Ota näistä selvää?

Anonyymi

Olin naisen kanssa ensitreffeillä viime perjantaina. Suostui tosi helposti ja ex tempore lähtemään, ehdotin iltapäivällä perjantaina. Istuttiin baarissa 6 tuntia, naurettiin ja suudeltiin. Suutelin häntä vielä suulle kielarin lähtiessäni, ja sanoin että oli mukavaa. Hymyili kuin hangon keksi, ja sanoi "niin oli".

Vaan jatkotreffit sunnuntaina skippasi vedoten lauantain juhlimiseensa työporukan kanssa. Nyt yhteydenpito on passiivista kuin mikä. Edelleen sanoo haluavansa nähdä uusiksi, mutta miten homma kuivahti näin, vaikka treffit meni mainiosti? Odottiko seksiä, vai meninkö liian pitkälle?

En tajua.

4

<50

  Vastaukset

  • No varmaan oli hyvällä tuulella ja olisi halunnut, että viet homman loppuun asti. Seuraavalla kerralla et sitten päästä joo koukussa olevaa saalista karkuun!

  • Kielari oli napakymppi eli nainen jäi oikeasti häkeltyneenä seisomaan. Ei himosta..

  • En tiedä naisista , mutta miehenä, kielarit eka treffeillä aiheuttais merkittävästi lievää suurempia vieroitusoireita.

  • Paha tietenkään sanoa varmaksi, mutta toi kielari itteänikin arveluttaa.

   Ekat treffit ja jos ette yhtään tunteneet ennen niitä. En tietenkään tiedä millasta suutelua oli aikasemmin. Jos lähinnä pusuttelua, niin siitä on kielariin vielä aikalailla matkaa.

   Sit jos on vielä ollu ns. hyvänyönpusu. Siinä jos mies rupeis yhtäkkiä tunkeen kieltä suuhun, niin ei yhtään hyvä. Hyvä kielisuudelma nyt ei muutenkaan ole mikään pikanen suudelma kielellä.

   En nyt tiedä voiko olla kyse pelkästä ällöstä kielarista, mutta tuskin lisää tutustumisintoa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   322
   6356
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   163
   2887
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   71
   961
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   14
   606