Millaista on hoito Kemijärven hoivakodeissa?

Anonyymi

Onko asiat parantuneet yksityisissä hoivakodeissa Esperi Attendo? Minkälaista väkeä siellä työskentelee? Uskaltaako sinne omaista luottaa asumaan

17

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ole kehumista!

      Ainoa hyvä puoli asiassa on, ettei se voi enää huonommaksi mennä!

      Sama tilanne on Sallassa.

      Sallan kepuloiset kunnanjohtajan johdolla ja hänen harhaanjohdattamanaan ovat myös myyneet kunnan vanhukset yksityisten hoiviin!

      Kepuloiset ovat kusseet pahasti omiin nilkkoihinsa!

      • Anonyymi

        Paikallisessa lehdessä kirjoitti oikein omalla nimellään henkilö uuden Attendon tupakoivista hoitajista. Käyvät hienolla parvekkeella tupruttamassa tupakat noin kerran tunnissa ja työt saa sesitä. Ja mikä haju ja parveke tuskin sopiva vanhushoidon tupakkapaikka.

        KOmea talo Pöyliöjärven kupeessa ja hoidokeille olisi piha - vaan ei ole aikaako ulkoiluttaa mummoja ja paappoja vai miksi ei näy ulkopihalla hoitajia ulkoiluttamassa.
        Mutta tupakilla parvekkeella - ja mikä savu....
        Nähty on samaa mitä lehdessä kirjoitti henkilö. MIssä on vastuu - ja kukako valvoo tilannetta uudessa hoivakodissa? Kysyä saa. kukapa vastaisi?


    • Anonyymi

      Asukkaiden mielestä asuinolosuhteet ovat parantuneet roimasti.
      Niiden mielestä, jotka vastustavat kaikkea yksityistämistä, eivätkä asu Attendon tiloissan, tietävät että asuinolosuhteet on kurjat.

      • Asukkaat, jotka näin kommentoivat, kuuluvat siihen runsaslukuiseen dementia-potilaiden joukkoon, joiden arvostelu- ja havainnointikyky on vähintäänkin kyseenalainen!

        En toki epäile, etteivätkö he olisi näin sanoneet. Toki on myös otettava huomioon, että he ovat kovasti vaikutteille alttiita ja valmiita sanomaan, mitä heitä pyydetään sanomaan!


      • Anonyymi

        Ja uimarannalla saisi käydä poliisipartio muutaman kerran päiväassä jotta tissuttajat, #uomakoppeihin kuseskelijat# ja muut #hörhöilijät# ja tupakkasotkijat saatais järjestykseen.
        Kaunis uimaranta uimareille turvapaikaksi. Niin kaunista siellä on!


      • Anonyymi
        KepuloisetVITTUUN kirjoitti:

        Asukkaat, jotka näin kommentoivat, kuuluvat siihen runsaslukuiseen dementia-potilaiden joukkoon, joiden arvostelu- ja havainnointikyky on vähintäänkin kyseenalainen!

        En toki epäile, etteivätkö he olisi näin sanoneet. Toki on myös otettava huomioon, että he ovat kovasti vaikutteille alttiita ja valmiita sanomaan, mitä heitä pyydetään sanomaan!

        Kokemuksesta tiedän kuinka wanhat ovat arkoja ottamaan kantaa, vaikka useinkin aihetta on, koska ne pelkää saavansa potut pottuina, eli ns simputusta siitä jos arvostelevat - aihetta kyllä on.

        Mm vaipoissa liikaa makauttaminen ei ole kenellekään oikein saati mieluisaa. pissavaipat liian kauan usein.

        JA entäs tupakointi, no hoitajien tupakointi uuden talon parvekkeella ei saa kuulua Attendon työntekijöiden työetuihin. Ulos kauas pois seinästä saati parvekkeelta. työaika on työaikaa ja tupakat pois ja piiput piiloon sano vanha lzaulukin.

        Vanhuksen hyvinvointi pitää olla asia numero yksi.


    • Anonyymi

      Sosialisti, vasemmistolainen moittii yksityisen yrityksen toimintaa aina ja luontevasti.
      Kunnan omistama hoivakoti Puistola oli kymmeniä vuosia vanha rakennusrähjä.
      Nyt vanhukset asuvat uudessa, hotellitason paikassa, keskellä kaupunkia. Ruoka on kuulemma parempaa ja monipuolista. Attendon palveluksessa on entisiä kunnan työtekijöitä, eivätkä he erotu paljon huonompina, vaikka niin on yleisesti pelätty.
      Taso on siis hyvä myös hoidollisesti.
      Mitä huonoa siis oikeasti on, muuta kuin se että työväenliikkeelle tällainen on syvä loukkaus.

      • Anonyymi

        Niin tuo edellä kuvattu tupakointi ei kyllä kuulu hoitajien palkalliseen toimenkuvaan ja uuden talon parvekkeella sauhuttavat - nähty on.

        Ei muuallakaan saa savustaa työaikana, ei - saati vanhojen kodeissa mitä talo on.. Siis uudessa Pöyliöjärven Attendotalossa. Ei saa eihän?

        Olisiko parempaa tekemistä viedä mummot ulos pihalle - jossa komia tila on tyhjänä mummoista.

        Ja rannalla kin lie turvallusta vierailla - vai onko.


      • Onko sinulla tarkempaa tietoa tästä työväenliikkeen edustajasta.

        Vaikuttaa sangen edistykselliseltä, josta monien tulisi ottaa oppia, sillä epäkohdat on tuotava julki. Sallassakin löytyy tälläinen edistyksellinen vasemmistolainen, joka uskaltaa tuomita kepuloisten virheet ja vääryydet (ja niitä on paljon)!

        Kaikki kunnia Helge Nivalle! Toivottavasti Kemijärveltäkin löytyy siviilirohkeita ihmisiä, jotka puolueeseen katsomatta toimivat pienen ihmisen asialla!

        Kepuloiset eivät näihin kuulu!


    • Anonyymi

      No mitenkäs se Esperi?

    • Anonyymi

      Asukkaiden, lähiomaisten j a hoitohenkilökunnan mielestä Esperissä ja Attendossa on kaikki parempaa, kuin laitoksessa. Jopa ruokakin, joka toki on varmaan eniten makuasia.
      Aikojen saatossa kuntien yksiköissä on ollut kaikenlainen laiminlyönti runsaampaa. Silloin ei tehty tarkastuksia näin tuhkatiheään, mutta vanhuksia katosi ja paleltui tai hukkui. Hoitohenkilökunnan vajavuutta ei tarkastella vieläkään kunnissa samalla tavalla. Sairauslomien määrä kunnissa on sitä luokkaa, ettei sijaisia aina saada. Ne on painettu villaisella. Yksityisiä suorastaan jahdataan tällä asialla.
      Toisaalta jotkut kunnat ovat pitäneet jopa tuplasti henkilöitä mitoituksen yli, jos ei ole muuta keksitty työntekijöille ja kun lomautusta ei kunnissa tehdä.
      Esperi ja Attendo ovat hienoa tasoa.

      • Anonyymi

        Toivotaan asioiden olevan noin. Toisenlaiset olivat mietteet ja paljastukset eteläsuomessa jospa Kemijärvellä kaikki olisi toisin.


      • Anonyymi

        Ruoka on todellakin parempaa kuin kunnalla. Kunnan puolella kaikki tulee valmiina, ei tarvitse kuin lämmittää ainekset ja se on valmista. Vklopun ruoat lämmitetään ja ne on yleensä pitkin viikkoa kerättyä ruokaa... Attendolla on ihan tuoretta hyvänmakuista ruokaa.


    • Anonyymi

      Kemijärven kaupunki mainostaa myös olevansa savuton työpaikka. Sehän ei pidä paikkaansa, vaan jopa hoitoalan ihmiset tupakoivat ja vielä työajalla.

    • Anonyymi

      Työntekijöistä tuntuu olevan pulaa ja kaikki tuntemani näillä Kemijärven yksityisillä työskentelevät ovat jalka oven raossa lähdössä heti, kun mitä tahansa muuta löytyy, osa jo lähtenyt, eläkeläiset lopettaneet sijaistamisen jne.
      Harva siellä on kutsumusammatissaan, paljon on työvoimaviranomaisten lähihoitajakoulutukseen painostamia, tai pakon edessä menneitä kun iän takia muutamaan työtä ei saa, lähihoitajan töihin otetaan kiljuen kaikki epäsopivatkin kun kutsumusammattilaisiakaan ei ole.

      • Anonyymi

        Minä olen siellä töissä ja ihan kutsumusammatissani :)


    • Anonyymi

      Muistakaa äänestää Helge Nivaa jos haluatte että jotain järkeä tähän hommaan!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe