Soutaja Joel Naukkarinen

Anonyymi

Joel Naukkarinen on luvannut tuoda kultaa Tokiosta. Hän on tullut kaltoinkohdelleuksi soutuliiton puolesta ja häntä on sorrettu. Liian moni taho uskoi tätä Naukkarisen propagandaa. Nyt kun maailman cup kisoja on tältä kesältä soudeltu muutamia, niin Naukkarisen sijoitukset pyörii 20. paikkeilla. Onko hän todellakin potentiaalinen kultamitalisti Tokiossa 2020? Pahinta on tässä yhtälössä se, että Joel kyseenalaisti myös Suomen ykkössuotajan Robert Venin tason.

23

247

  Vastaukset

  • sehän on hyvä juttu että joku ottaa pitkästä aikaa kultaa olympiakisoissa

  • Melonta ja soutuliiton tiedote:

   Kurinpitovaliokunta langetti varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä

   8.8.2019

   Kurinpitovaliokunta antoi varoituksen Joel Naukkariselle epäurheilijamaisesta käytöksestä keväällä sosiaalisessa mediassa ja muussa mediassa virheellisen tiedon levittämisestä sekä valmennustoiminnan kannalta olennaisen tiedon antamatta jättämisestä.

  • Joel Naukkarinen hävisi selvästi SM kisoissa, kuten viimeiset 5 vuotta aina aiemmin. Mies on vain huono häviäjä ja nyt taas itkee YLE:llä

  • Jälleen aivan käsittämätöntä itkemistä Naukkariselta . Hän ei ole ollut ikinä lähelläkään Robert Venin tasoa ja aina hän syyttää ulkopuolisia omista heikoista suorituksistaan. Katso nyt peiliin hyvä mies ja ryhdistäydy. Toivottavasti lähipiiristäsi löytyisi edes joku joka osaisi arvioida tasosi realistisesti. Toivon vilpittömästi, että voitat kultaa Tokiossa 2020..... Uskotko oikeasti edes itse siihen?

   • Joel Naukkarinen on valehdellut koko soutu-uransa niin paljon että hän ei enää itsekkään tunnista totuutta valheesta. Sääli on se että melonta- ja soutuliitto ei puuttunut tähän jo vuosia sitten, jos sekään olisi auttanut.


  • "Sain vihdoin kilpailun hänen kanssaan 2v ja 3kk tauon jälkeen ja ero oli selvä."

   Joel Naukkarinen voisi täsmentää minkä takia ei ollut kilpaillut Veniä vastaan 2,5 vuoteen. Joel Naukkarinen ei itse osallistunut SM-kilpailuihin sitten 2016, eli kolmeen vuoteen. 2018 Joel Naukkarinen ei osallistunut liiton maajoukkuekarsintoihin Gaviratessa ja Lappeenrannassa vedoten terveydellisiin syihin. Ven voitti nuo molemmat. Tänäkin vuonna olisi ollut kansallisia kilpailuita missä Ven oli, mutta ei Naukkarinen. Kolmen vuoden aikana Ven on kaikissa maailmancup osakilpailuissa sijoittanut Naukkarista paremmin.

   Tänä keväänä Naukkarinen vetosi opiskeluiden päällekäisyyteen karsintojen aikaan. Toinen karsinta oli maailmancup tasoinen kansainvälinen kilpailu Piedilucossa, missä Ven oli 5. Naukkarinen oli kuitenkin samaan aikaan Saksassa leirillä, vaikka väitti opiskeluiden olevan esteenä.

   Lisänäyttökilpailussa viikkoa myöhemmin Naukkarinen souti noin 7.16 ja 7.03 voittaen maan parhaita kevyenluokan soutajia parilla sekunnilla. Hän hehkutti olevansa elämänsä kunnossa ja olympiakultaa olevan tulossa, katsokaa vaikka Facebookista. Nyt kaveri souti lähelle 7 minuuttia Tampereella SM-kisoissa ja ero kevyisiin oli sama kuin Gaviratessa. Kun hän kuitenkin hävisi Venille alkoi valitus kuinka valmentautuminen on mennyt pieleen... Melko dramaattinen ero kevääseen vaikka aika ja ero kevyisiin samaa luokkaa.

   Työrauhan perään on Naukkarinen itkenyt, mutta eikö hän ole itse oman työrauhansa pilannut kevään some ja media spektaakkelillaan. Kaikesta tästä liiton riippumaton kurinpitolautakunta antoi miehelle soudun historian ensimmäisen varoituksen. Ennätyshän sekin, eikö tuo kaveri kaiken maailman ennätyksiä kerää.

  • Tämä on absurdein tapahtumaketju mitä olen ikinä suomessa nähnyt. Joel Naukkarinen haluaa itselleen työrauhan vaikka vielä keväällä kehotti kaikkia pitämään melua hänen itsensä esille nostamista asioista. Hän vaatii muilta avoimuutta ja rehellisyyttä, itse hän ei tosin toimi avoimesti ja rehellisesti. Tuntuu että Naukkarisen taustajoukot ovat myös totaalisen pihalla koko kuviosta. He vain sokeasti uskovat tähän maailmalla menestyvän.... anteeksi siis ei ikinä maailmalla menestyneen soutajan puheisiin. Lähtökohta koko caselle on Naukkarisen suuret puheet tulevasta ilman mitään pohjaa ja tämä kaikki valhe uppoaa tiettyyn kansaan, jotka edellen seisovat Naukkarisen takana. Hän ei ole edes ykkössuotaja Suomessa ja puhuu olympiakullasta. Katsotakaa hyvät ihmiset tuloksia, ne ei valehtele ikinä! Soutuinsinöörit voisivat palata ajassa taaksepäin ja opetalla lukemaan paperiliuskoja joissa on kirjaimia sekä numeroita. Kansankielellä nämä liuskat on tuloslistoja, niistä selviää paremmuus. Anturit ja käyrät eivät ikävä kyllä kerro sitä ja niitä auvälineitä ei maailmanhuiput käytä....ikävä kyllä!

  • Joel poika halusi tehdä hyvää itselleen ja suodulle, mutta valitettavasti teki vaan huonoa kaikille. Äärimmäisen huonoa mainosta suomalaiselle soutu-urheilulle. Onkohan missään muussa lajissa ikinä yksittäinen urheilija nostanut tälläistä meteliä ilman minkäänlaista kansainvälistä näyttöä? Ilmeisesti varoitus oli täysin ansaittu, koska Naukkarinen ei ole sitä viemässä jatkokäsittelyyn muille tahoille?

  • Herra Naukkarisen väsäsi hyviätekoja.fi kampanjan aikanaan. Tuolloin hän tekaisia satoja ellei tuhansia väärennettynä facebook tilejä ja äänesti itseään noilla tileillä saaden tuhansia euroja hyväntekeväisyys kampanjasta. Siinä jäivät näppejään nuolemaan kehitysvammaisten urheilijoiden olympiahanke Special olympics Finland, Rantasalmelainen valoa kohti - musiikkisali tornadon valaiseminen, Kouvolan sanomien summer camp leiri lapsille, Kankaanpään koirahalli, Oululainen partiolippukunta pataniemen polunpolkijat. Niinhän joku jo mainitsi että Naukkarisen twitter tili on täynnä samanlaisia trolli seuraajia.

  • Todella ikävää julkisuutta soudulle!

  • Tämä on itse soutaja Joel Naukkarisen luoma illuusio hänen tasostaan. Tämä vääristynyt kuva on elänyt jo ajasta ennen Rion 2016 Olympialaisia. Avoimuus ja rehellisyys on Naukkarisen mainoslause. Onko hän varmasti kertonut uusille sponsoreilleen, että tämän hetkisen tilanteen kohdalla hänen osallistumisensa Tokion Olympialaisiin vaatii jo melkoisen ihmeen. Toki ymmärrän että hänen tulevaan ammattiin liittyvät "sponsoroinnit" on asia erikseen, siinä puhutaan ihan eri busineksesta kuin urheiluspnsorointi.

  • Kateellisten panettelua kultaa tulee!

  • On tuo käsittämätön tuo naukkarinen. Ei näytä ottavan millään opiksi. Lukekaapa taas, mitä herra jaksaa yhä sumuttaa somessaan. Olisikohan jo uuden varoituksen tai rangaistuksen paikka? Toivottavasti tajuavat liitossa toimia. Ja huomasitko Veikko, miten naukkarinen kyseenalaistaa Concept2 laitteiden tason perustellessaan soutuaan muulla laitteella.

  • Jo vuosikymmenten ajan soutajat aloittelijasta maailmanmestareihin ovat käyttäneet C2 laitetta. Kilpailuissa käytetään C2 laitetta. Historia puhukoon puolestaan. Naukkarisen tulisi tukkia suunsa tai muuten paras on jos kukaan ei vastaa hänelle.

   • Yrittää niin fiksua tuo herra olla olevinaan. Luin päivitystä jossa lääkärinä. Rupesi ärsyttämään. Jonkin sortin kylähulluja kaikki.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yrittää niin fiksua tuo herra olla olevinaan. Luin päivitystä jossa lääkärinä. Rupesi ärsyttämään. Jonkin sortin kylähulluja kaikki.

    silmätkin kuin hululla!!!


  • Tiedän kyllä tulokset enkä niitä mitenkään ylistä. Tiedän myös, ettei Venin tulokset ole olleet kovin mairittelevia. Hän on yrittänyt sinnikkäästi ja pitkään, mutta mennyt hänelläkin jatkuvaksi selittelyksi. Naukkarisen toiminta näissä olosuhteissa on vain niin paljon arvostettavampaa kuin teidän joukon, mikä lisää kunnioitusta ja uskoa häntä kohtaan.

  • Kaikille 'puu silmille' täällä tiedoksi. Olen pitänyt Roberttia tähänasti kunnioitettavana urheiljana mutta tämä osoittaa minun olleen väärässä

  • Onkohan se Naukkarisen soutu vihdoinkin mennyt parempaan suuntaan. Sen ergoajat on huonontunut miltei 20 sekuntia. Mutta taustajoukot hurraa !

  • Naukkarinen itki veneensä hajonneen jonkun sabotoimana soutu kelvottomaksi. Pieni naarmu veneessä joka minuutissa korjattavissa. Nyt huijarilla kaksi uutta 20.000 euron venettä kun liikemiehet menivät huijarin ansaan. Tästä voisi tehdä poliisitutkinnan rahankeruu rikoksena.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   22
   2150
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   75
   1874
  3. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   153
   1849
  4. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   73
   1412
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1120