Aihe

Millainen on naisellinen nainen?

Anonyymi

Moni mies nykyään kertoo kaipaavansa naisellista naista. Nyt miehet kertokaa: millainen on teidän mielestä naisellinen nainen? Ulkonäöllisiä juttuja? Luonteenpiirteitä? Käyttäytymistapoja?

16

185

  Vastaukset

  • Kukaan ei kaipaa naisellista naista? Hmmm mitä pitäisi ajatella.

  • Olen nainen, mutta vastaan silti. Olen mielestäni naisellinen nainen, koska suhtaudun perinteisiin arvoihin suopeasti (koti, uskomto ja isänmaa), miellän miehen perheen pääksi, huolehdin ulkonäöstäni ja terveydestäni, myös seksuaaliterveydestä. Tiedän, että kaikki miehet eivät ole ihastuneita heille tarjoamastani vallasta, mutta he eivät minua romanttisessa mielessä kiinnostakaan.

  • Tuo ilmaisu/kysymys on varmasti tasa-arvo-utopian yksi haittatuotteista. Millainen on talollinnen talo, tai millainen lumipallollinen lumipallo.

   Kysymykseen saa vähän järkeä jos se sen lausuu muodossa: Millainen on naisellinen naissukupuolinen? Minulle se tarkoittaa nalkuttavaa, kaakattavaa, lähellä esimenopausaalista vaihetta oleva, enemmälti tai sitäkin enemmän pyöristynyttä, vanhahkoa naissukupuolista.

   Käsite "girly girl" on paljon tutumpi minulle. Hän on tyttö, teinityttö, neitonen, neitokainen tai neito joka on vihjailevasti seksikäs, iloinen, kujeellinen, keimaaileva, hoikka, alle kolmekympppinen, nöyrä, kuuliainen ja tuttelevainen.

  • Naisellinen nainen on muodokas, kaunis katsojan silmissä. Jos mielii olla naisellinen, niin hellyyttä, lempeyttä ja pehmeyttä. Sellaisia hillittyjä ja sulavia liikkeitä, ja miellyttävä ystävällinen käyttäytyminen. Seisoo ryhdikkäästi ja kävelee luontevasti, ei keimaileva.

  • Naisellinen nainen: Kohtelias, hymyilevä, iloinen, empaattinen, sanoo toiselle aina jotain hyvää ja positiivista sydämestä ei vain tavan vuoksi. Siististi pukeutuva, luomu, liikunnallinen ja elämäniloinen, iloiset silmät, kevyesti meikkiä, nainen joka kohtelee muita ihmisiä ja rakastettuaan hyvin.
   Fyysisellä koolla ei ole väliä, pienet, normaalikokoiset ja isot naiset voivat olla naisellisia. Toki normipainoinen on ulkonäöllisesti omalle silmälleni miellyttävin. Naisellinen nainen ei tarvitse keinotekoista nostatusta, suihkunraikkaana hän on puoleensavetävä ja tämä vetävyys säilyy vuodesta toiseen. Ainakin vaimossani on sisäsyntyinen loiste, iloisuus, hyvyys säilynyt vuosikymmeniä :).

   Naisellisuuden vastakohtia; umpikännissä örveltäjät, pissis-tyypit, vittua hokevat, kyynärpäät edellä, huulet tiukasti yhteenpuristettuna menevät minä minä minä -luonteet. Kierot, selän takana pahaa puhuvat tai negatiiviset valittajat joilla ei ole mistään mitään hyvää sanottavana. Naisellinen nainen ei myöskään ole muovinen eikä keinotekoinen. Hänellä ei ole kilon kerrosta pakkelia, ei pistoksilla turvotettuja kasvoja, ei turbohuulia eikä tekorintoja. Naisellisen naisen ei tarvitse näyttää tissejään eikä vesirajaa liikkuessaan ihmisten ilmoilla. Kun voi pukeutua normaaleihin vaatteisiin eikä naisellisuus karise siitä yhtään, kannattaa olla tyytyväinen.

  • Yksinkertaisesti helposti nussittava siisti hyvä käytöksinen on seksikäs nainen! Ei missään nimessä metoo hörhö lutkuttava.

  • Kun vaimoni tarjoili oma-alotteisesti aamupalaa kesämökillä vieraille yöasussa, joka oli baby doll -yöasun yläosa, läpinäkyvä sifonkinen ja sulovittu paljaana, hän osoitti maksimaalista naisellisuutta. Luonnollinen, sulava, kaunis, hienostunut, täydellinen prinsessa.

   Naisellista naista ei vaivaa ulkonäköön tai tietotaitoon liittyvät kompleksit. Hän ei tarvitse keinotekoista koristautumista, prinsessani ei edes meikkaa, eikä hänellä ole korvakorujakaan. Hän on ilman niitäkin satumaisen vetovoimainen. Hän ei ole koskaan värjännyt hiuksiaan.

   Hän on myös hyväntahtoinen muita kohtaan. Kun kävi ilmi, että muutamat miehet suuresti nauttivat saunassa hänen sukupuolielimiensä katselemisesta, hän käsillään levitti niitä ja saikin havaita, että he olivat valtavan kiitollisia.

   Naisellisempaa naista en ole tavannut. Siksi arvioinkin vain, kuinka lähellä muut siskot ovat samaa. 🌹👀

   • Hei, ei sinun pitänyt tätä kertoa julkisesti. Minäkään en kertonut, kun veit naisille pyyhkeitä kantokahvallasi.

    ps. paras kaverisi halusi lämmintä sämpylää, sanoi lihapiirakankin käyvän. Hänellä oli makkara mukana


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei, ei sinun pitänyt tätä kertoa julkisesti. Minäkään en kertonut, kun veit naisille pyyhkeitä kantokahvallasi.

    ps. paras kaverisi halusi lämmintä sämpylää, sanoi lihapiirakankin käyvän. Hänellä oli makkara mukana

    En lainkaan pidä kaksimielisyyksistä, alkeellisista vielä vähemmän.


   • Firdawsi kirjoitti:

    En lainkaan pidä kaksimielisyyksistä, alkeellisista vielä vähemmän.

    Kuitenkin kotioloissa latelet niitä kyllästymiseen asti


  • Naisellinen nainen ei ole mitään, mitä on miehinen mies. Parhaimman käsityksen saa vanhoista mustavalko Suomi-Filmeistä. Justiina on miehinen nainen.

   • Pekka puupäitäkin löytyy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pekka puupäitäkin löytyy.

    Elokuvien Puupää ja Pätkä esittävät pikkupoikia. Tarkasti ajatellen henkilöitä, joiden kehitystaso on pysähtynyt 7-10 vuotisten tasolle.


  • Käytökseltään siro eikä tukkijätkä, nainen miehen rinnalla eikä niskan päällä tyrannina.
   Tokihan korkokengät ja myötäilevä pukeutuminen korostaa omasta mielestäni naisellisia linjoja ( naisellisuutta).
   Käytöksessä ripaus intohimoa jatkuvasti jne...
   Ja itsevarmuus kantaa kehoaan.

   • Onko kuvassasi hiusraja vai kulmakarvat?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko kuvassasi hiusraja vai kulmakarvat?

    Liekkö muste mitä tarkoitat ?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   7082
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6832
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   269
   4170
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3012