VAALIRAHOITUS UUSIKSI

Anonyymi

On se vaan merkillinen järjestelmä tämä ammattiyhdistysliike! Rahat käytetään pääasiassa sdp:n puoluerahoitukseen. Ay-jäsenmaksuja on näköjään turha muiden puolueiden kannattajien maksaa. kuppaus mikä kuppaus

5

<50

Vastaukset

 • En minäkään hyväksy, että jäsenistöltä kerättyjä varoja käytetään yksittäisten ehdokkaiden vaalikampanjoiden rahoittamiseen. Nyt kaikki jäsenet, ankaraa kritiikkiä ay-liikkeiden hyväpalkkaisille pomoille moisesta touhusta.

  Toinen asia, että kaupunkikonseriin kuuluvien yritysten kuin Rovaniemellä Neven ei missään nimessä sovi tukea yksittäisten ehdokkaiden vaalityötä. Neve kerää ylihinnoilla rahaa kaikilta kaupunkilaisilta ja syytää sitten rahaa Kokoomuksen ehdokkaan kampanjaan. Sähkön hinnan voit kilpailuttaa, mutta Neve perii siirron. Samoin monopoli asemassa veden ja viemäröintien hoidossa.

  Vaalirahoitus entistä näkyvämmäksi!!!!

  • Näinhän meitä työläisiä ammattiliitto 'auttaa'. Hohhoijaa!


 • Nyt nämä vihreät (natsi-kommarit)ovat leikkaamassa työeläkkeitä!
  Ansaitut ja tuottavaa työtä aikoinaan tehneiltä työeläkeläisiltä haluavatn "ryöstää"!

  Ja kepunuoret talutusnuorassa samaa mieltä!

 • Sitten se puoluetuki!! Ei kukaan päättäjä älähtänyt rahan puutteesta. Yksimielisyyden vallitessa tukea lisää, avustajia lisää jne. Kuka kertoo mitä on se raha ja mistä se on poissa ja missä piiloilee. Se raha "joka ei ole keltään poissa".

 • Miksi minun tulee maksaa demareille vaaliavustusta? Voisiko joku viisaampi vastata? Miksi näistä jäsenmaksujen "sivukuluista" eli ylimääräisistä "VAALISATASISTA" ei suoraan kerrota jäsenistölle? Pettääkö sosialisti aina vai näyttääkö se vaan siltä?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.