Soutaja Joel Naukkarinen

Anonyymi

Joel Naukkarinen on luvannut tuoda kultaa Tokiosta. Hän on tullut kaltoinkohdelleuksi soutuliiton puolesta ja häntä on sorrettu. Liian moni taho uskoi tätä Naukkarisen propagandaa. Nyt kun maailman cup kisoja on tältä kesältä soudeltu muutamia, niin Naukkarisen sijoitukset pyörii 20. paikkeilla. Onko hän todellakin potentiaalinen kultamitalisti Tokiossa 2020? Pahinta on tässä yhtälössä se, että Joel kyseenalaisti myös Suomen ykkössuotajan Robert Venin tason.

13

56

  Vastaukset

  • sehän on hyvä juttu että joku ottaa pitkästä aikaa kultaa olympiakisoissa

  • Melonta ja soutuliiton tiedote:

   Kurinpitovaliokunta langetti varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä

   8.8.2019

   Kurinpitovaliokunta antoi varoituksen Joel Naukkariselle epäurheilijamaisesta käytöksestä keväällä sosiaalisessa mediassa ja muussa mediassa virheellisen tiedon levittämisestä sekä valmennustoiminnan kannalta olennaisen tiedon antamatta jättämisestä.

  • Joel Naukkarinen hävisi selvästi SM kisoissa, kuten viimeiset 5 vuotta aina aiemmin. Mies on vain huono häviäjä ja nyt taas itkee YLE:llä

  • Jälleen aivan käsittämätöntä itkemistä Naukkariselta . Hän ei ole ollut ikinä lähelläkään Robert Venin tasoa ja aina hän syyttää ulkopuolisia omista heikoista suorituksistaan. Katso nyt peiliin hyvä mies ja ryhdistäydy. Toivottavasti lähipiiristäsi löytyisi edes joku joka osaisi arvioida tasosi realistisesti. Toivon vilpittömästi, että voitat kultaa Tokiossa 2020..... Uskotko oikeasti edes itse siihen?

   • Joel Naukkarinen on valehdellut koko soutu-uransa niin paljon että hän ei enää itsekkään tunnista totuutta valheesta. Sääli on se että melonta- ja soutuliitto ei puuttunut tähän jo vuosia sitten, jos sekään olisi auttanut.


  • Narsisti ei erota todellisuutta. Omista realiteeteistaan. Elää kuvitellussa kuplassa.
   Laittaisi pillit pussiin ja keskittyisi opiskeluun. Samalla loppuisi paskanjauhaminen

  • "Sain vihdoin kilpailun hänen kanssaan 2v ja 3kk tauon jälkeen ja ero oli selvä."

   Joel Naukkarinen voisi täsmentää minkä takia ei ollut kilpaillut Veniä vastaan 2,5 vuoteen. Joel Naukkarinen ei itse osallistunut SM-kilpailuihin sitten 2016, eli kolmeen vuoteen. 2018 Joel Naukkarinen ei osallistunut liiton maajoukkuekarsintoihin Gaviratessa ja Lappeenrannassa vedoten terveydellisiin syihin. Ven voitti nuo molemmat. Tänäkin vuonna olisi ollut kansallisia kilpailuita missä Ven oli, mutta ei Naukkarinen. Kolmen vuoden aikana Ven on kaikissa maailmancup osakilpailuissa sijoittanut Naukkarista paremmin.

   Tänä keväänä Naukkarinen vetosi opiskeluiden päällekäisyyteen karsintojen aikaan. Toinen karsinta oli maailmancup tasoinen kansainvälinen kilpailu Piedilucossa, missä Ven oli 5. Naukkarinen oli kuitenkin samaan aikaan Saksassa leirillä, vaikka väitti opiskeluiden olevan esteenä.

   Lisänäyttökilpailussa viikkoa myöhemmin Naukkarinen souti noin 7.16 ja 7.03 voittaen maan parhaita kevyenluokan soutajia parilla sekunnilla. Hän hehkutti olevansa elämänsä kunnossa ja olympiakultaa olevan tulossa, katsokaa vaikka Facebookista. Nyt kaveri souti lähelle 7 minuuttia Tampereella SM-kisoissa ja ero kevyisiin oli sama kuin Gaviratessa. Kun hän kuitenkin hävisi Venille alkoi valitus kuinka valmentautuminen on mennyt pieleen... Melko dramaattinen ero kevääseen vaikka aika ja ero kevyisiin samaa luokkaa.

   Työrauhan perään on Naukkarinen itkenyt, mutta eikö hän ole itse oman työrauhansa pilannut kevään some ja media spektaakkelillaan. Kaikesta tästä liiton riippumaton kurinpitolautakunta antoi miehelle soudun historian ensimmäisen varoituksen. Ennätyshän sekin, eikö tuo kaveri kaiken maailman ennätyksiä kerää.

  • Tämä on absurdein tapahtumaketju mitä olen ikinä suomessa nähnyt. Joel Naukkarinen haluaa itselleen työrauhan vaikka vielä keväällä kehotti kaikkia pitämään melua hänen itsensä esille nostamista asioista. Hän vaatii muilta avoimuutta ja rehellisyyttä, itse hän ei tosin toimi avoimesti ja rehellisesti. Tuntuu että Naukkarisen taustajoukot ovat myös totaalisen pihalla koko kuviosta. He vain sokeasti uskovat tähän maailmalla menestyvän.... anteeksi siis ei ikinä maailmalla menestyneen soutajan puheisiin. Lähtökohta koko caselle on Naukkarisen suuret puheet tulevasta ilman mitään pohjaa ja tämä kaikki valhe uppoaa tiettyyn kansaan, jotka edellen seisovat Naukkarisen takana. Hän ei ole edes ykkössuotaja Suomessa ja puhuu olympiakullasta. Katsotakaa hyvät ihmiset tuloksia, ne ei valehtele ikinä! Soutuinsinöörit voisivat palata ajassa taaksepäin ja opetalla lukemaan paperiliuskoja joissa on kirjaimia sekä numeroita. Kansankielellä nämä liuskat on tuloslistoja, niistä selviää paremmuus. Anturit ja käyrät eivät ikävä kyllä kerro sitä ja niitä auvälineitä ei maailmanhuiput käytä....ikävä kyllä!

  • Joel poika halusi tehdä hyvää itselleen ja suodulle, mutta valitettavasti teki vaan huonoa kaikille. Äärimmäisen huonoa mainosta suomalaiselle soutu-urheilulle. Onkohan missään muussa lajissa ikinä yksittäinen urheilija nostanut tälläistä meteliä ilman minkäänlaista kansainvälistä näyttöä? Ilmeisesti varoitus oli täysin ansaittu, koska Naukkarinen ei ole sitä viemässä jatkokäsittelyyn muille tahoille?

  • Herra Naukkarisen väsäsi hyviätekoja.fi kampanjan aikanaan. Tuolloin hän tekaisia satoja ellei tuhansia väärennettynä facebook tilejä ja äänesti itseään noilla tileillä saaden tuhansia euroja hyväntekeväisyys kampanjasta. Siinä jäivät näppejään nuolemaan kehitysvammaisten urheilijoiden olympiahanke Special olympics Finland, Rantasalmelainen valoa kohti - musiikkisali tornadon valaiseminen, Kouvolan sanomien summer camp leiri lapsille, Kankaanpään koirahalli, Oululainen partiolippukunta pataniemen polunpolkijat. Niinhän joku jo mainitsi että Naukkarisen twitter tili on täynnä samanlaisia trolli seuraajia.

  • Todella ikävää julkisuutta soudulle!

  • Tämä on itse soutaja Joel Naukkarisen luoma illuusio hänen tasostaan. Tämä vääristynyt kuva on elänyt jo ajasta ennen Rion 2016 Olympialaisia. Avoimuus ja rehellisyys on Naukkarisen mainoslause. Onko hän varmasti kertonut uusille sponsoreilleen, että tämän hetkisen tilanteen kohdalla hänen osallistumisensa Tokion Olympialaisiin vaatii jo melkoisen ihmeen. Toki ymmärrän että hänen tulevaan ammattiin liittyvät "sponsoroinnit" on asia erikseen, siinä puhutaan ihan eri busineksesta kuin urheiluspnsorointi.

  • Kateellisten panettelua kultaa tulee!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   6272
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   549
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   83
   457