Ulkonäköpaineet ja nenäleikkaus kokemukset

Anonyymi

Onko teilläkin vielä parikymppisenä ulkonäköpaineita? Mistä te ootte epävarmoja teiän kasvoissa tai vartalossa? Ite kävin about 8kk sitten, korjauttamassa mun hampaat Esmilella. Olin niistä ollut epävarma jo monia vuosia, yläasteelta lähtien. Mulla oli siis ihan vinot ja toistensa päällä olevat hampaat aiemmin. Korjauksen jälkeen oon saanu paljon kommentteja ihan tuntemattomiltakin, että hei ompas sulla kaunis hymy! Tää on taas nostattatunut mun itsetuntoa tosi paljon. Tällähetkellä suunnittelen vakavasti nenäleikkauksessa käymistä. Siksi kyselenkin, että onko täällä muita nenäleikkauksessa käyneitä? Muuttiko leikkaus paljon kasvojen kokonaiskuvaa ja kävittekö leikkauksessa Suomessa, vai jossakin ulkomailla? Minua mietityttää myös, että muuttuuko hymy leikkauksen jälkeen, jotenkin teennäiseksi? Olen nähnyt monia näytteliöitä ja laulajia, joiden hymy on muuttunut aivan kamalaksi ja tätä en todellakaan halua, mutta se riippuu varmaan myös toki leikkaajasta. En kuitenkaan vihaa nenääni ihan kuusta taivaaseen ja olen tähän asti pystynyt elämään sen kanssa ihan hyvin, mutta aina kun kävelen peilin ohi keskellä naamaa oleva leveä ja pitkä nenäni kiinnitä huomiota ja taas esim, silmäni jotka ansaitsisivat enemmän huomiota jäävät taka-alalle. Monet miehetkin ovat kertoneet kiinnittävänsä huomiota nenään, koska se antaa kasvoille ns ”ilmeen” ja onhan sen sijaintikin ihan kasvojen keskellä. En kyllä tosin menisin mihinkään leikkaukseen vaan miehien mielipiteiden vuoksi... Jos joltakulta löytyy näistä kokemuksia, niin olisi mukava kuulla? :)

8

<50

  Vastaukset

  • Itse olen elänyt ison nenäni kanssa jo yli 50 vuotta. Aina peilin edessä on pitänyt todeta, että ei se auta itku markkinoilla. Ei kaikilla ole törsätä mitään kymppitonneja kauneus leikkauksiin, mutta ainahan sitä voi tietysti lähteä leikkimään hengellään turkkilaisen lekurin veitsen alle... Että onnea sinulle jos olet syntynyt rikkaaseen perheenseen, kaikkilla ei ole tuollaisia etuja tuhlata kymppitonneja esteettisiin hammashoitoihin ja nenäleikkauksiin. Hyvä, että saa jokapäivä leivän pöytään. :))

   • Jos hampaat on jotenkin vinossa on kyllä asiallista korjauttaa voi olla tulee myöhemmin särkyä vaikka leukaniveliin.


   • Se on priorisointikysymys mihin rahansa törsää ja mistä taas säästää. Jotkut ostelee veneitä tai satsaa vapaa-ajan asuntoon, jotkut taas satsaa ulkonäköön mikä on täysin luonnollista esim nuorille naisille :)


  • Mun nenä leikattiin Suomessa kolmesti. Kolmesti siksi, että leikkaus epäonnistui pahasti. Korjausleikkaukset ei juurikaan auttaneet enkä voi enää hengittää nenän kautta. Kasvoilla on pahat arvet.

   Jos voit elää nenäsi kanssa, tee se. Korosta silmiäsi meikillä tai kampauksella. Nauti kauniista hymystäsi.

   Jos päädyt leikkaukseen, mene tekemään se jonnekin missä on enemmän kokemusta kuin Suomessa. Potilasvahinkovakuutus ei täälläkään pilalle menneitä kauneusleikkauksia korvaa, joten olet omillasi joka tspauksessa jos jokin menee pieleen. Siksi kannattaa minimoida riskit jo kirurgin valinnassa.

  • Minulle tehtiin kuukausi sitten (eli kesäkuussa 2019) nenäleikkaus Bulevardin klinikassa (Kaarlo Ståhlberg). Mitään ongelmia ei ole leikkauksen jälkeen ilmennyt, toipuminen n edistynyt hyvin. Ulkoisia arpia ei jää ainakaan minun kohdalla käytetyllä leikkaustekniikalla. Esteettinen lopputulos ei ole vielä arvioitavissa koska kestää puolesta jopa puoleentoista vuoteen ennenkuin nenä on lopullisesti "asettunut muotoonsta", mutta jo nyt olen tyytyväinen lopputulokseen.
   SIinä hyvät uutiset. Huono puoli on hinta, eli leikkaus maksoi 8500 euroa. Menin tuonne leikattavaksi koska olin saanut käsityksen että Ståhberg on Suomen paras nenäplastikko, enkä halunnut ottaa pienintäkään riskiä.

   • Tehtiin siis suljettu leikkaus? Mitä nenällesi tehtiin?


  • Kaarlo Ståhlberg Suomessa paras tekemään nenäleikkauksia, se kyllä maksaa . Itse kävin monen lääkärin leikattavana olivat aivan turhia leikkauksia.

  • Vaikuttaa siltä että Suomessa ei yksikään plastiikkakirurgi tee mitään ihan superhienoa jälkeä jos on vähänkään hankalampi tapaus. Kaikki tuntuvat leikkaavan aika varovaisesti, eli turha odotella ihmeitä samaan tapaan kuin esim. Turkissa.

   Tsekatkapa vaikka instagramissa hästäkillä rhinoplasty... Kauniita, naisellisia ja reilusti operoituja lopputuloksia olematta silti mitenkään ylileikatun näköisiä. Täällä meillä ei vaan samaan päästä.

   Toki jos lähtökohtakin on jo valmiiksi "ihan kiva" eikä tosiaan ole mitään ihan ihmeellistä ongelmaa parannettavana niin kyllä pienellä viilauksella täälläkin saadaan nättiä.

   Tämä kommenttini toki vain ja ainoastaan ihan oma mielipiteeni.

   Harmittaa vaan vietävästi kun oma nenäni on leikattu jo useampaan kertaan eikä edelleenkään riittävää tulosta. Enempiä leikkauksia ei varmaan uskalla edes teettää kun paraneminen on aina vaan hitaampaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   42
   2058
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1807
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   69
   1467
  4. Ulosajot Äänekoskella

   Yöllä kolmas ulosajo äänekoskella putkeen. Kolmas kerta toden sanoi,nyt lähti henki.
   Äänekoski
   35
   809
  5. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   27
   799