Niin kauan kun maailma on sairas

Anonyymi

Kieltaydyn lisaantymasta, parisuhteista, perheesta ja kaikesta turhasta sos. Kanssakaymisesta. Tama maailma on hirvea, taynna vaaryytta ja pahaa.

Kuka hullu tekee tahan post apocalyptiseen hirveyteen Lisaa lapsia?

En ymmarra.

16

<50

  Vastaukset

  • Olen kanssasi osin samoilla linjoilla.
   Muut ihmiset suunnittelevat elämääsi jo vaippaiästä.
   Jotta näitä ihannepareja syntyisi, se vaatii suuren sosiaalisen työn ympäristössä ja muiden sosiaalisissa suhteissa sinua kohtaan.
   Käsittämätöntä millainen teatterinäytelmä ihmisten elämästä on tullut.
   Itse olen kokenut tämän kantapään kautta ja erehdyin lisääntymään.
   Rakastan lapsiani yli kaiken mutta tämä maailma saa minut haluamaan pois. Lapsistani on tulossa osa tätä karmeaa näytelmälavaa.

  • Tama maailma on saanut minut haluamaan pois jo 30 vuotta. Kun mietin “ystäviani” , yhteiskuntaa ja sen valheellisuutta, koneistoa, ihmiskuntaa ja sen typeryytta, kuinka ruma maailma on ja kuinka paljon rumemmaksi sen tekevat myos siina elavat ihmiset.

  • Kuinka vaikeaa ja hirveaa on olla nainen ja lapsi tassa hirveassa maailmassa. Aina joutuu pelkaamaan ja taistelemaan , miettimaan ja varomaan kuka hakkaa kuka tappaa kuka kiusaa kuka raiskaa puskaan? Suurin osa parisuhteista on halveksuttavia, irstaita, Kamalia, naiset tallaytyvat kuin kermakakut keikkuvat puolialastomina kaduilla.

   Ihmiset saavat minut inhon, raivon ja Syvan halveksunnan tilaan.

   Mita enemman Vietan aikaa ihmisten parissa sita enemman kaipaan yksinoloa etta “pystyn tasaamaan” ihmisten aikaansaaman inhon.

  • Olisi todennakoisesti jo tappanut itseni Jos minulla Ei olisi vanhempia Elossa. Itsemurhan teko myos lykkaantyy silla tiedostan jalleensyntymisen. En voita silla mitaan, jalleensynnyn joka tapauksessa! Minkalainen jumala muuten pakottaa aina vain uudestaan tahan vittumaiseen helvettiin naiden idioottien keskelle?
   Synnyt aina vaan uudelleen, et voi paattaa minne ja kenelle silla karmasi maaraa sen. Tietysti, jokainen maaelama on Yksi askel eteenpain henkisen kasvun polulla mutta silti suoraan sanottuna viduddaa jalleensyntya tanne.

   Vaikka saisin kaiken, syntyisin rikkaaksi, hyvat vanhemmat, rakastuisin upeaan mieheen, saisin ihanat lapset.. en silti olisi tyytyvainen kun kaipaisin vain pois maan paalta.

   Ymmarsin jalleensyntyneeni jo pikkutyttona. Luulen, mikali/ kun jalleensynnyn uudelleen niin ymmarran jalleensyntyneeni taas.

   Ahdistavaa, kamalaa ja tukehduttavaa! Onko ihan pakko? En jaksaisi enaa!!

   • Fakta on se, että et tule jälleensyntymään....Se on pelkkää uskonnollista bullshitii.
    Suosittelen perehtymään ihmisen biologiaan, geeneihin jne. Se mikä kuolee ei jää leijumaan minnekkään, vaan kuolee. Koeta nauttia elämästäsi ja arvostaa terveyttäsi niin pitkälle kuin sitä riittää. There is no second chance!


   • Vaarin. Nain monet kuvittelevat. Jalleensyntyminen on kylla fakta.
    Biologinen ruumis kylla hajoaa atomeiksi, henkiolento joka sita on kayttanyt palaa takaisin henkimaailmaan.
    Tunnen kylla fyysisen kehon biologian.

    There is second/ third even a fiftieth chance with reincarnation! Unfortunately! Itse en haluaisi jalleensyntya enaa tahan idioottimereen!

    Lue tama kirja: abs-ru-shin: totuuden valossa.


  • OIen itse yliopistokoulutettu jopa kovan tieteen “ hard science” osalta.

   Mutta en tietaakseni ole ainoa joka on tiedostanut jalleensyntyneensa jo lapsena, monet lapset muistavat edelliset elamansa ja jopa niissa mukanaolleita ihmisia.

   Tietoisuus, energia ei asu aivoissa. Energia ei katoa, se vain muuttaa muotoaan. Kun ihminen kuolee, hanen eetterikehonsa irtaantuu fyysisesta Kehosta ja palaa takaisin henkimaailmaan sille tasolle, jonka se on ansainnut.

  • Maaimassa on paljon pahaa ja vääryyttää mutta myös paljon hyvää ja kaunista. Joillekin pahalle ja vääryydelle voi tehdä jotain, kaikelle ei. Omaa asennetta voi tarkistella aina säännöllisisn väliajoin, samoin ajatuksia, mistä ne kumpuavat.

   Itse nautin elämästä, mitään erikoista tai erityistä ei elämässäni ole . Olempahan vain saanut nauttia koulutuksesta ja opetuksesta ilmaiseksi, minulla on hyviä ihmissuhteita, olen suht terve, SUomessa ilma on puhdasta ja luonto kaunis. Saan joka päivä syödäkseni ja katto on pään päällä. Ei mitään itsestänä selvyyksiä, muuten.

   • Niin Jos kehitysmaihin verrataan niin kaikki on aina paremmin.


   • Taas Yksi aivopesty suomalainen..


  • En ymmarra ihmisia jotka pystyvat lisaantymaan ilman tunnontuskia ja ilman ylaaraista paanvaivaa. Itse tuntisin itseni niin syylliseksi, etta....

   Ihmiset lisaantyvat kuin arokanit ja karsimys sen kun pesiytyy ja ryppaantyy....

  • Kun miettii maailmaa, sen raakaa historiaa ja mihin se on menossa Tata menoa.. kaikkia ongelmia kaikkea pahaa.

   Pahin varmastikin tuo liikakansoitus! Yli puolet maan vaestosta pois niin helpottuisi.
   Liikaa lapsia huonoissa oloissa, huonoissa perheissa.

   Ihmiset tekevat pahaa, ajattelevat pahaa ovat pahoja.

   Ja sitten on viela pakko jalleensyntyakin viela..

  • Kieltäydyt lisääntymästä?
   Enta jos saa oletkin kaiken hyvan lisaksi maho?

   • Mahjong!


   • Olisinkin maho..

    Hormoonit kuin pornotahdella mutta aivoni miettivat likaa.. Jos synnytan ; karsiiko lapsi, onko onneton, kiusataanko, miten parjaa kun kuolen jne.

    Taidan Jaada vapaaehtoisesti lapsettomaksi; nykymaailma on vaan niin jarjeton... tyhmat lisaantykoot minun puolestani.


  • Kyllahan se vapaaehtoisesti sijaiskarsijan (lapsen) tanne tekeminen on aikamoinen teko.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   190
   4726