Rakkauden jälkeen

Anonyymi

Mitä muistoja teille jäi?

Arpia, unikuvia, tarinoita? Toveruutta?

19

223

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Hyviä muistoja ja itseni löytämistä uudelleen. Kaikenlaista elämässä tapahtuu, mutta niistä selviää ja oppii asioita.

    • Minkä rakkauden jälkeen? Mihin se rakkaus häviää? En mä edes noin ajattele... Ei mun rakkaus mihinkään häviä? Pitääks se niin muka käydä?

      • Kyllä mä talletan mieleen kaikki, halusimpa tai ei. Ja minusta ne saa olla siellä. Siis ei tule juuri mieleen mitään huonoa kenestäkään, en mä niitä silleen muistele, minusta hyvät asiat on parempi muistaa ja se varsinkin, etten olis mitenkään just minä ja nyt mitä olen. Jokainen on saanut paikan mun sydämmessä ja saa olla siellä just niin kauniisti. Olen ollut onnenpoika. :o)


      • Anonyymi
        Disse kirjoitti:

        Kyllä mä talletan mieleen kaikki, halusimpa tai ei. Ja minusta ne saa olla siellä. Siis ei tule juuri mieleen mitään huonoa kenestäkään, en mä niitä silleen muistele, minusta hyvät asiat on parempi muistaa ja se varsinkin, etten olis mitenkään just minä ja nyt mitä olen. Jokainen on saanut paikan mun sydämmessä ja saa olla siellä just niin kauniisti. Olen ollut onnenpoika. :o)

        paitsi lastesi äiti


      • Paha sanoa kun kukaan ei ole koskaan rakastanut minua romanttisessa mielessä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        paitsi lastesi äiti

        No en mä enää hänestäkään pahaa ajattele. Ei hän ole ilkeä, hänellä ei ole vaan kykyä nähdä maailmaa näin....


      • Partakaveri kirjoitti:

        Paha sanoa kun kukaan ei ole koskaan rakastanut minua romanttisessa mielessä.

        No minusta minä en ikinä olis löytänyt itseäni ilman romanttista suhdetta. Mulla on niitä nyt pari ollut. Avioliitto oli romsntisoitu. Se oli eri juttu.


    • Anonyymi

      Seksimuistoja jää. ei muuta.

    • Anonyymi

      Suru sydämen se on salaisuus.

      • Anonyymi

        Se tuntui pahalta kun kaikki jäi puhumatta meidän kahden välillä. Se jätti suuren surun. Täällä on turha mitään enää.


    • Anonyymi

      Ensiksi vitutus. Sen jälkeen inhosin toista. Kun siitä pääsin, inhosin itseäni. Ja lopulta ymmärsin mistä on kyse... :)

      Niin ja joo... Kun kerran on rakastanut, ei rakkaus loppunut. Paitsi yhden poikkeuksen kanssa... :)

    • Tarkoitat siis itsekästä rakkautta yhtä kohtaan , omistussuhdetta toisinsanoen...rakkaus on aina tasaista kaikkea elävää kohtaan ellei itsekkyys kohdista sitä johonkin tiettyyn mielihalujensa kautta.
      Ei jäänyt sellaisesta mitään muuta kuin oleminen :)

    • Anonyymi

      Hmm... joskus tuollainen pieni masennuskin pitää hyväksyä että: En nyt välttämättä tällä tunnilla jaksa siivoilla, kun masentaa, ja sitten se pitää hyväksyä sitten ja levätä, kun hommat hoituu sen levon jälkeen sitten, kuitenkin.

    • Anonyymi

      Niin, muistoja siitä tietysti jäi ja ikäväkin. Ai miksi ikävöidä? No siksi koska ihminen ja elämä voi eri vaiheissa olla ihan erilainen ja se mikä ei ennen toiminut voisi toimia nykyään. Haaveena on joskus vielä saada rakkaudesta päivitetty versio.

    • Aloittaja: " Rakkauden jälkeen Mitä muistoja teille jäi? Arpia, unikuvia, tarinoita? Toveruutta?"

      Itse määrittelisin voimakkaan ihastumisen tai rakastumisen seuraavasti - vähintään viikon pää on täysin pyörällä rakastumisesta (ihastumisesta), mielessä silloin haaveita yhteisestä elämästä tunteiden kohteen kanssa ja silloin mielessä on tosissaan avioliiton mahdollisuus. Vuonna 2016 minulle sattui kaksi tälläistä tapausta.

      Lukiolainen 17-18 v. : Ihastuin häneen dösässä, kun istui vieressäni tammikuun lopussa 2016. Hänellä oli tosi söpöilme ja pääni meni viikoksi aivan pyörälle toista kertaa tapaamani nuoren naisen suhteen. Viikon rakkaushaaveitteni jälkeen tajusin, että on ilmeisesti vasta 17 v. lukion tokaluokkalainen.

      Kuukautta myöhemmin rakastuin Yliopisto 22 v. Olin kaksi kuukautta aivan pilvessä ja olisin 29.2.2016 vastanut oikeasti myöntäväisesti hänen kosintaansa, jos hän olisi kosinut. Pidin itseäni sopimattomana tälle nuorelle yllopiston kolmannen vuoden opiskelijalle. En kertonut tunteistani, vaikka aina olin hänen läsnäollessaan seitsemännessä taivaassa.

      Lukiolainen 18v. ja kolmasluokka. Kas kummaa se lukion tokaluokkalainen meni kolmannelle luokalle ja täytti 18 v. Hän ihastui marraskuussa 2016 minuun ja katselimme toisiamme ihastuneesti silmiin dösässä. Muistan hänen silmänsä ja kuinka elinkään niissä. Seuraavan ja viimeisen kerran näin hänet maaliskuussa 2017. Hän tuli ja tarjosi puhelinnumeroaan, mutta en vastaanottanut sitä. Annoin hänelle sähköpostiosoitteeni, joka taisi olla väärinkirjoitettu. Se saattoi olla syy miksi hän ei ottanut yhteyttä tai se, että ylioppilaskirjoituksiin oli vain kaksi viikkoa. Hän valitsi vaarallisen rakkauden sijaan kirjoitukset, joita en halunnut häiritä. Muistan hänen kasvot monelta osin myös tältä viimeiseltä kohtaamiseltamme.

      En ole mikään suuri naistenmies, mutta onnekseni olen saanut kokea ainakin nämä ihastumiset ja sen, että tunteilleni oli toisessa tapauksessa vastakaikua! :)

      Yhden kerran olen aikaisemmin rakastunut, mutta siitä en jaksa tänne kertoa. Liian iso tarina tänne kerrottavaksi.

    • Mistä tietää että kyse oli rakkaudesta.

      Suhteesta jäi lapset, hyvä niin.

    • Anonyymi

      Jälkeenpäin ajatellen en ole koskaan rakastanut ketään. Ihastuminen (joka on kestänyt aikansa) on auttanut suhteet alkuun. Jotenkin kauheaa, enkä tiedä syytä. Hyviä ja huonoja muistoja on jäänyt, ja paljon oppia tullut. Kenenkään kanssa en ole missään tekemisissä, mutta tervehdin kyllä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      106
      1570
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1062
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1039
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      153
      829
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      742
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      699
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      640
    8. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      636
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      34
      634
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      605
    Aihe