Polkupyöräliikkeet Suomessa ja muualla Euroopassa

Anonyymi

Terve

Millaisia kokemuksia teillä on polkupyöräliikkeistä?

Tilasin pyörän vuosi sitten sieltä ja sain mitä pitikin noin kahdessa viikossa, pyörää ei ollut mitenkään erityisemmin pakattu pahvilaatikon sisällä. Bikester ei suhtaudu takuuasioihin yhtään suopeasti, yritin saada uudet pyöränlaakerit (ei voi kulua ensimmäisten kilometrien aikana loppuun, sehän on selvää).

Pyörä varastettiin ja hankin uuden Bike24:stä.

Bike24 toimittivat pyörän alle viikossa, lisäksi bonareina polkimet, vesipulloa, tarroja, ja hinta 450e vähemmän kuin Bikesterissä. Lisäksi laatikossa oli enemmän kuplamuovia kuin itse tuotetta. Suosittelen tätä. Takuuasioista en vielä tiedä, mutta uskoisin toimivan.

3

<50

Vastaukset

  • Baiks on ollut minusta hyvä liike. Inserat ja helkamat on olleet hyvin kasattuja. Hyvät myyjät.

    Xxl Espoo ja Vantaa. Tuotteet hyviä, mutta myyjät ja huolto heikkoa.

  • Kokonaisten polkupyörien tilaamisesta ei kokemusta mutta Rosebikes -nimisestä saksalaisesta liikkeestä tilasin ihan hiljattain muutamia fillaritarvikkeita, korjaustelineen, satulan ja pumpun. Tuotteet tulivat perille hieman alle viikon sisällä (DHL + Suomen Posti) ja ne oli pakattu todella huonosti. Pahvilaatikossa ei ollut kuin pari suikaletta rypistettyä pakkauspaperia ja laatikko oli melko kookas, tuotteet hölskyivät lähes vapaana suuren laatikon sisällä. Onneksi satula ja pumppu ovat rakenteeltaan sellaisia etteivät vähän rajumpaa heittelyä säikähdä. Laatikon sisällä ollut huoltoteline (noin 10 kg painava) oli valmistajan tehtaalla erittäin hyvin paketoitu. Siinä ei ollut mitään vaurioita vaikka oli heilunut laatikon sisällä. Eli melko edullinen kauppa tuo Rosebikes mutta paketoinnin laadussa todella paljon toivomisen varaa. Halpojen hintojen takia tilaan varmaankin jatkossakin Rosebikestä, mutta jotain pienempää tarviketta vain.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.