näitä omia piha hommia, täällä tuskin tulee tapahtumaan mitään asian hyväksi

 • Pitäkää ylikyläläiset yhteiset talkoot. Auttakaa nuoria, siivotkaa ja opettakaa.. Samoin muillakin kylillä.

 • Harvemmin ajettavat autot ovat pihalla ilman renkaita ja moottoria

  • Tarkka akka olet kyllä


 • Hyvä huomio!
  Hyvä että kerkesit ennen minua jo kirjoittaa.
  Harvemmin niillä ajatetaan, kun yksikään ei ole kiinteistön ”omistajan”/”asukin” nimissä rekisterinumeron perusteella.
  Helmapeltejä myöten uponneet maahan ilman renkaita.
  Moottorit, öljypohjat ja nesteet ehkä sisällä tai sitten ei......., voi per.....
  missä piileksii Muonion VIHREÄT päättäjät?
  Ekokatastrofeja pitkin kyliä ja kirkonkylää.
  Kunnassa vain mietitään mitä tehhään Kielalle!
  Myykää ja äkkiä ja veronmaksajat kiittää.

 • Ei sitä voi elläintenpiossa tai ees autojen kerräilyssä kauhalla vaatia jos on lusikala saanu.

  • Samaa mieltä mutta miten on sinun laita ko edes lusikalla ei voi vaatia, loppuu mitat kesken älykkyydessä


  • Tainnut painovirhe paholainen käydä, ylimääräisiä kirjaimia ja osasta puuttuu kirjaimia. Älä hyvä ihminen puhu tule tänne kirjoittelemaan että ei voi kauhalla vaatia kun vain lusikalla saatu kerta edes kirjoittaminen ei luonnistu oikein


  • No sinulla se ei edes lauseenjäsennykset onnistu. Saati pilkun, pisteen ja muiden välimerkkien käyttö. Turha huudella kenenkään kirjoitustavasta, jos oma ontuu kuin Ylikylän hevonen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No sinulla se ei edes lauseenjäsennykset onnistu. Saati pilkun, pisteen ja muiden välimerkkien käyttö. Turha huudella kenenkään kirjoitustavasta, jos oma ontuu kuin Ylikylän hevonen.

   Sama se sille jäsentelylle mutta kirjaimia riittävästi ja oikeilla paikoillaan. Vaikea kai se on nähdä mikä tai ketä ontuu kun pää on täynnä kun on niin kiire kyylätä kaikkia.


 • Nythän on sitten tänään iltapäivällä oikeat ”tyhjäpäät” kirjoituksineen liikkellä!
  On aivan sama tälle palstalle kirjoittavalla onko sanat niin oikeassa järjestyksessä tai aivan oikein kirjoitettu tai pilkkuja puuttuu!!!!
  Taas, kun ei mitään osata kirjoitta itse eikä järki leikkaa, niin haetaan toisten kirjoituksista virheitä.
  Älä tule sivuille.
  Pysy poissa.
  Nyt oli asiana Muonion kunnan yleiset katukuva- ja siivottomuus.
  Kirjoittakaa arvostelijat eri juttu äidinkielen oikeasta kirjoittamisesta, kun tunnutte olevan siitä niin hyvin perillä.

 • Jokaisen oma asia mitä pihallaan pitää. Ei tarvitse miellyttää ketään piste.

 • Ei ole oma asia mitä pihallaan saa pitää Muoniossakaan

  • Missään ei ole kielletty autojen pitoa esimerkiksi pihallaan. Naapureita ei tarvitse miellyttää


  • Anonyymi kirjoitti:

   Missään ei ole kielletty autojen pitoa esimerkiksi pihallaan. Naapureita ei tarvitse miellyttää

   Kunnalla on oikeus tehdä katselmus pihaan ja kunnan rakennusvalvonta voi antaa suullisen huomautuksen tai tehdä kirjallisen kehoituksen siistiä epäsiisti piha kuntoon. Kehotukseen liittyy määräaika, johon mennessä kiinteistö on kunnostettava. Tämän jälkeen voidaan määrätä uhkasakko.


 • Tarkoitat kai että ajokuntoisten rekisterissä olevien autojen määrää ei ole lailla määrätty mitä pihallaan saa pitää.

  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Niin romuautoja ei saa säilöä mutta rekisterissä olevia joilla pystyy ajamaan saa pitää pihallaan ja se tuskin on sinulta pois. Epäilenpä pahasti että tässä on muut riidat menossa johon nyt vedetään taas kaikki menneisyydessä ollut kura. Kannattaa katsoa tulevaisuuteen ei roikkua menneessä


  • Niin että niillä voisi oikein ajaakin, epäilenpä.
   Itse en kyseistä hevosenpitäjää tunne, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö moiseen eläimen pitoon kiinnittäisi huomiota. Ja samalla koko pihan olemukseen. Aika paljon melua olisi jatkuvasti tyhjästä, jos ko.henkilö kerran hommansa moitteettomasti hoitaa.


 • Huvittavaa luettavaa, luulis että kesä aikana olis muutaki tekemistä ko kytätä kuka tekee ja missäkin kyllä se kunta puuttuu jos näkee aiheelliseksi. Mutta yksityisten vinkumisella asiat ei muutu vaikka kuinka turpaa aukoo täällä nimettömänä joten ottakaa iisisti vaikka kesän kunniaksi

 • Tilat ja pito tarkastettu, täyttää Säädökset kyllä. Seuraavista mustaamaalimis kommenteistanne joudutte vastuuseen, ip osoite selviää kyllä valtion kautta kunnian loukkauksista joutuu vastuuseen vaikka kuinka viljelette näitä "totuuksia" anonyymeinä. Jos johonkin pitää puuttua niin teidän ressukoiden juttuihin. Ei ole ihan järkevää ja tervettä mölytä täällä asioista jotka ei kuulu teille vähääkään. Virallisia tahoja häiriköitte vain ja viette kallista viranomais aikaa. Mutta on siinä plussakin, eläimet tarkistetaan ilmatteeksi vero rahoilla

 • Totuutta pakoon ei edellinen kirjoittaja selityksillään pääse!
  Kyllä pitäisi miettiä miksi ottaa eläimiä joita ei osaa/voi hoitaa niin kuin pitäisi.
  Onko se oikein eläimiä kohtaan?
  Sitä ei koskaan tiedä kuka onkaan se lopullinen maksaja.
  Missä muuten on edellisen tekstin kirjoittajan nimi?
  Kirjoittaa vain muiden nimettömänä kirjoittamisesta.

 • Totuus ja totuus katteleppa peiliin älä puhu kun et mitään selkeästi tiedäkään. Voin tietävänä puhua nimettömänä, mutta anonyyminä en ala jauhamaan asiasta mistä en tiedä ja haukkumaan asianosaisia. Kyllä viralliset tahot tietää missä mennään älkää te vaivatko asialla pieniä päitänne kun omissakin asioissa riittää varmasti puitavaa suuntaan jos toiseenkin.

 • Huhhuh alas on Muonion väki vajonnu kyllä teitä nauretaan onneks olen pois päässyt paska piireistänne

 • Joopa joo!
  Viralliset tahdot (kunta) on tiennyt asiasta jo syksystä 2017 eikä ole tehnyt yhtään mitään kuin katsellut tieltä ja ilmoittanut, että kaikki on kunnossa.
  Ootetaan koska MOT- ohjelma kiinnostunut, niin kiinnostuu Muonion kuntakin onnellisuudessaan!

 • No selvispä tämäkin nillittäjä.

 • Juhannus onnellisesti ohi ja arki alkaa!
  Ihanaa katsoa, kun kyläkeskuksen alueita innolla aletaan siistiä,, niin luki Luoteis-Lapissa!

 • MUSTAMAALAUS: maineen vahingoittaminen, panettelu jonkin asian esittäminen ihmisestä äärimmäisen pessimistiseen sävyyn, jokainen voi miettiä haluaako suojella muka tällä kaikella kuralla eläimiä Vaiko vaan vahingoittaa/mustamaalata asianosaisia. Fakta tietoa ei ainakaan täällä ole, ja jos tällä tavoin aletaan ruotia ihmisten asioita, niin voidaan samointein ruotia kaikkien asiat myös täällä, aika hyvä idea. Ei ole kenelläkään sillä perällä niin hyvin asiat että on mitään saumaa morkata yhtään ketään, sitä sanotaan todellisuudeksi. Toivottavasti saatte itse hyvän mielen näistä kaikista kirjoituksistanne, miettikää kuin paljon loukkaatte noilla törkeyksillänne toisia. Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta rauha täytyy jo antaa.

 • Entisenä "Muoniolaisena" yhdyn täysin tämän artikkelin aloittajan kirjoitukseen.

 • Teiltä puuttuu talkoohenki ja naapurit unohdettu. Auttakkaa nuoria ja jättäkää raha ja katumaasturit mielestä.

  • On ihmisiä jotka eivät ymmärrä siisteydestä yhtään mitään!
   Ei kotona ei pihalla ei eläinten pidossa eikä omassa siisteydessä.
   Se kulkee myös vahvasti suvussa.
   Eihän muuten ole mahdollista, että nämä hoitamattomat pihapiirit vain lisääntyy eikä pelkästään vain Ylimuoniossa.
   Siellä se on kyllä voimakasta.
   Siinä ei juuri naapurit ole pystyneet tekemään muuta kuin sietämään tilannetta.
   Onkohan muuten paljon kirjoittelua aiheuttaneet hevoset Ylimuoniossa päässeet taivaallisille kukkakedoille. Siellä ei sitteen ainakaan puute ruokapuolesta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On ihmisiä jotka eivät ymmärrä siisteydestä yhtään mitään!
   Ei kotona ei pihalla ei eläinten pidossa eikä omassa siisteydessä.
   Se kulkee myös vahvasti suvussa.
   Eihän muuten ole mahdollista, että nämä hoitamattomat pihapiirit vain lisääntyy eikä pelkästään vain Ylimuoniossa.
   Siellä se on kyllä voimakasta.
   Siinä ei juuri naapurit ole pystyneet tekemään muuta kuin sietämään tilannetta.
   Onkohan muuten paljon kirjoittelua aiheuttaneet hevoset Ylimuoniossa päässeet taivaallisille kukkakedoille. Siellä ei sitteen ainakaan puute ruokapuolesta.

   Niin ikävä kyllä käy, ennen niin kaunis kylänraitti hoidettuine pihapiireineen alkaa olla pian mennyttä elämää. Paikat pusikoituvat, kun mitään ei tehdä. Laiskuutta, välinpitämättömyyttä vai mitä???


 • Älkää kehatko vinkua, riittää kun tuli vinkuu

 • Pienet on murheet ihmisillä kuten naapurin pihat voivoi keksikääpä mielekkäämpää puuhaa ku vahata toisten tekemisiä kyllä teän kaltaiset rolli rievut tiiethään ja nauretaan porukalla

  • Naurakaa vaan yksin ja porukoissa. Ei minua haittaa enkä ota niistä murheita.

   Eikä minua haitta ne muitten pihatkaan. Muonion yleiselle maineelle siitä on enemmän haittaa, nimittäin näistä pusikoista ja pihoilta julkisille teille näkyvistä romukasoista ja muista elintasonmittareista kuten kelkat mönkijät ja kaikenmaailman koneromut.

   Kunnan aluheet toimivat esimerkkeinä näistä romukasoista, pusikoista ja rähjääntyneistä rakennuksista, esimerkiksi entinen opettajien asuintalo. Kunta näyttäis hyvää esimerkkiä palkkaamalla kesäksi nuoria ja opiskelijoita ja muita työttömiä raivaahmaan niin pusikoita kuin muitakin romukasoja. On pieni kuluerä verrattuna kaikenlaiseen muuhun tuhlaamiseen ja nuoret sais töitä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Naurakaa vaan yksin ja porukoissa. Ei minua haittaa enkä ota niistä murheita.

   Eikä minua haitta ne muitten pihatkaan. Muonion yleiselle maineelle siitä on enemmän haittaa, nimittäin näistä pusikoista ja pihoilta julkisille teille näkyvistä romukasoista ja muista elintasonmittareista kuten kelkat mönkijät ja kaikenmaailman koneromut.

   Kunnan aluheet toimivat esimerkkeinä näistä romukasoista, pusikoista ja rähjääntyneistä rakennuksista, esimerkiksi entinen opettajien asuintalo. Kunta näyttäis hyvää esimerkkiä palkkaamalla kesäksi nuoria ja opiskelijoita ja muita työttömiä raivaahmaan niin pusikoita kuin muitakin romukasoja. On pieni kuluerä verrattuna kaikenlaiseen muuhun tuhlaamiseen ja nuoret sais töitä.

   Se vain taitaa olla nykyään niin, että direktiivit vaativat suorittamaan kaikenmaailman kortit ennen kuin voi nuoria tai muitakaan laittaa tämmöisiin töihin.


 • Ei kunnalle kuulu raivata eikä siivota kenenkään romukasoja vaan ne kuuluu jokaiselle romuttajalle itselleen,valvokoon kuntapäättäjät että romukasoja ei synny ,siihen luulis kunnalla olevan valtaa ,vai onko tahtoa?

  • Kyllä kunnalle kuuluvat kunnan alueet ja rakennukset.

   Ne ovat monessa paikassa huono esimerkki.

   Kittilässähän tehtiin rikosilmoitus omille maille tehdystä "kaatopaikasta". Joko lie käsitelty käräjillä. Sellaisia "kaatopaikkoja" on Lappi täynnä. Kuinkahan monesta on tehty rikosilmoitus?


 • Kumpi on tärkeämpi lapset vai hevosenkuljetuskärry linja-auto pysäkillä? Vai rakentaako kunta lapsille OMAN pysäkki alueen josta lapset voivat turvallisesti nousta heitä kuljettavaan koulukyytiin

  • Käy hyvä ihminen sanomassa että vievät pois. Turhaa sie täällä vatvot, ihan rohkeasti naapurin luo.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Käy hyvä ihminen sanomassa että vievät pois. Turhaa sie täällä vatvot, ihan rohkeasti naapurin luo.

   Samaa mieltä aivan ihmeellistä vatvoa täällä jonninjoutavia juttuja jotka vois kasvotustenkin hoitaa ja sanoa. Mutta enpä itse ainakaan rehellisyyttä odota muoniosta saatikka rohkeutta sanoa suoraan vaan seläntakana ja täällä suu vaahdossa vaahdotaan ihmisten asioita.


 • Eipä ole kylällä paljoa lapsia jotka hirveästi alatien pysäkkejä tarvitsee, ei ainakaan kaikkia. Hiljaista on. Taitaa vinkka pysäkillä ärsyttää enemmän aikuis riepujen ja kaunasen kansan mieltä. Ei minua ainakaan häiritse vaikka ohi ajelen päivittäin.

 • Vaikka ei nousisi pysäkiltä/pysäkeiltä alatieltä kun yksi lapsi niin hän on tärkeämpi kun jotkut kärryt.

 • Lapset on kyllä juu tärkeämpiä kun kärry mutta Juuri siltä pysäkiltä ei ole varmasti vuosiin noussut lapsia/lasta kyytiin. Ei pidä huudella jos ei tiedä.

  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Juhuu tietosi ollaan mitä varten ne pysäkit on, sanoinpa vaan että ei ole siltä pysäkiltä kyllä vuosiin lapsia noussu linkkaan ennen oli asiat toisin, ja se asia tuntuu olevan vain yhdelle ihmiselle ylitsepääsemätön ongelma ellei peräti kahdelle, tietoa on. Moikataan ko tavataan


  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Sinulle oletko tosissasi ressukka Muuta pois, jätti ongelma ratkeaa sillä myös omalta kannaltasi. Et se sinäkään hääppönen ole kun täällä haukut ihmisiä, kertoo enemmän sinusta itsestäsi kuin siitä kenestä jauhetaan. Terveisin rupusakin jäsen.


 • Joo ei varmaan ole lapsia kauheasti. Mutta heppoja riittää.

  • Mukava ko olet huomannu


 • Se on aivan sama onko lapsia 2 tai 10, mutta hevoskärryjen säilytyspaikka ei ole linjaauto pysäkki. Eikä siinä ole liikennemerkkiä, et hevoskärryjen säilytyspaikka. Hevoskärryt ruukataan säilyttää kyllä omalla tontilla, mut ei taida tuonne paskan ja romuitten sekaan mahtua. Eikä tämä tarkoita millään pahalla asianosaisille, mut kyllä oma tontti ruukataan joskus siivotakki

 • Mitä ihmettä olette niin huolissa toisten tekemisistä ja asioista,hoitakaa omat asianne,se riittää.

  • Sanoppa muuta ihme vikinää reppanoilla, ei Taija olla sisältöä omassa elämässä kun haetaan sitä toisilta ja toisten asioista toivottavasti kotona on kaikki hyvin kun kuinkin pienet toisten asiat sapettaa miten käy kun tulee todellisia ongelmia en uskalla edes ajatella


 • TYHÄPÄITTEN PALSTA TÄMÄ NÄKYY OLEVAN EIPÄ TARVII ELOKUVIIN LÄHTEÄ KUN TÄÄLLÄ NÄKYY TOTA VIIHDYKETTÄ OLEVAN. ps kasvakaa aikuisiksi ja oppikaa huolehtimaan omista asioistanne

 • Tieliikennelaki ja siellä Erityiset pysäköintikiellot, sieltä selviää mitä varten pysäkit on ja niiden käyttötarkoitus,mitä luultavammin Muonionkunnallakin on järjestyssääntö

 • Seriffit vauhdissa, haahaa mihin niitä poliiseja tarvii kun tavalliset tolliaiset kertoo lain ja tuomitsee toiset

 • Viranomaiset valvovat,ei naapureitten tai meidän tartte valvoa ja olla huolissa,vaikka kaikki ei mene mejän halujen mukaan ja vaikka kuinka ärsyttäis.

  • Kerrankin fiksu kommentti! Tämänkin kun tajuais nämä kitisevät urpåt kans täällä


  • Muonion viranomaisvalvonta on ollut ja on edelleen, niin heikkoa ja saamatonta/hidasta ettei ole pelkoa , että mikään heidän hoitamana tulisi ainakaan kovin nopeasti hoidettua.
   Ehtii asia vanhentua ennenkö virkavalta saa asiaa hoidettua.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kerrankin fiksu kommentti! Tämänkin kun tajuais nämä kitisevät urpåt kans täällä

   Kyllä ympäristön siisteys on kaikkien yhteinen asia! Ei auta, vaikka romut on omala tontila. Siivottomuuteen saa ja pitääkin puuttua eikä vain odotella, että tekeekö viranomainen jotain vai eikö tee mitään. Nämä kitinät ovat aiheesta, ei kenelläkään ole oikeutta pilata ympäristöä.


 • Onhan se fiksua vastata omaan kirjoitukseensa

  • Hyvä olla mielikuvitusta


 • Ei se taija olla niin, että pietään omista asioista huolta...ko eihän tuo kärryn säilytys ole oma asia, jos se on julkisella linjaauto pysäkillä.. ja taitaapa siltäki pysäkiltä nousta lapsi jopa kakski kouluautoon.

  • Tuskinpa


 • Pöljien kokoontumis palsta HOHHOIJJAA

 • Kyllä nuita romuja on ympäri kuntaa. Jospa katsetaisiin vaikka kuntapäättäjien ympäristöä,ei ole kehumista. Että ei syytetä yhtä!

 • Entisenä Muonionkuntalaisena voin todeta sen,että kauniista kylästä on muisto vain jäljellä

  • Se on luonnollinen asia kun ihmiset vanhenee. Kylä pensittyy ja rakennukset rapistuu, näin se menee. Perikunnat ei anna risuakaan katkaista, jos joku yrittää pitää ympäristön siistinä. Sitä yhteishenkeä ei ole enää kuin ennen. Näin se menee.


  • Kunhan on romuja pihat täynnä. Sehän on vain rikkauden merkki.


 • Romuista puheenollen,kyllä siihenkin on laki säädetty,kunnallakin on omat säännöt ja luulis kunnasta löytyvän viranhaltija joka puuttuu asiaan jos ja kun on aihetta.

  • Niin romuista puhetta!
   Teknisen toimen tehtävä on huolehtia julkisista paikoista pois hylätyt/romuautot ja toimittaa ne niille varattuun paikkaan odottamaan selvitystä omistajasta.
   Harmi vain ettei sen oikeus riitä muutamien pihoille saakka.
   Omistaja hakee/maksaa romuauton säilytyksestä kunnalle ja toimittaa sen romutukseen ja saa sen hävityksestä todistuksen.

   Mutta onhan olemassa luottomiehiä ainaki vielä toistaiseksi valtuustossa istumassa ” himohommana” on ollut jo vuosia kytätä varsinki muitten romuja!
   Se ”himohomma” on kyllä kohistunut vain aina niihin joilla on ollut aihetta asettua poikkiteloin ajoittain vilpilliseen päätös menettelyyn kunnassa tai ainaki sen ohjaukseen takaoikealta. Joskus onnistuen ja joskus taas häviten.
   Eipä nyt ole kerinneet puuttua puhuttuihin kohteisiin! Miksikähän?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin romuista puhetta!
   Teknisen toimen tehtävä on huolehtia julkisista paikoista pois hylätyt/romuautot ja toimittaa ne niille varattuun paikkaan odottamaan selvitystä omistajasta.
   Harmi vain ettei sen oikeus riitä muutamien pihoille saakka.
   Omistaja hakee/maksaa romuauton säilytyksestä kunnalle ja toimittaa sen romutukseen ja saa sen hävityksestä todistuksen.

   Mutta onhan olemassa luottomiehiä ainaki vielä toistaiseksi valtuustossa istumassa ” himohommana” on ollut jo vuosia kytätä varsinki muitten romuja!
   Se ”himohomma” on kyllä kohistunut vain aina niihin joilla on ollut aihetta asettua poikkiteloin ajoittain vilpilliseen päätös menettelyyn kunnassa tai ainaki sen ohjaukseen takaoikealta. Joskus onnistuen ja joskus taas häviten.
   Eipä nyt ole kerinneet puuttua puhuttuihin kohteisiin! Miksikähän?

   Edes kunnalla ei ole oikeutta ottaa kenenkään pihalta yhtään mitään. Sairaita olette kun luulette voivanne jotenkin vaikuttaa tällä paska palstalla asioihin, keskittykää asioihin joihin voitte vaikuttaa kuten esim omiin asioihin ne. Tämäkin palsta on pelkureiden kokoontumis alusta jossa levitetään kuraa kaikista


  • Anonyymi kirjoitti:

   Edes kunnalla ei ole oikeutta ottaa kenenkään pihalta yhtään mitään. Sairaita olette kun luulette voivanne jotenkin vaikuttaa tällä paska palstalla asioihin, keskittykää asioihin joihin voitte vaikuttaa kuten esim omiin asioihin ne. Tämäkin palsta on pelkureiden kokoontumis alusta jossa levitetään kuraa kaikista

   Et lukenut sanaa JULKISISTA paikoista.
   Ei siis kenenkään pihasta.
   Kirjoittaja kyllä harmittelee ettei lainkoura yllä kuin pitkällä aikavälillä yksityisen pihaa romuista, roinasta, sotkusta tyhjentämään ja pihan omistaja maksaa viulut.
   Lue ensin. Kirjoita sitten.
   Missäs sinun nimi on kun muut on pelkureita?


 • Tyhjää jauhamista

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.