Nainen, miten reagoit varatun työkaverin ilmaisemaan ihastukseen?

Anonyymi

Olen hautonut eroa avoliitosta jo jonkin aikaa. Ikää 34v, ei lapsia. Yhteistä omaisuutta on eikä ero ole aivan ongelmaton käytännön asioiden kannalta. Nyt ihastuin tulenpalavasti muutamaa vuotta nuorempaan naiseen, joka tuli uutena työyhteisöömme. Hän on eronnut melko hiljattain. En tiedä hänen tunteistaan mutta hän tietää minun olevan varattu, eikä varmaankaan osaa arvata tunteitani. Tuskinpa hän on liioin mitenkään aktiivisesti kiinnostunut minusta, kun kuvittelee minun olevan vakaassa suhteessa. Toisaalta meillä on yhteisiä mielenkiinnonkohteita, viihdymme yhdessä työpaikalla ja luulisin minulla olevan kohtuulliset mahdollisuudet saada vastakaikua tunteilleni. Luulen, etten pääse tästä yli ilman että kerron tunteistani hänelle suoraan.

Oma asemani työssä on vakaa. En pidä työn ja työssä jatkamisen kannalta suurena riskinä sitä, että kertoisin tunteistani hänelle ja tulisinkin torjutuksi. Jos näin käy, pystyn ajan kanssa elämään asian kanssa. Suurempi riski on se, että hän tuntee olonsa epämukavaksi eikä jää meille, mikä olisi menetys, sillä hän on paitsi hyvin viehättävä nainen, myös firman kannalta tärkeä työntekijä, jolle on kysyntää. Muidenkin kuin minun mielestäni.

Mietin, miten hän suhtautuu siihen, että olen varattu? En arvannut, että voisin näin vahvasti yksipuolisesti ihastua uuteen naiseen. Kuvittelin, että sellainen jäi nuoruuteen. Tuntuu, että jo se on hyvä syy ryhtyä nykyisessä suhteessa tuumasta toimeen eron kanssa. Naiset, miten suhtautuisitte, jos teitä yritettäisiin lähestyä tuollaisessa tilanteessa? Voisitteko suhtautua vakavasti siihen, että mies kertoo "aikovansa jättää nykyisen avopuolisonsa"? Vai ajattelisitteko, että "niinhän ne aina..." Tietenkin voisin jättää avokkini ensin. Sen asian loppuun saattamiseen menee joka tapauksessa aikaa. Ja odottavan aika on tällaisessa tilanteessa pitkä. Ihastuksenikin ehtii löytää toisen.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisit jo eronnut, jos aikoisit erota.

      Ei naisena kiinnosta pätkääkään varatun miehen ohimenevä ihastus. Siinä jää kakkoseksi kun mies päättääkin olla eroamatta.

      Eron jälkeen voit kertoa tunteistasi, mikäli sinua silloin vielä kiinnostaa.

    • Anonyymi

      Ajattelisin että siinäpä pelimies.

    • Anonyymi

      Mikään ei ole vastenmielisempää kuin varatun miehen kiinnostus. Pilaisit maineesi yrittämällä varattuna työkaveriasi. Lisäksi miehillä on kummallinen kyky yliarvioida oma markkina-arvo. Se, että sinun mielestäsi viihdytte yhdessä, ei tarkoita sitä, että nainen olisi kiinnostanut sinusta.

      Mutta jos nykyinen parisuhteesi on taputeltu, niin on nykyistäsi kohtaankin reilua erota. Varsinkin, jos teillä ei ole lapsia. Munattomana voit tietysti jatkaa parisuhteessasi, ja jahdata saman aikaisesti uutta/uusia. Näitähän riittää .

    • Anonyymi

      Itsellä menossa tällä hetkellä pientä sutinaa työpaikalla ja molemmat ollaan tahoillamme naimisissa. Homma on aika monimutkainen niin päädyttiin toistaiseksi tuohon "osa-aika rakastaja" suhteeseen.. Toki se on raastavaa mutta tavallaan ei paineita kun ei suunnittele vaan elää hetkessä. Näin naisena voisin olla imarreltu jos olisi kohdallani tuo aloittajan tilanne mutta jos takana rankka ero niin voi olla että haluaa ensin kerätä itsensä ennen kuin lähtee uutta suhdetta etsimään. Riippuu tietenkin minkä tyyppistä hakee. Ja kyllä siinä aloittaja on oikeassa että moni nainen varmasti ajatteleekin niin ettei se mies kuitenkaan sitten eroa puolisostaan.. Eli kannattaa varmaan ensin erota ja sitten katsoa mikä tilanne mutta ei siinä varmaan ihan hirveätä katastrooffia tule jos kertoo tunteistaan. Eikä niitä toinen voi aivan varmasti tietää jos ei ääneen sano. :)

    • Anonyymi

      Mä olen itse ihastunut varattuun mieheen.Jos hän ilmoittaisi eroavansa.En lähtis tapailemaan.Jos hän olisi eronnut,muuttanut omilleen.Lähtisin :D.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe