Sairaat sotkut

Anonyymi

On tässä tullut elämää elettyä ja huomattua, että yleensä näissä pettämisdraamoissa on muutama selvä yhteensopivuus AINA.
Alkuperäinen suhde on jollain tapaa epätasapainoinen. Eli perustuu toisen harhakuvaan onnellista suhteesta ja toinen kaipaa muutosta. Molemmin puolista pettämistä tai toisen osapuolen pettämistä. "Ajaudutaan" hakemaan täytettä sisäiseen tyhjyyteen jostain muualta kuin sieltä miestä pitäis eli omasta itsestä. Syytetään toista kun sä olet tommonen ja jos sä olisit semmonen.
Syy ja vastuu löytyy AINA oman pään sisältä. Se on se karu ja satuttavan fakta ja sen totuuden tuoman kivun vuoksi tehdään mitä vain, ettei sitä kipua tarvitse kohdata. Ihminen toimii niin.
Varmasti aina useasti on niin, että Minä Olin hyvä ja täydellinen, mutta toinen meni ja petti. Ehkä se ei kuitenkaan toisen vinkkelistä katsottuna ole niin.
Kukaan ei tule toista pelastamaan elämän kurimuksesta. Pitää tapahtua jotain kehitystä oman pään sisällä, jos haluaa saada hyvän ja toimivan suhteen jatkossa, jos ero tulee.
Suurin osa ei edes tiedosta, että olis varaa kasvaa henkisesti, ei edes ne jotka huijaavat sitkeään että kaikki on hyvin.
Itseltään eksyksissä ihminen ei voi löytää kuin toisen samanlaisen, koska kukaan itsensä kanssa sovussa oleva ei yksinkertaisesti pysty olemaan ja elämään ihmisen kanssa joka ei sitä ole.
Rajojen asettaminen sille mitä hyväksyy tai sietää on luonnollista ihmiselle joka kunnioittaa itseään tarpeeksi.
Voihan sitä aina jäädä ja moni jääkin oli sitten ykkönen eli kakkonen tai pettäjä jää toimimattomaan suhteeseen koska ei arvosta itseään.
Valittamisen ja katkeroitumisen sijaan vois sen ajan käyttää oman pään sisällön uudelleen järjestelyyn ja lähteä toimimattomasta suhteesta. Lapset, raha ja omaisuus on vain tekosyy jäädä.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taas näitä oma perse edellä juttuja, missä kaikki vastuu muista unohdetaan ja lähdetään. Lapset, raha ja omaisuus on lasten elämän turvaamista. On syytä tehdä parisuhteelleen jotain oikeasti, että elämän suunta pysyy reilississä jälkipolvilla. Hiltittomia aikuisia on riittävästi tuhoamaan lasten ja kaikkien lähimpiensä elämä. Perseen mielen mukaan eläminen on täysin perseestä lähimpiä kohtaan. Ryhtiä ja valheet pois!

      • Anonyymi

        Laitat suhteen epätasapainon syyksi, vaikka kyse on epätasapainoisesta ihmisestä, joka syyttää suhdetta. Näissä etoissa joissa haetaan sitä tasapainoista suhdetta toidaalta, aiheutetaan hirvittävää tuskaa lapsille, puolisolle ja osovamhemmille. Ei vaan tuskaa, vaan myös turvattomuutta, köyhyyttä ja huolenpidon unohtumista heidän loppuelämäkseen saakka. Kasva aikuiseksi, ei elämä ole helppoa, mutta on rikos tuhota se lähimmiltä. Sinä elit jo nuoruutesi ja teit omat virheesi. Anna lapsiesi elää oma nuoruus ilman vanhempiensa sekoilua.


    • Anonyymi

      Miten helvetissä kuvittele toisen kuvittelevan olleen hyvä ja täydelinen??? Jos ketkä, niin petetyt syyttävät itseään ihan kaikesta, sillä eihän sitä kukaan niin hirvittäviä tekoja tekis ilman syytä?? Eikö vain, näin sinäkin perustelet sitä itsellesi. Totuus kyllä on, että kun se puoliso sille asialle mitään voinut, kun se tehtiin sen selän takana, piilossa, salaten, huojaten, petkuttaen, valehdellen ja kieroillen, taloudellisesti perheen rahaa ja perheelle kuuluva rakkaus tuntemattomaan tuhlaten. Samanaikaisesti läheiset petettiin henkisesti ja taloudellisesti ja kohdeltiin kylmästi ja julmasti, salakavalasti vihaten ja syyttäen ääneen sanomatta. AINA!

      • Anonyymi

        Emme juurikaan näe omia vikojamme. Kumppani on voinut myös muuttua, kaikki ei enää ole ennallaan.
        Ikävä tosiasia on kuitenkin, että puskat ovat toisilla ainaisessa liikkeessä eikä sille mitään voi.


    • Anonyymi

      Ja minä en puhuisi salarakkaan toimimattomasta suhteesta. Kyllä huomaa, että sinulla ei ole mitään arvostusta ihmisten elämää kohtaan. Salarakas tietää ettei se ole oikea suhde, vaan petoskumppanin puolison pettämiseen perustuva suhde. Älä nosta sitä tasa-arvoiseksi perheen suhteen kanssa, koska minkä se tekee, niin se tuhoaa perheen ja siihen liittyvien ihmisten elämän melko täydellisesti.

      Toivon todella, että pitäisit typerät ajatukset ominasi, ettei kukaan erehtyisi kuvittelemaan totuudeksi esittämääsi hajottavaa ihmistragediaa ja paskaa.

    • Anonyymi

      Pyydän anteeksi. Vuosienkin jälkeen olen kuin tulehtunut mätäpallo. Pienikin lause syyttävällä sormella, johon en ole peteytynä syyllistynyt saa minut puhkeamaan. Keneltäkään muulta kuin petetyltä ei suomessa saa riistää kotia, terveyttä, dulua, ystäviä, läheisiä ja koko elämää kuten petetyltä. Te kaikki kuvittelette ettei se ole mahdollista teidän kohdallanne, että teidän parisuhde on kuitenkin jollakin tasolla parempi. Mutta te ette sitä voi itse päätää, vaan teidän kumppani ja sen salarakas. Eikä sellaista voi toisesta koskaan tietää. EI KOSKAAN.

    • Anonyymi

      Oletko varma että käytetyt kondomit olivat juuri hänen käyttämiään?

      • Anonyymi

        Mitä kokoa? Tämä selittää kaiken:)


    • Anonyymi

      Mistä kondomit löytyivät tarkalleen sanottuna?

    • Anonyymi

      Mitä merkkiä ja kondomien päiväys.

      Tärkeää tietoa.

    • Anonyymi

      Lähteillä olet. Ihan AINA näissä on takana ihan tavallinen parisuhde. Ihan AINA pettäjä luo ulkopuoliselle ihmiselle kuvan epätasapainosesta suhteesta, jonka epätasapainon luoja on ITSE itsessään. Ei siis ihme, että puoliso ei tajua, eikä alkuun se joka leikkiin ryhtyy. Onko rohkeutta ja onko uskallusta tällä ulkopuolisella se myöntää, onkin toinen asia. Halutaanko elää siinä harhassa, että rakkauden voimalla tehtiin jotain hyvää? Katso hävitystä, katso tuhoja, katso apeutta, katso hiljaisuutta, kuuntele sanomattomia sanoja.

    • Anonyymi

      Kyllä saman olen kokenut. Minua säälittää tuo toinen" uskoo kaiken paskan. Täällä kotona kerrotaan muunlainen tarina. Olisin kertonut totuuden ottamalla yhteyttä voitte arvata miten kävi. Kerta haluaa jäädä salaiseksi" ystäväksi olkoon se hänen päätös. Ihmettelen miksi se antaa kertoa itsestään noin kauheita. En usko kaikkea. No oli miten oli syyttäköön itseään.

    • Anonyymi

      Eiköhän se ole paras jäädä siihen suhteeseen, jos on se kerran hyvässä uskossa valittu ja lapsia hankittu. Tämän tarkoitan elämäänsä kyllästyneille, joillaon sitä kaikkea hyvää mitä kaikki toivoo: puoliso, omakotitalo, hyvä työpaikka, koira ja auto, VAAN JOLLE EI RIITÄ MIKÄÄN. Niin että joku rakastaa sitä mitö teillä rakennettu on, niin että kuvittelet tatvitsevasi enemmän, kun et jaksa välittää puolisostasi, etkä arvosta sitä mitä on,. Ei siis tämä niille, viidelletuhannelle, jotka turvakotia tarvitsivat. He tarvitsevat eron.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1990
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1549
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      141
      1408
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1250
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1077
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      121
      970
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      50
      792
    Aihe