Soutaja Joel Naukkarinen

Anonyymi

Joel Naukkarinen on luvannut tuoda kultaa Tokiosta. Hän on tullut kaltoinkohdelleuksi soutuliiton puolesta ja häntä on sorrettu. Liian moni taho uskoi tätä Naukkarisen propagandaa. Nyt kun maailman cup kisoja on tältä kesältä soudeltu muutamia, niin Naukkarisen sijoitukset pyörii 20. paikkeilla. Onko hän todellakin potentiaalinen kultamitalisti Tokiossa 2020? Pahinta on tässä yhtälössä se, että Joel kyseenalaisti myös Suomen ykkössuotajan Robert Venin tason.

32

4024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      sehän on hyvä juttu että joku ottaa pitkästä aikaa kultaa olympiakisoissa

    • Anonyymi

      Melonta ja soutuliiton tiedote:

      Kurinpitovaliokunta langetti varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä

      8.8.2019

      Kurinpitovaliokunta antoi varoituksen Joel Naukkariselle epäurheilijamaisesta käytöksestä keväällä sosiaalisessa mediassa ja muussa mediassa virheellisen tiedon levittämisestä sekä valmennustoiminnan kannalta olennaisen tiedon antamatta jättämisestä.

    • Anonyymi

      Joel Naukkarinen hävisi selvästi SM kisoissa, kuten viimeiset 5 vuotta aina aiemmin. Mies on vain huono häviäjä ja nyt taas itkee YLE:llä

    • Anonyymi

      Jälleen aivan käsittämätöntä itkemistä Naukkariselta . Hän ei ole ollut ikinä lähelläkään Robert Venin tasoa ja aina hän syyttää ulkopuolisia omista heikoista suorituksistaan. Katso nyt peiliin hyvä mies ja ryhdistäydy. Toivottavasti lähipiiristäsi löytyisi edes joku joka osaisi arvioida tasosi realistisesti. Toivon vilpittömästi, että voitat kultaa Tokiossa 2020..... Uskotko oikeasti edes itse siihen?

      • Anonyymi

        Joel Naukkarinen on valehdellut koko soutu-uransa niin paljon että hän ei enää itsekkään tunnista totuutta valheesta. Sääli on se että melonta- ja soutuliitto ei puuttunut tähän jo vuosia sitten, jos sekään olisi auttanut.


    • Anonyymi

      "Sain vihdoin kilpailun hänen kanssaan 2v ja 3kk tauon jälkeen ja ero oli selvä."

      Joel Naukkarinen voisi täsmentää minkä takia ei ollut kilpaillut Veniä vastaan 2,5 vuoteen. Joel Naukkarinen ei itse osallistunut SM-kilpailuihin sitten 2016, eli kolmeen vuoteen. 2018 Joel Naukkarinen ei osallistunut liiton maajoukkuekarsintoihin Gaviratessa ja Lappeenrannassa vedoten terveydellisiin syihin. Ven voitti nuo molemmat. Tänäkin vuonna olisi ollut kansallisia kilpailuita missä Ven oli, mutta ei Naukkarinen. Kolmen vuoden aikana Ven on kaikissa maailmancup osakilpailuissa sijoittanut Naukkarista paremmin.

      Tänä keväänä Naukkarinen vetosi opiskeluiden päällekäisyyteen karsintojen aikaan. Toinen karsinta oli maailmancup tasoinen kansainvälinen kilpailu Piedilucossa, missä Ven oli 5. Naukkarinen oli kuitenkin samaan aikaan Saksassa leirillä, vaikka väitti opiskeluiden olevan esteenä.

      Lisänäyttökilpailussa viikkoa myöhemmin Naukkarinen souti noin 7.16 ja 7.03 voittaen maan parhaita kevyenluokan soutajia parilla sekunnilla. Hän hehkutti olevansa elämänsä kunnossa ja olympiakultaa olevan tulossa, katsokaa vaikka Facebookista. Nyt kaveri souti lähelle 7 minuuttia Tampereella SM-kisoissa ja ero kevyisiin oli sama kuin Gaviratessa. Kun hän kuitenkin hävisi Venille alkoi valitus kuinka valmentautuminen on mennyt pieleen... Melko dramaattinen ero kevääseen vaikka aika ja ero kevyisiin samaa luokkaa.

      Työrauhan perään on Naukkarinen itkenyt, mutta eikö hän ole itse oman työrauhansa pilannut kevään some ja media spektaakkelillaan. Kaikesta tästä liiton riippumaton kurinpitolautakunta antoi miehelle soudun historian ensimmäisen varoituksen. Ennätyshän sekin, eikö tuo kaveri kaiken maailman ennätyksiä kerää.

    • Anonyymi

      Tämä on absurdein tapahtumaketju mitä olen ikinä suomessa nähnyt. Joel Naukkarinen haluaa itselleen työrauhan vaikka vielä keväällä kehotti kaikkia pitämään melua hänen itsensä esille nostamista asioista. Hän vaatii muilta avoimuutta ja rehellisyyttä, itse hän ei tosin toimi avoimesti ja rehellisesti. Tuntuu että Naukkarisen taustajoukot ovat myös totaalisen pihalla koko kuviosta. He vain sokeasti uskovat tähän maailmalla menestyvän.... anteeksi siis ei ikinä maailmalla menestyneen soutajan puheisiin. Lähtökohta koko caselle on Naukkarisen suuret puheet tulevasta ilman mitään pohjaa ja tämä kaikki valhe uppoaa tiettyyn kansaan, jotka edellen seisovat Naukkarisen takana. Hän ei ole edes ykkössuotaja Suomessa ja puhuu olympiakullasta. Katsotakaa hyvät ihmiset tuloksia, ne ei valehtele ikinä! Soutuinsinöörit voisivat palata ajassa taaksepäin ja opetalla lukemaan paperiliuskoja joissa on kirjaimia sekä numeroita. Kansankielellä nämä liuskat on tuloslistoja, niistä selviää paremmuus. Anturit ja käyrät eivät ikävä kyllä kerro sitä ja niitä auvälineitä ei maailmanhuiput käytä....ikävä kyllä!

    • Anonyymi

      Joel poika halusi tehdä hyvää itselleen ja suodulle, mutta valitettavasti teki vaan huonoa kaikille. Äärimmäisen huonoa mainosta suomalaiselle soutu-urheilulle. Onkohan missään muussa lajissa ikinä yksittäinen urheilija nostanut tälläistä meteliä ilman minkäänlaista kansainvälistä näyttöä? Ilmeisesti varoitus oli täysin ansaittu, koska Naukkarinen ei ole sitä viemässä jatkokäsittelyyn muille tahoille?

    • Anonyymi

      Herra Naukkarisen väsäsi hyviätekoja.fi kampanjan aikanaan. Tuolloin hän tekaisia satoja ellei tuhansia väärennettynä facebook tilejä ja äänesti itseään noilla tileillä saaden tuhansia euroja hyväntekeväisyys kampanjasta. Siinä jäivät näppejään nuolemaan kehitysvammaisten urheilijoiden olympiahanke Special olympics Finland, Rantasalmelainen valoa kohti - musiikkisali tornadon valaiseminen, Kouvolan sanomien summer camp leiri lapsille, Kankaanpään koirahalli, Oululainen partiolippukunta pataniemen polunpolkijat. Niinhän joku jo mainitsi että Naukkarisen twitter tili on täynnä samanlaisia trolli seuraajia.

    • Anonyymi

      Todella ikävää julkisuutta soudulle!

    • Anonyymi

      Tämä on itse soutaja Joel Naukkarisen luoma illuusio hänen tasostaan. Tämä vääristynyt kuva on elänyt jo ajasta ennen Rion 2016 Olympialaisia. Avoimuus ja rehellisyys on Naukkarisen mainoslause. Onko hän varmasti kertonut uusille sponsoreilleen, että tämän hetkisen tilanteen kohdalla hänen osallistumisensa Tokion Olympialaisiin vaatii jo melkoisen ihmeen. Toki ymmärrän että hänen tulevaan ammattiin liittyvät "sponsoroinnit" on asia erikseen, siinä puhutaan ihan eri busineksesta kuin urheiluspnsorointi.

    • Anonyymi

      Kateellisten panettelua kultaa tulee!

    • Anonyymi

      On tuo käsittämätön tuo naukkarinen. Ei näytä ottavan millään opiksi. Lukekaapa taas, mitä herra jaksaa yhä sumuttaa somessaan. Olisikohan jo uuden varoituksen tai rangaistuksen paikka? Toivottavasti tajuavat liitossa toimia. Ja huomasitko Veikko, miten naukkarinen kyseenalaistaa Concept2 laitteiden tason perustellessaan soutuaan muulla laitteella.

    • Anonyymi

      Jo vuosikymmenten ajan soutajat aloittelijasta maailmanmestareihin ovat käyttäneet C2 laitetta. Kilpailuissa käytetään C2 laitetta. Historia puhukoon puolestaan. Naukkarisen tulisi tukkia suunsa tai muuten paras on jos kukaan ei vastaa hänelle.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Yrittää niin fiksua tuo herra olla olevinaan. Luin päivitystä jossa lääkärinä. Rupesi ärsyttämään. Jonkin sortin kylähulluja kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrittää niin fiksua tuo herra olla olevinaan. Luin päivitystä jossa lääkärinä. Rupesi ärsyttämään. Jonkin sortin kylähulluja kaikki.

        silmätkin kuin hululla!!!


    • Anonyymi

      Tiedän kyllä tulokset enkä niitä mitenkään ylistä. Tiedän myös, ettei Venin tulokset ole olleet kovin mairittelevia. Hän on yrittänyt sinnikkäästi ja pitkään, mutta mennyt hänelläkin jatkuvaksi selittelyksi. Naukkarisen toiminta näissä olosuhteissa on vain niin paljon arvostettavampaa kuin teidän joukon, mikä lisää kunnioitusta ja uskoa häntä kohtaan.

    • Anonyymi

      Kaikille 'puu silmille' täällä tiedoksi. Olen pitänyt Roberttia tähänasti kunnioitettavana urheiljana mutta tämä osoittaa minun olleen väärässä

      • Anonyymi

        Siinä tapauksessa tolpalle pitäisi laittaa tulla sinne mistä tuota SOINIA suoltaa


    • Anonyymi

      Onkohan se Naukkarisen soutu vihdoinkin mennyt parempaan suuntaan. Sen ergoajat on huonontunut miltei 20 sekuntia. Mutta taustajoukot hurraa !

    • Anonyymi

      Naukkarinen itki veneensä hajonneen jonkun sabotoimana soutu kelvottomaksi. Pieni naarmu veneessä joka minuutissa korjattavissa. Nyt huijarilla kaksi uutta 20.000 euron venettä kun liikemiehet menivät huijarin ansaan. Tästä voisi tehdä poliisitutkinnan rahankeruu rikoksena.

    • Anonyymi

      Sorry Veikko, mutta blogisi on monella tapaa huono. - Pentti

    • Anonyymi

      Moro, mistä saa sponsoriksi Naukkariselle ilmottautumislomakkeita. Haluan liittyä tukemaan häntä. -soutuinsinööri

      • Anonyymi

        Joel Naukkarinen on valehdellut koko soutu-uransa niin paljon että hän ei enää itsekkään tunnista totuutta valheesta. Sääli on se että melonta- ja soutuliitto ei puuttunut tähän jo vuosia sitten, jos sekään olisi auttanut


    • Anonyymi

      Taitaa Penan puutarha olla kuivassa kunnossa. Ilmankos mies haluaa vihreemmille niityille.

      • Anonyymi

        Älähän nyt. Markku Jokisipilä:) Tuloksena 2ip. Suomen mestaruus


    • Anonyymi

      Kiitos veikko että avasit kanavasi keskustelulle. Häpeän tunnustaa että olin tähän viikkoon asti Naukkarisen takana, mutta vähän varpaisillani kuitenkin. Minä jäin pois Naukkarisen seuraajista kyllä nyt. Olen ollut tähän saakka Joelin tukija muttaa soopan syönti tämän kevään näyttänyt mikä mies on miehiään. Tiesin kyllä aiemmin äänestystulos koijauksista aikanaan tukirahojen saantiin, mutta tykkäsin niistä silloin. Saatiin positiivista näkyvyyttä tuolloin äänestysten kautta soudulle. Nyt kuitenkin hommat jatkuvat epäterveillä tavoilla pienissä asioissa ympärille, enkä ymmärrä sellaista käytöstä tukijoille, yhteistyökumppaneille, kilpakumppaneille, liitolle jne. Facebook kikkailut eri profiileilla liian läpinäkyvää ja päivityksiä paikkakunnalta missä herra ei ole edes käynyt. Koijaa yhdessä asiassa, niin teet sen toisessakin, sopiiko tämä tulevalle lääkärille, pelottavaa.

      Taas oli viikonloppuna Joelilla näytön paikka Tampereen KV-kisoissa, mutta jätti näköjään tulematta paikalle. Robert Ven noissa kisoissa oli, hatun nosto Robertille jolla rohkeus kestää ottaa kisaa avoimesti Suomessa. Haasteet kaksinkamppailuun Joel suunnalta absurdeja, enkä enää luottaisi niihin ilman SUEK valvontaa. Maailmancup edustuksista ei kannattaisi tämän vuoden näytöillä puhua enää ollenkaan, häpeäksi suomisoudulle maailmalla käydä näyttämässä että lopetetaan vedot kesken ja huonompi aika kun naisten sarjoissa. Miksi vähiä tukirahoja liiton taholta käytetään tällaisen soutajan maailmalle vientiin? En muista kuka Suomalainen soutaja olisi näin toiminut aiemmin useissa kansanvälisissä kisoissa, muistatko sinä Veikko?

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe