Millainen on naisellinen nainen?

Anonyymi

Moni mies nykyään kertoo kaipaavansa naisellista naista. Nyt miehet kertokaa: millainen on teidän mielestä naisellinen nainen? Ulkonäöllisiä juttuja? Luonteenpiirteitä? Käyttäytymistapoja?

24

2032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukaan ei kaipaa naisellista naista? Hmmm mitä pitäisi ajatella.

    • Anonyymi

      Olen nainen, mutta vastaan silti. Olen mielestäni naisellinen nainen, koska suhtaudun perinteisiin arvoihin suopeasti (koti, uskomto ja isänmaa), miellän miehen perheen pääksi, huolehdin ulkonäöstäni ja terveydestäni, myös seksuaaliterveydestä. Tiedän, että kaikki miehet eivät ole ihastuneita heille tarjoamastani vallasta, mutta he eivät minua romanttisessa mielessä kiinnostakaan.

    • Anonyymi

      Tuo ilmaisu/kysymys on varmasti tasa-arvo-utopian yksi haittatuotteista. Millainen on talollinnen talo, tai millainen lumipallollinen lumipallo.

      Kysymykseen saa vähän järkeä jos se sen lausuu muodossa: Millainen on naisellinen naissukupuolinen? Minulle se tarkoittaa nalkuttavaa, kaakattavaa, lähellä esimenopausaalista vaihetta oleva, enemmälti tai sitäkin enemmän pyöristynyttä, vanhahkoa naissukupuolista.

      Käsite "girly girl" on paljon tutumpi minulle. Hän on tyttö, teinityttö, neitonen, neitokainen tai neito joka on vihjailevasti seksikäs, iloinen, kujeellinen, keimaaileva, hoikka, alle kolmekympppinen, nöyrä, kuuliainen ja tuttelevainen.

    • Anonyymi

      Naisellinen nainen on muodokas, kaunis katsojan silmissä. Jos mielii olla naisellinen, niin hellyyttä, lempeyttä ja pehmeyttä. Sellaisia hillittyjä ja sulavia liikkeitä, ja miellyttävä ystävällinen käyttäytyminen. Seisoo ryhdikkäästi ja kävelee luontevasti, ei keimaileva.

    • Anonyymi

      Naisellinen nainen: Kohtelias, hymyilevä, iloinen, empaattinen, sanoo toiselle aina jotain hyvää ja positiivista sydämestä ei vain tavan vuoksi. Siististi pukeutuva, luomu, liikunnallinen ja elämäniloinen, iloiset silmät, kevyesti meikkiä, nainen joka kohtelee muita ihmisiä ja rakastettuaan hyvin.
      Fyysisellä koolla ei ole väliä, pienet, normaalikokoiset ja isot naiset voivat olla naisellisia. Toki normipainoinen on ulkonäöllisesti omalle silmälleni miellyttävin. Naisellinen nainen ei tarvitse keinotekoista nostatusta, suihkunraikkaana hän on puoleensavetävä ja tämä vetävyys säilyy vuodesta toiseen. Ainakin vaimossani on sisäsyntyinen loiste, iloisuus, hyvyys säilynyt vuosikymmeniä :).

      Naisellisuuden vastakohtia; umpikännissä örveltäjät, pissis-tyypit, vittua hokevat, kyynärpäät edellä, huulet tiukasti yhteenpuristettuna menevät minä minä minä -luonteet. Kierot, selän takana pahaa puhuvat tai negatiiviset valittajat joilla ei ole mistään mitään hyvää sanottavana. Naisellinen nainen ei myöskään ole muovinen eikä keinotekoinen. Hänellä ei ole kilon kerrosta pakkelia, ei pistoksilla turvotettuja kasvoja, ei turbohuulia eikä tekorintoja. Naisellisen naisen ei tarvitse näyttää tissejään eikä vesirajaa liikkuessaan ihmisten ilmoilla. Kun voi pukeutua normaaleihin vaatteisiin eikä naisellisuus karise siitä yhtään, kannattaa olla tyytyväinen.

    • Anonyymi

      Yksinkertaisesti helposti nussittava siisti hyvä käytöksinen on seksikäs nainen! Ei missään nimessä metoo hörhö lutkuttava.

    • Kun vaimoni tarjoili oma-alotteisesti aamupalaa kesämökillä vieraille yöasussa, joka oli baby doll -yöasun yläosa, läpinäkyvä sifonkinen ja sulovittu paljaana, hän osoitti maksimaalista naisellisuutta. Luonnollinen, sulava, kaunis, hienostunut, täydellinen prinsessa.

      Naisellista naista ei vaivaa ulkonäköön tai tietotaitoon liittyvät kompleksit. Hän ei tarvitse keinotekoista koristautumista, prinsessani ei edes meikkaa, eikä hänellä ole korvakorujakaan. Hän on ilman niitäkin satumaisen vetovoimainen. Hän ei ole koskaan värjännyt hiuksiaan.

      Hän on myös hyväntahtoinen muita kohtaan. Kun kävi ilmi, että muutamat miehet suuresti nauttivat saunassa hänen sukupuolielimiensä katselemisesta, hän käsillään levitti niitä ja saikin havaita, että he olivat valtavan kiitollisia.

      Naisellisempaa naista en ole tavannut. Siksi arvioinkin vain, kuinka lähellä muut siskot ovat samaa. 🌹👀

      • Anonyymi

        Hei, ei sinun pitänyt tätä kertoa julkisesti. Minäkään en kertonut, kun veit naisille pyyhkeitä kantokahvallasi.

        ps. paras kaverisi halusi lämmintä sämpylää, sanoi lihapiirakankin käyvän. Hänellä oli makkara mukana


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hei, ei sinun pitänyt tätä kertoa julkisesti. Minäkään en kertonut, kun veit naisille pyyhkeitä kantokahvallasi.

        ps. paras kaverisi halusi lämmintä sämpylää, sanoi lihapiirakankin käyvän. Hänellä oli makkara mukana

        En lainkaan pidä kaksimielisyyksistä, alkeellisista vielä vähemmän.


      • Anonyymi
        Firdawsi kirjoitti:

        En lainkaan pidä kaksimielisyyksistä, alkeellisista vielä vähemmän.

        Kuitenkin kotioloissa latelet niitä kyllästymiseen asti


    • Anonyymi

      Naisellinen nainen ei ole mitään, mitä on miehinen mies. Parhaimman käsityksen saa vanhoista mustavalko Suomi-Filmeistä. Justiina on miehinen nainen.

      • Anonyymi

        Pekka puupäitäkin löytyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pekka puupäitäkin löytyy.

        Elokuvien Puupää ja Pätkä esittävät pikkupoikia. Tarkasti ajatellen henkilöitä, joiden kehitystaso on pysähtynyt 7-10 vuotisten tasolle.


    • Käytökseltään siro eikä tukkijätkä, nainen miehen rinnalla eikä niskan päällä tyrannina.
      Tokihan korkokengät ja myötäilevä pukeutuminen korostaa omasta mielestäni naisellisia linjoja ( naisellisuutta).
      Käytöksessä ripaus intohimoa jatkuvasti jne...
      Ja itsevarmuus kantaa kehoaan.

      • Anonyymi

        Onko kuvassasi hiusraja vai kulmakarvat?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko kuvassasi hiusraja vai kulmakarvat?

        Liekkö muste mitä tarkoitat ?


    • Naisellisuus on muutakin kuin vain ulkonäköseikkoja. Naisellinen nainen ei esimerkiksi ole töykeä ja hauku muita. Osaa olla kohtelias, ystävällinen, lempeä ja uskaltaa olla myös herkkä. Hän ei kerro härskejä vitsejä, ei polta tupakkaa tai jos polttaa niin ei jatkuvasti ketjussa (ainakaan julkisella paikalla), ei esiinny julkisesti tosi humalassa (juo alkoholia maltillisesti vaikka pari lasia viiniä tai tölkillisen tai pullollisen olutta joskus tai sitten ei ollenkaan alkoholia). Ei istu jalat haarallaan. Voi myös innostua kaikenlaisista kauniista asioista kuten kukista (jos pitää kukista) ja kauniista kankaista, vaatteista yms. Perinteisesti myös naisellisuuteen tai ihan vain naisen ominaisuuksiin on mielletty hyvä taloudenpito ja kodinhoito, esim. ruuanlaittotaito ja se että osaa huoltaa hyvin vaatteita.

      Vaatetyylillisesti ja muuten ulkonäöllisesti sitten voi olla naisellinen monella tapaa. Perinteisesti naisellisuuteen liitetään vaaleat ja hempeät värit kuten esim. vaaleanpunainen, kermanvaalea, hiekanvaalea, vaaleanharmaa, lila, erilaiset roosan sävyt kuten vanha roosa, koska ne antavat naisesta lähestyttävän, rennon ja ystävällisen mielikuvan. Toki naisellinen voi olla missä vain väreisä, riippuu paljon miten värejä käyttää, missä vaatteissa ja minkä tyylisiä vaatteet on. Myös pehmeät ja liehuvat kankaat ja kukkakuosi liitetään perinteiseen naisellisuuteen. Perinteisesti polkkaa tai sitä pidempää tukkaa pidetään naisellisena ja tyttömäisenä, mutta naisellinen voi olla myös lyhyemmälläkin tukalla.

      Kaikki lähtee, niin kuin jo alussa sanoin käytöksestä ja luonteesta. Muut asiat kuten vaatetus, tukkatyyli, meikki ovat sitten lisäasioita. Jos nainen vitseilee kuin tukkijätkä, istuu haarat levällään, röyhtäilee kauheasti, juo alkoholia kuin pesusieni silloin kun juo sitä yms. niin ei sitä naiselliset vaatteet, naisellinen tukkatyyli tai kampaus ja naisellinen meikki oikein pelasta. Kun taas nainen jolla on ensimmäisessä kappaleessa kuvatunlaisia ominaisuuksia ja joka on pukeutunut casuaalisti vaikka farkkuihin tai yksinkertaiseen hameeseen ja vaikka paitapuseroon tai vaikka vain ulkoilupukuun voi olla mitä naisellisin, vaikka jopa oikea lady.

      Itse olen ystävällinen, kohtelias, en kerro härskejä vitsejä, en juo paljon alkoholia (joskus lasin tai kaksi viiniä tai tölkin/pullollisen olutta), pidän vaaleanpunaisesta ja pinkistä, kukat viehättää (varsinkin kuvioissa, mutta myös silloin tällöin maljakossa), pukeudun yksinkertaisesti, mutta pidän enemmän naisellisemmasta tyylistä (tosin en tosi vartalonmyötäisestä ja tiukasta, vaan enemmän rennommasat/casuaalimmasta), en istu jalat haarallaan yms. Ja kaipa olen ihan ruuanlaittotaitoinenkin, tosin nyt mulla ranskalaiset uunissa =)

      • Anonyymi

        Minusta nämä "ei esimerkiksi ole töykeä ja hauku muita. Osaa olla kohtelias, ystävällinen, lempeä ja uskaltaa olla myös herkkä" ominaisuudet kuuluvat kaikille ihmisille sukupuolesta riippumatta. Tavallaan perusasetukset joista lähdetään.
        Naisellinen on jokainen nainen omalla ainutlaatuisella tavallaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minusta nämä "ei esimerkiksi ole töykeä ja hauku muita. Osaa olla kohtelias, ystävällinen, lempeä ja uskaltaa olla myös herkkä" ominaisuudet kuuluvat kaikille ihmisille sukupuolesta riippumatta. Tavallaan perusasetukset joista lähdetään.
        Naisellinen on jokainen nainen omalla ainutlaatuisella tavallaan.

        Tämä oli hyvä vastaus. Kyllä, jokaiselle ihmiselle kuuluu sukupuoleen ja tyyliin katsomatta nuo luettelemani ominaisuudet, ei pelkästään naisellisen tyyliselle ja luonteiselle naiselle, olen samaa mieltä.


    • Oho, taisi tulla vähän pitkä viseti =) No, ei se mitään. Jospa joku jaksaa lukea =)

    • Tosin en sitten ole todella perinteinen nainen (tarkoittaa esim. tyyppiä 1950-luvun kotirouva), mutta kovin jätkämäinen en ole puhumattakaan miesmäisestä. Enemmän kuitenkin naisellinen ja tyttömäinen (tosin jotkut voivat olla sitä mieltä, kun tällä hetekellä lyhyt tukka, siis lyhyempi kuin polkka, että se näyttää liian poikamaiselta, joskus itsekin olen aatellu sitä että näyttääkö liikaa sellaiselta, mutta tällä nyt mennään ainakin vielä jonkun aikaa).

      Naisellinen nainen tai lady ei myöskään alennu kynnysmatoksi ja hänellä on omat mielipiteet asioista.

    • Anonyymi

      Louise Lindströmin uran ensimmäinen sprinttikisa ei mennyt putkeen.
      https://imbo.vgtv.no/users/ab_/images/03c9f967742db872a89a9a4e348ab592.jpg?t[]=680q80
      https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/OQE9zk/svenskans-mardromsstart--ramlade-tva-ganger-i-starten

    • Anonyymi

      Naisellinen nainen on vaalea, pitkät hiukset, hoikka, isot rinnat, tiukat vaatteet ja hyvin meikattu.

    • Anonyymi

      >naisellinen nainen?
      Ollaanko me nyt niin kaukana siitä ajasta kun naiset hoiti talon ja perheen ja mies lähti tienaamaan. 60 luvun asialta vaikuttaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe