Korkoja lasketaan taas... mitä ihmeen korkoja?

Anonyymi

Euroopan keskuspankki aikoo taas laskea korkoja kun talous meni kuralle heti kun tekohengitys eli elvytystoimet lopetettiin. Se vaan että... mitä ihmeen korkoja kun ne on olleet nollilla jo kymmenen vuotta eikä ole tehonnut tähänkään mennessä talouden piristämiseksi.
Eikö ole mitään muita konsteja kuin laskea korkoja joka on jo havaittu kauan sitten toimimattomaksi keinoksi? Todella surkeaa ja heikko esitys!!
https://yle.fi/uutiset/3-10893930

Väitän että talous piristyisi enemmän sillä jos korkoja NOSTETTAISIIN niin että tavalliset ihmiset alkaisivat taas saada korkotuloja pankkitileiltä!!

2

<50

Vastaukset

  • Taas otsikoidaan isosti että euroopan keskuskusetuspankki aikoo tehdä järeitä päätöksiä tänään... ja taas oltaisiin laskemassa korkoja kun ei muuta osata vaikka se ei ole toiminut aiemminkaan kun yritykset eivät investoi vaikka raha olisi ilmaista.
    https://yle.fi/uutiset/3-10961123

    On se kyllä perkele miten mielikuvituksetonta porukkaa on pitkälle koulutetuissa ns. asiantuntijoissa, ei osata tehdä mitään muuta kuin jauhaa yhtä ja samaa paskaa eikä käsitetä ettei se ole aiemminkaan toiminut.
    Ok, tuollahan väläytellään mm. suoraan rahan jakamista kansalaisten pankkitileille mutta en usko että niin paljoa maksaisivat että sillä olisi mitään oleellista merkitystä, parilla eurolla ei paljoa juhlita ja suomen valtio vetäisi välistä siitäkin veroina puolet pois koska eihän se nyt perkele käy tässä maassa että tavallinen kansalainen saisi senttiäkään rahaa raatamatta otsansa hiessä sen eteen...

  • EKP = Epäpätevät KusiPäät

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.