Ota näistä selvää?

Anonyymi

Olin naisen kanssa ensitreffeillä viime perjantaina. Suostui tosi helposti ja ex tempore lähtemään, ehdotin iltapäivällä perjantaina. Istuttiin baarissa 6 tuntia, naurettiin ja suudeltiin. Suutelin häntä vielä suulle kielarin lähtiessäni, ja sanoin että oli mukavaa. Hymyili kuin hangon keksi, ja sanoi "niin oli".

Vaan jatkotreffit sunnuntaina skippasi vedoten lauantain juhlimiseensa työporukan kanssa. Nyt yhteydenpito on passiivista kuin mikä. Edelleen sanoo haluavansa nähdä uusiksi, mutta miten homma kuivahti näin, vaikka treffit meni mainiosti? Odottiko seksiä, vai meninkö liian pitkälle?

En tajua.

4 kommenttia

Vastaukset

  • No varmaan oli hyvällä tuulella ja olisi halunnut, että viet homman loppuun asti. Seuraavalla kerralla et sitten päästä joo koukussa olevaa saalista karkuun!

  • Kielari oli napakymppi eli nainen jäi oikeasti häkeltyneenä seisomaan. Ei himosta..

  • En tiedä naisista , mutta miehenä, kielarit eka treffeillä aiheuttais merkittävästi lievää suurempia vieroitusoireita.

  • Paha tietenkään sanoa varmaksi, mutta toi kielari itteänikin arveluttaa.

    Ekat treffit ja jos ette yhtään tunteneet ennen niitä. En tietenkään tiedä millasta suutelua oli aikasemmin. Jos lähinnä pusuttelua, niin siitä on kielariin vielä aikalailla matkaa.

    Sit jos on vielä ollu ns. hyvänyönpusu. Siinä jos mies rupeis yhtäkkiä tunkeen kieltä suuhun, niin ei yhtään hyvä. Hyvä kielisuudelma nyt ei muutenkaan ole mikään pikanen suudelma kielellä.

    En nyt tiedä voiko olla kyse pelkästä ällöstä kielarista, mutta tuskin lisää tutustumisintoa.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.