FAKTA-TIEDONANTO ohi Suomen valemedian LEVITTÄKÄÄ TIETOA

Anonyymi

Kaikkien aikojen vapaauimari Sun Yang [CHN] EI SIIS OLE MISSÄÄN DOPINGSKANDAALIN KESKIÖSSÄ, vaan hänen kimppuun hyökkäsi yöllä 3 "testaajaa", jotka ei olleetkaan virallisia testaajia, he salakuvasivat Yangia ja verta ehdittiin antaa, jolloin kiinan uintijohtoa, lakimiehiä, lääkäreitä ja päävalmennusta konsultoitaessa Yangin turvamiehelle annettiin käsky murskata LAITON TESTIPUTKI ja "testaajat" ajettiin hiiteen.

FINAN riippumaton DopingPaneeli on 100% VAPAUTTANUT Herra Yangin syytöksistä, toki hieman toruen, että asiasta olisi pitänyt vain valittaa, mutta kukapa vertaan ja DNA-jälkiään - etenkään Kiinassa - antaisi hämärille tyypeille vapaaehtoisesti.

Tästä suivaantuneena NATO [=Wada] valitti CASiin.

JÄNNÄ ETTEIVÄT VALITTANEET ESIM. 100% TODENNETUISTA DOPINGRIKOLLISISTA CHRIS FROOMESTA [GBR, NATO] JA MARTIN SUNDBY [NOR, NATO] EIKÖ OLEKIN "JÄNNÄ" - ITSE ASIASSA WADA ITSE TOTESI "ASTMALÄÄKEUIMA-ALTAASSA" RIETASTELLEEN FROOMEN "PUHTAAKSI". TROLOLO3
.....3

3

<50

Vastaukset

  • Miksi tuollaista "totuutta" ei ole aiemmin kerrottu? Pääasia on että se yksi kielen näyttäjä ei pärjännyt? On yksi mahdollisuus vähemmän näyttää kieltä yleisölle? Näyttäköön sitten vaikka mitä kun voittaa viisi kultaa olympialaisissa.

  • Olisiko varsovan-liitto parempi?

  • Ehkä kannattais muidenkin seurata Yangin esimerkkiä, ja rikkoa doping- näytepullot, niin kaikki olisi samalla viivalla.

    HUOM! . Yang EI OLE kaikkien aikojen vapaa-uimari, mutta MICHAEL PHELPS on kaikkien aikojen paras uimari, ja kaikkien aikojen paras olympiaurheilija !

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.